CARWASH CLUB

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CARWASH CLUB
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 806.263.010

Publication

26/11/2013
ÿþ' mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~F

111I



FUI-ni:mit VAN KOOPHANDEL

1 4 -11- 2013

HASSELT

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0806.263.010

Benaming (votutt) : Carwash Club

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Molenstraat 38

3910 Neerpelt

Onderwerp akte : Kapitaalwijziging BVBA

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering verleden op 25 oktober 2013 voor' Meester Silvie Lopez-Hemandez, geassocieerd notaris, met zetel te Neerpelt, Boseind 23, met { volgende registratievermelding : "Geregistreerd drie bladen geen verzendingen te Neerpelt, op 28 oktober 2013, boek 550 blad 71 vak 77 ; ontvangen : vijftig euro (¬ 50,00). De E.a. Inspecteur ai. Bete, kend L.Hoogstijns." blijkt :

Dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Carwash Club, met maatschappelijke zetel te Neerpelt, Molenstraat 38, volgende beslissing en genomen heeft :

Eerste beslissing -- Voorafgaande verslagen

De voorzitter stelt voor dat de nieuwe aandelen beneden pari van de oude zullen worden uitgegeven, in acht genomen het feit dat de intrinsieke waarde van de oude aandelen lager is dan hun fractiewaarde. De voorzitter leest de in de agenda aangekondigde verslagen voor en de vennoten verklaren voorafgaandelijk een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen, met name:

a) Verslag opgesteld door BVBA Hubert Vencken, bedrijfsrevisor, met zetel te 3960 Bree, Millenstraat 34, vertegenwoordigd door de heer Hubert Vencken, naar analogie met artikel 582 van het Wetboek van Vennootschappen (toepassingsgebied NV) door de zaakvoerders aangesteld.

b) Verslag opgesteld door de zaakvoerders naar analogie met artikel 582 van het Wetboek van Vennootschappen (toepassingsgebied NV).

Het bijzonder verslag van de zaakvoerders heeft betrekking op de uitgifteprijs en op de financiële gevolgen van de verrichting voor de aandeelhouders; het controleverslag bevestigt dat de financiële en boekhoudkundige gegevens voldoende zijn om de algemene vergadering voor te lichten,

De conclusie van voormeld verslag van de bedrijfsrevisor luidt letterlijk als volgt:

"BESLU IT

Uit mijn onderzoek, met betrekking tot de geplande kapitaalverhoging in CARWASH CLUB BVBA is gebleken dat naar mijn mening en onder voorbehoud van de continuïteit van de vennootschap:

De kapitaalverhoging zal gebeuren door een inbreng in speciën ten bedrage van ¬ 100.000,00, om het te brengen van ¬ 230.000,00 naar ¬ 330.000,00 door uitgifte van 250 nieuwe aandelen, die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf de dag van de kapitaalverhoging.

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de algemene controlenormen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

De partijen betrokken bij deze verrichting zijn verantwoordelijk voor de berekening van de intrinsieke waarde en voor de als tegenprestatie verstrekte vergoeding omtrent de inbreng in speciën van ¬ 100.000,00.

De vergoeding voor de ingebrachte speciën van ¬ 100.000,00 bestaat in de uitgifte van 250 nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde met een fractiewaarde van 11450ste van het kapitaal.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Ondergetekende wenst in dit verband op te merken dat de zaakvoerders conventioneel voorstellen 250 aandelen uit te geven tegen een uitgifteprijs van ¬ 400,00, daar waar de intrinsieke waarde van een aandeel voor kapitaalverhoging ¬ 385,65 bedraagt, wat inhoudt dat voor de voorgenomen kapitaalverhoging van ¬ 100.000,00, 259 nieuwe aandelen mogen uitgegeven worden.

Dit heeft voor gevolg dat de verrichting slechts kan doorgaan, conform advies 2011/7 van de Raad van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren en advies d.d. 2.11.2011 van het ICCI, mits het eenparig akkoord van alle aandeelhouders.

Voor het overige heeft ondergetekende geen kennis van gebeurtenissen die zich na datum van de ' tussentijdse staat d.d. 25 september 2013 zouden hebben voorgedaan, in die zin dat zij de besluiten ten ° aanzien van het eigen vermogen in belangrijke mate zouden kunnen beïnvloeden.

Ondergetekende wenst er tenslotte op te wijzen dat huidig verslag voor geen andere doeleinden kan gebruikt worden dan deze vermeld in de opdracht.

Gedaan te Bree, 14 oktober 2013

HUBERT VENCKEN BVBA, Hubert VENCKEN, Bedrijfsrevisor"

Deze verslagen zullen worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Tweede beslissing  Kapitaalverhoging

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met honderdduizend euro (¬ 100.000,00), zodat het kapitaal verhoogd zal worden van tweehonderddertigduizend euro (¬ 230.000,00) tot driehonderddertigduizend euro (¬ 330.000,00),

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld en dat zij zal gepaard gaan met de uitgifte van tweehonderdvijftig (250) kapitaalaandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving. Er zal onmiddellijk beneden pari in geld ingeschreven worden op de nieuwe kapitaalaandelen, tegen de prijs van vierhonderd euro (¬ 400,00) per kapitaalaandeel en ieder kapitaalaandeel zal onmiddellijk volgestort.

Derde beslissing -- Individuele afstand van het voorkeurrecht

En onmiddellijk hebben alle vennoten, elk individueel, verklaard te verzaken aan de uitoefening van hun voorkeurrecht tot inschrijving op deze nieuwe kapitaalaandelen zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

Vierde beslissing  Inschrijving op de kapitaalverhoging en volstorting van de nieuwe kapitaalaandelen

1. Vervolgens hebben voormelde vennoten verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap «Carwash Club», en in te schrijven op de tweehonderdvijftig (250) nieuwe kapitaalaandelen van deze vennootschap, tegen de prijs van vierhonderd euro (¬ 400,00) per kapitaalaandeel, en onder de hoger gestelde voorwaarden, te weten: - De heer MAESEN Johan, vennoot voormeld sub 1, ten belope van honderdvijfentwintig (125) kapitaalaandelen;

- Mevrouw LOOIJMANS-Plas Sonja, vennoot voormeld sub 2, ten belope van honderdvijfentwintig (125) kapitaalaandelen.

2. De voorzitter verklaart en aile aanwezigen op de vergadering erkennen dat ieder aandeel waarop aldus werd ingeschreven volledig volgestort is. De kapitaalverhoging is bijgevolg in totaal volgestort ten belope van honderdduizend euro (¬ 100.000,00).

3. De inbrengen in geld werden overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere rekening met nummer BE46 0017 0781 4736 op naam van de vennootschap bij de BNP Paribas Fortis zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op 25 september 2013. Vijfde beslissing  Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van honderdduizend euro (¬ 100.000,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op driehonderddertigduizend euro (¬ 330.000,00), vertegenwoordigd door vierhonderdvijftig (450) kapitaalaandelen zonder nominale waarde,

Zesde beslissing  Wijziging van de statuten

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt driehonderddertigduizend euro (¬ 330.000,00).

Het is verdeeld in vierhonderdvijftig (450) aandelen, zonder aanduiding van een nominale waarde; elk aandeel vertegenwoordigd 11450ste delen van het kapitaal."

Zevende beslissing  Coördinatie van de statuten

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden ; Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Achtste beslissing  Machtiging aan zaakvoerders

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerders om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

Negende beslissing

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan B&A Accountants BVBA met zetel te 390 Overpelt, Leopoldlaan 100, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Silvie Lopez-Hernandez,

geassocieerd notaris te Neerpelt.

Tegelijk hiermee neergelegd :

- volledige uitgifte.

- gecoördineerde tekst der statuten.

- verslag van de zaakvoerder.

- verslag van de bedrijfsrevisor,

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

04/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 03.07.2013 13252-0105-012
02/04/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 23.03.2012, NGL 29.03.2012 12071-0589-013
20/12/2011
ÿþmai 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffe van de akte

"

V, beh, aar Bel Staa

1111





*11190795*

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

$ 29%

FIAS

Ondernemingsnr : 0806.263.010

:i Benaming (voluit) : The Sports Factory

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Molenstraat 38

3910 Neerpelt

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

!; Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering verleden op 21 november 2011 voor Meester Marc Topff, geassocieerd notaris, met zetel te Neerpelt, Boseind 23, met volgende registratievermelding: "Geregistreerd 3 bladen geen renvooien te Neerpelt, op 28 november 2011, boek 545 blad 89 vak 9; ontvan

: gen: vijfentwintig euro (¬ 25,00). De E.a. Inspecteur ai. getekend Godelieve Jansen": blijkt:

Dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met' beperkte aansprakelijkheid "The Sports Factory", met maatschappelijke zetel tel Neerpelt, Molenstraat 38, volgende beslissingen genomen heeft:

iI Eerste beslissing  Naamswijziging

: De vergadering beslist de benaming van de vennootschap te wijzigen. De benaming' luidt voortaan: "Carwash Club". Overeenkomstig aanpassing van artikel 1 van dei statuten zoals hieronder vermeld.

il Tweede beslissing - Kapitaalverhoging

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met; tweehonderd en tienduizend euro (¬ 210.000), zodat het kapitaal verhoogd zal worden; van twintigduizend euro (¬ 20.000) tot tweehonderd dertigduizend euro (¬ 230.000). De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door; inbreng in geld en zonder uitgifte van nieuwe kapitaalaandelen.

Derde beslissing - Inschrijving op de kapitaalverhoging en volstorting 1.Vervolgens verklaren alle voormelde vennoten hun voorkeurrecht uit te oefenen en: volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de{ vennootschap "The Sports Factory" en in te schrijven op de kapitaalverhoging naar;

II verhouding van hun aandelenbezit en onder de hoger gestelde voorwaarden.

2.De voorzitter verklaart en alle aanwezigen op de vergadering erkennen dat deze; !' kapitaalverhoging wordt volstort ten belope van honderdduizend euro (¬ 100.000) bij' 'I de inschrijving.

3.De inbrengen in geld werden overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen! volstort ten belope van honderdduizend euro (¬ 100.000) op een bijzondere rekening! bij BNP PARIBAS FORTIS zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële! instelling op 19 november 2011, dat in het dossier van ondergetekende notaris; bewaard zal blijven.

Vierde beslissing - Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1..

C.J

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

voormelde kapitaalverhoging van tweehonderd en tienduizend euro (¬ 210.000)' daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op tweehonderd dertigduizend euro (¬ 230.000), vertegenwoordigd door tweehonderd (200) kapitaalaandelen zonder nominale waarde.

Vijfde beslissing - Wijziging van de statuten

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de voorafgaande besluiten, beslist de vergadering artikel 1 en artikel 5 van de statuten aan te passen als volgt: Artikel 1 wordt vervangen door volgende tekst:

"De vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met als naam "Carwash Club"."

Artikel 5 wordt vervangen door volgende tekst:

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderd dertigduizend euro (¬ 230.000).

Het is verdeeld in tweehonderd (200) aandelen, zonder aanduiding van een nominale waarde; elk aandeel vertegenwoordigt 11200ste delen van het maatschappelijk kapitaal."

Zesde beslissing - Machten

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoering om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Marc TOPFF,

geassocieerd notaris te Neerpelt.

Tegelijk hiermee neergelegd :

- volledige uitgifte.

- gecoördineerde tekst der statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/12/2011- Annexes du Moniteur belge

7 Voofil.

behouden aan het Belgisch Staatsblad

23/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 22.08.2011 11410-0300-016
20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 14.07.2015 15312-0520-015

Coordonnées
CARWASH CLUB

Adresse
MOLENSTRAAT 38 3910 NEERPELT

Code postal : 3910
Localité : NEERPELT
Commune : NEERPELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande