CASA CREATIONS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CASA CREATIONS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 567.536.013

Publication

05/11/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

- de aan- en verkoop, zowel groot- als kleinhandel, import en export van alle soorten, en overige consumentenartikelen, open haarden, sierschouwen, enz.

- het leggen, plaatsen, en onderhouden van alle soorten vloeren, onder andere doch niet beperkt tot tegels, keramisch, steen, mozaïek, parket, laminaat, kurk, pvc, natuursteen, arduin, marmer, kasseien, klinkers, dallen, terrastegels, enz.

- het leveren en plaatsen van chapes

- het leveren en plaatsen van om het even welke isolatiemateriaal

- grondwerken en leggen van diverse leidingen

- loodgieterswerk, zijnde de plaatsing, installatie en onderhoud in woningen en gebouwen van loodgieterswerk, gasleidingen, waterleidingen, sanitaire apparaten,

- het bouwen en plaatsen van open haarden en sierschouwen

- de reparatie en onderhoud van verwarmingsinstallaties

- de installatie van verwarming, klimaatregeling en ventilatie

- de installatie van elektrische verwarmingsinstallaties

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Duur: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR). Het wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdzesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Bestuursorgaan - Bestuursbevoegdheid  Vertegenwoordigingsbevoegdheid:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur die door het wordt vastgesteld.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Winstverdeling: Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Boekjaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar loopt van éénendertig oktober tweeduizend en veertien tot éénendertig december tweeduizend vijftien. Het betreft bijgevolg een verlengd boekjaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Gewone algemene vergadering :

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand juni om achttien uur

(18.00u). De eerste gewone algemene vergadering zal plaatshebben in het jaar tweeduizend zestien,

overeenkomstig de statuten.

Zaakvoerders: Het aantal zaakvoerders vast te stellen op twee (2).

In deze hoedanigheid te benoemen voor onbepaalde duur :

1. De heer MAAR Martin Wilhelmus, geboren te Heerlen (Nederland) op 15 mei 1957, wonende te 6363 BN Wijnandsrade  Nuth (Nederland), Stephanusstraat 16, die verklaart te aanvaarden en bevestigt niet getroffen te zijn door een besluit dat zich daartegen verzet.

2. Mevrouw COHNEN Jolanda Maria Gertruda, geboren te Heerlen (Nederland) op 18 april 1961, wonende te 6363 BN Wijnandsrade  Nuth (Nederland), Stephanusstraat 16, die verklaart te aanvaarden en bevestigt niet getroffen te zijn door een besluit dat zich daartegen verzet.

Het ambt van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist. Volmacht.

De verschijner stelt aan als bijzondere gevolmachtigde met macht van indeplaatsstelling de heer NULENS Paul, te 3620 Lanaken, Stationsstraat 55 bus 2, aan wie elk de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving, wijziging, doorhaling, aansluiting van de vennootschap bij de BTW-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket, sociaal secretariaat en sociaal verzekeringsfonds en voor alle andere vergunningen bij allerlei diensten indien nodig, betreffende het heden en ook voor de toekomst. Voor ontledend uittreksel.

Notaris Barbara van Hek.

Coordonnées
CASA CREATIONS

Adresse
PAALSESTEENWEG 341 3583 PAAL

Code postal : 3583
Localité : Paal
Commune : BERINGEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande