CASTERS METAALWERKEN CMW

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CASTERS METAALWERKEN CMW
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 560.953.572

Publication

05/09/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

03-09-2014

Griffie

*14307797*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0560953572

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

CASTERS METAALWERKEN CMW

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uittreksel uit de oprichtingsakte verleden op 2 september 2014 voor Meester Herbert Houben, notaris te Genk, Bochtlaan 33, opgesteld voor registratie naar analogie van artikel 173 van het wetboek der registratierechten, met als enig doel neergelegd te worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel:

Oprichters

1) De heer CASTERS Paul August, geboren te Bree op veertien september negentienhonderd negenenvijftig, nationaalnummer 59091424753, en zijn echtgenote, mevrouw NEYENS Alice Albertina, geboren te Genk op zes oktober negentienhonderd zestig, nationaalnummer 60100632450, samenwonende te 3660 Opglabbeek, Hoeverweg 40.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel, ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Yves Clercx te Genk op 23 januari 1982, ongewijzigd tot op heden, zoals zij verklaren.

2) De heer CASTERS Guy, geboren te Bree op zes oktober negentienhonderd zesentachtig, nationaalnummer 86100613905, ongehuwd, wonende te 3660 Opglabbeek, Hoeverweg 40.

3) Mevrouw CASTERS Ann, geboren te Bree op zesentwintig april negentienhonderd vierentachtig, nationaalnummer 84042620036, echtgenote van de heer AERDEN Koen, geboren te Genk op zeven oktober negentienhonderd negenenzeventig, wonende te 3680 Maaseik, Hoevenstraat 54.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel, ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Anita Indekeu, te Neeroeteren (Maaseik) op 26 september 2011, ongewijzigd tot op heden, zoals zij verklaart. Inschrijving op en volstorting van het kapitaal  bevestiging storting bij instelling

Inschrijving op en volstorting van het kapitaal

De comparanten verklaren dat het kapitaal achtenveertigduizend (¬ 48.000,00) euro bedraagt en dat op ieder aandeel ingeschreven en gestort is in geld als volgt :

A.Inbreng in natura van de eenmanszaak CASTERS, Paul

De echtgenoten CASTERS-NEYENS, voornoemd, verklaren bij deze inbreng te doen in de vennootschap van de eenmanszaak CASTERS, Paul, met ondernemingsnummer 0705.517.226, met een waarde van zestienduizend (¬ 16.000,00).

Voormelde inbreng in natura is nader beschreven in het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid «Beckers, Loenders & C°», gevestigd te 3510 Kermt, Diestersteenweg 146, vertegenwoordigd door de heer Beckers Luc, bedrijfsrevisor.

De besluiten van dit verslag luiden als volgt:

 IV. Conclusies

Ondergetekende Luc BECKERS, bedrijfsrevisor, handelend in zijn hoedanigheid van zaakvoerder van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid  BECKERS, LOENDERS & C° , bedrijfsrevisoren, met zetel te 3510 KERMT (HASSELT), Diestersteenweg 146, benoemd krachtens verzoekschrift van de oprichters dd. 04 juni 2014, verklaart op basis van zijn controlewerkzaamheden met betrekking tot de inbrengen in natura, verricht naar aanleiding van de oprichting van de Besloten Vennootschap met Beperkte

Onderwerp akte :

Industrieweg-Noord 1113 3660 Opglabbeek

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Aansprakelijkheid  CASTERS METAALWERKEN CMW door inbreng van de éénmanszaak van de heer Paul CASTERS en mevrouw Alice NEYENS dat:

- de beschrijving van inbrengen in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura; - de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn, onder voorbehoud van eventuele latente schulden inzake RSVZ, en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de aandelen en de nominale waarde van de vorderingen in rekening courant van de inbrengers, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit zestien (16) aandelen van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid  CASTERS METAALWERKEN CMW , met een fractiewaarde van duizend (1.000,00) Euro elk en uit een vordering in rekening courant van de inbrengers opzichtens deze vennootschap ten bedrage van negenenvijftigduizend (59.000,00) Euro. Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Hasselt, 04 juli 2014

Voor de BV BVBA  BECKERS, LOENDERS & C° ,

Bedrijfsrevisoren

Luc BECKERS

Zaakvoerder

Overeenkomstig de wet hebben de oprichters eveneens een bijzonder verslag opgesteld waarin zij uiteenzetten waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap.

Een exemplaar van het verslag van de bedrijfsrevisor alsmede een exemplaar van het bijzonder verslag van de oprichters zullen ter griffie van de rechtbank van koophandel neergelegd worden samen met een expeditie van de akte.

Voorwaarden van de inbreng

1. De vennootschap zal van de ingebrachte goederen de eigendom en het genot hebben vanaf heden en zal ook te rekenen vanaf heden alle welkdanige belastingen, contributies en lasten dragen die nu reeds of in de toekomst zouden gevestigd worden op het goed.

2. Blijkens een hypothecair getuigschrift gelicht op het eerste hypotheekkantoor te Tongeren op 4

juni 2014 blijkt dat de handelszaak vrij en onbelast is.

De inbrengers verklaren dan ook vrij tot de overdracht van deze eenmanszaak te kunnen overgaan

en dat er in hunnen hoofde geen belemmeringen zijn.

Vergoeding voor de inbreng

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 16 volledig volstorte aandelen van deze

vennootschap toebedeeld aan de heer en mevrouw Casters-Neyens, voornoemde oprichters sub 1,

met een fractiewaarde van ¬ 1.000,00 elk, en uit een vordering in rekening courant van de inbrengers

opzichtens deze vennootschap ten bedrage van ¬ 59.000,00.

De comparanten verklaren de vergoeding voor hun inbreng te aanvaarden.

B.Inbreng in geld

Op de resterende 32 aandelen wordt in speciën ingeschreven tegen de prijs van duizend (¬

1.000,00) euro per aandeel, als volgt:

1) de heer CASTERS Guy, voornoemd, verklaart in te schrijven op 16 aandelen uitgegeven aan duizend (¬ 1.000,00) euro per aandeel, en verklaart hiertoe een inbreng in geld te doen van zestienduizend (¬ 16.000,00) euro, onmiddellijk volstort;

2) mevrouw CASTERS Ann voornoemd, verklaart in te schrijven op 16 aandelen uitgegeven aan duizend (¬ 1.000,00) euro per aandeel, en verklaart hiertoe een inbreng in geld te doen van zestienduizend (¬ 16.000,00) euro, onmiddellijk volstort;

Mevrouw Casters Ann voornoemd verklaart dat deze inbreng door haar wordt gedaan als vervroegde wederbelegging van eigen gelden die zij heeft bekomen ingevolge handgifte van haar ouders, en dat de te bekomen aandelen bijgevolg deel uitmaken van haar eigen vermogen.

Totaal : tweeëndertigduizend (¬ 32.000,00) euro.

Het laatst genoemde bedrag is ten belope van tweeëndertigduizend (¬ 32.000,00) euro bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere bankrekening, geopend ten name van de vennootschap in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgeleverd door BNP PARIBAS Fortis op datum van10 juli 2014.

Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaatsgevonden overeenkomstig de wet.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Als vergoeding voor hun inbreng, worden aan de comparanten het volgende aantal aandelen toegekend :

1) Aan de heer en mevrouw CASTERS-NEYENS, voornoemd: 16 aandelen, waarvan de lidmaatschapsrechten en de vermogenswaarde toebehoren aan het gemeenschappelijk vermogen; Aan de heer CASTERS Guy, voornoemd : 16 aandelen;

2) Aan mevrouw CASTERS Ann, voornoemd: 16 aandelen;

Welke aandelen comparanten verklaren te aanvaarden.

Rechtsvorm - Naam

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en

draagt de benaming CASTERS METAALWERKEN CMW.

Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, vanaf het verkrijgen van de

rechtspersoonlijkheid.

De artikelen 39 en 43 van het Wetboek van vennootschappen betreffende de ontbinding en

opzegging van het vennootschapscontract zijn niet van toepassing.

Behoudens door de rechter kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de Buitengewone

Algemene Vergadering met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Zetel

De vennootschap is gevestigd te 3660 Opglabbeek, Industrieweg Noord 1113.

De vennootschap mag naar een andere plaats in het Vlaamse gewest of het hoofdstedelijk gebied

worden overgebracht door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, afgekondigd in het Belgisch

Staatsblad.

De zaakvoerder mag ook bijhuizen, administratieve zetels, uitbatingen, agentschappen, kantoren en

bewaarplaatsen oprichten in België en in het buitenland.

Doel

De vennootschap heeft tot doel :

Zowel voor eigen rekening, voor rekening van derden als op commissie, zowel in België als in het

buitenland, de groot- en kleinhandel, de in- en export, de levering, plaatsing, fabricage en montage

van:

-metaalconstructies en metalen kunstwerken;

-ventilatie en verluchting, verwarming met warme lucht en luchtregeling;

-machinebouw;

-snijden en lassen van alle metalen en non-ferro materialen, plooien;

-alle schaaf-, draai-, frees-, slijp-, pas- en plooiwerken;

-engineering;

-industriële (pijp)leidingen en kanalisaties;

-grondwerken en afbraakwerken;

-tuin- en landbouwwerken.

Zij mag alle beheers-, commerciële, productieve, financiële, roerende of onroerende verrichtingen

doen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij haar doel of die van aard zijn de

verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België als in

het buitenland.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of

vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of

die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren of

de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

De vennootschap kan tevens optreden als bestuurder en vereffenaar van vennootschappen.

Bedoelde opsomming is aanwijzend en niet beperkend.

Kapitaal - aandelen.

Het geplaatste kapitaal is vastgesteld op achtenveertigduizend (¬ 48.000,00) en is vertegenwoordigd

door 48 aandelen op naam zonder nominale waarde.

Bestuur en vertegenwoordiging.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Indien een rechtspersoon tot zaakvoerder benoemd wordt, moet deze onder zijn vennoten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen, die belast wordt

met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Een statutair zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten,

met inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij tevens vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige

redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met

inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging. Het ongevraagd ontslag van de statutaire

zaakvoerder heeft gevolg vanaf het besluit van de algemene vergadering.

Een niet-statutaire zaakvoerder kan te allen tijde worden ontslagen bij besluit van de algemene

vergadering, mits eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige vennoten. Het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

ongevraagd ontslag van een niet-statutaire zaakvoerder heeft gevolg vanaf het besluit van de algemene vergadering.

Het vrijwillig aftreden van een zaakvoerder kan geen gevolg hebben dan nadat de algemene vergadering van het ontslag kennis heeft genomen.

Is er meer dan één zaakvoerder, dan kan een zaakvoerder te allen tijde aftreden, mits hij zijn voornemen ten minste één maand vooraf bij gewone brief ter kennis brengt van de vennootschap. Wordt tot statutair zaakvoerder benoemd: de heer CASTERS Paul, voornoemd.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beslist. De statutaire zaakvoerder heeft de meest uitgebreide macht om te handelen in naam der vennootschap, in alle omstandigheden en om al de daden te stellen of toe te laten, die betrekking hebben op het doel van de vennootschap, zoals dit bepaald werd in artikel drie van deze statuten. De niet-statutaire zaakvoerders kunnen de vennootschap vertegenwoordigen, behouden hetgeen volgt:

Kwalitatieve beperkingen voor de niet-statutaire zaakvoerders:

a. Voor alle rechtshandelingen die verband houden met aan- en verkoop van onroerende goederen van de vennootschap en/of vestiging van een hypotheek of andere zakelijke rechten dienen alle zaakvoerders, de statutaire zaakvoerder inbegrepen, gezamenlijk op te treden.

b. Ten aanzien van alle openbare besturen, zoals: post, telefoon, spoorwegen, luchtverkeer, administratie van financiën, wordt de vennootschap rechtsgeldig vertegenwoordigd door één zaakvoerder, die alleen optreedt, behalve bij betwisting met deze besturen.

Kwantitatieve beperkingen voor de niet-statutaire zaakvoerders:

a. Financiële transacties:

Voor alle financiële transacties die het bedrag van tienduizend (¬ 10.000,00) euro per verrichting niet

overschrijden, is iedere zaakvoerder gemachtigd om alleen op te treden.

Voor alle financiële transacties die het bedrag van tienduizend (¬ 10.000,00) euro per verrichting

overschrijden, dient de statutair zaakvoerder mee op te treden.

b. Aan- en verkopen:

Voor alle aan- en verkopen, andere dan onroerende goederen, die het bedrag van tienduizend (¬ 10.000,00) euro per verrichting niet overschrijden, is iedere zaakvoerder gemachtigd om allen op de treden.

Voor alle aan- en verkopen, andere dan onroerende goederen, die het bedrag van tienduizend (¬ 10.000,00) euro per verrichting overschrijden, dient de statutair zaakvoerder mee op te treden. Deze bedragen zijn te indexeren op basis van de index der consumptieprijzen.

De zaakvoerders hebben het recht, onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid, zich te doen helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen of afgevaardigden, hiertoe bestuurders te benoemen, hun bevoegdheid vast te stellen, alsmede hun wedde en voorwaarden van hun indiensttreding en hun ontslag.

Algemene vergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de derde donderdag van de maand juni om 18.00 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de daarop volgende werkdag.

De zaakvoerders mogen Buitengewone Algemene Vergaderingen bijeenroepen, telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Plaats van de vergadering.

De Algemene Vergaderingen zullen gehouden worden in de maatschappelijke zetel of in een andere plaats, vermeld in de oproepingsberichten. De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij middel van een aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen vóór de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering en vermelding van de verslagen, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen die erom verzoeken.

Indien alle vennoten aanwezig, of geldig vertegenwoordigd zijn, wordt geacht voldaan te zijn aan de oproepingsprocedure.

Stemrecht.

Elk maatschappelijk aandeel geeft recht op één stem, binnen de door de wet bepaalde perken. Boekjaar.

Het maatschappelijk jaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar.

Winstverdeling.

Het batig saldo van de resultatenrekening maakt de netto-winst van de vennootschap uit; op deze netto-winst wordt vijf procent voorafgenomen ten bate van het wettelijk reservefonds.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Deze voorafname is niet meer vereist wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft.

De overblijvende winst zal verdeeld worden volgens de beslissingen van de Algemene Vergadering. Wijze van vereffening.

In geval van ontbinding zal de vereffening der maatschappij plaats hebben op de wijze door de Algemene Vergadering aangeduid.

Deze zal de vereffenaar of vereffenaars aanstellen, alsmede hun vergoedingen zo nodig. De aangeduide vereffenaar(s) kunnen pas in functie treden nadat hun benoeming door de bevoegde Rechtbank van Koophandel is bevestigd; voor zover de wet dit verplicht.

Het batig saldo der vereffening zal tussen al de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen dat zij onderscheidelijk zullen bezitten, met dien verstande dat ieder aandeel hetzelfde recht geniet. Nochtans zo alle aandelen niet in gelijke verhouding afbetaald zijn, zullen de vereffenaars, alvorens tot hoger voorziene verdeling over te gaan, met de verscheidenheid van deze toestand moeten rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door geldoproepingen ten laste van de in mindere mate afbetaalde aandelen, hetzij door voorafgaande terugbetalingen van de in grotere mate afbetaalde aandelen.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

Eerste jaarvergadering - eerste boekjaar

Het eerste boekjaar begint vanaf heden en eindigt op 31 december 2015.

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen alle verrichtingen en verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan. Deze overneming zal maar effect sorteren zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Zij verklaren en erkennen van deze verbintenissen en overeenkomsten op de hoogte te zijn en verlenen aan de zaakvoerder alle machten om alle formaliteiten te vervullen en alle akten te tekenen die noodzakelijk zouden blijken voor het op zich nemen door de vennootschap van deze verbintenissen en overeenkomsten.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2016.

De oprichters stellen vast dat uit te goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat onderhavige vennootschap voor het eerste boekjaar niet verplicht is krachtens het Wetboek van vennootschappen een commissaris te benoemen.

De oprichters verklaren dat ondergetekende notaris hen heeft ingelicht omtrent de noodzakelijkheid van een vestigingsgetuigschrift teneinde een inschrijving van de vennootschap te bekomen in het rechtspersonenregister en ontslaan ondergetekende notaris van alle aansprakelijkheid dienaangaande.

BIJZONDERE VOLMACHT

Een bijzondere volmacht werd verleend aan Boekhoud- en fiscaalkantoor Cardeynaels Matt & Co, GCV, Lutselusstraat 180, 3590 Diepenbeek, vertegenwoordigd door de heer Cardeynaels Michel, wonende te 3590 Diepenbeek, Lutselusstraat 180, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

BENOEMING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER(S)

Met eenparigheid van stemmen neemt de voltallige algemene vergadering volgende beslissing : Worden tot niet-statutaire zaakvoerders benoemd, voor de duur van de vennootschap:

De heer CASTERS Guy, voornoemd,

Mevrouw CASTERS Ann, voornoemd,

die bevestigen dat de uitoefening van deze functie hen niet krachtens een veroordeling verboden is, op grond van het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig en die deze opdracht aanvaarden.

Hun mandaten zijn onbezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(Get. Meester Herbert Houben, notaris)

01/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 16.06.2016, NGL 25.08.2016 16482-0334-009

Coordonnées
CASTERS METAALWERKEN CMW

Adresse
INDUSTRIEWEG-NOORD 1113 3660 OPGLABBEEK

Code postal : 3660
Localité : OPGLABBEEK
Commune : OPGLABBEEK
Province : Limbourg
Région : Région flamande