CAYMAX


Dénomination : CAYMAX
Forme juridique :
N° entreprise : 434.244.650

Publication

28/10/2014
ÿþRechtsvorm naamloze vennootschap

Ophovenstraat , 72 3670 Me.euwen-Gruifrode

"CAYMAX"

naamloze vennootschap

te 3670 Meeuwen-Gruitrode, Ophovenstraat 79

Ondernemingsnummer 13E0434.244.650

RPR Antwerpen, deelgebied Tongeren

ONTBINDING EN ONMIDDELLIJKE SLUITING VAN DE VEREFFENING

E Uit een proces-verbaal verleden voor notaris Thierry VELGHE te Maasmechelen, op 26 september:

2014, geregistreerd op het 1ste registratiekantoor Tongeren 2 op: 8 oktober 2014, bladen: zeven,i

verzendingen: geen, register: 5, boek: 553, blad: 66, vak: 19, ontvangen registratierechten:

zeventienduizend negenhonderd euro (¬ 17.900,00), voor de ontvanger (getekend): a.l. E. Hauben,:

ter registratie aangeboden op het bevoegde registratiekantoor, blijkt dat de buitengewone algemene

E vergadering van de naamloze vennootschap "CAYMAX", met maatschappelijke zetel te 3670:

Meeuwen-Gruitrode, Ophovenstraat 79, BTW BE 0434.244.650, met eenparigheid van stemmen

beslist heeft; ;

EERSTE BESLISSING KENNISNAME STUKKEN - ONTBINDING

De vergadering neemt kennis van het verslag van de raad van bestuur van 24 september 2014 waarin deze het voorstel tot ontbinding van de vennootschap toelicht en de vereffening positief kan: worden afgerond, samen met een staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten or: E 29 augustus 2014.

Vervolgens wordt het verslag voorgelezen van de bedrijfsrevisor, CALLENS PIRENNE & C° 131/ CVBA, met zetel te 2018 Antwerpen, Jan Van Rijswijcklaan 10, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0427.897.088, vertegenwoordigd door de heer Marc Maris, : beddifsrevisor, kantoorhoudende te 3500 Hasselt, Luikersteenweg 232 bus 4, van 23 september ; 2014, over gemelde staat van activa en passive.

Het besluit van het rapport van de bedrijfsrevisor luidt als volgt:

: "8. BESLUIT

In het kader van de procedure tot ontbinding, voorzien in artikel 181 van het Wetboek vad Vennootschappen, heeft de raad van bestuur van de NV "CAYMAX" (RPR ANTWERPEN, afdeling HASSELT met ondernemingsnummer 0434.244.650) een boekhoudkundige staat afgesloten op 29 augustus 2014  opgesteld die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van ¬ 276.154,89 en een netto-actief van ¬ 270.498,43. Uit de controlewerkzaamheden, die wij uitgevoerd hebben overeenkomstig de toepasselijke normed van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake de controle op het voorstel tot ontbinding van vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid, blet dat deze boekhoudkundige staat per 29: augustus 2014, de financiële toestand van de NV "CAYMAX" volledig getrouw en juist weergeeft, id zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan gerealiseerd zullen worden.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg vat, de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het Instituut derE Bedrijfsrevisoren, hebben wij vastgesteld dat aile schulden ten aanzien van derden op datum vad ondertekening van dit controleverslag reeds waren betaald. Bovendien willen wij erop ween dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, dq.9r het bes,tuursefgaan geraamd op eenbedrag van e

Op de areste biz. van LAM B verraeiden . Recto Naam en haed:anigh'eid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoe,gd de reentsperwan ten aanzien van derden te vertegenseceragen Verse: Naam en handteening.

Mod Word 11:1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

eergeiegd ter griffie der reotteank koophandel Antwerpen, eld. Tongeren

09 -10- 2014

LAu

De

griffier,

BEL

MON ITEUF

21 -10-

LG1SCH ST

201

Ondemerningsne : 0434.244.650

Benam.

(yawl') CAYMAX

(verett) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zetel

(volledig adres)

plidenaterp akte Ontbinding en sluiting

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

17.049,84 die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd.

De eventuele niet-voorziene lasten van aleatoire aard die inherent zijn aan de in vereffeningstelling zijn gedekt door de aandeelhouders.

Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de aandeelhouders onontbeerlijk achten. Onderhavig verslag werd opgesteld in overeenstemming met artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Hasselt, 23 september 2014

CALLENS, PIRENNE & C° BV CVBA

Bederevisoren

Vertegenwoordigd door Marc MARIS

Bederevisoin.

Wettigheidsverklaring

Na voorlezing van deze verslagen bevestigt ondergetekende notaris, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe onderhavige vennootschap, met toepassing van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, voorafgaandelijk het besluit tot vrijwillige ontbinding, gehouden is, met name na gemelde verslagen: - verslag van de raad van bestuur;

- de staat van activa en passive;

het verslag van voornoemde bedrijfsrevisor.

Ontbinding

Na kennisname van deze verslagen en voormelde verklaringen, besluit de vergadering de vennootschap vrijwillig te ontbinden met ingang van heden.

TWEEDE BE LISSING  BEËINDIGING MANDAAT BESTUURDERS - KWIJTING

Ingevolge het voorgaande wordt een einde gesteld aan het mandaat van de bestuurders, de heer CAYMAX Jan en Mevrouw EERDEKENS Maria, beiden voornoemd. Tevens wordt een einde gesteld aan het mandaat van gedelegeerd-bestuurder van de heer CAYMAX Jan voornoemd. De vergadering verleent kwijting aan de bestuurders, de heer CAYMAX Jan en Mevrouw EERDEKENS Maria, beiden voornoemd, voor het door hen gevoerde bestuur.

DERDE BESLISSING  ONTBINDING EN VEREFFENING IN EEN AKTE

De vergadering verklaart uitdrukkelijk te verzaken aan de formaliteiten en termijnen voorzien in artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen.

De vergadering stelt vervolgens unaniem vast dat:

- de aandeelhouders op de vergadering allen aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn;

- er geen passiva zijn luidens de staat van activa en passiva, behoudens kosten van onderhavige vereffening van de vennootschap (kosten accountant, bedrijfsrevisor en notaris), alsmede een aantal openstaande schulden, doch waarvan het bewijs van betaling thans wordt voorgelegd. Aldus stelt de algemene vergadering vast op basis van deze elementen dat er geen te vereffenen passiva meer zijn. Er dienen voor het overige geen maatregelen genomen te worden betreffende de consignatie van gelden en/of waarborgen die aan schuldeisers of aandeelhouders toekomen en die aan hen niet konden worden afgedragen;

- er geen vereffenaar is benoemd;

- het vermogen van de vennootschap aldus uitsluitend bestaat uit activa bestanddelen die bij wijze van overgang onder algemene titel overgaan in het vermogen van de aandeelhouders voormeld; - deze overgang van rechtswege plaatsvindt door het stopzetten van de rechtspersoonlijkheid van de vennootschap zonder dat enige vereffening noodzakelijk is.

Alle activa, die de vennootschap in vereffening in de toekomst nog zou blijken te bezitten na de sluiting van haar vereffening (al dan niet op heden bekend), worden naar aanleiding van onderhavige sluiting van de vereffening toebedeeld aan de heer CAYMAX Maarten voornoemd in zijn hoedanigheid van aandeelhouder van de alsdan vereffende vennootschap, waarbij de algemene vergadering aan deze persoon de bevoegdheid verleend deze activa indien gewenst, hetzij in te vorderen of ten gelde te maken voor rekening van de aandeelhouders van de alsdan vereffende vennootschap, met de verplichting om de opbrengst ervan te verdelen onder de aandeelhouders van de vennootschap in vereffening, pro rata hun aandeel in het vereffeningsdividend. In het bijzonder verleent de vergadering aan voornoemde heer CAYMAX Maarten, in zijn hoedanigheid van aandeelhouder van de alsdan vereffende vennootschap, machtiging om namens de alsdan vereffende vennootschap betreffende de zelfs niet-vernoemde belastingen (directe en indirecte belastingen, van welke aard dan ook, alsmede andere heffingen of taksen in de meest ruime zin van het woord  zowel verschuldigd als terug te vorderen door de alsdan vereffende vennootschap) alle administratieve en/of gerechtelijke procedures te voeren en de terug te vorderen bedragen te innen. Daartoe zal hij alle nodige handelingen kunnen verrichten, de nodige verklaringen afleggen, de nodige vorderingen instellen en indien nodig de nodige betwistingen voeren, en aile documenten ontvangen en ondertekenen namens de alsdan vereffende vennootschap. De opbrengst ervan zal

" toekomen 'ean deeendeelhouders, in vershouding tOt hun deelname in het vereffeningsdividend. De heer CAYMAX Maarten voornoemd zal instaan voor de correcte verdeling van de ontvangen bedragen.

De vergadering beslist dan ook tot toepassing van artikel 184 §5 van het Wetboek van vennootschappen en verklaart zich uitdrukkelijk akkoord om de ontbinding en vereffening onmiddellijk af te sluiten.

" De vergadering verklaart verder afstand te doen van de termijn van één maand bepaald in artikel : 194 van het Wetboek van vennootschappen.

De vergadering heeft bevestigd voldoende kennis te hebben van aile rekeningen van de vereffening. Toebedelinq onroerende activa

De vergadering stelt eveneens vast dat de resterende onroerende activa van de vennootschap, hierna beschreven, ten gevolge van de sluiting van de vereffening, van rechtswege eigendom : worden van beide aandeelhouders pro rata hun aandelenbezit, die aanvaarden, rekening houdend met hun voormeld aandelenbezit, te weten:

" - aan Mevrouw CAYMAX Katrien: voor één/vierhonderdste (01/400ste) in onverdeeldheid;

- aan de heer CAYMAX Maarten: voor driehonderd negenennegentig/vierhonderdste (399/40ete) in

onverdeeldheid.

De aandeelhouders verklaren bijgevolg in onverdeeldheid eigenaar te worden van onroerend goed.

VIERDE BESLISSING VASTSTELLING DEFINITIEVE SLUITING VAN DE VEREFFENING

De vergadering verklaart de vereffening als definitief beëindigd en verzoekt mij, notaris, vast te .

stellen dat de vennootschap heeft opgehouden te bestaan en dat de vereffening wordt afgesloten.

De boeken en bescheiden van de ontbonden en vereffende vennootschap zullen worden neergelegd

en ten minste vijf jaar worden bewaard te 3670 Meeuwen-Gruitrode, Ophovenstraat 79.

VIJFDE BESLISSING - VOLMACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de heer CAYMAX Jan, tot uitvoering van de

" genomen besluiten en stelt een aangestelde van Coda Boekhouders te 3520 Zonhoven, Stationsstraat 1, aan ais bijzondere gevolmachtigden, die alleen kan optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om aile formaliteiten inzake wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Thierry Velghe.

Tegelijk hiermede neergelegd:

- expeditie

 verslag van de raad van bestuur

- verslag bedrijfsrevisor

- staat van activa en passiva

;

Voor-

behouden

ean Itot

Beleisch

Staatsbiad











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op do laatst3DI. van urliB vionvolcen : Yielg : Nrarn .n Imodanieelei von dt:: laieruniontteende nelell van ce pg.w.v.elaronj

,-.1e14-,mhl.spe.r5con ten akn vac deÉdeElie voleuenwc,erdq.ui

Ver.so l'e.rgen en -hendlekonino

10/02/2014 : HA070410
01/08/2012 : HA070410
25/08/2011 : HA070410
28/07/2010 : HA070410
11/06/2010 : HA070410
07/08/2009 : HA070410
18/07/2008 : HA070410
31/08/2007 : HA070410
26/07/2006 : HA070410
28/09/2005 : HA070410
15/07/2004 : HA070410
21/06/2004 : HA070410
11/08/2003 : HA070410
22/04/2003 : HA070410
25/09/2002 : HA070410
28/04/2000 : HA070410
05/04/1990 : HA70410

Coordonnées
CAYMAX

Adresse
OUDE WEYERSTRAAT 23 3990 PEER

Code postal : 3990
Localité : PEER
Commune : PEER
Province : Limbourg
Région : Région flamande