CD SERVICES

Divers


Dénomination : CD SERVICES
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 821.907.031

Publication

23/10/2014
ÿþM'ad Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

beho aan Belg Staat

II f1111 11111 111fl 1f! 1111111111 1111f I

*14194731*

111111

BELGISCH

MON ITE

16 -1

STAA

NeereIegd fer griffie der rechtbank

l2GËophandel Antwerpen, afd. Tongeren

4 03 -10- 2014

ULAI" greuerGriffie

UR BE

Ondememingsnr : 0821.907.031

Benaming

(voluit) : CD SERVICES

(verkort) :

Rechtsvorm: Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel " Smispoelstraat 35, 3668 Niet-bij-As

(volledig adres)

Onderwerp akte : SLUITING VAN DE VEREFFENING

Blijkens de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering dd. 30 september 2014 blijkt het volgende

Eerste beslissing:

Kennisname en goedkeuring van de vereffeningsbalans per 29 september 2014

Tweede beslissing

De vergadering beslist, gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de vennootschap en de eenvoud van de vereffening, toepassing te willen maken van de mogelijkheid geboden door artikel 184§5 van het Wetboek van Vennootschappen, zoals gewijzigd door de wet van 19 maart 2012 tot wijziging van het Wetboek van Vennootschappen wat de vereffeningsproceclure betreft, tot ontbinding en vereffening in één akte.

Na vastgesteld te hebben dat aile schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald beslist de vergadering met eenparigheid van stemmen tot de ontbinding van de vennootschap met dadelijke invereffeningstelling zonder de benoeming van een vereffenaar.

De vergadering beslist eveneens dat het resterend actief door de vennoten proportioneel aan zijn aandelenbezit zef worden teruggenomen.

Alle activa die de vennootschap in vereffening in de toekomst nog zou blijken te bezitten na de sluiting van haar vereffening (al dan niet op heden bekend), worden naar aanleiding van onderhavige sluiting van de vereffening thans toebedeeld aan de heer Carlo Dewitte, in zijn hoedanigheid van vennoot van de alsdan vereffende vennootschap, waarbij de algemene vergadering aan deze vennoot de bevoegdheid verleent deze activa indien gewenst, hetzij in te vorderen, hetzij te gelde te maken voor rekening van de vennoten van de alsdan vereffende vennootschap, met de verplichting om de opbrengst ervan te verdelen onder de vennoten van de vennootschap in vereffening, pro rata hun aandeel in het vereffeningsdividern De heer Carlo Dewitte staat in voor de correcte verdeling van de ontvangen bedragen.

De vergadering verleent in het bijzonder aan de heer Carle Dewitte, in zijn hoedanigheid van vennoot van de alsdan vereffende vennootschap, machtiging om namens de alsdan vereffende vennootschap betreffende onder meer (doch niet uitsluitend) betreffende de op de staat van activa en passiva vermelde terug te vorderen BIW en/of belastingen, alsmede betreffende de zelfs niet vermelde belastingen (directe en indirecte belastingen van welke aard dan ook, alsmede andere heffingen of taksen in de meest ruime zin van het woord  zowel verschuldigd als terug te vorderen door de alsdan vereffende vennootschap), en overige activa van de vennootschap, aile administratieve en/of gerechtelijke procedures te voeren, handelingen te stellen en de eventuele terug te vorderen bedragen te innen. Daartoe zal de heer Carlo Dewitte alle nodige handelingen kunnen verrichten, de nodige verklaringen afleggen, de nodige vorderingen instellen, indien nodig de nodige betwistingen voeren en alle documenten en stukken ontvangen, en ondertekenen, briefwisseling te voeren, en alle verrichtingen uit te voeren namens de alsdan vereffende vennootschap.

Derde beslissing

J- ^

Op de laatste blz. van Luik B vernielden Recto Mun en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en haridtekenino.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

De bestemming van het resultaat zoals voorgesteld door de Zaakvoerder, wordt goedgekeurd

Vierde beslissing

De algemene vergadering beslist bij afzonderlijke stemming kwijting te verlenen aan de gewezen

zaakvoerder voor zijn mandaat en dit zonder enig voorbehoud.

Vijfde beslissing

Alle vennoten aanwezig, beslissen, gezien het voorgaande, de vereffening onmiddellijk te sluiten.

Vervolgens stelt de vergadering vast dat de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

De vergadering beslist daarenboven dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen warden neergelegd en bewaard gedurende de bij de wet verplichte termijn op het volgende adres: Smispoelstraat 35, 3668 Niel-bij-As,

De vergadering stelt vast dat er geen maatregelen moeten genomen worden voor de consignatie van gelden ' en waarde die toekomen aan schuldeisers en die hen niet konden worden afgegeven.

De vergadering verleent volmacht op de bankrekeningen van de vennootschap aan de heer Carlo Dewitte voornoemd, teneinde het vereffeningssaldo uit te keren aan de vennoten.

Getekend, Caria Dewitte

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ç.rood

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luikp vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persolojn(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CD SERVICES

Adresse
Zetel " Smispoelstraat 35, 3668 Niet-bij-As

Code postal : 3668
Localité : Niel-Bij-As
Commune : AS
Province : Limbourg
Région : Région flamande