CELIS BESTUUR

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : CELIS BESTUUR
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 447.319.458

Publication

15/01/2013
ÿþ~ sf

(mi iLite Mod 11.1

3, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbankvan koophandel

û 4 JAN. 2013

teHa~~~T

rl ie

In II I IIHhIl

*13009444*

bel

ai

Be Sta

Ondernemingsnr : 0447.319.458

Benaming

(voluit) : Celis Bestuur, in vereffening

(verkort);

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Naamsesteenweg 85/1 - 3800 Sint-Truiden

(volledig adres)

Onderwerp akte : GERUISLOZE FUSIE

Uit een akte verleden voor Meester Yves Tuerlinckx, notaris te Bilzen, op 7 december 2012, ter registratie overgelegd, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering volgende beslissingen genomen heeft, - Voorlezing en goedkeuring van het fusievoorstel.

- Na vaststelling dat de vereffenaar nog geen begin heeft gemaakt met de verdeling van het vermogen aan de aandeelhouders, besluit tot de ontbinding zonder vereffening van de vennootschap en tot fusie met de NV DEGROS, met zetel te 3800 Sint-Truiden, Naamsesteenweg 85/1, BTW BE 0439.689.815 RPR Hasselt, overnemende vennootschap, mits overdracht aan deze laatste van de algeheelheid der activa en passiva van het vermogen van de vennootschap, niets uitgezonderd noch voorbehouden, en dit met ingang van 1 juli 2012. Alle handelingen verricht vanaf 1 juli 2012 door de overgenomen vennootschap worden beschouwd, vanuit boekhoudkundig standpunt, als zijnde vervuld voor rekening van de overnemende vennootschap. De veranderingen die eruit voortvloeien in de activa en passiva van de overgenomen vennootschap zullen ten bate of ten schade zijn van de overnemende vennootschap. Overeenkomstig artikel 682 van het Wetboek van Vennootschappen, heeft de fusie van rechtswege en zonder vereffening de ontbinding tot gevolg van de NV CELIS BESTUUR, IN VEREFFENING, alsmede de overgang van het gehele vermogen van deze vennootschap op de ovememende vennootschap NV DEGROS, en dit met ingang van 1 juli 2012. Overeenkomstig artikel 726, § 2, van het Wetboek van Vennootschappen leidt deze overdracht niet tot de toekenning van aandelen, daar alle aandelen van de opgeslorpte vennootschap behoren aan de overnemende vennootschap,

- Vaststelling dat de jaarrekening van de overgenomen vennootschap voor de tijdspanne tussen haar in vereffening stelling en 1 juli 2012 wordt opgesteld door de vereffenaar van de NV LEUS BESTUUR, IN VEREFFENING. Haar goedkeuring alsmede de kwijting te verlenen aan de vereffenaar van de overgenomen vennootschap zal beslist worden door de algemene vergadering van de overnemende vennootschap. - Vaststelling dal tengevolge van de overeenstemmende besluiten genomen in de schoot van de vennootschappen betrokken bij deze fusie, gezegde fusie is voltrokken met ingang van 1 juli 2012, en dat bijgevolg de NV Cals BESTUUR, IN VEREFFENING zal ophouden te bestaan met ingang van gezegde datum, dat het geheel vermogen, zowel de activa als de passiva van de NV CELIS BESTUUR, IN VEREFFENING overgedragen wordt aan de NV DEGROS.

- Volmachten.

Voor analytisch uittreksel.

(get.) Yves TUERL1NCIOC, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

- Een eensluidend afschrift van de akte.

- Een uittreksel van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

28/12/2012 : ME. - JAARREKENING 31.05.2012, GGK 31.05.2012, NGL 21.12.2012 12675-0372-009
31/10/2012
ÿþ~ a

i

i

i

i

1

A

ui

m

Mod Woud 11.1

Ttit In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

*12179296*

Ondememingsnr : 0447.319.458

Benaming

(voluit) : Celis Bestuur

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Naamsesteenweg 85/001, 3800 Sint-Truiden

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel

Neerlegging van het fusievoorstel en publicatie van het uittreksel in het kader van de fusie van NV Degros (0439.689.815) door de overneming van NV Celis Bestuur (0447.319.458)

FUSIEVOORSTEL

1.De N.V. DEGROS, met maatschappelijke zetel gevestigd te 3800 Sint-Truiden, Naamsesteenweg 85 / 001, ingeschreven in de Kruispuntbank der Ondernemingen onder het nummer 0439.689.815, vertegenwoordigd door de heer Francis Wanten, gedelegeerd bestuurder,

Verder: overnemende (verkrijgende) vennootschap

2.De N.V. CELIS BESTUUR, vennootschap in vereffening, met maatschappelijke zetel gevestigd te 3800 Sint-Truiden, Naamsesteenweg 85 1001, ingeschreven in de Kruispuntbank der Ondernemingen onder het nummer 0447.319.458, vertegenwoordigd door de heer Francis Degros, vereffenaar,

Verder : overgenomen (ontbonden) vennóotschap

I. Inleiding

Het hiernavolgende fusievoorstel strekt ertoe een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting door te voeren, tussen enerzijds de N.V. DEGROS, overnemende (verkrijgende) vennootschap, en anderzijds de N.V, CELIS BESTUUR, overgenomen (ontbonden) vennootschap, waarbij N.V. DEGROS alle aandelen aanhoudt van N.V. CELIS BESTUUR.

II.Voorafgaandelijke uiteenzetting

Overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen heeft het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap en dat van de overgenomen vennootschap de eer U onderhavig fusievoorstel voor te leggen betreffende de voorgenomen met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting.

Artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen bepaalt:

"De bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen stellen bij authentieke of bij onderhandse akte een fusievoorstel op.

ln het fusievoorstel worden ten minste vernield:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

1° de rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de te fuseren vennootsohappen;

2°de datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap;

3°de rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen vennootschappen, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of jegens hen voorgestelde maatregelen;

4°ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

Het fusievoorstel moet door elke vennootschap die bij de fusie betrokken is uiterlijk zes weken voor de algemene vergadering die over de fusie moet besluiten, ter griffie van de rechtbank van koophandel waar haar respectievelijke maatsohappelijke zetel is gevestigd warden neergelegd en bekendgemaakt bij uittreksel overeenkomstig artikel 74 of in de vorm van een mededeling overeenkomstig artikel 75, die een hyperlink bevat naar een eigen website."

Ill.ldentificatie van de vennootschappen

111.1. De overnemende vennootschap

1.Vorm, naam en zetel

De N.V. DEGROS, met maatschappelijke zetel gevestigd te 3800 Sint-Truiden, Naamsesteenweg 85/001.

2.Kruispuntbank voor Ondernemingen

De vennootschap is ingeschreven in de Kruispuntbank voor Ondernemingen onder het nummer 0439.689.815.

3. Doel

De statuten vermelden als doel:

De vennootschap heeft tot doel:

Groot- en kleinhandel in steenkolen, brandstoffen, huishoud en industriële gassen, smeermiddelen, lasmaterialen, goederenvervoer zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

- Klein- en groothandel, controle, installatie, plaatsing, sanering en neutralisatie van alle soorten opslagtanks, koolwaterstofafscheiders, slibvangers en aanverwanten. Dit zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

Extern -veiligheidsadviseur A.D.R.-Transport.

Brandertechtnicus.

- Het beheer van eigen onroerend vermogen. Dit omvat alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks hiermede in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van haar onroerende goederen te bevorderen. De vennootschap mag onroerend goed huren en verhuren, zich borg stellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van haar onroerende goederen, of voor verbintenissen van ondernemingen of vennootschappen waarin ze belangen heeft,

- Het beheer van eigen roerend vermogen,

De vennootschap kan ook de functie van bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap uitoefenen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op aile wijzen die haar het meest geschikt voorkomen, zowel in het binnen- als in het buitenland.

Zij mag aile beheers-, commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten of die van aard zijn of van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België als in het buitenland. Zij mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen, die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

111.2. De overgenomen vennootschap

1.Vorm, naam en zetel

De N.V. DEUS BESTUUR, met maatschappelijke zetel gevestigd te 3800 Sint-Truiden, Naamsesteenweg 85/001.

2.Kruispuntbank voor Ondernemingen

De vennootschap is ingeschreven in de Kruispuntbank vcor Ondernemingen onder het nummer 0447.319.458.

3. Doel

De statuten vermelden als doel:

De vennootschap heeft tot doel,

-handel in onroerende goederen en het beheer van onroerende goederen;

-het participeren in en het verwerven va deelnemingen in bestaande of in oprichting zijnde vennootschappen;

-het optreden als bestuurder in bestaande of in oprichting zijnde vennootschappen.

IV.Identificatie van de voorgenomen verrichting

1.Met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting

Naar aanleiding van de voorgenomen met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting zal het gehele vermogen, zowel de rechten als de plichten, van de overgenomen vennootschap overgaan op de overnemende vennootschap op datum van 1 juli 2012.

Alle verrichtingen verwezenlijkt vanaf 1 juli 2012 zijn voor rekening van de overnemende vennootschap.

De kosten voortvloeiend uit de fusie zijn ten laste van de overnemende vennootschap.

De redenen die de voormelde fusie verantwoorden zijn:

" Beide vennootschappen zijn maken reeds gedeeltelijk gebruik van dezelfde middelen en infrastructuur;

" Ingevolge een fusie kan de administratieve organisatie worden vereenvoudigd door het verdwijnen van onderlinge verrekeningen;

" De kostenbesparing wegens het verdwijnen van de kosten van instandhouding van een vennootschap (o.m. accountantskosten, publicatie van de jaarrekening, vennootschapsbijdrage,...);

" De economische en organisatorische werkelijkheid verantwoorden niet langer het bestaan van twee afzonderlijke entiteiten. Door deze geruisloze fusie is de juridische realiteit een weerspiegeling van de economische.

" 2. Boekhouding

De datum vanaf dewelke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap is vastgesteld op 1 juli 2012.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

3.Bijzóndere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren ;vennootschappen

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van het bestuursorgaan van de te fuseren vennootschappen.

4.Rechten toegekend aan de vennoten van de overgenomen vennootschap en bijzondere voordelen

Er worden geen aandelen toegekend aan de vennoten van de overgenomen vennootschappen, noch worden er bijzondere voordelen toegekend.

V.Neerlegging van het fusievoorstel

Overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen wordt door het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap en de overgenomen vennootschap onderhavig fusievoorstel betreffende de voorgenomen fusie door overneming zes weken vóór de algemene vergadering die over de fusie moet besluiten, worden neergelegd op de griffie van de Rechtbank van koophandel van elk der betrokken vennootschappen.

Opgemaakt op 25 september 2012.

N.V. DEGROS

De heer Francis Wanten, gedelegeerd bestuurder,

N.V. CELIS BESTUUR

De heer Francis Degros, vereffenaar,

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/04/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

0 2 APR. 2012

te HASSEgiffie

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

11§11111"

1

nnexes du Moniteur belge

13/04/2012

Ondememingsnr : , 0447.319.458

ii Benaming (voluit) : Celis Peshn r

I:

(verkort) :

;;

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

il Zetel : Naamsesteenweg 85 bus 1

3800 Sint-Truiden

li

Onderwerp akte :Vereffening ;

Bij akte verleden voor Notaris Philippe VAN HOOF te Sint-Truiden op 27 februari 2012, geregistreerd vier; bladen geen verzendingen te Sint-Truiden op 7 maart 2012 boek 5/565 blad 93 vak 10 ontvangen: 25,00 EUR; blijkt dat de buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de aandeelhouders van de naamloze; iI vennootschap "CELIS BESTUUR" met maatschappelijke zetel te 3800 Sint-Truiden, Naamsesteenweg 85 bus; 1, waarbij volgende beslissingen bij unanimiteit werden genomen:

;; EERSTE BESLISSING - Verslaggeving ,

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld door de; bestuurders, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap en van het verslag opgemaakt door de; bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen.

I: Bij het verslag van de bestuurder is een staat van activa en passiva afgesloten per 31 december 2011.

:;De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en staat van activa en passiva, om; er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen.

;; TWEEDE BESLISSING - ontbinding i

j; De vergadering beslist tot de ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening, te rekenen vanaf;

heden. `

I; DERDE BESLISSING  Kennisname ontslag bestuurders

; De vergadering neemt kennis van het feit dat ingevolge de beslissing tot ontbinding die voorafgaat de hierna;

;; volgende bestuurders van rechtswege ontslagnemend zijn: ;

- DEGROS Francis, voornoemd;

;I - DIRICKX Suzanne, voornoemd;

,i - HAYEN Sven, voornoemd.

VIERDE BESLISSING  Benoeming vereffenaar bezoldiging

De vergadering beslist één vereffenaar te benoemen.

Zij benoemt als vereffenaar: ;, De heer DEGROS Francis, voornoemd. De vergadering beslist dat de vereffenaar zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

ii De notaris wijst de vereffenaar overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen slechts in functie treedt: :, nadat zijn benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel wordt bevestigd of gehomolgeerd.

De vergadering verleent alle machten aan de hiervoor benoemde vereffenaar, hier aanwezig, om het, ;: verzoekschrift met het oog op het verkrijgen van de bevestiging of de homologatie van de benoeming van de; I; vereffenaar of van de hierna benoemde plaatsvervangende vereffenaar in te dienen bij de rechtbank van;

koophandel tezamen met een boekhoudkundige staat van activa en passiva. De vergadering beslist dat; ii desgevallend in dat verzoekschrift, hetzij een bijkomend verzoekschrift, ook de bevestiging wordt gevraagd aan;

de rechtbank van de handelingen die de vereffenaar tussen vandaag en de bevestiging of homologatie door de;

rechtbank zou hebben gesteld in hoedanigheid van vereffenaar van de vennootschap. ;

:; Een afschrift van de beslissing van de rechtbank wordt samen met een uitgifte van dit proces-verbaal; ;; neergelegd in het vereffeningsdossier van de vennootschap bij de griffie van de rechtbank van koophandel.

VIJFDE BESLISSING  benoeming plaatsvervangende vereffenaar bezoldiging

I; De vergadering beslist een plaatsvervangende vereffenaar aan te stellen die slechts in functie kan treden indien; de benoeming als vereffenaar van de heer DEGROS Francis, voornoemd, door de rechtbank van koophandel;

niet wcrdt bevestigd of gehomologeerd. ;

;I De plaatsvervangende vereffenaar is:

;; Mevrouw DIRICKX Suzanne, voornoemd.

I;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" , ' lie ' .smt" " " " e~

mod 11.1

De vergadering beslist dat de plaatsvervangende vereffenaar, bij bevestiging of homologatie van haar' benoeming, haar functie onbezoldigd zal uitoefenen.

Deze vereffenaar treedt slechts in functie onder de dubbele opschortende voorwaarde van de niet-bevestiging of  homologatie van de benoeming als vereffenaar van de heer DEGROS Francis, voornoemd, door de rechtbank van koophandel én van de bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel van zijn benoeming als vereffenaar.

ZESDE BESLISSING  Machten van de vereffenaar

De vergadering stelt de machten van de vereffenaar als volgt vast:

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen, met of zonder betaling, van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar.

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van het Wetboek van vennootschappen en bijgevolg in de zesde en de twaalfde maand van' het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden.

De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 Wetboek van vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen.

ZEVENDE BESLISSING

De vergadering beslist de statuten als volgt te wijzigen:

1. Vervanging van artikel 1 van de statuten door volgende tekst: "De vennootschap is een handelsvennootschap in vereffening; zij heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de naam "CEL/S BESTUUR", NV, in vereffening.".

2. Aanvulling van de tekst van artikel 4 door volgende tekst: "De vennootschap bestaat sedert 27 februari 2012 enkel nog voor haar vereffening.".

ACHTSTE BESLISSING  volmachten formaliteiten

Volmacht werd verleend aan de heer Constant Straetmans, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervuilen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, en tevens alle formaliteiten te vervullen (met name ondertekening van formulieren) met betrekking tot de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap als de vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek om vrijstelling,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Neergelegd met verslag bestuurder en bedrijfsrevisor

(get.) Philippe VAN HOOF

Notaris

IffjIagen bij het Belgisch Staatsblad -13/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/12/2011 : ME. - JAARREKENING 31.05.2011, GGK 25.11.2011, NGL 19.12.2011 11641-0419-009
17/12/2010 : ME. - JAARREKENING 31.05.2010, GGK 26.11.2010, NGL 13.12.2010 10629-0516-010
24/12/2009 : ME. - JAARREKENING 31.05.2009, GGK 27.11.2009, NGL 18.12.2009 09896-0322-011
30/12/2008 : ME. - JAARREKENING 31.05.2008, GGK 28.11.2008, NGL 19.12.2008 08865-0283-011
27/12/2007 : ME. - JAARREKENING 31.05.2007, GGK 30.11.2007, NGL 20.12.2007 07843-0223-010
22/12/2006 : ME. - JAARREKENING 31.05.2006, GGK 24.11.2006, NGL 19.12.2006 06916-4238-012
23/12/2005 : ME. - JAARREKENING 31.05.2005, GGK 25.11.2005, NGL 21.12.2005 05906-4606-012
24/12/2004 : HA081577
05/01/2004 : HA081577
19/12/2002 : HA081577
16/12/2000 : HA081577
11/12/1998 : HA81577
01/01/1997 : HA81577
01/01/1996 : HA81577

Coordonnées
CELIS BESTUUR

Adresse
NAAMSESTEENWEG 85, BUS 1 3800 SINT-TRUIDEN

Code postal : 3800
Localité : SINT-TRUIDEN
Commune : SINT-TRUIDEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande