CENTIMMO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CENTIMMO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 559.806.596

Publication

25/08/2014
ÿþmod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- 111 11 IMS

behouden

aan het

Seigkich

Stoatehlact





RECHTBANKvan KOOPHANDEL

te ANTWERPEN

13 AUG. 2014

Ondememingsnr - 5 G

Benaming (voluit) CENTIMMO

(verkort):

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Heerstraat 3

3910 Neerpelt

Onderwerp akte :Oprichting bij partiële splitsing

Uittreksel uit de akte partiële splitsing door oprichting van een nieuwe vennootschap verleden op 31 juli 2014 voor Meester Silvie Lopez-Hernandez, geassocieerd notaris te Neerpelt, Boseind 23, opgesteld voor registratie naar analogie van artikel 173 van het wetboek der registratierechten, met ais enig doel neergelegd te worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel:

Oprichter

De heer VRIJSEN Rudi Stefan, geboren te Bree op 24 mei 1965, echtgenoot van mevrouw VAN DAEL Maria, wonende te Peer, Lillerbaan 17

Inschrijving op en voIstorting van het kapitaal bevestieg stortingbij instelling

De vergadering stelt vast dat het eigen vermogen van de vennootschap die wordt opgericht als gevolg van de partiële splitsing, als volgt is samengesteld: zesenzestigduizend drieënveertig euro twintig cent (66.043,20 E) kapitaal waarvan vijfduizend negenhonderdenve euro vier cent (E 5.905,04) niet werd volstort; 1.553,96 euro wettelijke reserves, 1.942,45 euro beschikbare reserves en 3.148,97 overgedragen resultaat, zoals blijkt uit het splitsingsvoorstel en het verslag inbreng in natura van de revisor, opgesteld conform artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen.

VMB Bedrijfsrevisoren BV o.v.v.e. CVBA, Vertegenwoordigd door Ingrid Vosch, heeft daarenboven op datum van 27 juni 2014 een schriftelijk verslag opgesteld met betrekking tot de inbreng in nature in de in het kader van deze partiële splitsing nieuw op te richten vennootschap.

De conclusies van dit verslag luiden letterlijk ais volgt:

"BESLUIT

De inbreng in nature tot oprichting van de vennootschap Centimmo bvba voor een bedrag van 66.783,54 waarvan 66.043,20 in kapitaal (waarvan ¬ 5.905,04 niet volstort werd), E' 1.553,96 in wettelijke reserve, ¬ 1.942,45 in beschikbare reserve en ¬ 3.148,97 in overgedragen winst, bestaat uit volgend netto-actief ten gevolge van de partiële splitsing van de vennootschap Centurio Neerpelt bvba;

Activa

" 97% van het onroerend goed (studio) gelegen te Neerpelt, Stationsstraat 7 & 7/13 ten kadaster gekend sectie C, nummer 0632/E met een boekwaarde van 116.341,25 EUR

" rollend materieel voor een bedrag van 11.460,00 EUR

" Een bankrekening met een bedrag van 97,13 EUR.

" Beleggingen voor een bedrag van 17.370,00 EUR en aandelen voor een bedrag van

56.236,00 EUR.

Passiva

" Bancaire schulden voor een totaal openstaand bedrag van 121.917,65 EUR

" R/C ten aanzien van de aandeelhouder voor een bedrag van 12.803,19 EUR

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura. De oprichters van de vennootschap zijn verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

Op de laatste blz van tutk B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de trtstrumenterende notaris, hetzti van de paisoto'In(en)

bevoegd de techtseersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/08/2014 - Annexes du Moniteur bel

Voorbehouden ean het Beigisch Staatsblad

7

mod11.1

de beschrijving van elke inbreng in nature beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

de voor de inbreng in nature door de partijen weerhouden methoden van waardering in de gegeven omstandigheden van een inbreng ten gevolge van een splitsing passend zijn; de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt mathematisch tenminste overeenkomt met het kapitaal en de andere eigen vermogenscomponenten die door deze inbreng gecreëerd worden, zodat deze inbreng niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in nature bestaat in 351 aandelen van de vennootschap Centimmo bvba zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat conform de controlenormen van het Instituut van de Bedriffsrevisoren onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, de waarde van de inbreng of van de als tegenprestatie toegekende vergoeding, met andere woorden dat het verslag geen "fairness opinion" is.

Aleerpelt, 27 juni 2014

De bedriffsrevisor

VMB Bedrijfsrevisoren BV o.v.v.e. CVBA

Vertegenwoordigd door Ingrid Vosch."

De vergadering beslist met eenparigheid dat er 351 nieuwe aandelen zullen worden uitgereikt in de

op te richten vennootschap en dat deze 351 nieuwe aandelen toegekend worden aan de heer Rudi

VRIJSEN, enige vennoot van de overdragende vennootschap.

Rechtsvorm - Naam

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam

"CENTIMMO".

Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Zetel

De vennootschap heeft haar zetel te 3910 Neerpelt, Heerstraat 3.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlandstalig gebied

en/of het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad, bij besluit van de zaakvoerder(s).

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s), in België of in het buitenland

bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren

oprichten,

Doel

De vennootschap heeft tot doel:

Onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat:

De verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, het doen bouwen en verbouwen, de procuratie, bouwpromotie, projectontwikkeling, onroerende leasing en roerende leasing

Verhuur en verkoop van roerende goederen, rollend materieel, decoratieve elementen, enz. Onderneming voor het beheer van eigen beleggingen en eigen vermogens.

De participatie, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van alle ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële of andere; de verwerving van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop, aankoopoptie, verhandeling, of op iedere andere wijze.

Het verlenen aan ondernemingen waarin zij deelneemt of niet deelneemt, al dan niet bezoldigd van technische, administratieve, financiële en commerciële bijstand, het verstrekken van adviezen en verlenen van diensten inzake studie, administratie, organisatie en handels aangelegenheden, het opnemen van bestuurdersmandaten in de meest ruime zin genomen, aan derden.

vertegenwoordigen van bedrijven op grond van bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal, enz.

Adviesbureaus op het gebied van public relations en communicatie. Verlenen van advies en praktische hulp aan de bedrijven i.v.m, public relations en communicatie

Arbitrage en bemiddeling tussen bedrijfsleiding en werknemers

Lease van intellectuele eigendom en vergelijkbare producten, met uitzondering van werken onder auteursrecht

Onderneming voor het verstrekken van organisatieontwikkeling begeleiding en directie

coaching.

Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van de termen. Zij mag tevens om het even welke

Op de tette biz, van Lu& B vermeien " Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoi,o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzten van derden te vertegemptoordtgen

Verso " Naam en handtekeffing

moei 11.1

gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, inschrijving op of aankoop van effecten, financiële tussenkomst of op welke andere wijze ook, in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een zelfde, gelijkaardig of samenhangend doel nastreven of eenvoudig nuttig zouden zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap kan alle roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel.

Kapitaal - aandelen.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt zesenzestigduizend drieënveertig euro twintig cent (66.043,20 E).

Het is verdeeld in 351 aandelen, zonder aanduiding van een nominale waarde ; elk aandeel vertegenwoordigt één 351ste/defen van het maatschappelijk kapitaal.

Bestuur en vertegenwoordiging.

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij warden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Bevoegdheden

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bestuursbevoegdheden aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris

Algemene vergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand juni om 20 uur 30.

Indien die dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel drieëntwintig van de statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens twintig dagen voor de datum van de jaarvergadering worden verstuurd.

Ten allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering warden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt

Ten allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering warden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

Plaats van de vergadering.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

Stemrecht.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Boekjaar.

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigt op éénendertig december

Op o iaatstz., Na. van Lu.k B verrnelck,.n " Recto Naam en hoedanigherd van de Instimenterende notaris, hetzij van de peison(en) beveedci de recotspersoon ten aanzien van derden te venegemveordigen

\torso Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Mod 11.1

van hetzelfde jaar.

Op het einde van het boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maken de zaakvoerders de inventaris op, alsmede de jaarrekening.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel Winstverdeling.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van tenminste éénftwintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het kapitaal bedraagt.

Het saldo van de winst wordt aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering.

Wijze van vereffening.

Na aanzuivering van aile schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoende volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder aile vennoten naar verhouding van net aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in nature voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld"

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

Eerste laarvernadering eerste boekjaar

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2015.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel en eindigt op 31 december 2014.

De oprichter verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert 1 januari 2014. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

BENOEMING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER(S)

De vergadering beslist met eenparigheid te benoemen in hoedanigheid van zaakvoerder van de vennootschap HCENTIMMO":

De Heer Rudi VRIJSEN.

De benoemde zaakvoerder is hier aanwezig en verklaart uitdrukkelijk zijn mandaat van zaakvoerder te aanvaarden.

De zaakvoerder werd voor onbepaalde duur benoemd.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Silvie LOPEZ-HERNANDEZ,

geassocieerd notaris te Neerpelt.

Tegelijk hiermee neergelegd

- volledige uitgifte.

bijzonder verslag van de oprichter.

verslag van de bedrijfsrevisor.

Voorbehouden oen het Belgtsch Steetsbled

Op de laatste bz. van Luik E vermelden Recto Maain en hoeclanigheid van de Jn umenterende notas, hetzij van de perseloiritelij hevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordsgen

Verso Naam en handtekening

Coordonnées
CENTIMMO

Adresse
HEERSTRAAT 3 3910 NEERPELT

Code postal : 3910
Localité : NEERPELT
Commune : NEERPELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande