CENTRO SPORTIVO ITALIANO CALCIO

Association sans but lucratif


Dénomination : CENTRO SPORTIVO ITALIANO CALCIO
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 542.683.029

Publication

16/12/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

fn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der rechtbank y. koophandel te TONGEREN

0 4 -12- 2013

De l400fdgriffier,Griffie

Benaming : Centro Sportivo Italiano Calcio

Rechtsvorm Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : STEENBEUKSTRAAT 20 C 3600 GENK

Ondememingsnr . 0 5 4 2. 6 8 3. o 2 9

Voorwerp akte : OPRICHTING

STATUTEN

De ondergetekenden:

Gregorio Aiello, 3580 Beringen, voorzitter

- Pietro Panitti, 3600 Genk, penningmeester

- Fernando Marzo, 3600 Genk, secretaris

Hebben besloten om, onder de hierna volgende voorwaarden, over te gaan tot de oprichting van een vereniging zonder winstoogmerk:

TITEL I. DE VERENIGING

Artikel 1. Rechtsvorm

De vereniging wordt opgericht op 10/10/2013 als entiteit met rechtspersoonlijkheid, meer bepaald als een vereniging zonder winstoogmerk, de wet van 27 juni 1921 betreffende de vereniging zonder winstoogmerk, de, internationale verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen (Belgisch Staatsblad, 1 juli 1921), zoals gewijzigd bij wetten van 2 mei 2002, 16 januari 2003 en 9juli 2004 (hierna genoemd "V&S-wet")

Art. 2. Naam

De vereniging draagt de naam: "Centro Sportivo Italiano Calcio ", afgekort CSI Calcio. Deze naam moet voorkomen in alle facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vereniging, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "vereniging zonder winstoogmerk" of door de afkorting "VZW", met nauwkeurige aanwijzing van de zetel.

Art,3. Zetel

De zetel van de vereniging is gevestigd te 3600 Genk, Steenbeukstraat 20 c, gelegen in het gerechterlijk arrondissement Tongeren. Alle briefwisseling m.b.t. administratie en de raad van bestuur moet worden verzonden naar de Risstraat 3 3600 Genk, de administratieve zetel van de vereniging.

De raad van bestuur is gemachtigd de maatschappelijke zetel over te plaatsen naar iedere plaats binnen het Nederlands taalgebied. Deze zetelwijziging zal worden bekrachtigd door de algemene vergadering in de statuten op haar eerstvolgende vergadering, onder voorwaarden noodzakelijk voor een statutenwijziging.

Art. 4. Duur

De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur. Zij kan te allen tijde ontbonden worden bij beslissing van

de algemene vergadering, beraadslagend binnen de voorwaarden vereist door de wet.

i Ifilut1,1111.3

i ui



Op de laatste blz van Luik__6 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging of stichting ten aanzien van derden te vertegenwoordigen verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

TITEL 2. DOELEINDEN EN ACTIVITEITEN

Art 5. Sectie 1. Doeleinden

1. Maatschappelijk: het beheren en coordineren van alle diensten en middelen noodzakelijk bij het bijeenbrengen van Genkenaren van alle leeftijden en origines met het oog op sport en recreatie, bedoeld om sociale cohesie te bevorderen.

2. Bewaring van materieel erfgoed: In het kader van 70-jarige migratiegeschiedenis zal de vereniging de gebouwen en infrastructuur, gelegen aan de Steenbeukstraat 20 C -3600 Genk bewaren, in stand houden en ontsluiten voor publiek,

Art.6 Sectie 2. Activiteiten

Om tot bovenstaande doeleinden te komen zal de vereniging:

-samenwerkingsverbanden afsluiten en uitvoeren met andere organisaties en met het oog op de erkenning

en subsidiëring zoals bedoeld in het decreet sociaal-cultureel volwassenwerk

-erop toezien dat de decretale vereisten, inzonderheid deze uitgebracht door het ministerie van cultuur,

worden nageleefd

-kennis, inzicht en know-how bundelen

Daarnaast kan de vereniging alle activiteiten ontplooien die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking van voormelde ideële niet-winstgevende doelstellingen, met inbegrip van bijkomstige commerciële en winstgevende activitelen binnen de grenzen van wat wettelijk is toegelaten en waarvan de opbrengsten te allen tijde volledig zullen worden bestemd voer de verwezenlijking van de ideële niet-winstgevende doelstellingen.

De vereniging kan alle middelen aanwenden die tot de verwezenlijking van dit doel rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen. De vereniging kan ter uitvoering van wat hierboven is bepaald, onder meer alle eigendommen of zakelijke rechten verwerven, in huur nemen, verhuren, personeel aanwerven, rechtsgeldige overeenkomsten afsluiten, fondsen inzamelen, kortom alle activiteiten uitoefenen of laten uitoefenen die haar doel rechtvaardigen. In het kader van het realiseren van het maatschappelijk doel kan de vereniging dus daden van koophandel stellen, voor zover de opbrengst hiervan noodzakelijk en uitsluitend wordt aangewend voor de realisatie van het doel van de vereniging.

TITEL 3. LIDMAATSCHAP

Art. 7. De vereniging kan effectieve en toegetreden leden tellen.

Art. 8a. De volheid van het lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht op de algemene vergadering, komt uitsluitend toe aan de effectieve leden. Hun naam is vernield in het ledenregister dat op de zetel van de vereniging wordt bijgehouden. De wettelijke bepalingen zijn alleen op de effectieve leden toepasselijk. Hun minimumaantal is bepaald op drie.

Art.8b. De plaatselijke missionaris en de nationale afgevaardigde van "Missioni Cattoliche Italiani" in België zijn van rechtswege effectieve lid van de vereniging.

Art.9. Toegetreden leden zijn enkel aangesloten om te genieten van de activiteiten van de vereniging. Ze hebben geen stemrecht op de algemene vergadering. De rechten en verplichtingen van de toegetreden leden kunnen worden ingeschreven in een huishoudelijk reglement.

Art.10. Met de term "lid" in deze statuten wordt uitdrukkelijk verwezen naar de effectieve leden.

Art.11. Als lid kan tot vereniging toetreden, ieder natuurlijke persoon of rechtspersoon die door de raad van bestuur ais dusdanig wordt aanvaard. Het verzoek om toelating van een kandidaat-lid moet schriftelijk worden ingediend bij de voorzitter van de raad van bestuur.

Art.12. Iedereen, ongeacht de politieke of godsdienstige gezindheid, mag zich aansluiten als toegetreden lid. bij de vereniging. De vereniging onderschrijft de regels van de democratie en de verdragen van de Verenigde Naties en van Europa over de rechten van de mens.

Art.13. Nieuwe leden worden alleen op voorstel van de raad van bestuur aanvaard.

Art.14. De raad van bestuur kan, onder door haar te bepalen voorwaarden, ook andere personen ais ereleden, beschermleden, steunende of adviserende leden tot de vereniging toelaten. Deze worden beschouwd als toegetreden leden. Hun rechten en plichten kunnen in het huishoudelijk reglement vermeld worden.

Art.15. De algemene vergadering kan discretionair en zonder verdere motivarie beslissen dat een kandidaat niet wordt aanvaard als effectief lid.

Art.16. Effectieve leden hebben alle rechten en verplichtingen die in de V&5 wet (verenigingen&stichtingen) en deze statuten worden beschreven.

Art.17. Er wordt geen lidgeld gevraagd.

Art.18. Elk lid kan te allen tijde uit de vereniging treden. Het ontslag moet schriftelijk aan de raad van bestuûr ter kennis worden gebracht.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Art.19. Elk lid kan ten allen tijde worden uitgesloten door een beslissing van de algemene vergadering, conform de bepalingen in artikel 30 van de statuten.

Art.20. Uittredende of uitgesloten leden en hun rechtsopvolgers hebben geen deel in het vermogen van de vereniging, en kunnen derhalve ook nooit teruggave of vergoeding voor gestorte bijdragen of gedane inbrengsten vorderen.

TITEL 4. DE RAAD VAN BESTUUR

Art.21. De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur van tenminste drie personen die lid zijn van de vereniging. Indien de algemene vergadering slechts drie leden telt, bestaat de raad van bestuur uit slechts twee personen. In ieder geval moet het aantal bestuurders steeds lager zijn dan het aantal leden van de algemene vergadering.

Art.22. Duur van het mandaat ven de bestuurders:

De bestuurders worden benoemd voor onbepaalde duur.

Art.23. Wijze van benoeming en bezoldiging van de bestuurders:

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering met een gewone meerderheid ongeacht het aantal aanwezige en/of vertegenwoordigde leden. De bestuurders oefenen hun mandaat kosteloos uit. De akten betreffende de benoeming van de bestuurders moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten binnen de dertig dagen na de neerlegging (bij uittreksel) bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Art. 24.Ambtsbeëindiging en afzetting van de bestuurders:

Het mandaat van de bestuurders eindigt door afzetting door de algemene vergadering, door vrijwillig ontslag, door het verstrijken van het mandaat (in voorkomend geval) of door overlijden.

De afzetting door de algemene vergadering wordt beslist bij gewone meerderheid van het aantal aanwezige en/of vertegenwoordigde leden. Het moet evenwel uitdrukkelijk vermeld worden op de agenda van de algemene vergadering.

Een bestuurder die vrijwillig ontslag neemt, moet dit schriftelijk bekendmaken aan de raad van bestuur. Dit ontslag gaat onmiddellijk in tenzij door dit ontslag het minimum aantal bestuurders onder het statutaire minimum is gedaald. In dit geval, moet de raad van bestuur binnen de twee maanden de algemene vergadering bijeenroepen, welke in de vervanging van de betrokken bestuurder dient te voorzien en hem daarvan ook schriftelijk in kennis zal stellen.

De akten betreffende de ambtsbeëindiging en de benoeming van de bestuurders moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten binnen de dertig dagen na de neerlegging (bij uittreksel) bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Art. 25: Bevoegdheden van de bestuurders:

De raad van bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte. Hij is bevoegd voor alle aangelegenheden, met uitzondering van die welke uitdrukkelijk door de Wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden. Hij treedt op als etser en verweerder, in alle' rechtsgedingen en beslist over het al dan niet aanwenden van rechtsmiddelen.

De raad van bestuur benoemt en ontslaat de leden van het personeel en bepaalt hun bezoldigingen.

De raad van bestuur oefent zijn bevoegdheden uit als college.

De raad van bestuur kan slechts geldig beslissen indien minstens de helft van de bestuurders aanwezig is. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of de stem van diegene die hem vervangt doorslaggevend.

Art, 28. De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter of door twee bestuurders.

De vergaderingen van de raad van bestuur worden voorgezeten door de voorzitter. Indien deze belet of

afwezig is, wordt de vergadering voorgezeten door de ondervoorzitter.

Art. 27. Van elke vergadering worden notulen gemaakt, die ondertekend worden door de voorzitter en een bestuurder en die ingeschreven worden In een daartoe bestemd register. De uittreksels die moeten worden voorgelegd en al de andere akten worden geldig ondertekend door de voorzitter en één van de bestuurders.

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Art 28.De raad van bestuur vaardigt alle huishoudelijke reglementen uit die hij nodig acht en nuttig oordeelt. De raad van bestuur kan, indien hij dit nodig oordeelt, afgevaardigde bestuurders benoemen, die met het dagelijks bestuur wordt belast. Deze verzorgt de lopende zaken en de dagelijkse briefwisseling en tekent geldig namens de vereniging tegenover de Post, de openbare en private bankinstellingen en alle andere instellingen.

Art. 29. Bestuurders die namens de vereniging optreden, moeten ten aanzien van derden niet doen blijken van enig besluit of van enige machtiging.

Art. 30: Personen gemachtigd om de vereniging te vertegenwoordigen, overeenkomstig art. 13:

De raad van bestuur kan zijn bevoegdheden voor bepaalde handelingen en taken op zijn verantwoordelijkheid overdragen aan één of meerdere van de bestuurders of aan een ander persoon, die al dan niet lid is van de vereniging. De Raad van bestuur kan uit zijn bestuurders een voorzitter, een ondervoorzitter, een secretaris, een penningmeester en elke functie die voor de goede werking van de vereniging noodzakelijk is, kiezen.

Hun benoeming gebeurt door de raad van bestuur bij gewone meerderheid, die hieromtrent geldig beslist indien minstens de helft van de bestuurders aanwezig is.

De ambtsbeëindiging van deze gemachtigde personen kan geschieden

a) op vrijwillige basis door de gemachtigde zelf door een schriftelijk ontslag in te dienen bij de raad van bestuur

b) door afzetting door de raad van bestuur bij gewone meerderheid die hieromtrent geldig beslist indien minstens de helft van de bestuurders aanwezig is. De beslissing hieromtrent door de raad van bestuur moet evenwel binnen de zeven kalenderdagen bij aangetekend schrijven ter kennis gebracht worden vast de betrokkene.

De akten betreffende de ambtsbeëindiging en de benoeming van de personen gemachtigd om de vereniging te vertegenwoordigen, moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten binnen de dertig dagen na de neerlegging (bij uittreksel) bekendgemaakt worden In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college wordt de vereniging in en buiten rechte steeds geldig vertegenwoordigd door het afzonderlijke optreden van de voorzitter.

De gevolmachtigden oefenen hun bevoegdheden afzonderlijk of gezamenlijk uit.

Art. 31: Personen belast met het dagelijks bestuur van de vereniging, overeenkomstig art. 13.

De raad van bestuur kan een dagelijks bestuur aanstellen.

Bij gebrek aan wettelijke omschrijving van wat het dagelijks bestuur omvat, worden tot daden van dagelijks bestuur gerekend alle handelingen die dag aan dag moeten worden verricht om de normale gang van zaken van de vereniging te verzekeren en alle handelingen die, hetzij wegens hun minder belang, hetzij wegens de

noodzakelijkheid een onverwijlde beslissing te nemen, het optreden van de raad van bestuur niet vereisen of niet wenselijk maken.

Hun benoeming gebeurt door de raad van bestuur bij gewone meerderheid, die hieromtrent geldig beslist indien minstens de helft van de bestuurders aanwezig is.

De ambtsbeëindiging van het dagelijks bestuur kan geschieden:

a) op vrijwillige basis door een lid van het dagelijks bestuur zelf door een schriftelijk ontslag in te dienen bij de raad van bestuur

b) door afzetting door de raad van bestuur bij gewone meerderheid die hieromtrent geldig beslist indien minstens de helft van de bestuurders aanwezig is. De beslissing hieromtrent door de raad van bestuur moet evenwel binnen de zeven kalenderdagen bij aangetekend schrijven ter kennis gebracht worden van de betrokkene.

De akten betreffende de ambtsbeëindiging en de benoeming van de personen van het dagelijks bestuur moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten binnen de dertig dagen na de neerlegging bij uittreksel bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De beslissingen genomen door het dagelijks bestuur, dat als een college vergadert, worden steeds genomen in collegiaal overleg.

TITEL 5. ALGEMENE VERGADERING

Art. 32.De algemene vergadering is samengesteld uit alle effectieve leden, en wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur. Indien deze belet of afwezig is, wordt de vergadering voorgezeten door de ondervoorzitter.

Een lid kan zich echter door een ander lid op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen. Een lid kan evenwel slechts één ander lid vertegenwoordigen. Elk lid beschikt slechts over één stem op de algemene vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Art. 33. De algemene vergadering is uitsluitend bevoegd voor.

- het wijzigen van de statuten,

- de benoeming en de afzetting van de bestuurders,

- de benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging ingeval een

bezoldiging wordt toegekend,

de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen,

- de goedkeuring van de begroting en van de rekening,

- de vrijwillige ontbinding van de vereniging,

- de uitsluiting van een lid van de vereniging,

- de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk,

- alle gevallen waarin deze statuten het vereisen.

Art. 34. De algemene vergadering komt samen na een beslissing door de raad van bestuur telkens als het doel van de vereniging zulks vereist. De algemene vergadering wordt geldig bijeengeroepen door de voorzitter of een door de raad van bestuur aangeduide bestuurder.

Zij moet tenminste eenmaal per jaar worden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar, voor het goedkeuren van de begroting van het komend jaar en om zich uit te spreken over de kwijting van de bestuurders.

Art.35. De algemene vergadering wordt gehouden binnen de zes maanden na afsluitingsdatum van het boekjaar.

Art. 36. De raad van bestuur is bovendien verplicht de algemene vergadering samen te roepen wanneer 1/5 van de effectieve leden daartoe een verzoek richt aan de raad van bestuur en dit per aangetekende brief waarin de te behandelen agendapunten zijn vermeld. In dit geval is de Raad van Bestuur verplicht de algemene vergadering samen te roepen binnen de 15 werkdagen met vermelding op de agenda van de gevraagde agendapunten.

Art. 37. De oproepingen tot de algemene vergadering moeten om geldig te zijn, ondertekend of verzonden worden door de voorzitter of een door de raad van bestuur aangeduide bestuurder. Alle effectieve leden moeten worden opgercepen per gewone brief of per mail of per aangetekende brief tenminste tien dagen voor de vergadering.

Art. 38. De oproeping, de plaats, dag en uur van de vergadering vermeldt, bevat de agenda, die wordt vastgelegd door de raad van bestuur. Elk onderwerp dat schriftelijk wordt voorgedragen door 1/20 van de effectieve leden, moet eveneens op de agenda worden vermeld. Dit onderwerp moet uiteraard door het 1/20 van de leden ondertekend zijn en tenminste twee werkdagen voor de vergadering aan de voorzitter van de raad van bestuur overhandigd zijn. Onderwerpen die niet op de agenda staan, kunnen in geen geval behandeld worden.

Art. 39. ln gewone gevallen worden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen. Bij staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter of diegene die op dat ogenblik de vergadering voorzit,

Art. 40: statutenwijziging

Tot wijziging van de statuten kan slechts worden besloten indien die wijziging gedetailleerd op de agenda is vermeld en indien 2/3e van de effectieve leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Wordt dit getal niet bereikt dan kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen, zoals door deze statuten is bepaald, en waarop deze vergadering een geldig besluit zal kunnen nemen, ongeacht het aantal aanwezigen. Deze tweede vergadering mag niet binnen de 15 kalenderdagen volgend op de eerste vergadering worden gehouden. Voor elke statutenwijziging is bovendien een meerderheid van 2/3e der aanwezige of vertegenwoordigde stemmen vereist, ook op de tweede algemene vergadering. Tot wijziging van het doel van de vereniging kan slechts met een meerderheid van 415e van de stemmen worden besloten.

Van iedere statutenwijziging zullen de wijzigingen en de volledig gecoordineerde statuten na deze wijziging neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel. Binnen de 30 dagen na de neerlegging dient de wijziging (bij uittreksel) bekendgemaakt te worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Art. 41. Bij vrijwillige ontbinding van de vereniging worden dezelfde regels ais deze beschreven voor het wijzigen van het doel der vereniging vereist.

Art. 42. Een meerderheid van 2/3e der stemmen is vereist voor het uitsluiten van een lid. Bij uitsluiting van een lid moet dit punt eveneens op de agenda voorkomen en moet het lid worden uitgenodigd om in zijn verdediging te kunnen voorzien.

Luik B - Vervolg

Art. 43. Van elke vergadering worden notulen gemaakt, die ondertekend worden door de voorzitter en een bestuurder en opgenomen worden in een bijzonder register. Dit register kan op de zetel van de vereniging door : leden en belanghebbende derden worden ingezien. Uittreksels daarvan worden geldig ondertekend door de voorzitter en een bestuurder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

,

door-.

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

TITEL 6. REKENINGEN EN BEGROTINGEN

Art. 44. Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december.

De raad van bestuur sluit de rekeningen over het voorbije boekjaar af en bereidt de begroting van het

komend boekjaar voor. Beide worden ter goedkeuring aan de algemene vergadering voorgelegd die gehouden

wordt binnen zes maanden na afsluitingsdatum van het boekjaar.

TITEL 7: ONTBINDING EN VEREFFENING

Art.45. Behoudens gevallen van gerechtelijke ontbinding en ontbinding van rechtswege kan slechts de algemene vergadering tot ontbinding besluiten indien 2/3e van de leden op de algemene vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn en er bovendien een 415e meerderheid akkoord is om de vereniging vrijwillig te ontbinden. Het voorstel tot vrijwillige ontbinding van de vereniging moet uitdrukkelijk op de agenda van de algemene vergadering vermeld worden.

Zijn geen 2/3e van de leden op deze algemene vergadering aanwezig of vertegenwoordigd, dan moet een tweede algemene vergadering worden bijeengeroepen die geldig beraadslaagt ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden maar mits een 4/5e meerderheid wordt akkoord gevonden om de vereniging vrijwillig te ontbinden.

In geval van vrijwillige ontbinding benoemt de algemene vergadering, of bij gebreke daarvan, de reohtbank, één of meer vereffenaars. Zij bepaalt tevens hun bevoegdheid alsmede de vereffeningsvoorwaarden.

De activa zullen, na aanzuivering van de passiva, worden overgedragen aan verenigingen die zich bezighouden met het katholieke werk voor Italianen in België, en bij ontstentenis, aan de liefdadigheidswerken van het bisdom Hasselt.

Van de ontbinding zal het ontbindingsbesluit, de benoeming en de ambtsbeëindiging van de vereffenaars neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel. Binnen de 30 dagen na de neerlegging dient dit ontbindingsbesluit, de benoeming en de ambtsbeëindiging van de vereffenaars bij uittreksel bekendgemaakt te worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Art. 46. Voor alles wat in deze statuten niet is voorzien of geregeld, blijft de Wet van 27 juni 1921 gewijzigd door de wet van 2 mei 2002 toepasselijk.

Aldus opgemaakt en aangenomen op de algemene vergadering van 10/10/2013 Te Genk,

Gregorio Aiello, Voorzitter

OVERGANGSBEPALINGEN

1. Afsluiting van het eerste boekjaar:

Het eerste boekjaar loopt van de dag van oprichting tot 31 december 2013.

2. Datum van de eerste algemene vergadering:

De eerste algemene vergadering zal worden gehouden binnen 6 maanden na de afsluiting van het eerste

boekjaar.

3. Benoeming bestuurders:

e. De oprichtingsvergadering heeft beslist de volgende personen te benoemen als bestuurders:

Gregorio Aiello, 3580 Beringen, voorzitter

Fernando Marzo, 3600 Genk, secretaris

Pietro Panitti , 3600 Genk, penningmeester

Johnny Emiel M Selis, 3600 Genk, bestuurslid

Donat° Di Loreto, 3600 Genk, bestuurslid

De begroting tot 31 december2013 wordt met éénparigheid van stemmen goedgekeurd.

Gedaan in twee originelen

Zoals gelezen en goedgekeurd op /W1012013 te Genk door de volgende oprichters:

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging ot stichting ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CENTRO SPORTIVO ITALIANO CALCIO

Adresse
STEENBEUKSTRAAT 20C 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande