CEVA CONSULTING

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CEVA CONSULTING
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 885.995.624

Publication

22/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 05.06.2014, NGL 19.08.2014 14436-0100-013
03/11/2014
ÿþ 77-"'"7--?"" k. Mad Weed 11.1

1n de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)ri(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11

Ondernemingsar : 0885.995.624

Benaming

(voluit) : Ceva Consulting

(verkort) :

Rechtsvorm : BV ovv BVBA

Zetel : Beringersteenweg 6, 3520 Zonhoven (volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

De zaakvoerder heeft beslist het adres van de maatschappelijke zetel met ingang van 01.10.2014 te verplaatsen naar

Vogelsancklaan 325, 3520 Zonhoven.

Stijn Vandebergh zaakvoerder

RECHTBANK van KOOPHANDEL te ANTWERPEN. afdeling HASSELT

2 3 OKT, 2014

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

13/09/2012
ÿþ Mod Word 11.1

" In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1II I IU II Il III HIH II I1 III

" iaisaan"

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 -09- 2012

HAe

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemings-nr : 0885.995.624

Benaming (voluit) : Ceva Consulting

(verkort) :

, Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Beringersteenweg 6 - 3520 Zonhoven

Onderviarptenj akte : Fusie door overneming

Uit een akte verleden voor Meester Bart Drieskens, geassocieerd notaris te Houthalen-Helchteren op` eenendertig juli tweeduizend, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de

burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LIMBURGSE BOEKHOUDINGSCENTRALE" met zetel te 3520 Zonhoven, Beringersteenweg 6, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Hasselt met ondernemingsnummer 0445.850.897, volgende besluiten met' eenparigheid van stemmen heeft genomen:

EERSTE BESLUIT

De zaakvoerder geeft een korte samenvatting van het fusievoorstel, waarin voorgesteld wordt dat de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LIMBURGSE BOEKHOUDINGSCENTRALE" door fusie overgenomen wordt door de burgerlijke vennootschap onder de vorm'E van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CEVA CONSULTING".

TWEEDE BESLUIT

De algemene vergadering van de overnemende vennootschap "CEVA CONSULTING" besluit tot fusie door overneming van het vermogen van de over te nemen vennootschap A over te gaan.

Bijgevolg gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap "LIMBURGSE" BOEKHOUDINGSCENTRALE", met alle rechten en plichten, onder algemene titel over op de overnemende' vennootschap "CEVA CONSULTING",

De zaakvoerders hebben er zich van vergewist en bevestigen dat sinds de datum van het opstellen van de fusieverslagen en de datum van de huidige vergaderingen zich in de activa en passiva van de betrokken vennootschappen geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan. De overname wordt verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging van de vennootschap "CEVA CONSULTING".

Vermits de overnemende vennootschap "CEVA CONSULTING" houdster is van alle aandelen van de overgenomen vennootschap "LIMBURGSE BOEKHOUDINGSCENTRALE", worden de aandelen van de. overgenomen vennootschap "LIMBURGSE BOEKHOUDINGSCENTRALE" vernietigd.

Alle rechten en plichten en verbintenissen ontstaan vanaf 0110112012, worden boekhoudkundig geacht te zijn, verricht voor rekening van de overnemende vennootschap "CEVA CONSULTING",

Tengevolge van de fusie door overneming gaat, zoals voorzegd, het ganse vermogen van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LIMBURGSE° BOEKHOUDINGSCENTRALE", zoals hierna beschreven, over op de ovememende vennootschap "CEVA, CONSULTING", en dit met ingang van 01/01/2012.

a. Algemene omschrijving van de overgegane activa- en passivabestanddelen van de overgenomen vennootschap A, op basis van een vermogenstoestand opgemaakt per 31/12/2011, uitgedrukt in euro: De overgang van geheel het vermogen van de overgenomen vennootschap "LIMBURGSE; BOEKHOUDINGSCENTRALE" op de overnemende vennootschap "CEVA CONSULTING" bevat tevens haar' activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, het voordeel van de bedrijfsorganisatie,; haar boekhouding, haar cliënteel, kortom alle immateriële bestanddelen eigen aan haar onderneming en; verbonden aan haar handelszaak.

Tenslotte omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende: overeenkomsten die de overgenomen vennootschap "LIMBURGSE BOEKHOUDINGSCENTRALE" heeft, aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie ze zijn afgesloten, ook deze aangegaan met de overheid, en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap "CEVA. CONSULTING" met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet, worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van het fusiebesluit om deze overgang aan, éénieder tegenstelbaar te maken.

Het archief van de overgenomen vennootschap "LIMBURGSE BOEKHOUDINGSCENTRALE" omvat alle° wettelijke boeken en bescheiden en wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap in de zetel. bewaard.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B T vervnia

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap "LIMBURGSE BOEKHOUDINGSCENTRALE" opgenomen verbintenissen blijven onverkort behouden.

De overnemende vennootschap "CEVA CONSULTING" treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap, verbonden aan haar handelszaak.

' b. Verwerking van de vermogensovergang in de boekhouding van de overnemende vennootschap. De diverse vermogenbestanddelen van de overgenomen vennootschap "LIMBURGSE BOEKHOUDINGSCENTRALE" ais hiervoor omschreven worden in de boekhouding van de overnemende' vennootschap "CEVA CONSULTING" opgenomen in vervanging van de aandelen van de overgenomen vennootschap "LIMBURGSE BOEKHOUDINGSCENTRALE", die naar aanleiding van deze fusie vernietigd worden.

c. Vaststelling van de verdwijning van de overgenomen vennootschap.

De voorzitter van de algemene vergadering van beide vennootschappen verzoekt mij, notaris, vast te stellen dat vermits zowel de algemene vergadering van de overgenomen vennootschap "LIMBURGSE BOEKHOUDINGSCENTRALE" als de algemene vergadering van de overnemende vennootschap "CEVA CONSULTING", voornoemd fusievoorstel hebben goedgekeurd, de overgenomen vennootschap "LIMBURGSE BOEKHOUDINGSCENTRALE" op heden ophoudt te bestaan.

DERDE BESLUIT

De algemene vergadering van de overnemende vennootschap besluit de rekeningen van de overgenomen vennootschap "LIMBURGSE BOEKHOUDINGSCENTRALE" over het tijdvak begrepen tussen de datum van de jaarafsluiting van het laatste boekjaar waarvoor de rekeningen zijn goedgekeurd en de datum vanaf welke de verrichtingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn gesteld voor rekening van de overnemende vennootschap goed te keuren in afzonderlijke notulen.

VIERDE BESLUIT

Bij afzonderlijke stemming besluit de vergadering van de overnemende vennootschap "CEVA CONSULTING" kwijting te verlenen aan de zaakvoerders van de overgenomen vennootschap "LIMBURGSE BOEKHOUDINGSCENTRALE" voor de uitoefening van hun mandaat tot en met heden.

VIJFDE BESLUIT - OPDRACHT TOT COORDINATIE  MACHTEN

De vergadering machtigt de notaris om : ?

' - de formaliteiten van de openbaarmaking van de fusie met betrekking tot alle aan de verrichting deelnemende vennootschappen te verrichten; inclusief de openbaarmaking van de verdwijning van de overgenomen venncctschap "LIMBURGSE BOEKHOUDINGSCENTRALE";

- een gecoördineerde tekst op te stellen van de statuten van de overnemende vennootschap "CEVA CONSULTING" en deze neer te leggen op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

De algemene vergadering van de overgenomen vennootschap, alsmede de algemene vergadering van de overnemende vennootschap machtigen de zaakvoerder van de overnemende vennoctschap om de formaliteiten van de openbaarmaking van de fusie met betrekking tot aile aan de verrichting deelnemende vennootschappen te verrichten, dit alles in de mate dit niet zou geschieden door de instrumenterende notaris.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Bart Drieskens

Geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van het verslagschrift van de buitengewone algemene vergadering;

- de gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 07.06.2012, NGL 02.08.2012 12384-0358-013
27/06/2012
ÿþ,_r;4t. `\N- P11111ffl &l°d !Nord ri,i

.

IMME:111 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

bohoudor

aan het

Belgisch

Staatsbias

Ondernemingsnr : 0885.995.624

Benaming

(voluit) : CEVA CONSULTING

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Beringersteenweg 6 te 3520 Zonhoven

(volledig adres)

Onderwerp akte FUSIEVOORSTEL Burg. Venn. ovv BVBA CEVA CONSULTING EN Burg. Venn. ovv BVBA LIMBURGSE BOEKHOUDINGSCENTRALE

1/ Burg. Venn. ovv BVBA CEVA CONSULTING, met maatschappelijke zetel te 3520 Zonhoven,

Beringersteenweg 6, ondernemingsnummer 0885.995.624, RPR Hasselt;

opgericht bij akte verleden voor Mter. Bart Drieskens, notaris te Houthalen, op datum van 20 december 2006

en bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 9 januari 2007 onder nummer 07005705;

waarvan de statuten tot op heden niet werden gewijzigd;

waarvan het huidige maatschappelijke kapitaal 113.000,00 EUR bedraagt, volledig volgestort;

hierbij rechtsgeldig vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Stijn VANDEBERGH.

u 11.11HIMIp111

Rechtbank van koophandel

t JUNI 2012

te HASSELT

Griffie

2/ Burg. Venn. ow BVBA LIMBURGSE BOEKHOUDINGSCENTRALE, met maatschappelijke zetel te 3520 Zonhoven, Beringersteenweg 6, ondernemingsnummer 0445.850.897, RPR Hasselt;

opgericht bij akte verleden voor Mter. Bart Drieskens, notaris te Houthalen, op datum van 26 november 1991 en bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 20 december daarna onder nummer 911220-144;

waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd werden ingevolge akte verleden voor Mter. Drieskens, notaris te Houthalen, op datum van 30 maart 2004 en bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 8 juni daarna onder nummer 04084167;

waarvan het huidige maatschappelijke kapitaal 18.592,01 EUR bedraagt, volledig volgestort;

hierbij rechtsgeldig vertegenwoordigd door haar zaakvoerders, de heer Romain VANDEBERGH en de heer Stijn VANDEBERGH.

In aanmerking nemende dat het geheel der aandelen van de Burg. Venn. ovv BVBA LIMBURGSE BOEKHOUDINGSCENTRALE in handen is van de Burg. Venn. ovv BVBA CEVA CONSULTING, en in aanmerking nemende dat voormelde vennootschappen een meer eenvormige structuur binnen de groep beogen, hebben de bestuursorganen van voormelde vennootschappen het initiatief genomen ertoe strekkende een fusie door te voeren waarbij het gehele vermogen per 01 /01/2012 van de vennootschap Burg. Venn. ow BVBA LIMBURGSE BOEKHOUDINGSCENTRALE met toepassing van de bepalingen van de artikelen 676, 1° W.Venn. en 693 e.v. W.Venn. zal overgaan op de Burg. Venn. ow BVBA CEVA CONSULTING, verbinden de bestuursorganen van genoemde vennootschappen zich ertoe jegens elkaar te doen wat in hun macht ligt om tussen de genoemde vennootschappen een fusie tot stand te brengen tegen de nagemelde voorwaarden en leggen zij bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectieve vergaderingen der vennoten van deze vennootschappen.

De comparanten verklaren vervolgens dat zij er kennis van hebben dat onderhavig fusievoorstel door elke vennootschap, die bij de fusie betrokken is, ten minste zes weken vádr de algemene vergadering van elk der vennootschappen die over de fusie moet beslissen ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel moet neergelegd worden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Wettelijke vermeldingen

A) FUSIE  RECHTSVORM  NAAM  DOEL - ZETEL

De comparanten verklaren dat ze aan hun respectievelijke algemene vergaderingen een fusievoorstel zullen voorleggen, dat ertoe strekt een fusie door overneming door te voeren, waarbij het gehele vermogen per 01/01/2012, met inbegrip van alle rechten en verplichtingen van de Burg. Venn. ow BVBA LIMBURGSE BOEKHOUDINGSCENTRALE, zal overgaan op de Burg. Venn. ow BVBA CEVA CONSULTING.

De fusie door overneming wordt voorgesteld op basis van een staat van activa en passiva van Burg. Venn. ovv BVBA LIMBURGSE BOEKHOUDINGSCENTRALE, afgesloten op 3111212011. Alle verrichtingen door de overgenomen vennootschap Burg. Venn. ow BVBA LIMBURGSE BOEKHOUDINGSCENTRALE gedaan sedert 01/01/2012 zijn voor rekening en voor risico van Burg. Venn. ow BVBA CEVA CONSULTING. Alle kosten voortvloeiende uit de fusie door overneming worden gedragèn door de overnemende vennootschap, zijnde Burg. Venn. ow BVBA CEVA CONSULTING.

Burg. Venn. aw BVBA CEVA CONSULTING heeft haar maatschappelijke zetel gevestigd te 3520 Zonhoven, Beringersteenweg 6.

Het maatschappelijk doel van Burg. Venn. ow BVBA CEVA CONSULTING luidt als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel: De organisatie van boekhoudingdiensten en raadgeving daaromtrent; Het openen, het houden, het centraliseren en het sluiten van boekingen, geschikt voor het opmaken van de rekeningen. Het bepalen van de resultaten en het opmaken van de jaarrekening in de door de wet bepaalde vorm. Het belastingadvies, bijstand en vertegenwoordiging van belastingplichtigen in alle belastingaangelegenheden; Studie- organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële, fiscale en sociale aangelegenheden. Juridische adviesverlening, in het bijzonder dan de bijstand bij de oprichting en vereffening van vennootschappen. De vennootschap mag belangen nemen in of optreden als bestuurder van andere burgerlijke vennootschappen met een gelijkaardig doel; De vennootschap mag optreden als vereffenaar van andere rechtspersonen. Alle andere activiteiten die in overeenstemming zijn met de plichten waar die geldt voor het beroep van boekhouder zoals die blijken uit de richtlijnen van het Instituut en de toepasselijke reglementaire bepalingen. De vennootschap mag voor eigen rekening alle verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap en voor zover die verrichtingen in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van boekhouder. Zij kan tevens de functies van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen."

Burg. Venn. ow BVBA LIMBURGSE BOEKHOUDINGSCENTRALE heeft haar maatschappelijke zetel gevestigd te 3520 Zonhoven, Beringersteenweg 6.

Het maatschappelijk doel van Burg. Venn. ovv BVBA LIMBURGSE BOEKHOUDINGS-CENTRALE luidt als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel: De organisatie van boekhoudingdiensten en raadgeving daaromtrent; Het openen, het houden, het centraliseren en het sluiten van boekingen, geschikt voor het opmaken van de rekeningen. Het bepalen van de resultaten en het opmaken van de jaarrekening in de door de wet bepaalde vorm. Het belastingadvies, bijstand en vertegenwoordiging van belastingplichtigen in alle belastingaangelegenheden; Studie- organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële, fiscale en sociale aangelegenheden. Juridische adviesverlening, in het bijzonder dan de bijstand bij de oprichting en vereffening van vennootschappen. De vennootschap mag belangen nemen in of optreden als bestuurder van andere burgerlijke vennootschappen met een gelijkaardig doel; De vennootschap mag optreden als vereffenaar van andere rechtspersonen. Alle andere activiteiten die in overeenstemming zijn met de plichten waar die geldt voor het beroep van boekhouder zoals die blijken uit de richtlijnen van het Instituut en de toepasselijke reglementaire bepalingen. De vennootschap mag voor eigen rekening alle verrichtingen, met inbegrip van financiële, roerende en onroerende verrichtingen, doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap en voor zover die verrichtingen in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van boekhouder."

Het maatschappelijk doel van de Burg. Venn. ow BVBA CEVA CONSULTING dient in het kader van onderhavige fusieoperatie niet uitgebreid.

De maatschappelijke zetel van de overnemende vennootschap, Burg. Venn. ow BVBA CEVA CONSULTING, blijft gevestigd te 3520 Zonhoven, Beringersteenweg 6.

De naam van Burg. Venn. aW BVBA CEVA CONSULTING zal eveneens behouden blijven.

"

Voor.

behouden

aan hct

Belgisch

Staatsblad

B) MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL - AANDELEN

Net maatschappelijk kapitaal van Burg. Venn. ovv BVBA CEVA CONSULTING bedraagt 113.000,00 EUR (volledig volgestort) en wordt vertegenwoordigd door 1.130 aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Het maatschappelijk kapitaal van Burg. Venn. ow BVBA LIMBURGSE BOEKHOUDINGSCENTRALE bedraagt 18.592,01 EUR (volledig volgestort) en wordt vertegenwoordigd door 750 aandelen, welke voor de totaliteit der aandelen in eigendom toebehoren aan de overnemende vennootschap Burg. Venn. ovv BVBA CEVA CONSULTING.

Aangezien de voorgestelde fusie een met een fusie door overneming gelijk gestelde verrichting betreft zoals bedoeld in artikel 676,1° W.Venn. (met name een geruisloze fusie), worden er aan de vennoot van de overgenomen vennootschap Burg. Venn. ow BVBA LIMBURGSE BOEKHOUDINGSCENTRALE geen nieuwe aandelen Burg. Venn. ovv BVBA CEVA CONSULTING uitgereikt ter vergoeding voor de overgang van het vermogen van de overgenomen vennootschap. Een ruilverhouding dient bijgevolg niet bepaald te worden.

C) BOEKHOUDING

De datum, vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, is vastgesteld op 0110112012.

D) ONROERENDE GOEDEREN - BODEMATTEST

Het bestuursorgaan van de overgenomen vennootschap Burg. Venn. ow BVBA LIMBURGSE BOEKHOUDINGSCENTRALE verklaart dat de vennootschap geen onroerende goederen in eigendom heeft.

Het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap Burg. Venn. ovv BVBA CEVA CONSULTING verklaart dat de vennootschap geen onroerende goederen in eigendom heeft.

E) BIJZONDERE BEZOLDIGINGEN - BIJZONDERE RECHTEN

Aan de zaakvoerders van de overgenomen en de overnemende vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

Er worden evenmin bijzondere rechten toegekend aan de vennoten van de overgenomen vennootschap, aangezien de overnemende vennootschap zelf de enige vennoot is.

F) WIJZIGING STATUTEN OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Het doel van de overnemende vennootschap Burg. Venn. ow BVBA CEVA CONSULTING wordt niet uitgebreid, noch dienen de statuten aangepast te worden, naar aanleiding van onderhavige fusie.

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren verbinden de bestuursorganen van de aan de fusie deelnemende vénnootschappen zich ertoe aan elkaar alsmede aan de respectieve vennoten alle nuttige informatie over te maken en ter kennis te brengen op de wijze als voorgeschreven door het Wetboek van Vennootschappen en de statuten.

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk. De ondergetekende bestuursorganen verbinden zich jegens elkaar ertoe dit vertrouwelijk karakter niet te schenden.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de verrichting gedragen door de overnemende vennootschap. Bij goedkeuring van de verrichting worden deze kosten eveneens gedragen door de overnemende vennootschap.

Getekend, Stijn VANDEBERGH, zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 30.08.2011 11490-0419-013
08/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 03.06.2010, NGL 31.08.2010 10511-0579-014
07/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 04.06.2009, NGL 30.07.2009 09532-0285-014
09/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 05.06.2008, NGL 30.08.2008 08713-0216-011
07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 04.06.2015, NGL 31.08.2015 15561-0567-013

Coordonnées
CEVA CONSULTING

Adresse
VOGELSANCKLAAN 325 3520 ZONHOVEN

Code postal : 3520
Localité : ZONHOVEN
Commune : ZONHOVEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande