CFC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CFC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 466.966.413

Publication

13/05/2014
ÿþ....

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso. Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0466.966.413

Benaming

(voluit) : CFC

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 3500 Hasselt, Windhalmstraat 5

(volledig adres)

Onderwerp akte KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGINGEN

Uit een verslagschrift van de buitengewone algemene vergadering, opgemaakt door notaris Marc Jensen te Hasselt ter standplaats Kermt op 19 februari 2014, geregistreerd 4 bladen geen verzendingen te Hasselt 1 op 21 februari 2014, boek 804 bled 37 vak 02. Ontvangen:vijftig euro (50,00 EUR). De Ontvanger (get.) K. Blondeel.

Blijken de volgende beslissingen:

1/ Lezing wordt gegeven van het bijzonder verslag van de zaakvoerders en van de bedrijfsrevisor inzake de inbreng in nature.

De conclusies van het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Jo François Bedrijfsrevisor", met zetel te 3800 Sint-Truiden, Hasseltsesteenweg 331, de dato 10 februari 2014, luiden als volgt:

"Bij het beëindigen van mijn controlewerkzaamheden, ben ik van oordeel, dat:

1.de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature;

2.de beschrijving van de inbreng in nature beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

34e voor de inbreng in nature door partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en ongeveer de boekwaarde na dividenduitkering van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 642 aandelen aan een boekwaarde na dividenduitkering van ongeveer E 988,42 van de vennootschap BVBA CEC aan de Heer FRYNS Michel, voornoemd.

Ik wil er ten slotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting."

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap wordt verhoogd met een bedrag van zeshonderdvierendertigduizend vijfhonderd euro (634.500,00 EUR), om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) op zeshonderddrieënvijftigduizend honderd euro (6531 00,00 EUR), door een niet-geldelijke inbreng.

Deze kapitaalverhoging gebeurt naar aanleiding van de beslissing van de bijzondere algemene vergadering de dato 10 februari 2014 om dividenden uit te keren op de belaste reserves, en daarna integraal het netto dividend terug in te brengen in de vennootschap bij wijze van kapitaalverhoging, in toepassing van artikel 537 WIB92.

Tot vergelding van deze inbreng worden zeshonderdtweeënveertig (642) nieuwe aandelen, volledig volgestort, toegekend aan de inbrenger.

Deze nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde genieten dezelfde rechten ais de reeds bestaande aandelen en zullen deelnemen in het resultaat vanaf 19 februari 2014.

2/ Door een materiële vergissing bij de oprichting van de vennootschap werd het einde van ieder boekjaar bepaald op 30 maart in plaats van 31 maart.

De vergadering beslist dan ook het einde van ieder boekjaar te verleggen zodat ieder boekjaar voortaan aanvangt op 1 april van ieder jaar en eindigt op 31 maart van het volgend jaar.

Als overgangsmaatregel beslist de algemene vergadering het huidig boekjaar, dat is aangevangen op 1 april 2013, te verlengen tot 31 maart 2014.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod Ward 11.1

mua In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



11111111111 j111,1,1 j II

RECHTBANK van KOOPHANDEL te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

30 APR. 20111

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

3/ De vergadering beslist de statuten aan te passen door toevoeging van de mogelijkheid van een zaakvoerder-rechtspersoon en van de regels inzake vaste vertegenwoordiging,

4/ De vergadering beslist de statuten aan te passen inzake de wijze van besluitname op de algemene vergadering.

5/ De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de wetten van 2 juni 2006 en 19 maart 2012 tot wijziging van het Wetboek van Vennootschappen inzake de procedure van vereffening van vennootschappen.

6/ De vergadering beslist de statuten aan te passen door schrapping van de verwijzing naar specifieke artikels van het Wetboek der Vennootschappen.

7/ De vergadering beslist de volgende artikels der statuten te wijzigen:

-ARTIKEL TWEE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL: om het in overeenstemming te brengen met de zetelverplaatsing, door het eerste lid te vervangen door de volgende tekst:

"De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3500 Hasselt, VVindhalmstraat, 5";

-ARTIKEL VIJF KAPITAAL: om het in overeenstemming te brengen met de eerste beslissing, door het eerste lid te vervangen door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op

ZESHONDERDDRIEËNVIJFTIGDUIZEND HONDERD EURO (653.100,00 EUR) en wordt vertegenwoordigd door duizend driehonderdtweeënnegentig (1.392) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.";

-ARTIKEL TIEN  OVERDRACHT EN OVERGANG VAN AANDELEN: om het aan te passen aan de zesde beslissing, door het laatste lid te vervangen door de volgende tekst:

"Voor het geval van weigering van overdracht onder levenden of overgang wegens overlijden, wordt verwezen naar de bepalingen van het wetboek der vennootschappen.";

-ARTIKEL ELF  BESTUUR: om het in overeenstemming te brengen met de derde beslissing, door het eerste lid te vervangen door de volgende tekst:

"Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, vennoten of niet, benoemd met of zonder beperking van de duur en in het laatste geval kan/kunnen deze de hoedanigheid hebben van statutaire zaakvoerder(s),"

en door volgende paragraaf toe te voegen:

"Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt.

Indien de vennootschap zelf tot zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.";

-ARTIKEL VIJFTIEN  ALGEMENE VERGADERING: om het in overeenstemming te brengen met de vierde beslissing, door volgende paragraaf toe te voegen:

"Met uitzondering van de besluiten welke bil authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten éénparig en schriftelijk elle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.";

-ARTIKEL NEGENTIEN BOEKJAAR: om het in overeenstemming te brengen met de tweede beslissing, door het te vervangen door de volgende tekst:

"Het boekjaar begint op één april van ieder jaar en eindigt op eenendertig maart van het volgend jaar."; -ARTIKEL TWEEËNTWINTIG  NEERLEGGING JAARVERSLAG: om het in overeenstemming te brengen met de tweede beslissing, door de laatste zin te vervangen door de volgende tekst;

"Een gedeeltelijk afschrift moet tenminste de gegevens vereist door het wetboek der vennootschappen bevatten.";

-ARTIKELS DRIEËNTWINTIG en VIERENTWINTIG: om het in overeenstemming te brengen met de vijfde beslissing, door deze artikels te vervangen door twee nieuwe artikels in verband met de ontbinding en vereffening van de vennootschap, die luiden als volgt:

"ARTIKEL DRIEËNTWINTIG - ONTBINDING

Behoudens indien aan de voorwaarden voor een ontbinding, vereffening en sluiting in één akte is voldaan gelden, benevens de wettelijke regels ter zake, volgende regels voor de ontbinding en vereffening.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de zorgen van de zaakvoerders in functie, tenzij de algemene vergadering van de vennoten één of meer vereffenaars benoemt, met gewone meerderheid van stemmen.

De algemene vergadering bepaalt de bevoegdheden en de bezoldiging van de vereffenaars.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd.

De voorzitter van de rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaars eventueel gesteld hebben tussen hun benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Hij kan die handelingen nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden.

Het benoemingsbesluit van de vereffenaar kan één of meer alternatieve kandidaat-vereffenaars bevatten, eventueel in volgorde van voorkeur, voor het geval de benoeming van de vereffenaar niet wordt bevestigd of gehomologeerd door de voorzitter van de rechtbank. Zo de voorzitter van de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst hij één van deze alternatieve kandidaten aan als vereffenaar. Voldoet geen enkele van de kandidaten aan de voorwaarden, dan wijst de voorzitter van de rechtbank zelf een vereffenaar aan.

e " 'Voorbehouden aan het

" Belgisch .` Staatsblad

De vereffenaars vormen een

ARTIKEL VIERENTWINTIG  VERDELING BIJ VEREFFENING

Voeraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een bestuurder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift het plan van de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft.

Het batig saldo van de vereffening zal onder de aandeelhouders verdeeld worden volgens het aantal van hun respectieve aandelen, zodanig dat ieder aandeel over dezelfde rechten beschikt.

In voorkomend geval, zullen eerst aile aandelen op gelijke voet worden geplaatst aangaande hun volstorting en zullen bewijzen van deelgerechtigdheid niet in aanmerking komen voor terugbetaling van hun inbreng,",

8/ pe vergadering machtigt de zaakvoerder en de notaris om de statuten te coördineren, zo nodig de nummering der artikels te herzien en de volledige tekst ter griffie neer te leggen binnen de drie maanden vanaf heden.

g/ Oe vergadering benoemt tot bijzondere lasthebber:

de naamloze vennootschap FINEKO, met zetel te 3600 Genk, Toekomstiaan 38, ingeschreven In het rechtspersonenregister te Tongeren onder nummer 0458.916.007, alsmede aan haar vertegenwoordigers en aangeeteldem

am de nodige inschrijvingen in de Kruispuntbank der Ondernemingen (KBO) te verrichten, met inbegrip van eventuele verbeteringen, wijzigingen en/of schrappingen van die inschrijving alsmede alle formaliteiten te vervullen die zouden nuttig of noodzakelijk zijn bij aile private of publiekrechtelijke instellingen, onder meer met betrekking tot de btw, de sociale kas, de formaliteiten inzake douane en accijnzen, de aanvraag van vergunningen, de aanvraag registraties en erkenningen als aannemer enzovoort, met inbegrip van alle latere mogelijke wijzigingen dienaangaande.

Voor beknopt ontledend uittreksel.

De Notaris,

Marc JANSEN,





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd:

eensluidend afschrift;

verslag bedrijfsrevisor;

- verslag zaakvoerder;

gecoördineerde statuten.



Op de laatste brz. van Luik Et vermelden . Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

08/11/2013 : HA102534
26/10/2012 : HA102534
27/10/2011 : HA102534
08/10/2010 : HA102534
09/11/2009 : HA102534
02/12/2008 : HA102534
20/09/2007 : HA102534
02/10/2006 : HA102534
29/09/2005 : HA102534
12/05/2005 : HA102534
27/09/2004 : HA102534
19/02/2004 : HA102534
23/09/2003 : HA102534
21/02/2003 : HA102534
27/09/2002 : HA102534
02/10/2015 : HA102534
23/04/2018 : HA102534

Coordonnées
CFC

Adresse
WINDHALMSTRAAT 5 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande