CHOPIN FASHION

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CHOPIN FASHION
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.691.244

Publication

26/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 06.06.2013, NGL 21.06.2013 13203-0108-015
15/02/2011
ÿþ Mod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*11301142*

Neergelegd

11-02-2011



Griffie

0833691244

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) :  Chopin Fashion

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : Tongeren, Maastrichterstraat 80.

Onderwerp akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte, verleden voor notaris Nathalie Bovend aerde te Zonhoven op 07 februari 2011, dat een vennootschap met volgende kenmerken werd opgericht : OPRICHTERS.

1) Mevrouw GUGLIELMI Susanna Giuseppina, geboren te Hasselt op achttien maart negentienhonderd vijfenzestig, wonende te Opglabbeek, Weg naar Zwartberg 419.

2) De heer ETNEO Fabrizio, geboren te Genk op vijf juni negentienhonderd

negenentachtig, ongehuwd, wonende te Opglabbeek, Weg naar Zwartberg 419.

VORM EN NAAM.

De vennootschap is opgericht als Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

onder de naam  Chopin Fashion .

DUUR.

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

ZETEL.

De maatschappelijke zetel zal gevestigd worden te Tongeren, Maastrichterstraat 80. Hij

zal bij beslissing van de zaakvoerder(s) kunnen overgebracht worden naar elke andere

plaats in het Nederlandstalig landsgedeelte en in Brussel.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel :

- Handelsbemiddeling in horloges, artikelen van edele metalen en sieraden.

- Handelsbemiddeling in textiel, kleding, schoeisel en artikelen van leer.

- Handelsbemiddeling in bont.

- Groothandel in uurwerken en sieraden.

- De groothandel in kleding, inclusief sportkleding.

- De groothandel in bontwaren.

- Groothandel in kledingaccessoires.

- Groothandel in schoeisel.

- Groothandel in lederwaren en reisartikelen.

- De kleinhandel in kledingstoffen en meubileringstoffen.

- Detailhandel in damesbovenkleding in gespecialiseerde winkels.

- Detailhandel in herenbovenkleding in gespecialiseerde winkels.

- Detailhandel in baby- en kinderbovenkleding in gespecialiseerde winkels.

- Detailhandel in onderkleding, lingerie en strand- en badkleding in gespecialiseerde

winkels.

- Detailhandel in kledingaccessoires in gespecialiseerde winkels.

- Detailhandel in dames-, heren-, baby- en kinderboven- en onderkleding en

kledingaccessoires in gespecialiseerde winkels.

- Detailhandel in schoeisel in gespecialiseerde winkels.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

- Detailhandel in lederwaren en reisartikelen in gespecialiseerde winkels.

- De kleinhandel in uurwerken en horloges.

- De kleinhandel in sieraden en edelsmeedwerk.

- De kleinhandel in imitatiesieraden, gadgets, enz.

- Markt- en straathandel in textiel, kleding en schoeisel.

- Detailhandel in bovenkleding voor dames

- Detailhandel in baby- en kinderkleding.

- De reparatie van gedragen kleding: (onzichtbaar) stoppen, hermazen, retoucheren, enz. De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken. Deze deelneming kan geschieden door inschrijving op of overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

Zij kan zich borg stellen voor alle verrichtingen van roerende of onroerende aard. Bedoelde opsomming is aanwijzend en niet beperkend.

KAPITAAL.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd Euro (18.600 EUR).

Het is verdeeld in 186 gelijke aandelen.

Het is voor twee/derde volstort door inbreng in geld, zoals blijkt uit het bankattest afgeleverd door ING.

BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. Werd benoemd als statutaire zaakvoerder: mevrouw GUGLIELMI Susanna Giuseppina, voornoemd.

Indien de zaakvoerder statutair werd benoemd, kan hij/zij niet worden ontslagen dan met het eenparig goedvinden van alle vennoten. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering, genomen met inachtneming van de vereisten voor de statutenwijziging.

Indien een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een andere vennootschap komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Het mandaat van zaakvoerder wordt kosteloos uitgeoefend, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling is echter niet tegenstelbaar aan derden.

De enige zaakvoerder, vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte. Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, vertegenwoordigen zij gezamenlijk de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde handelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

TOEZICHT.

Iedere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, voor zover de vennootschap met toepassing van het Wetboek van Vennootschappen niet verplicht is één of meer commissarissen te benoemen. De vennoten kunnen zich laten bijstaan door een accountant.

In het tegenovergesteld geval moet het toezicht opgedragen worden aan een commissaris die door de algemene vergadering wordt benoemd onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren en die bevoegd is, zoals bepaald in het Wetboek van Vennootschappen. De commissaris voert de titel van commissaris-revisor.

ALGEMENE VERGADERING.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen de eerste donderdag van de maand juni om zestien uur (16u). Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 28 van deze statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Om tot de vergadering toegelaten te worden moeten de houders van aandelen uiterlijk vijf dagen voor de vergaderdatum kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij een aangetekende brief, te richten naar de zetel van de vennootschap. De vervulling van deze formaliteiten kan niet worden geëist, indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

De zaakvoerder(s) zijn van deze formaliteiten vrijgesteld.

De zaakvoerders en in voorkomend geval de commissarissen kunnen een algemene vergadering samenroepen.

Zij moeten de jaarvergadering samenroepen op de dag, bepaald in de statuten.

De bijeenroeping van elke algemene vergadering gebeurt overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Zij zijn verplicht een bijzondere of buitengewone algemene vergadering samen te roepen wanneer één of meer vennoten die alleen of gezamenlijk minstens één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

De algemene vergadering kan niet rechtsgeldig beraadslagen en besluiten over punten die niet in de aangekondigde agenda zijn opgenomen of die daarin niet impliciet zijn vervat, behalve wanneer alle vennoten aanwezig zijn en het volledig maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigd is.

Elk aandeel geeft recht op één stem, onverminderd hetgeen in volgend artikel is bepaald. Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

Wanneer één of meer aandelen op naam toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door één enkele persoon, die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden.

Zolang die aanwijzing niet is gebeurd, blijven alle aan die aandelen verbonden rechten geschorst.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

De gewone en bijzondere algemene vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen. De besluiten worden genomen met gewone meerderheid van stemmen.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

De buitengewone algemene vergadering moet worden gehouden ten overstaan van een notaris. Zij kan over een voorgestelde statutenwijziging slechts geldig beslissen en beraadslagen, behoudens andersluidende bepaling in het Wetboek van Vennootschappen, wanneer zij die aan de vergadering deelnemen ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Een wijziging aan de statuten dient te worden goedgekeurd, behoudens andersluidende bepaling in het Wetboek van Vennootschappen, door drie/vierden van de aanwezige aandelen.

Met uitzondering van de beslissingen te nemen in kader van de toepassing van artikel 332 van het wetboek van vennootschappen en de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerder/zaakvoerders/het college van zaakvoerders, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle aandeelhouders en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de aandeelhouders.

De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

BOEKJAAR.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Op het einde van het boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt het college van zaakvoerders (of de zaakvoerder) de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel.

Het college van zaakvoerders (of de zaakvoerder) stelt bovendien een jaarverslag op waarin het bestuur wordt verantwoord, indien de wet dit voorschrijft.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN:

EERSTE GEWONE ALGEMENE VERGADERING - EERSTE BOEKJAAR.

De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend en twaalf.

Het eerste boekjaar vangt aan op heden en eindigt op eenendertig december tweeduizend elf.

OVERNEMING VAN VERBINTENISSEN.

De oprichters hebben verklaard dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die voor rekening en in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf één januari tweeduizend en elf onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel en expeditie van onderhavige akte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

VOOR BEKNOPT ONTLEDEND UITTREKSEL Notaris Nathalie Bovend aerde te Zonhoven

Tegelijk hiermee neergelegd : * Uitgifte van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 02.06.2016, NGL 16.06.2016 16186-0377-014

Coordonnées
CHOPIN FASHION

Adresse
MAASTRICHTERSTRAAT 80 3700 TONGEREN

Code postal : 3700
Localité : TONGEREN
Commune : TONGEREN
Province : Limbourg
Région : Région flamande