CHRIMA TRANS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CHRIMA TRANS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 830.635.645

Publication

15/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 27.12.2013, NGL 10.01.2014 14007-0042-010
30/07/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

(7)

lUt t1,11u wi i

Ondernemingsnr : 0830.635.645 Benaming

(voluit) : CHRIMA TRANS (verkort) :

i

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

19 -07- 2013

H T

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Varkensmarkt 61 bus 32, 3590 Diepenbeek

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding en sluiting van de vereffening

Uit een proces-verbaal verleden voor notaris Frank De Wilde te Gingelom op 18 juli 2013, ter registratie

aangeboden, blijkt het volgende:

EERSTE BESLUIT

a) voorafgaande verklaring

De enige vennoot verklaart dat een afschrift van de verslagen en van de staat van activa en passiva van de

vennootschap, zoals bepaald hierna, ter zijner beschikking werd gesteld overeenkomstig artikel 181 van het

Wetboek van Vennootschappen:

- verslag van de zaakvoerder;

verslag van een bedrijfsrevisor, de heer Benny Wouters, kantoorhoudende te 3500 Hasselt, Generaal

Lemanstraat 16;

- staat van activa en passiva, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld, met name per 30 april

2013,

b) bevestiging externe wettigheid

De optredende notaris bevestigt, na onderzoek, het bestaan en de externe . wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoé de vennootschap overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen gehouden is.

c} besluit

De besluiten van het verslag van de aangestelde bedrijfsrevisor, Benny Wouters, voornoemd en vertegenwoordigd als voormeld, luiden als volgt:

"7. BESLUIT

Verklaring over de staat van activa en passiva

Wij wijzen erop dat dit verslag enkel kan gebruikt worden ten behoeve van deze ontbinding en derhalve niet voor andere doeleinden kan gebruikt worden.

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen heeft de zaakvoerder van de BVBA CHRIMA TRANS een boekhoudkundige staat afgesloten op 30 april 2013, in discontinuïteitwaarden opgesteld die een balanstotaal opgeeft van 430,36 Euro en een netto-passief van -14.341,35 EUR.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat, met voorbehoud van eventuele sociale en fiscale schulden welke zouden kunnen voortvloeien uit de controles met betrekking tot de nog niet gecontroleerde boekjaren, de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

Hasselt, 20 juni 2013

B. WOUTERS

Bedrijfsrevisor (volgt de handtekening).".

Het verslag van de zaakvoerder, het verslag van de bedrijfsrevisor alsmede de staat van activa en passiva zullen neergelegd worden op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

Na kennisname van de voornoemde verslagen, besluit de enige vennoot deze verslagen goed te keuren en de vennootschap te ontbinden en over te gaan tot onmiddellijke sluiting van de vereffening.

De vergadering verklaart voldoende en volledig ingelicht te zijn over de gevolgen van deze beslissing en bevestigt dat zij onmiddellijk wil overgaan tot de sluiting van de vereffening van de vennootschap, bij gebreke aan enige commerciële activiteit. De enige activa van de vennootschap zijn een saldo op de bankrekening en terug te vorderen BTW. Verder heeft de vennootschap geen schulden, behoudens een schuld aan de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

zaakvoerder en enige vennoot en kosten verbonden aan de vereffening. Er zijn dus geen elementen die een onmiddellijke sluiting van de vereffening zouden beletten.

De vergadering verklaart volledige kennis te hebben en voldoende te zijn ingelicht omtrent de Ministeriële Circulaire opgesteld door mevrouw Laurette Onkelinx, Minister van Justitie de dato 14 november 2006 van de gevolgen van de onmiddellijke sluiting van de vereffening van de vennootschap. De vennootschap verklaart te voldoen aan de voorwaarden hierin gesteld om te besluiten tot de onmiddellijke sluiting van de vereffening.

Dit besluit tot sluiting heeft van rechtswege de overdracht tot gevolg van het maatschappelijk bezit van de vennootschap aan de enige vennoot, De enige vennoot verklaart dat hij het gehele vermogen van de ontbonden vennootschap heeft bekomen en verbindt er zich ertoe het resterende passief aan te zuiveren en alle verbintenissen van welke aard ook van de vennootschap na te komen.

De vereffening wordt hierbij afgesloten.

De enige vennoot verklaart dat de vennootschap geen eigenaar is van onroerende goederen en/of zakelijke rechten.

De boeken en bescheiden van gemelde vennootschap zullen gedurende vijf jaar neergelegd en bewaard worden te 3590 Diepenbeek, Varkensmarkt 61 bus 31.

TWEEDE BESLUIT

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap wordt een einde gesteld aan het mandaat van de huidige zaakvoerder. De vergadering verleent hem kwijting voor het gedane bestuur, zonder voorbehoud noch beperking.

DERDE BESLUIT

De enige vennoot stelt de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name WBA bvba te 3800 Sint-Truiden, Hasseltsesteenweg 306 of aangestelden.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Frank DE WILDE

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van het proces-verbaal

- verslag revisor

- verslag zaakvoerder



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

29/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 27.12.2012, NGL 23.01.2013 13013-0344-010

Coordonnées
CHRIMA TRANS

Adresse
VARKENSMARKT 61, BUS 32 3590 DIEPENBEEK

Code postal : 3590
Localité : DIEPENBEEK
Commune : DIEPENBEEK
Province : Limbourg
Région : Région flamande