CHRIS PARIDAANS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CHRIS PARIDAANS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 628.831.796

Publication

27/04/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Genk, Zuiderring 22, Genk Zuid zone 6C, BTW BE0870.790.081, RPR Antwerpen, afdeling Tongeren, hetgeen deze erkent en verklaart in te brengen.

De waarde van de aandelen van Parimetal BVBA die worden ingebracht, werd, volgens navermeld verslag van de bedrijfsrevisor, bepaald op basis van de geplande transactie die werd voltrokken door de vennootschap in oprichting. Door de heren Jos en Christianus Paridaans werden  en dit elk voor de helft - tweeëntachtig (82) aandelen gekocht voor een bedrag van negentigduizend euro (¬ 90.000,00) en tweeëntachtig (82) aandelen werden gekocht voor een bedrag van honderdduizend euro (¬ 100.000,00). Dit betekent een gemiddelde waarde per aandeel, die zal worden betaald aan een derde (met name de ouders van de oprichters) van duizend honderd achtenvijftig euro vierenvijftig eurocent (¬ 1.158,54) per aandeel.

De koopovereenkomst door de vennootschap in oprichting werd afgesloten op 20 maart 2015. Toegepast op achttien (18) aandelen betekent dit een waarde van twintigduizend achthonderd drieënvijftig euro vijfenzestig eurocent (¬ 20.853,65), door de heer Paridaans Christianus afgerond naar twintigduizend achthonderd euro (¬ 20.800,00)

Als vergoeding voor deze inbreng bekomt de heer Paridaans Christianus tweehonderd en acht (208) aandelen.

Verslag van de bedrijfsrevisor

In uitvoering van artikel 219 en volgende van het Wetboek van vennootschappen hebben de comparanten-oprichters een verslag overhandigd betreffende de hoger beschreven inbreng in natura.

Gemeld verslag is opgemaakt door VMB Bedrijfsrevisoren cvba te 3910 Neerpelt, Toekomstlaan 1/b, vertegenwoordigd door Ingrid Vosch, bedrijfsrevisor op 29 maart 2015.

De conclusies van gemeld verslag luiden als volgt:

 7. Besluit

De inbreng in natura tot oprichting van de vennootschap Chris Paridaans bvba bestaat uit een inbreng van 18 aandelen BVBA Parimetal, Zuiderring 22  3600 Genk gekend onder ondernemingsnummer 0870.790.081 door de heer Christianus Paridaans voor een bedrag van 20.800,00 EUR. Verder zal een inbreng in geld plaats vinden voor een bedrag van 10.000,00 EUR. De verrichting werd nagekeken overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura. Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura. Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

" de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

" de voor de inbreng toegepaste waarderingsmethode bedrijfseconomisch verantwoord is en bijgevolg niet leidt tot een overwaardering van de ingebrachte activa;

" de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt, mathematisch tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen. De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 208 aandelen zonder vermelding van nominale waarde op naam van de heer Christianus Paridaans. De inbreng in geld wordt vergoed met 100 aandelen.

Wij willen tenslotte de aandacht vestigen op het feit dat conform de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, de waarde van de inbreng of van de als tegenprestatie toegekende vergoeding of, met andere woorden, dat ons verslag geen "fairness opinion" is.

Neerpelt, 29 maart 2015.

Verslag van de oprichters.

In uitvoering van de bepalingen vervat in de Wetboek van vennootschappen hebben de

comparanten-oprichters mij een bijzonder verslag overhandigd. Het verslag is opgesteld op 31 maart 2015.

4. Duur:

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur, vanaf het verkrijgen van de

rechtspersoonlijkheid.

5. Doel:

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening zowel in België als in het buitenland: - Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en het beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, evenals alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en het beheren van een roerend patrimonium; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke aard ook , van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handelsfinanciële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

- Het opnemen van bestuursmandaten in, en het optreden als adviseur bij alle mogelijke ondernemingen en vennootschappen en verder alle verrichtingen die behoren tot de activiteit van een zogenaamde houdstermaatschappij en dit alles in binnen- en buitenland

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen. - De vennootschap mag daarbij in België of in het buitenland alle onroerende en roerende, commerciële, industriële en financiële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

6. Bestuur en vertegenwoordiging:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide macht om te handelen in naam der vennootschap, in alle omstandigheden en om al de daden te stellen of toe te laten, die betrekking hebben op het doel der vennootschap, zoals dit bepaald werd in artikel drie van deze statuten.

Zij hebben allen de maatschappelijke handtekeningen en mogen samen of afzonderlijk optreden. De zaakvoerders hebben het recht, onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid, zich te doen helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen of afgevaardigden, hiertoe bestuurders te benoemen, hun bevoegdheid vast te stellen, alsmede hun wedde en voorwaarden van hun indiensttreding en hun ontslag.

7. Controlerecht:

Indien de wet het vereist of, bij gebreke aan een wettelijke verplichting, indien de Algemene Vergadering hiertoe beslist, wordt het toezicht op de vennootschap opgedragen aan één of meer commissarissen, benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaren.

8. Algemene vergadering:

De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste woensdag van de maand juni om zeventien (17.00) uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de daarop volgende werkdag.

De Algemene Vergaderingen zullen gehouden worden in de maatschappelijke zetel of in een andere plaats, vermeld in de oproepingsberichten. De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij middel van een aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen vóór de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering en vermelding van de verslagen.

De oproeping kan evenwel met een ander communicatiemiddel gebeuren indien de bestemmeling er individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk mee instemt.

De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen die erom verzoeken. De vennoten mogen zich doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, die zelf stemrecht heeft.

Elk maatschappelijk aandeel geeft recht op één stem, binnen de door de wet bepaalde perken. Welke ook de op de Algemene Vergadering vertegenwoordigde aandelen wezen, de besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen behoudens toepassing der wetbepalingen inzake wijziging van de statuten.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

9. Boekjaar:

Het maatschappelijk jaar begint op een januari en eindigt op eenendertig december van datzelfde

jaar.

10. Bestemming van de winst:

Het batig saldo van de resultatenrekening maakt de nettowinst van de vennootschap uit; op deze

nettowinst wordt vijf procent voorafgenomen ten bate van het wettelijk reservefonds.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Deze voorafname is niet meer vereist wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk

kapitaal bereikt heeft.

De overblijvende winst zal verdeeld worden volgens de beslissingen van de Algemene Vergadering.

11. Vereffeningssaldo:

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de in functie zijnde zaakvoerders, tenzij de algemene vergadering daartoe één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en bezoldigingen vaststelt.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd.

Zo de rechtbank weigert over te gaan tot bevestiging van de benoeming, wijst ze zelf een vereffenaar aan.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan van verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank.

12. Benoemingen

De statuten aldus vastgesteld zijnde, bevestigen de partijen dat de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Chris Paridaans opgericht is en nemen terstond de volgende beslissingen :

1. De heer Paridaans Christianus, voornoemd sub 1, wordt als niet-statutaire zaakvoerder benoemd voor onbepaalde tijd, hier aanwezig, die verklaart dit mandaat te aanvaarden onder de bevestiging dat hij niet getroffen is door énige maatregel die zich daar tegen verzet.

2. Het ambt van zaakvoerder kan worden vergoed.

3. De oprichters verklaren te benoemen tot bijzondere gevolmachtigde : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, Monnens & Partners, met zetel te 3680 Maaseik, Weertersteenweg 158, om de vennootschap geldig te vertegenwoordigen voor het vervullen en uit te voeren van alle formaliteiten die ten gevolge van de akte en de oprichting zouden nuttig of nodig zijn, onder meer deze vereist voor de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen, bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en in het algemeen om alle nodige of nuttige formaliteiten te vervullen die de vennootschap zullen toelaten haar activiteiten aan te vangen, en dit met macht tot indeplaatsstelling.

13. Overgangsbepalingen:

- Het eerste boekjaar begint vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op eenendertig december tweeduizend zestien. De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen alle verrichtingen en verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert een maart tweeduizend vijftien. Deze overneming zal maar effect sorteren zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Zij verklaren en erkennen van deze verbintenissen en overeenkomsten op de hoogte te zijn en verlenen aan de zaakvoerder alle machten om alle formaliteiten te vervullen en alle akten te tekenen die noodzakelijk zouden blijken voor het op zich nemen door de vennootschap van deze verbintenissen en overeenkomsten.

- De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend zeventien.

- Er wordt geen commissaris benoemd.

VOOR EENSLUIDEND VERKLAARD UITTREKSEL

Guido Van Aenrode

Geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd :

- expeditie van de akte

- verslag van de bedrijfsrevisor m.b.t. de inbreng in natura

- verslag van de oprichters

Coordonnées
CHRIS PARIDAANS

Adresse
ZUIDERRING 22 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande