CHRISSY BRAET

Divers


Dénomination : CHRISSY BRAET
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 839.240.634

Publication

23/09/2011
ÿþ Motl2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr

Benaming

(voluit) : Chrissy Braet

--

III~III 'hI I hIhI I1111.1J1111

+111439

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Petermansstraat 32, 3583 Paal

Onderwerp akte : Oprichting

Uit de onderhandse akte van 12 september 2011 blijkt dat een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap wordt opgericht, genaamd "Chrissy Braef'.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Petermansstraat 32, 3583 Paal.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of voor deelname van dezen:

De vennootschap heeft tot doel het uitoefenen van alle burgelijke dienst- of adviesverlenende opdrachten die door een bedrijfsrevisor mogen worden vervuld, met uitzondering van de opdrachten waarvan de uitvoering door of krachtens de wet is voorbehouden aan de bedrijfsrevisoren en, meer in het algemeen, van aile revisorale opdrachten met betrekking tot financiële overzichten verricht in uitvoering of krachtens de wet.

Dit doel omvat meer bepaald het vervullen van burgerlijke opdrachten voor rekening van een bedrijfsrevisor.

Wanneer het gaat om een opdracht bedoeld in de artikelen 34, 1°, 2° en 6° of 48 van de wet van 22 april 1999 betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, wordt deze opdracht uitgeoefend voor rekening van de vennootschap, in naam van een vennoot die krachtens deze bepalingen is gemachtigd om deze opdracht uit te voeren.

De bedrijfsrevisoren vennoten brengen hun beroepswerkzaamheden in als bedrijfsrevisor, met inbegrip van hun recht op de honoraria die uit deze werkzaamheid voortvloeien.

De vennootschap mag alle roerende, financiële en onroerende verrichtingen doen die bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. Zij mag voorts investeren in roerende en onroerende goederen om haar patrimonium te beheren. Zij mag meer bepaald overgaan tot de aankoop, hei beheer en de verkoop van alle roerende en onroerende waarden, alle mogelijke maatschappelijke rechten en meer in het algemeen, alle verrichtingen met betrekking tot het beheer van de aldus gevormde roerende en onroerende waarden waarbij de onroerende en roerende goederen zowel kunnen verworven in volle eigendom, tijdelijk vruchtgebruik, naakte eigendom en alle mogelijke rechten terzake, in de mate dat de betreffende activiteit niet de aard aanneemt van een aanvullende commerciële activiteit.

Met inachtneming van bovenstaande vermelding heeft de vennootschap ook het burgerlijk doel in eigen naam en voor eigen rekening het verlenen van bijstand, advies, onderricht en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, vermogensbeheer, beleggingen en het besturen van vennootschappen, financieel, technisch, commercieel, administratief, organisatorisch of strategisch van aard, dit alles in de meest ruime betekenis.

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen.

Algemene bepaling

In de mate dat voor de vermelde activiteiten bijzondere erkenningen, machtigingen en/of vergunningen vereist zijn of opgelegd werden door de bevoegde overheid, kunnen deze door de vennootschap slechts uitgeoefend warden van zodra deze erkenningen, machtigingen en/of vergunningen werden bekomen.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt 5.000,00 EUR, en is verdeeld in 100 aandelen. Het volledige kapitaal is in geld onderschreven en volstort. De aandelen zijn op

naam. De inbreng van de stille vennoot is volstort en bedraagt 50,00 EUR.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n+enl

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te verteaenwocird¬ gen

Verso : Naam en handtekening

Het boekjaar vangt aan op 1 oktober en eindigt op 30 september van elk jaar.

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Wanneer er minstens twee zaakvoerders zijn, wordt de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd door twee zaakvoerders.

Mevrouw Chrissy Braet wordt benoemd tot beherend vennoot en statutair zaakvoerder.

De algemene vergadering komt bijeen op 25 februari om 19.00 uur of op uitnodiging van de beherend vennoot - zaakvoerder of werkend vennoot, op de plaats, datum en uur vermeld in de uitnodiging. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag. Ieder aandeel geeft recht op één stem.

De bestemming van de winst, eventuele winstverdeling en reservevorming gebeurt overeenkomstig de beslissing van de algemene vergadering.

Overgangsbepalingen:

- Het eerste boekjaar vangt aan de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en

verstrijkt op 30 september 2012.

- De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2013.

- Het mandaat van de beherend vennoot - zaakvoerder is bezoldigd.

- De vennootschap bekrachtigt alle daden in haar naam als vennootschap in oprichting gesteld.

Voor eensluitend verklaard afschrift,

Paal, 12 september 2011

Chrissy Braet

Beherend vennoot - zaakvoerder

Voorbehouden! aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelde

Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(otin(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Coordonnées
CHRISSY BRAET

Adresse
PETERMANSSTRAAT 32 3583 PAAL

Code postal : 3583
Localité : Paal
Commune : BERINGEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande