CIRAFIN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CIRAFIN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 634.814.916

Publication

05/08/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15313036*

Neergelegd

03-08-2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Heidestraat 43

3590 Diepenbeek

Oprichting

Ondernemingsnummer :

0634814916

Benaming (voluit) : CIRAFIN

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Uit een akte verleden voor notaris Xavier Voets te Bilzen op drie augustus tweeduizend vijftien, blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt:

1. OPRICHTERS:

1. De heer CIRAFICI Antonino, geboren te Genk op negenentwintig september negentienhonderd achtenzeventig, ongehuwd, wonende te 3590 Diepenbeek, Heidestraat 43.

2. Mevrouw MENTEN Kathleen Josephine Mauricia, geboren te Sint-Truiden op drieëntwintig mei negentienhonderd achtenzeventig, ongehuwd, wonende te 3590 Diepenbeek, Heidestraat 43.

2. RECHTSVORM EN BENAMING : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam  CIRAFIN .

3. ZETEL : 3590 Diepenbeek, Heidestraat 43.

4. DOEL:

De vennootschap heeft tot doel:

I. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

a. het verlenen van adviezen en intellectuele, financiële en administratieve hulp;

b. het verlenen van diensten aan bedrijven en personen, waarin onder meer begrepen, het verstrekken van adviezen, het optreden als tussenpersoon, agent, commissionair, enz.;

c. het waarnemen van bestuursopdrachten in andere rechtspersonen; het opnemen van mandaten als vereffenaar; het verlenen van managementprestaties en het vervullen van interim-opdrachten; het deelnemen aan het toezicht op ondernemingen;

het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden;

d. het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering;

e. het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële, juridische of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie personeelszaken en algemeen bestuur; het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak binnen het maatschappelijk doel;

f. de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel;

g. Het optreden als franchisenemer en/of franchisegever.

II. Voor eigen rekening:

a. het verrichten van roerende en onroerende beleggingen voor eigen rekening; dit alles met uitdrukkelijke uitsluiting van vermogensbeheer en/of beleggingsadvies, zoals bedoeld door de wet van vier december negentienhonderd eenennegentig;

b. het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen en het beheer van een roerend vermogen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

c. de samenstelling en het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het verwerven door aankoop of anderszins, het verkopen, het ruilen, het bouwen, het verbouwen, het verbeteren, het uitrusten, het aanpassen, het verfraaien, het onderhouden, het verhuren, het huren, het verkavelen, het prospecteren en het uitbaten van onroerende goederen, evenals alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de uitbreiding en de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, evenals zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

d. het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

5. DUUR : onbepaalde duur.

6. GEPLAATST KAPITAAL  GEDEELTELIJKE VOLSTORTING : ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Het kapitaal is bij de oprichting volstort tot beloop van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) door inbreng in geld.

De gelden werden gestort op een rekening bij de naamloze vennootschap KBC BANK op naam van de vennootschap in oprichting.

7. BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING : één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, door de vennoten benoemd en gekozen uit hun midden of daarbuiten.

De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide macht om te handelen in naam der vennootschap, in alle omstandigheden en om al de daden te stellen of toe te laten, die betrekking hebben op het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door een zaakvoerder, die individueel optreedt. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

8. STATUTAIRE ZAAKVOERDER:

Tot statutaire zaakvoerder werd benoemd voor de duur van de vennootschap: de heer CIRAFICI

Antonino, die zijn mandaat heeft aanvaard.

Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd.

9. JAARVERGADERING : jaarlijks op de derde woensdag van de maand mei. Indien die dag een wettelijke feestdag is wordt de jaarvergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De algemene vergaderingen zullen gehouden worden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats, vermeld in de oproepingsberich­ten.

Wanneer één of meer aandelen aan verscheidene personen toebehoren, dan kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door één enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden. Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst. Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopige bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden. Wanneer één of meer aandelen tot het gemeenschappelijk vermogen van de echtgenoten behoren en tussen de echtgenoten geen overeenstemming bereikt wordt, dan kan de vrederechter, overeenkomstig artikel 1421 van het Burgerlijk Wetboek één der echtgenoten op diens verzoek machtigen om de bedoelde rechten alleen uit te oefenen. Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dat aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens verzet van de blote eigenaar. In dit laatste geval kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de bedoelde rechten uit te oefenen in het gezamenlijk

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

belang van vruchtgebruiker en blote eigenaar.

10. BOEKJAAR : Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar

11. RESERVES - VERDELING VAN DE WINST EN VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVEND SALDO : het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, maatschappelijke lasten en de afschrijvingen, maakt de nettowinst van de vennootschap uit; op deze nettowinst wordt vijf procent voorafgenomen ten bate van het wettelijke reservefonds. De overblijvende winst zal verdeeld worden volgens de beslissingen van de algemene vergadering. Het batig saldo der vereffening zal tussen al de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen dat zij onderscheidelijk zullen bezitten, met dien verstande dat ieder aandeel hetzelfde recht geniet. Nochtans zo alle aandelen niet in gelijke verhouding afbetaald zijn, zullen de vereffenaars, alvorens tot hoger voorziene verdeling over te gaan, met de verscheidenheid van deze toestand moeten rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door geldoproepingen ten laste van de in minder mate afbetaalde aandelen, hetzij door voorafgaande terugbetalingen van de in grotere mate afbetaalde aandelen.

12. OVERGANGSBEPALINGEN :

Het eerste boekjaar begint op drie augustus tweeduizend vijftien en eindigt op éénendertig december

tweeduizend zestien.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend zeventien.

Er werd geen commissaris benoemd.

13. VOLMACHT :

De oprichters verlenen bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Imas Fiduciaire te 2610 Wilrijk, Terbekehofdreef 24, vertegenwoordigd door de heer Axel Dellaert, die te dien woonstkeuze doet op voormeld adres, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, allen individueel bevoegd, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL, afgeleverd vóór registratie met als enig doel te worden neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Tegelijk hiermede neergelegd: uitgifte van de akte van 3 augustus 2015.

Coordonnées
CIRAFIN

Adresse
HEIDESTRAAT 43 3590 DIEPENBEEK

Code postal : 3590
Localité : DIEPENBEEK
Commune : DIEPENBEEK
Province : Limbourg
Région : Région flamande