CITYLIFE BELGIUM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : CITYLIFE BELGIUM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 578.946.577

Publication

29/01/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

27-01-2015

Griffie

*15301821*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0578946577

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

CITYLIFE BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor Anton Van Bael geassocieerd notaris te Antwerpen op zevenentwintig januari tweeduizend vijftien, neergelegd ter registratie op het eerste registratiekantoor te Antwerpen 1;

BLIJKT dat

l. De sub 4. nagemelde personen die zijn opgetreden als oprichters een handelsvennootschap hebben opgericht in de vorm van een naamloze vennootschap, met de naam: "CITYLIFE BELGIUM".

2. De vennootschap gevestigd is te 3500 Hasselt, Kempische Steenweg 309 bus 1.

3. Zij is opgericht voor onbepaalde duur.

Zij is beginnen te werken op zevenentwintig januari tweeduizend vijftien met dien verstande dat zij alle verrichtingen sedert één januari tweeduizend vijftien in haar naam door de oprichters gesteld bekrachtigt en voor haar rekening neemt.

De oprichters hebben bevestigd dat de vennootschap haar bedrijvigheid reeds heeft aangevat op één januari tweeduizend vijftien, vermits zij sedert die datum voor rekening van de vennootschap in oprichting activiteiten hebben gevoerd en verplichtingen aangegaan.

4. zijn opgetreden als oprichters:

* de naamloze vennootschap  KBC Bank , met zetel te 1080 Brussel, Havenlaan 2, BTW BE0462.920.226 en ondernemingsnummer (rechtspersonenregister Brussel) 0462.920.226; * de naamloze vennootschap  VikingCo , met zetel te 3500 Hasselt, Kempische Steenweg 309 bus 1, BTW BE0886.946.917 en ondernemingsnummer (rechtspersonenregister Antwerpen (afdeling Hasselt)) 0886.946.917;

* de naamloze vennootschap  VikingCo International , met zetel te 3500 Hasselt, Kempische Steenweg 309 bus 1, BTW BE0886.873.374 en ondernemingsnummer (rechtspersonenregister Antwerpen (afdeling Hasselt)) 0886.873.374.

5. Het geplaatste kapitaal van de vennootschap drie miljoen euro bedraagt.

Het is tot beloop van twee miljoen euro gestort.

De naamloze vennootschap  VikingCo , voormeld, heeft zich verbonden het bedrag van één miljoen

euro bij te storten.

Het kapitaal is gevormd door stortingen in geld.

7. Het boekjaar samenvalt met het kalenderjaar.

Het eerste boekjaar loopt uitzonderlijk van de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid

verwerft tot eenendertig december tweeduizend vijftien.

8. Omtrent het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en van het saldo na vereffening, de statuten volgende bijzondere bepalingen bevatten :

 De algemene vergadering beschikt op voorstel van de raad van bestuur over de bestemming van het resultaat. De winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden besteed met inachtneming van de wettelijke voorschriften met betrekking tot het aanleggen van de wettelijke reserve en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komende bedrag, conform de toepasselijke wettelijke bepalingen.

Onderwerp akte :

Kempische steenweg 309 Bus 1 3500 Hasselt

Oprichting

Naamloze vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

De raad van bestuur bepaalt het tijdstip en de wijze van betaling der dividenden.

Na de voorgeschreven voorafnemingen ten bate van de wettelijke reserve, zal, ingeval het kapitaal gedeeltelijk is afgelost, aan de niet afgeloste aandelen een dividend toegekend worden ten bedrage van het dubbele van wat zal toegekend worden aan zowel de afgeloste als de niet afgeloste aandelen, dit alles omgerekend per aandeel en voor zover de algemene vergadering niet besluit de winst te reserveren.

Aan de raad wordt de bevoegdheid verleend, met inachtneming van de wettelijke voorschriften, interimdividenden uit te keren.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto actief, in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

In zoverre het aantal aandelen zonder stemrecht niet meer dan één/derde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigt, geven deze aandelen een preferent recht op de verdeling van het saldo dat overblijft na vereffening, waarvan het bedrag niet lager mag zijn dan dat toegewezen aan de houders van aandelen met stemrecht.

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

9. - Als bestuurders van de vennootschap zijn aangesteld:

- 1/ de heer Erik Marcel Hugo Luts, wonende te 3294 Molenstede (Diest), Kruisstraat 84,

voorgedragen door KBC Bank NV, voornoemd, overeenkomstig artikel 9bis.c);

- 2/ de heer Ivo Emiel Alice De Meersman, wonende te 1850 Grimbergen, Leopold

Luypaertstraat 273, voorgedragen door KBC Bank NV, overeenkomstig artikel 9bis.c);

- 3/ de heer Steven Jenny Jozef Van Belleghem, wonende te 9910 Knesselare,

Groenevijvers 1, als externe bestuurder overeenkomstig artikel 9bis.d);

- 4/ de heer Koen Leo Maria Desmedt, wonende te 3680 Maaseik, Oude Ophoverbaan

162, voorgedragen door VikingCo NV, overeenkomstig artikel 9bis.a);

- 5/ de heer Frank Pierre Gaby Veronica Amand Bekkers, wonende te 3500 Hasselt,

Kleinstraat 13, voorgedragen door VikingCo NV, overeenkomstig artikel 9bis.a);

- 6/ de heer Pieter Bert Margriet Vandekerckhove, wonende te 8400 Oostende, Kursaal-

Westhelling 6 bus 81, voorgedragen door VikingCo International NV, overeenkomstig artikel 9bis.b). Aan hen is volledige collectieve vertegenwoordigingsmacht verleend om met twee gezamenlijk handelend namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

De opdracht geldt voor de duur van zes jaar, gaat in op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft, en eindigt bij de jaarvergadering van het jaar 2020.

- als bijzondere gevolmachtigde, met recht van substitutie, aangesteld werd:  Cynex Taks & Accounting BV CVBA , met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Corda Campus, Kempische Steenweg 305 bus 5, vertegenwoordigd door de heer Kris Verhees of de heer Wesley Clemens, elk met de bevoegdheid om individueel te handelen en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om al het nodige te doen en alle documenten te tekenen met het oog op de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en haar registratie als BTWbelastingplichtige, inclusief de macht om deze inschrijvingen te verbeteren en/of te wijzigen indien nodig.

- als voorzitter van de raad gekozen werd: de heer Koen Desmedt, voormeld. Deze beslissing heeft slechts rechtskracht vanaf de dag dat de bestuurders in functie treden.

10. - De vergadering besloten heeft geen commissaris te benoemen.

11. Het doel van de vennootschap als volgt in de oprichtingsakte nauwkeurig is omschreven :  a) De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

- software te ontwikkelen, te reproduceren, te vertalen, te bewerken, te distribueren, te exploiteren, te commercialiseren, te licentieren of online als managed service aan te bieden; en de aankoop, de verkoop, huren en verhuur, huurkoop en leasing van informatica hardware en aanbieden van (mobiele) internetdiensten in de ruimste zin van het woord;

- het verschaffen van dienstprestaties van bedrijfseconomische, informatica-technische, commerciële, juridische, financiële, technische, logistieke of administratieve aard ter ondersteuning van het beleid van binnen- of buitenlandse ondernemingen;

- het uitvoeren van alle opdrachten, management en consultancy, participatie onder de vorm van organisatiestudies, expertises, raadgevingen op alle gebied bij ondernemingen en dit in de ruimste zin;

- het uitvoeren van roerende en onroerende beleggingen voor eigen rekening;

- holdingactiviteiten en het nemen van participaties in allerlei bedrijven;

- het verstrekken van advies en bijstand met betrekking tot het beheer en management van vennootschappen;

- het waarnemen van alle bestuursopdrachten en het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, volmachtdrager, mandataris, manager, directeur of vereffenaar;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

- het verlenen van adviezen in de ruimste zin, voornamelijk van financiële, technische commerciële of administratieve aard;

- haar patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen en rechten, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden. Daartoe mag zij alle onroerende, roerende en financiële handelingen verrichten, zoals onder meer aankopen en verkopen van roerende en onroerende goederen, onroerende goederen uitrusten, opschikken, ordenen, valoriseren, verkavelen, huren en verhuren, doen bouwen en verbouwen en alle mogelijke onroerende handelingen in de meest brede zin, van welke aard ook, met inbegrip van de onroerende leasing, te gelde maken en beleggen in effecten en alle andere waarde-elementen;

- het voeren van interim-management bij ondernemingen en dit in de ruimste zin;

- het geven van opleidingssessies en consultancy in bedrijven;

- het deelnemen aan de oprichting, de ontwikkeling, de uitbouw, de herstructurering, de omvorming, de diversificatie, de (af-)splitsing, de overname en de kapitaalverhoging van ondernemingen in het binnen- en buitenland via alle daartoe geëigende financiële instrumenten.

De Vennootschap mag verder alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken of het vergemakkelijken van het maatschappelijk doel, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Dit alles in de meest ruime zin.

De Vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel

nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel

vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de Vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

b) Het doel kan worden gewijzigd bij statutenwijziging, volgens artikel 559 W.Venn.

12. De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde woensdag van de maand mei om negentien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, dan wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden.

Omtrent de voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht de statuten volgende bijzondere bepalingen bevatten :

 Zeven dagen voor de datum van de voorgenomen vergadering moeten de houders van de aandelen op naam of hun vertegenwoordigers kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij een gewone brief, te richten aan de zetel van de vennootschap. De houders van aandelen aan toonder moeten deze aandelen eveneens zeven dagen voor de vergadering

deponeren op de zetel van de vennootschap of bij de instelling(en) aangeduid in het bericht van bijeenroeping. Bestuurders zijn vrijgesteld van deze formaliteiten.

De vervulling van deze formaliteiten kan niet geëist worden, indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

De algemene vergadering kan alleen geldig besluiten als ze regelmatig samengeroepen werd, of als alle aandeelhouders aanwezig of vertegenwoordigd zijn en bij eenparigheid akkoord gaan met de agenda.

Elk aandeel geeft recht op één stem onverminderd de wettelijke beperkingen van het stemrecht verbonden aan aandelen.

Nochtans is de uitoefening van het stemrecht geschorst voor wat de niet volgestorte aandelen betreft, zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn.

De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen; onverminderd de strengere aanwezigheids en meerderheidsvereisten door de wet opgelegd in bijzondere gevallen. De volgende beslissingen vereisen  naast de gemeenrechtelijke aanwezigheids- en meerderheidsvereisten  de goedkeuring van de houders van minstens tachtig procent (80%) van de Kapitaalsaandelen van de Vennootschap:

1. iedere wijziging van de Statuten van de Vennootschap of van haar vennootschapsstatus;

2. iedere fusie, consolidatie, reorganisatie (met inbegrip van een omzetting) of andere zakelijke combinatie die de Vennootschap of één van haar dochtervennootschappen betreft, iedere verwerving van of door de Vennootschap of één van haar dochtervennootschappen via een transactie of een opeenvolging van gerelateerde transacties, of enige andere transactie door de Vennootschap of één van haar dochtervennootschappen die een controlewijziging zou veroorzaken binnen de Vennootschap of haar dochtervennootschappen en/of verbonden ondernemingen;

3. iedere vrijwillige liquidatie, ontbinding of vereffening van de Vennootschap of één van haar dochtervennootschappen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

4. iedere creatie, verlaging, verhoging van het bedrag van het maatschappelijk kapitaal of de uitgifte van kapitaalaandelen van de Vennootschap of haar dochtervennootschappen, enige verbintenis of zekerheid omzetbaar of inruilbaar voor kapitaalaandelen van de Vennootschap of één van haar dochtervennootschappen, of enige opties, warranten of andere rechten om kapitaalaandelen van de Vennootschap of één van haar dochtervennootschappen te verwerven;

5. het benoemen of ontslagen van de commissaris, indien van toepassing;

6. iedere wijziging van het boekhoudkundige principes van de Vennootschap.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ANTON VAN BAEL  GEASSOCIËERD NOTARIS.-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD : expeditie van de akte

28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.06.2016, NGL 22.06.2016 16213-0584-035

Coordonnées
CITYLIFE BELGIUM

Adresse
KEMPISCHE STEENWEG 309, BUS 2 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande