CL TYRES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CL TYRES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 541.336.313

Publication

19/11/2013
ÿþ're mod 11.1





In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



i i It







13 3196*







Neergelegd ter griffie der rechtbank y. koophandel te TONGEREN

06-11-2013

De Hoofdgriffier, Griffie

i Ondernemingsnr: 0541.336313

Benaming (voluit) : CL Tyres

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Paniswijerstraat 5

3600 Genk

Onderwerp akte :Verbetering bekendmaking oprichting

Ingevolge een materiële vergissing werd de oprichtingsdatum verkeerdelijk vermeld in luik B van het uittreksel; bekendgemaakt in het Belgisch Staatsblad op 24 oktober 2013 onder nummer 13306302. De woorden « 21i iioktober 2010 » dienen gelezen te worden als « 21 oktober 2013 ».

Silvie Lopez-Hernandez,

geassocieerd notaris te Neerpelt.

op de laatste I*. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

24/10/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

- Het uitbaten van een pompstation, klein- en groothandel in brandstoffen, smeermiddelen en

toebehoren;

- Het uitbaten van een garage, werkplaats voor het herstellen en onderhoud van motorvoertuigen,

vrachtwagens en aanhangwagens;

- De uitbating van een werkplaats voor het herstellen van koetswerk;

-De kleinhandel in nieuwe en tweedehandse motorvoertuigen en vrachtwagens, aanhangwagens en

onderdelen;

-De groot- en kleinhandel in luchtbanden voor motorvoertuigen, vrachtwagens en aanhangwagens;

- De groot- en kleinhandel in auto-onderdelen;

- Het uitbaten van een carwash;

- De kleinhandel in verbruiksgoederen en eet- en drinkwaren;

- De kleinhandel in fantasieartikelen.

Voor eigenrekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden:

- Onderneming voor de aan- en verkoop, in- en export, klein- en groothandel in banden, velgen en

wielen voor personenwagens, vrachtwagens, bestelwagens en rollend materieel in de ruimste zin

van het woord, banden, velgen, wielen en aanverwante artikelen voor interen, extern en langzaam

zwaar lasttransport en andere soorten transporten;

- Het coveren, vulcaniseren, repareren, de- en monteren, balanceren en uitlijnen van banden en

wielen, in het algemeen het uitbaten van een bandenbedrijf in de ruimste zin van het woord.

- Het uitvoeren van herstellingen aan personenwagens, vrachtwagens, bestelwagens en alle rollend

materiaal in de ruimste zin van het woord het uitbaten van een algemeen garage bedrijf;

De hiernavolgende activiteiten voor eigen rekening:

- De aan- en verkoop, de groot- en kleinhandel, de in- en uitvoer, het herstellen en bewerken, zowel

voor eigen rekening, voor rekening van derden, in commissie als tussenpersoon of als

vertegenwoordiger van:

a) Banden voor alle types van rollend materieel;

b) Binnenbanden voor alle types van rollend materieel;

c) Alle toebehoren welke betrekking hebben op a & b hiervoor;

d) Alle onderdelen en accessoires m.b.t rollen materieel & transportmiddelen.

- Handelsbemiddeling op alle mogelijke vlakken en met alle mogelijke middelen tussen het aanbod van alle mogelijke materiële en immateriële goederen, producten en diensten enerzijds, en de vraag hiernaar anderzijds, inclusief de functie van tussenpersoon in de handel.

- De aan- en verkoop, de groot- en kleinhandel, de in- en uitvoer, de huur en verhuur en de distributie van alle soorten goederen en grondstoffen, kortom het voeren van nationale en internationale trading in de meest uitgebreide betekenis van het woord.

- Het beheren van bedrijven, onder meer door het uitvoeren van, of het deelnemen in de organisatie, herstructurering of leiding, het geven van adviezen op technisch, commercieel, juridisch en financieel gebied, dit alles in de breedste zin zodat alles kan gedaan worden dat het ontstaan, de uitbating, de groei en het welzijn van een onderneming en de belangen van haar eigenaars en betrokkenen ten goede kan komen.

- De vennootschap handelt voor eigen rekening, voor rekening van derden, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger:

" Het verlenen van financiële, administratieve, commerciële, juridische, fiscale, sociale, technische en consultatieve bijstand aan ondernemingen;

" Het voeren van administratieve, alsook het bestuur en directie van vennootschappen of ondernemingen, ongeacht het doel dat deze mochten hebben, en dit zelfs in de hoedanigheid van bestuurder of vereffenaar van deze vennootschappen en ondernemingen;

" Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

" Het vervullen van de functie van zaakvoerder, bestuurder, gedelegeerd bestuurder of vereffenaar van vennootschappen naar Belgisch of buitenlands recht;

" Het verwerven, vervreemden, huren en verhuren en beheren van roerende goederen,

onroerende goederen of zakelijke rechten daarop in de ruimste betekenis van het woord. - De vennootschap mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand geven en mag aval geven voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen, zowel voor haar zelf als voor alle derden.

- De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan, als bijkomstig doel, beleggen in roerende en onroerende goederen en mag haar middelen investeren.

Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen.

Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van de termen. Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, inschrijving op of aankoop van effecten, financiële tussenkomst of op welke andere wijze ook, in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een zelfde, gelijkaardig of samenhangend doel nastreven of eenvoudig nuttig zouden zijn tot de verwezenlijking van haar doel. De vennootschap kan alle roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel.

Kapitaal - aandelen.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt twintigduizend euro (20.000 EUR).

Het is verdeeld in tweehonderd (200) aandelen, zonder aanduiding van een nominale waarde; elk aandeel vertegenwoordigt 1/200ste deel van het maatschappelijk kapitaal.

Bestuur en vertegenwoordiging.

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Bevoegdheden

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bestuursbevoegdheden aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap individueel jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Algemene vergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op 10de van de maand juni om 20.00 uur.

Indien die dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel vijfentwintig van de statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens twintig dagen voor de datum van de jaarvergadering worden verstuurd.

Ten allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Ten allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

Plaats van de vergadering.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

Luik B - Vervolg

Stemrecht.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Boekjaar.

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

Op het einde van het boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maken de zaakvoerders de inventaris op, alsmede de jaarrekening.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel. Winstverdeling.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van tenminste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het kapitaal bedraagt.

Het saldo van de winst wordt aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering. Wijze van vereffening.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoende volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

Eerste jaarvergadering - eerste boekjaar

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2015.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel en eindigt op eenendertig december tweeduizend veertien.

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert 1 oktober 2013. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

BIJZONDERE VOLMACHT

Bijzondere volmacht wordt door comparanten verleend met recht van indeplaatsstelling aan Acon Group BVBA, Dr. Haubenlaan 4/3, 3630 Maasmechelen, ondernemingsnummer 0878.747.348, evenals haar bedienden en aangestelden:

Teneinde :

a) wijzigingen en/of opheffing door te voeren van de inschrijving bij de Kruispuntbank der Ondernemingen;

b) eventuele inschrijving en/of wijzigingen van deze vennootschap door te voeren als belastingplichtige bij het bestuur van de B.T.W.

BENOEMING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER(S)

Met eenparigheid van stemmen neemt de voltallige algemene vergadering volgende beslissing : Worden tot zaakvoerder benoemd, voor de duur van de vennootschap:

De heer Stany CROUGHS, voornoemd en mevrouw Vicky LAMBRICHTS voornoemd, die bevestigen dat de uitoefening van deze functie hen niet krachtens een veroordeling verboden is, op grond van het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig en die deze opdracht aanvaarden.

Hun mandaat is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

De zaakvoerders hebben de bevoegdheid om de vennootschap individueel te vertegenwoordigen. Er wordt voorlopig geen commissaris benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen ter zake.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(Get. Meester Silvie Lopez-Hernandez, geass. notaris)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

19/01/2015
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behoude

aan hei

Belgisci Staatsbh

Mal Won1 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

"

N~~f~®ÏQijd iTi-glitiirer eik~r

V. koophaMcid AtiilYer~~ti. alti 7'an~i~ls'n

0 i `at- 2015

De griffier, Griffie

Ondernemingsnr : 0541.336.313

Benaming

(voluit) : CL TYRES

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Paniswijerstraat 5, 3600 Genk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

Uittreksel uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering der Aandeelhouders, gehouden ten maatschappelijke zetel op 6 januari 2015:

* Eerste besluit:

Mevrouw Lambrichts Vicky, wonende te Kabergheidestraat 7, 3590 Diepenbeek wordt ontslagen als

zaakvoerder met ingang vanaf 6 januari 2015.

De vennoten die allen aanwezig zijn, stemden met deze beslissing in.

Voor eensluidend uittreksel,

Stany Croughs

Zaakvoerder

1IlIkI11IIIVWN~VM~V~WI~ININ

*15008895

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 29.08.2016 16523-0169-015

Coordonnées
CL TYRES

Adresse
PANISWIJERSTRAAT 5 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande