CLAES FRUIT

Divers


Dénomination : CLAES FRUIT
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 828.164.125

Publication

14/11/2012
ÿþfiPoti VJord 11.i

!'ç

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsb4ac

111111 " 121851411111111

Rechtbank van koophandel

fl 2 NOV. 2012

tO HASSELT

Griffie

Ondernemingsnr : 0828.164.125

Benaming

(voluit) : CLAES FRUIT

(verkort)



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2012 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : Landbouwvennootschap

Zetel : 3850 Nieuwerkerken, Mierhoopweg 1

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

CLAES FRUIT

3850 Nieuwerkerken, Mierhoopweg 1

LANDBOUWVENNOOTSHAP

K.B.O nummer 0828.164.125

KAPITAALVERHOG1NG



Heden, deze negenentwintig oktober van het jaar tweeduizend en twaalf,

Voor mij, meester Frank WILSENS, geassocieerd notaris, vennoot van de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid 'WILSENS & CLEEREN" , met zetel te 3830 Wellen, Volmolensteeg 1,

Een buitengewone algemene vergadering van de Landbouwvennootschap "CLAES FRUIT', met maatschappelijke zetel te 3850 Nieuwerkerken, Mierhoopweg I, opgericht bij authentieke akte verleden voor notaris Frank WILSENS te Wellen op vierentwintig juli tweeduizend en tien, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van tien augustus volgende onder nummer 2010-08-1010119434. Gewijzigd bij akte verleden voor notaris Frank WILSENS te Wellen op zeventien mei tweeduizend en elf, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch staatsblad van een juni volgende onder nummer 2011-06-01/0082475.

Ingeschreven in de Kruispuntbank voor Ondernemingen onder nummer 0828.164.125.

Aanwezig is:

1) De heer PAESMANS Remi Karel, geboren 'te blijer op dertien september negentienhonderd zevenendertig, echtgenoot van mevrouw LENAERTS Maria Ghislana Lucienne, geboren te Hasselt op tweeëntwintig mei negentienhonderd negenendertig, wonende te 3850 Nieuwerkerken, Grotestraat 393.

Gehuwd op zes mei negentienhonderd vijfenzestig onder het stelsel van scheiding van goederen met gemeenschap van aanwinsten, krachtens huwelijkscontract verleden voor notaris Emile JAGENEAU te Diepenbeek op dertien april negentienhonderd vijfenzestig. Dit huwelijksstelsel is verder volgens verklaring van comparant ongewijzigd gebleven.

Houder van één (1) aandeel.

2) De heer PAESMANS Piet Alfons, geboren te Hasselt op zesentwintig mei negentienhonderd eenenzeventig, echtgenoot van mevrouw Cf aes Sonja nagenoemd, wonende te 3850 Nieuwerkerken, Mierhoopweg 1.

Houder van duizend zevenhonderd vijftien (1.715) aandelen.

3) Mevrouw CLAES Sonja Sophie Florent, geboren te Hasselt op achttien november negentienhonderd tweeënzeventig, echtgenote van de heer Paesmans Piet voornoemd, wonende te 3850 Nieuwerkerken, Mierhaapweg 1.

Houder van tweeduizend zeshonderd en vier (2.604) aandelen.

De heer Paesmans en mevrouw Claes zijn gehuwd op vijfentwintig maart negentienhonderd vijfennegentig onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan een huwelijkscontract,

Gewijzigd met behoud van het stelsel van wettelijke gemeenschap, krachtens huwelijkscontract verleden voor notaris Benoit LEVECQ te Herk-de-Stad op 10 augustus 1999. Dit huwelijksstelsel is verder volgens verklaring van comparant ongewijzigd gebleven.

TOTAAL: vierduizend driehonderd twintig (4.320) aandelen.











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering wordt geopend onder het voorzitterschap van mevrouw Claes Sonja, voornoemd, om 17.00 uur.

De voorzitter stelt vast dat aile vennoten van de vennootschap aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn zoals blijkt uit de aandelen die haar voorgelegd worden.

De voorzitter stelt bijgevolg vast dat de huidige vergadering bij eenparigheid van stemmen de agenda van de vergadering kan vaststellen.

De voorzitter stelt voor -hetgeen de andere aandeelhouders uitdrukkelijk aanvaarden- de agenda van huidige vergadering als volgt vast te stellen:

1- Verslag van de deskundige betreffende voormelde kapitaalverhoging.

Goedkeuring van beide verslagen.

2- Beslissing over een kapitaalverhoging ten bedrage van tachtig duizend euro (¬ 80.000,00), om het te brengen van vierhonderd tweeëndertig duizend euro (432.000,00) op vijfhonderd en twaalf duizend euro (¬ 512.000,00) door inbreng in natura van vorderingen in rekening-courant ten belope van tachtig duizend euro (¬ 80.000,00), met uitgifte van achthonderd (800) nieuwe aandelen zonder nominale waarde en genietende van dezelfde voordelen als de reeds bestaande aandelen en die in de eventuele winsten van de vennootschap zullen delen vanaf de kapitaalverhoging.

3- Realisatie van de kapitaalverhoging.

4- Aanpassing van artikel vijf van de statuten aan de voormelde beslissingen.

5- Machtiging tot coördinatie van de statuten en tot neerlegging van de gecoördineerde statuten.

Na deze uiteenzetting van de beherende vennoot wordt er overgegaan tot behandeling van de dagorde EERSTE BESLISSING.

De heer Meekers Marcel, kantoorhoudend te 3800 Sint-Truiden, Luikersteenweg 168/01, aangewezen door de beherende vennoot overeenkomst artikel 797 van het Wetboek van vennootschappen, heeft het verslag opgesteld op 28 september 2012 met betrekking tot deze inbreng in natura.

De besluiten van dat verslag luiden als volgt:

"De kapitaalverhoging door de inbreng in natura in de LV CLAES FRUIT bestaat uit de inbreng van een gedeelte van de schuldvordering in rekening-courant ten bedrage van 80.000,00 Euro van Dhr. & Mevr. PAESMANS-CLAES Piet & Sonja.

Ondergetekende, MEEKERS MARCEL verklaart in overeenstemming met de bepalingen van artikel 797 dat:

De werkend vennoot van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de inbreng in natura en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

De beschrijving van de inbreng in natura aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid beantwoordt;

De door de partijen weerhouden methode van waardering van de inbreng van de schuldvordering in rekening courant met een inbrengwaarde van 80.000,00 Euro in het geheel genomen en onder normale omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is;

Ondergetekende wenst te benadrukken dat hij geen uitspraak doet over de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of met andere woorden, dat het verslag geen "fairness opinion" is.

Volledigheidshalve wenst ondergetekende te benadrukken dat enkel en alleen de in het huidig verslag beschreven vermogensbestanddelen deel uit maken van deze inbreng in natura. De werkende vennoot zal aile in het huidige verslag niet beschreven activabestanddelen voor eigen rekening houden en zal instaan voor de vereffening van de in het huidig verslag niet vermelde schulden tegenover derden.

Bovendien kan ondergetekende verklaren dat de vermogensbestanddelen van de hierboven beschreven inbreng in natura, naar economische maatstaven kunnen worden gewaardeerd.

Dit verslag werd opgesteld in overeenstemming met artikel 797 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura bij de LV CLAES FRUIT en het huidig verslag mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt."

De vergadering keurt zijn verslag goed.

Een exemplaar van dit verslag zal tegelijk met de expeditie van deze akte worden neergelegd.

Deze beslissing wordt met eenparigheid van stemmen genomen.

TWEEDE BESLISSING.

De vergadering beslist principieel het kapitaal te verhogen met een bedrag van tachtig duizend euro (¬ 80.000,00) am het te brengen van vierhonderd tweeëndertig duizend euro (¬ 432.000,00) op vijfhonderd en twaalfduizend euro (¬ 512.000,00) door inbreng in natura van vorderingen in rekening-courant ten belope van tachtig duizend euro (¬ 80,000,00).

in ruil voor deze inbreng worden achthonderd (800) nieuwe aandelen uitgegeven, zonder nominale waarde en genietende van dezelfde voordelen ais de reeds bestaande aandelen en die in de eventuele winsten van de vennootschap zullen delen vanaf de kapitaalverhoging.

Deze beslissing wordt met eenparigheid van stemmen genomen.

DERDE BESLISSING

inbreng in natura.

De heer Paesmans Piet en zijn echtgenote mevrouw Claes Sonja, beiden voornoemd, verklaren hierbij in te schrijven op deze kapitaalverhoging ten belope van tachtig duizend euro (¬ 80.000,00) door inbreng van een schutdvordering in rekening-courant op de vennootschap voor dit bedrag van tachtig duizend euro (¬ 80.000,00).

Ter vergelding van deze inbreng worden hen volgende aandelen toegekend

aan de heer Paesmans Piet: vierhonderd (40Ô) volledig volstorte aandelen;

- aan mevrouw Claes Sonja : vierhonderd (400) volledig volstorte aandelen.

De vergadering stelt vast dat de voorgenomen kapitaalverhoging zo volledig gerealiseerd is en dat het

kapitaal daadwerkelijk gebracht is op vijfhonderd en twaalf duizend euro (¬ 512.000,00).

Deze beslissing wordt met eenparigheid van stemmen genomen,

VIERDE BESLISSING.

De vergadering beslist artikel vijf van de statuten, ingevolge van vorige beslissingen, te veranderen door

volgende tekst

"Artikel 5, kapitaal

Het totale bedrag van de inbrengen in geld en natura waardoor het kapitaal is samengesteld bedraagt de

som van vijfhonderd en twaalf duizend euro (¬ 512.000,00). Dit kapitaal is verdeeld in vijfduizend honderd

twintig aandelen (5.120) zonder nominale waarde maar met een fractiewaarde van een/vijfduizend honderd

twintigste (1/5.120) van het kapitaal."

Deze beslissing wordt met eenparigheid van stemmen genomen.

VIJFDI= BESLISSING.

De vergadering machtigt de notaris om over te gaan tot coordinatie van de statuten en tot neerlegging van

de gecoördineerde statuten.

Deze beslissing wordt met eenparigheid van stemmen genomen.

De agenda uitgeput zijnde, wordt de vergadering geheven om 17u30.

Ondergetekende notaris bevestigt de identiteit van de comparant, onder meer door controle van de

identiteitskaart.

ARTIKEL 9 VENTOSEWET

De comparanten erkennen dat de werkende notaris hen gewezen heeft op de bijzondere verplichtingen aan

de notaris opgelegd door artikel 9 § 1 alinea's 2 en 3 van de Organieke Wet Notariaat en heeft uitgelegd dat,

wanneer een notaris tegenstrijdige belangen of de aanwezigheid van duidelijk onevenwichtige bedingen

vaststelt, hij hierop de aandacht moet vestigen van de partijen en hen moet mededelen dat elke partij de vrije

keuze heeft om een andere notaris aan te wijzen of zich te laten bijstaan door een raadsman.

De comparanten hebben hierop verklaard dat zich hier volgens hen geen tegenstrijdigheid van belangen

voordoet en dat zij alle bedingen opgenomen in onderhavige akte voor evenwichtig houden en deze

aanvaarden,

RECHT OP GESCHRIFTEN

Het recht op geschriften van vijfennegentig euro (¬ 95,00) werd betaald op aangifte door de verschijners in

deze.

WAARVAN AKTE.

Het ontwerp ervan werd vooraf naar de partijen en/of de tussenkomende personen verzonden. Partijen

verklaren dit voldoende tijdig te hebben ontvangen, zodat zij de notaris ontslaan van de verplichting om de akte

integraal voor te lezen.

Hierdoor kon de voorlezing beperkt blijven tot de identiteitsgegevens van de notarissen en de partijen, de

datum en de plaats van het verlijden van de akte en van de wijzigingen die werden aangebracht aan het vooraf

meegedeelde ontwerp.

Na toelichting van de akte en een gedeeltelijke voorlezing, met alle eventuele aanpassingen op heden aan

het eerder overgemaakte ontwerp, werd de akte dan verleden te Wellen op het kantoor van de notaris.

Vervolgens hebben de partijen en ik, notaris, getekend.

Gelijkertijd neergelegd:

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL HASSELT

- notulen

- verslag met betrekking tot de inbreng in natura

- gecoördineerde tekst

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoëdanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

01/06/2011
ÿþOndernemingsnr : 0828.164.125

Benaming

(voluit) : CLAES FRUIT

Rechtsvorm : Landbouwvennootschap

Zetel : 3850 Nieuwerkerken, Mierhoopweg 1

Onderwerp akte : Statutenwijziging

CLAES FRUIT

3850 Nieuwerkerken, Mierhoopweg 1

LANDBOUWVENNOOTSCHAP

Ondernemingsnummer 0828.164.125

STATUTENWIJZIGING

Heden, de zeventiende mei van het jaar tweeduizend en elf,

Voor mij, Meester Frank Wilsens, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'WILSENS & CLEEREN", met zetel te 3830 Wellen, Votmolensteeg 1, is gehouden :

Een buitengewone algemene vergadering van de landbouwvennootschap CLAES FRUIT, met zetel te 3850 Nieuwerkerken, Mierhoopweg 1, opgericht bij akte verleden voor notaris Frank WILSENS te Wellen op vierentwintig juli tweeduizend en tien, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch staatsblad op tien augustus tweeduizend en tien onder nummer 2010-08-10/0119434

Ondernemingsnummer: 0828.164.125.

Waarvan de statuten nadien niet meer gewijzigd werden.

Aanwezig zijn:

1) De heer PAESMANS Remi Karel, geboren te Wijer op dertien september negentienhonderd zevenendertig, echtgenoot van mevrouw LENAERTS Maria Ghislana Lucienne, geboren te Hasselt op tweeëntwintig mei negentienhonderd negenendertig, samen wonende te 3850 Nieuwerkerken, Grotestraat 393.

Gehuwd op zes mei negentienhonderd vijfenzestig onder het stelsel van scheiding van goederen met gemeenschap van aanwinsten, krachtens huwelijkscontract verleden voor notaris Emile JAGENEAU te Diepenbeek op dertien april negentienhonderd vijfenzestig.

Dit huwelijksstelsel is verder volgens verklaring van comparant ongewijzigd gebleven.

Houder van achthonderd negentig (890) aandelen.

1) De heer PAESMANS Piet Alfons, geboren te Hasselt op zesentwintig mei negentienhonderd

eenenzeventig,

Houder van één (1) aandeel;

en zijn echtgenote,

2) Mevrouw CLAES Sonja Sophie Florent, geboren te Hasselt op achttien november negentienhonderd

tweeënzeventig, samen wonende te 3850 Nieuwerkerken, Mierhoopweg 1.

Gehuwd op vijfentwintig maart negentienhonderd vijfennegentig onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan

een huwelijkscontract.

Gewijzigd met behoud van het stelsel van wettelijke gemeenschap, krachtens huwelijkscontract verleden

voor notaris Benoit LEVECQ te Herk-de-Stad op tien augustus negentienhonderd negenennegentig.

Dit huwelijksstelsel is verder volgens verklaring van comparant ongewijzigd gebleven.

Houder van één (1) aandeel;

TOTAAL: achthonderd tweeënnegentig (892) aandelen.

De vergadering wordt geopend onder het voorzitterschap van mevrouw Claes Sonja, voornoemd, om tien

uur.

De voorzitter stelt vast dat alle vennoten van de vennootschap aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn

zoals blijkt uit de aandelen die hem voorgelegd worden.

De voorzitter stelt bijgevolg vast dat huidige vergadering bij eenparigheid van stemmen de agenda van de

vergadering kan vaststellen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handiekening.

Mod a,0

Luik B

1n de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

uui1n~iwiiiiuWu~

" iioaaa~s"

be a 17I st.

Id

RECNTBX« VAN K"CPHaNOEL

L.

~+ e _~~_ ~n1.1

.. ~..

...

`"Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/06/2011- Annexes du Moniteur belge

De voorzitter stelt voor -hetgeen de andere aandeelhouders uitdrukkelijk aanvaarden- de agenda van huidige vergadering als volgt vast te stellen:

1- Principiële beslissing lot verhoging van het kapitaal met een bedrag van driehonderd tweeënveertig duizend achthonderd (342.800,00) euro om het te brengen van negenentachtigduizend tweehonderd (89.200,00) euro tot een bedrag van vierhonderd tweeëndertig duizend (432.000,00) euro.

Deze kapitaalverhoging gebeurt door een inbreng van onroerende goederen.

In ruil voor deze inbreng zullen drieduizend vierhonderd achtentwintig (3.428) nieuwe aandelen uitgegeven worden, zonder vermelding van nominale waarde en genietende van dezelfde voordelen als de reeds bestaande aandelen en die in de eventuele winsten van de vennootschap zullen delen vanaf de kapitaalverhoging.

2- Verslag van de externe accountant betreffende de inbreng in natura. Verslag van de beherende vennoot over de nagemelde kapitaalsverhoging. Goedkeuring van beide verslagen.

3- Realisatie van de kapitaalverhoging met driehonderd tweeënveertig duizend achthonderd (342.800,00) euro om het kapitaal te brengen van negenentachtigduizend tweehonderd (89.200,00) euro naar vierhonderd tweeëndertig duizend (432.000,00) euro.

Deze kapitaalverhoging gaat gepaard met de uitgifte van drieduizend vierhonderd achtentwintig (3.428) aandelen zonder vermelding van nominale waarde en genietende van dezelfde voordelen als de reeds bestaande aandelen en die in de eventuele winsten van de vennootschap zullen delen vanaf de kapitaalverhoging.

4- Aanpassing van artikel 5 der statuten in functie van de genomen beslissingen.

Na deze uiteenzetting van de voorzitter wordt er overgegaan tot de behandeling van de dagorde :

EERSTE BESLISSING.

De vergadering neemt de principiële beslissing om het kapitaal te verhogen met een bedrag van

driehonderd tweeënveertig duizend achthonderd (342.800,00) euro om het te brengen van

negenentachtigduizend tweehonderd (89.200,00) euro tot een bedrag van vierhonderd tweeëndertig duizend

(432.000,00) euro.

Deze kapitaalverhoging gebeurt door een inbreng van onroerende goederen.

In ruil voor deze inbreng zullen drieduizend vierhonderd achtentwintig (3.428) nieuwe aandelen uitgegeven

worden, zonder vermelding van nominale waarde en genietende van dezelfde voordelen als de reeds

bestaande aandelen en die in de eventuele winsten van de vennootschap zullen delen vanaf de

kapitaalverhoging.

Deze beslissing wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

TWEEDE BESLISSING.

De voorzitter legt het verslag voor dat de Heer Meekers Marcel, externe accountant, kantoorhoudend te

3800 Sint-Truiden, Luikersteenweg 168/01, aangewezen door de vennoten overeenkomstig artikel 797 van de

vennootschappenwet, heeft opgesteld op tien december tweeduizend en tien jongstleden met betrekking tot de

in natura ingebrachte goederen.

In een bijzonder verslag hebben de beherende vennoten uiteengezet waarom de inbreng in natura en de

kapitaalverhoging van belang is voor de vennootschap.

Beide verslagen worden door de vergadering goedgekeurd.

Een exemplaar van beide verslagen zal tegelijk met de expeditie van deze akte worden neergelegd.

Deze beslissing wordt met eenparigheid van stemmen genomen.

DERDE BESLISSING

Besluit tot kapitaalverhoging:

Verschijners voornoemd onder 3 en 4, de heer Paesmans "Piet en mevrouw Claes Sonja, verklaren in

overeenstemming met vorige beslissingen volgend onroerend goed in de vennootschap in te brengen:

Deze beslissing wordt met eenparigheid van stemmen genomen.

VIERDE BESLISSING.

De vergadering beslist de statuten ingevolge hoger genomen beslissingen aan te passen als volgt:

"Artikel 5, kapitaal

Het totale bedrag van de inbrengen in geld en natura waardoor het kapitaal is samengesteld bedraagt de

som van vierhonderd tweeëndertig duizend (432.000,00) euro.

Dit kapitaal is verdeeld in vierduizend driehonderd twintig (4.320) aandelen zonder nominale waarde maar

met een fractiewaarde van een/vierduizend driehonderd twintig (4.320)-ste van het kapitaal."

De vergadering geeft opdracht aan de notaris om de statuten te coördineren.

Deze beslissing wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

De ondergetekende notaris bevestigt de echtheid van de namen, voornamen, plaats en datum van geboorte

van de partijen op zicht van de stukken voorzien door de wet. Hij bevestigt de namen, voornamen en

woonplaats van de comparanten onder meer door het zien van hun identiteitskaarten.

RECHT OP GESCHRIFTEN

Recht op geschriften van vijfennegentig euro (¬ 95,00) betaald op aangifte door de verschijners.

WAARVAN AKTE

Opgemaakt en verleden te Wellen, ter studie, waarbij de partijen verklaren en erkennen:

1. dat deze akte integraal werd voorgelezen samen met de eventuele wijzigingen die werden aangebracht aan het vooraf medegedeelde ontwerp;

2. dat de gehele akte door ondergetekende notaris werd toegelicht ten behoeve van de comparanten. Na vervulling van alles wat hiervoor is vermeld, hebben de partijen getekend met ons, notaris.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Gelijkertijd neergelegd:

RECHTBANK KOOPHANDEL HASSELT

- notulen

- 2 verslagen

- 2 plannen

- gecoördineerde tekst

- cheque

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CLAES FRUIT

Adresse
MIERHOOPWEG 1 3850 NIEUWERKERKEN(LIMB)

Code postal : 3850
Localité : NIEUWERKERKEN
Commune : NIEUWERKERKEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande