CLAESEN BETONBEDRIJF

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CLAESEN BETONBEDRIJF
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 436.273.039

Publication

16/06/2014
ÿþ MOd Word 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ID

*14117060*

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

0 il JUNI 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 0436.273.039

Benaming (voluit) : CLAESEN BETONBEDRIJF

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 3560 Lummen, Kanaalstraat 13

Onderwerp akte : ARTIKEL 537 W.I.B. 1992 - UITKERING TUSSENTIJDS DIVIDEND - KAPITAALVERHOGING - WIJZIGING DER STATUTEN

Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Emile JAGENEAU te Diepenbeek op 28 mei 2014, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " CLAESEN BETONBEDRIJF ", met zetel te 3560 Lummen, Kanaalstraat 13, de volgende besluiten heeft genomen:

1) VASTSTELLING UITKERING TUSSENTIJDS DIVIDEND - INBRENG NETTO. DIVIDEND

Kennisname van het proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 15 mei 2014, waarbij:

- werd besloten tot uitkering van een tussentijds dividend aan de vennoten in verhouding tot hun respectievelijk aandelenbezit in de vennootschap voor een totaal bruto-bedrag van vijfhonderdduizend Euro (¬ 500.000,00), te verminderen met het bedrag van de roerende voorheffing van tien procent (10%), zijnde vijftigduizend (¬ 50.000,00), hetgeen leidt tot een totaal netto-dividend van vierhonderdvijftigduizend Euro (¬ 450.000,00), in toepassing van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen 1992 (hierna W.l.B.1992);

- werd vastgesteld dat dit tussentijds dividend afkomstig is van belaste beschikbare reserves; van de uitkerende vennootschap die voorkomen op de jaarrekening van het boekjaar afgesloten op 30 juni 2012, waarvan de jaarrekening (dus ook beschikbare reserves) werd goedgekeurd: door de jaarvergadering van 30 november 2012, hetzij ten laatste op 31 maart 2013.

- werd vastgesteld dat elk van de vennoten een schuldvordering heeft op de vennootschap" ten belope van zijn respectievelijke aandeel in voormeld tussentijds netto-dividend.

leder vennoot heeft besloten zijn uitgekeerde netto-dividend onmiddellijk aan te wenden tot verhoging van het kapitaal van onderhavige vennootschap onder de vorm van een inbreng in natura van de schuldvorderingen die zijn ontstaan ingevolge voormelde dividenduitkering, in, toepassing van voormeld artikel 537 W.I.B. 1992.

2) KAPITAALVERHOGING

21, Het kapitaal van de vennootschap werd verhoogd, onder de voorwaarden en de bepalingen van voormeld artikel 537 W,1.B. 1992, met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijds bruto-dividend, zijnde vierhonderdvijftigduizend Euro (¬ 450.000), om het kapitaal te brengen van vijftigduizend Euro (¬ 50.000,00) op vijfhonderdduizend Euro (¬ ' 500.000,00), door uitgifte van zeshonderdzevenendertig (637) nieuwe aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, genummerd van 1.001 tot en met 1.637, van dezelfde aard, die dezelfde rechten en voordelen genieten als de bestaande aandelen en die in het resultaat van; het boekjaar delen vanaf hun inschrijving, prorata temporis.

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden ; Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Deze nieuwe aandelen werden uitgegeven met uitdrukkelijk akkoord van alle vennoten tegen de uitciifteoriisleenheidsprijs (afgerond) van 706,44 Euro per aandeel, zijnde de intrinsieke waarde van de bestaande aandelen, en werden volledig volgestort worden.

Deze kapitaalverhoging werd verwezenlijkt door de vennoten van de vennootschap door inbreng van hun schuldvorderingen die zij bezitten jegens onderhavige vennootschap naar aanleiding van voormelde tussentijdse dividenduitkering (na inhouding en doorstorting van tien procent roerende voorheffing), als volgt:

- door de heer CLAESEN Freddy, wonend te 3560 Lummen, Sacramentstraat 22: vordering tot uitkering van zijn aandeel in voormeld tussentijds netto-dividend, voor een bedrag van 448.650,00 Euro,

- door de heer CLAESEN Nico, wonend te 3560 Lummen, Kraaibergstraat 5: vordering tot uitkering van zijn aandeel in voormeld tussentijds nettodividend, voor een bedrag van 450,00 Euro,

- door mevrouw CLAESEN Wendy, wonend te 3560 Lummen, Oudestraat 27: vordering tot uitkering van haar aandeel in voormeld tussentijds netto-dividend, voor een bedrag van 450,00 Euro,

- door de heer CLAESEN Kris, wonend te 3590 Diepenbeek, Mortelstraat 25: vordering tot uitkering van zijn aandeel in voormeld tussentijds netto-dividend, voor een bedrag van 450,00 Euro.

Deze schuldvorderingen, voor een totaal bedrag van 450.000,00 Euro, werden uitvoerig beschreven en gewaardeerd in het hierna vermeld verslag van de bedrijfsrevisor,

2.2. Veraoedina

Als vergoeding voor deze inbrengen in natura, werd aan de vennoten, het volgend aantal volledig volgestorte aandelen toegekend:

- aan de heer CLAESEN Freddv, voornoemd: zeshonderdvierendertig (634) aandelen,

- aan de heer CLAESEN Nico, voornoemd: één (1) aandeel,

- aan mevrouw CLAESEN Wendy, voornoemd: één (1) aandeel,

- aan de heer CLAESEN Kris, voornoemd: één (1) aandeel;

Hetzij in totaal: zeshonderdzevenendertig (637) aandelen.

Ná voormelde kapitaalverhoging, besloten alle vennoten de fractiewaarde van de bestaande aandelen en van de nieuw uitgegeven aandelen gelijk te schakelen, zodat het kapitaal thans vertegenwoordigd is door duizend zeshonderdzevenendertig (1.637) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk 1/1.637ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

2.3. VERSLAG:

In verband met de inbrengen in natura heeft de hierna vermelde bedriifsrevisor, een verslag opgemaakt op 16 mei 2014. De besluiten van het verslag luiden als volgt:

"Ondergetekende, VAN HAVERMAET GROENWEGHE BEDRIJFSREVISOREN BURG. VENN, O.V V. CVBA, met maatschappelijke zetel te B - 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 65 bus 1, vertegenwoordigd door mevrouw Nathalie BOGAERTS, bedrijfsrevisor, heeft een onderzoek uitgevoerd omtrent de inbreng in natura ter gelegenheid van de geplande kapitaalverhoging in de BVBA CLAESEN BETONBEDRIJF.

De inbreng in natura bestaat uit een schuldvordering op naam van de heren Freddy CLAESEN, Nico CLAESEN, Kris CLAESEN en mevrouw Wendy CLAESEN ten laste van de BVBA CLAESEN BETONBEDRIJF en dit voor een totaal bedrag van 450.000, 00 EUR.

Ons verslag werd opgesteld onder volgende cumulatieve opschortende voorwaarden:

De Algemene Vergadering van 28 mei 2014 heeft vooraf besloten tot de kapitaalverhoging beoogd in onderhavig verslag tot toekenning van een dividend ten belope van 450.000,00 EUR in toepassing van de in artikel 537 WIB 92 bedoelde procedure.

- De Algemene Vergadering heeft besloten om het dividendbedrag, na aftrek van de in artikel 537 WIB 92 bedoelde roerende voorheffing van 10%, op te nemen in de kolom "credit" van een schuldrekening op naam van ieder aandeelhouder.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, en onder de hierboven beschreven cumulatieve opschortende voorwaarden, zijn wij van oordeel dat:

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

- De verrichting werd nagezien in overeenstemming met de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%.

- De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid.

- De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering, in het geheel genomen en onder normale omstandigheden, bedrijfseconomisch verantwoord zijn.

De waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leiden, komen tenminste overeen met de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De inbreng in natura is bijgevolg niet overgewaardeerd.

- De inbreng specifiek beperkt is tot de in het verslag vermelde elementen.

Uit het Bijzonder Verslag van de zaakvoerder blijkt dat de inbreng in natura door de heer Freddy CLAESEN, de heer Nico CLAESEN, de heer Kris CLAESEN en mevrouw Wendy CLAESEN voor een bedrag van 450.000, 00 EUR vergoed wordt door uitgifte van zeshonderd zevenendertig (637) nieuwe aandelen zonder nominale waarde en dit in toepassing van artikel 1401,5° B.W., als volgt toe te kennen aan de vennoten:

- 634 aandelen aan de heer Freddy CLAESEN

- 1 aandeel aan de heer Nico CLAESEN

- 1 aandeel aan de heer Kris CLAESEN

- 1 aandeel aan mevrouw Wendy CLAESEN

Ondergetekende wenst te benadrukken dat zij geen uitspraak doet over de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of met andere woorden, dat het verslag geen "fairness opinion" is."

3) WIJZIGING VAN DE STATUTEN

De statuten werden gewijzigd, teneinde deze in overeenstemming te brengen met de hierboven genomen besluiten.

Bijgevolg werd de eerste alinea van artikel 5 van de statuten vervangen door volgende tekst:

"Hef geplaatste kapitaal is vastgesteld op vijfhonderdduizend Euro (¬ 500.000, 00). Het wordt vertegenwoordigd door duizend zeshonderdzevenendertig (1.637) gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/duizend zeshonderdzevenendertigste van het kapitaal vertegenwoordigen, genummerd van 1 tot en met 1.637. Het kapitaal is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst." (...)

Uittreksel afgeleverd vôôr registratie bij toepassing van artikel 173, 1 °bis van het Wetboek

der Registratierechten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend) Emile JAGENEAU, notaris



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2014 - Annexes du Moniteur belge



Tegelijk hiermee neergelegd

- uitgifte van het proces-verbaal, gecoördineerde statuten en

- verslagen van de bedrijfsrevisor en van de zaakvoerders in uitvoering van artikel 313 van

het Wetboek van Vennootschappen





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 29.11.2013, NGL 13.12.2013 13686-0553-016
26/11/2013
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbanken knophendal

1 4 NOV 2013

temsBLT

OMM uiu

S

II

Ondernemingsnr : 0436.273.039

Benaming

(voluit) : CLAESEN Betonbedrijf

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Kanaalstraat 13, 3560 Lummen

Onderwerp akte : benoeming niet-statutaire zaakvoerders

Blijkens de notulen van een bijzondere algemene vergadering gehouden te 3560 Lummen

Kanaalstraat, 13 op 30 september 2013 worden volgende niet-statutaire zaakvoerders benoemd:

- Claesen Wendy, Oudestraat, 27 3560 Lummen

- Claesen Kris, Mortelstraat, 25 3590 Diepenbeek

- Claesen Nico, Kraaibergstraat, 5 3560 Lummen,

De mandaten gaan in vanaf 18 december 2012 en zijn allen onbezoldigd

Freddy Claesen

zaakvoerder

volmacht bijgevoegd

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

14/01/2013 : HA072408
18/12/2012 : HA072408
02/01/2012 : HA072408
29/12/2011 : HA072408
21/12/2011 : HA072408
20/12/2010 : HA072408
22/12/2009 : HA072408
09/01/2009 : HA072408
17/12/2007 : HA072408
22/01/2007 : HA072408
20/01/2006 : HA072408
02/01/2006 : HA072408
21/12/2004 : HA072408
06/01/2004 : HA072408
17/01/2003 : HA072408
21/12/2001 : HA072408
19/10/1999 : HA072408
01/01/1995 : HA72408
01/01/1992 : HA72408
01/01/1992 : HA72408
19/01/1989 : HA72408
19/12/2016 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 30.06.2016, GGK 25.11.2016, NGL 13.12.2016 16700-0343-015

Coordonnées
CLAESEN BETONBEDRIJF

Adresse
KANAALSTRAAT 13 3560 LUMMEN

Code postal : 3560
Localité : LUMMEN
Commune : LUMMEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande