CLOSE RANGE CONSULTING, AFGEKORT : CRC-SERVICES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CLOSE RANGE CONSULTING, AFGEKORT : CRC-SERVICES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 537.356.343

Publication

09/08/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13304468*

Neergelegd

07-08-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0537356343

Benaming (voluit): CLOSE RANGE CONSULTING

(verkort): CRC-services

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3520 Zonhoven, Opheldingsweg 2

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Herbert Houben te Genk op 5 augustus 2013,

neergelegd ter registratie, blijkt dat:

1. De heer DENEIRE, Kurt Caesar Esther, geboren te Hasselt op twintig oktober duizend negenhonderddrieëntachtig, met woonplaats te 3590 Diepenbeek, Dwarsstraat 30, ongehuwd;

2. De heer DENEIRE, Kim Hubert Jaak, geboren te Hasselt op vier juni duizend negenhonderdtachtig, met woonplaats te 3590 Diepenbeek, Dwarsstraat 30, ongehuwd;

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht als volgt:

NAAM EN RECHTSVORM

De vennootschap heeft de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de benaming CLOSE RANGE CONSULTING, in het kort CRC-services.

ZETEL

De vennootschap is gevestigd te Opheldingsweg 2, 3520 Zonhoven.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel :

- Het verlenen van advies en praktische hulp aan de bedrijven, consulting (onder meer in verband met de keuze en het gebruik van soft- en hardware en communicatie); het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de. overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enzovoort; het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie. efficiëntie, enzovoort; het verlenen van advies op het gebied van beveiliging aan het bedrijfsleven en aan de overheid, dit meer bepaald voor de beveiliging van computers en computernetwerken.

Activiteiten van fotograven.

Reclamebureau in de meest ruime zin van het woord, en alle daarmee in verband houdende activiteiten, die rechtstreeks of onrechtstreeks hiermede in verband kunnen gebracht worden.

Gegevens verwerking, webhosting en alle aanverwante activiteiten.

Handel in relatiegeschenken-gadgets.

Graficus

Mediapresentatie  advertising :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het verlenen van bijstand, advies, management en andere diensten aan bedrijven, privé- personen en instellingen, op alle domein gebieden

- Het geven van lessen en vorming, onder meer in verband met de hoger vernoemde activiteiten zoals bijvoorbeeld het geven in marketing strategie en computeropleidingen.

- De kleinhandel en groothandel in computers, randapparatuur en (standaard)programmatuur;

- Het verlenen van advies over soorten computers (hardware) en hun configuratie en toepassing van bijbehorende programmatuur (software); analyseren van behoeften en problemen van gebruiker en het aanbieden van de beste oplossing; het analyseren, ontwerpen, programmeren en eventueel uitgeven van gebruiksklare systemen, inclusief systemen van automatische data identificatie; ontwikkeling, productie, levering/samenstelling van documentatie over standaard- of speciale programmatuur; het verlenen van advies met betrekking tot informaticaprogramma's en het verlenen van bijstand bij de toepassing van programma's;

- De verhuur en operationele leasing van kantoormachines, inclusief computers, zonder bedieningspersoneel; computerapparatuur; de verhuur van standaardprogrammatuur.

Het onderhoud en de reparatie van computers en randapparatuur; het onderhoud en de reparatie van rekenmachines en overige kantoormachines.

- De overige activiteiten in verband met computers.

- De klein - en groothandel in andere kantoormachines en -materieel zoals schrijfmachines, telmachines, enzovoort; in kantoormeubelen; in elektrische toestellen in de ruime zin van het woord; in elektrisch en elektronisch materiaal, inclusief installatiemateriaal; in kabels, draad, schakelaars en ander installatiemateriaal voor industrieel gebruik; in ander elektrisch en elektronisch materiaal zoals elektromotoren, transformators, schakelborden, elektronische componenten, enzovoort.

.- de vennootschap mag alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, of die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderen;

- de vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het meest geschikt zal achten;

- de vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

- Zij kan zich borg stellen voor alle verrichtingen van roerende of onroerende aard en optreden als bestuurder en vereffenaar van andere vennootschappen. Zij kan onder gelijk welke vorm en op gelijk welke deelhebben in alle vennootschappen of ondernemingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel dit zouden kunnen begunstigen, beschermen of uitbreiden. - Zij handelt zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in binnen- als in buitenland;

- deze opsomming is niet beperkend en dient in de meest ruime zin te worden geïnterpreteerd- Onderneming voor het optrekken van gebouwen  ruwbouw en onder dak zetten  evenals de bekisting en het ijzervlechtwerk en de bouw van metalen en niet metalen kunstwerken.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen,

nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle

ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen

DUUR

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur, vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

KAPITAAL

Het geplaatste kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) en is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam zonder nominale waarde.

Inbreng in geld.

Het kapitaal wordt volledig onderschreven door inbreng in geld als volgt:

- De heer Deneire Kurt voornoemd, schrijft in op het kapitaal ten bedrage van achttienduizend vierhonderd veertien (18.414,00) euro, volstort ten bedrage van zesduizend honderd achtendertig (6.138) euro, in ruil waarvoor hij negenennegentig (99) aandelen bekomt.

- De heer Deneire Kim schrijft in op het kapitaal ten bedrage van honderd zesentachtig (186) euro, volstort ten bedrage van tweeënzestig (62) euro, in ruil waarvoor hij één (1) aandeel bekomt.

Genoemde bedragen zijn gedeponeerd op een bijzondere rekening bij ING Bank geopend ten name van de vennootschap die bij deze akte wordt opgericht, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 2 augustus 2013, bij ondergetekende notaris in bewaring gegeven.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide macht om te handelen in naam der vennootschap, in alle omstandigheden en om al de daden te stellen of toe te laten, die betrekking hebben op het doel der vennootschap, zoals dit bepaald werd in artikel drie van deze statuten.

Zij hebben allen de maatschappelijke handtekeningen en mogen samen of afzonderlijk optreden.

De zaakvoerders hebben het recht, onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid, zich te doen helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen of afgevaardigden, hiertoe bestuurders te benoemen, hun bevoegdheid vast te stellen, alsmede hun wedde en voorwaarden van hun indiensttreding en hun ontslag.

De bezoldiging der zaakvoerders wordt door de Algemene Vergadering of door de oprichter vastgesteld en onder de algemene onkosten geboekt. JAARVERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste zaterdag van de maand december om 10.00 uur.

BOEKJAAR

Het maatschappelijk jaar begint op één juli en eindigt op dertig juni.

AANLEG RESERVE  VERDELING WINST - VEREFFENINGSSALDO

Het batig saldo van de resultatenrekening maakt de nettowinst van de vennootschap uit; op deze nettowinst wordt vijf procent voorafgenomen ten bate van het wettelijk reservefonds.

Deze voorafname is niet meer vereist wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft.

De overblijvende winst zal verdeeld worden volgens de beslissingen van de

Luik B - Vervolg

Algemene Vergadering.

Het batig saldo der vereffening zal tussen al de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen dat zij onderscheidenlijk zullen bezitten, met dien verstande dat ieder aandeel hetzelfde recht geniet. Nochtans zo alle aandelen niet in gelijke verhouding afbetaald zijn, zullen de vereffenaars, alvorens tot hoger voorziene verdeling over te gaan, met de verscheidenheid van deze toestand moeten rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door geldoproepingen ten laste van de in mindere mate afbetaalde aandelen, hetzij door voorafgaande terugbetalingen van de in grotere mate afbetaalde aandelen.

SLOTVERKLARINGEN

Het eerste boekjaar begint vanaf heden en eindigt op dertig juni tweeduizend vijftien.

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen alle verrichtingen en verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan. Deze overneming zal maar effect sorteren zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Zij verklaren en erkennen van deze verbintenissen en overeenkomsten op de hoogte te zijn en verlenen aan de zaakvoerder alle machten om alle formaliteiten te vervullen en alle akten te tekenen die noodzakelijk zouden blijken voor het op zich nemen door de vennootschap van deze verbintenissen en overeenkomsten.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2015.

BENOEMINGEN

De statuten aldus vastgesteld zijnde, bevestigen de partijen dat de BVBA CLOSE RANGE CONSULTING opgericht is en nemen terstond de volgende beslissingen:

1. De heer DENEIRE, Kurt, voornoemd, wordt als niet-statutaire zaakvoerder benoemd voor onbepaalde tijd.

2. Het ambt van zaakvoerder kan worden vergoed.

Voor eensluidend beknopt uittreksel afgeleverd voor de formaliteit van de registratie met als enig doel de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Notaris Herbert Houben

Tegelijkertijd hierbij neergelegd:

- expeditie van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

23/02/2015
ÿþ~~~ ir ~--ide

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod Word 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0537.356.343

Benaming

(voluit) : CLOSE RANGE CONSULTING

(verkort) :

Rechtsvorm : EENMANS BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Opheldingsweg 2 - 3520 Zonhoven (volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Op de bijzondere algemene vergadering dd. 15/12/2014 is beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen van Opheldingsweg 2, 3520 Zonhoven naar Theresiastraat 1 bus 1, 3500 Hasselt en dit met ingang 17/12/2014.

Dhr. Deneire Kurt Zaakvoerder

1 1111

1111

5029 SO

i

u

1

RECHTBANK vert KOOPMrir. Ei te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

11 FEB. 2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
CLOSE RANGE CONSULTING, AFGEKORT : CRC-SERVI…

Adresse
OPHELDINGSWEG 2 3520 ZONHOVEN

Code postal : 3520
Localité : ZONHOVEN
Commune : ZONHOVEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande