CLOVRA

NV


Dénomination : CLOVRA
Forme juridique : NV
N° entreprise : 429.498.875

Publication

08/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 31.05.2014, NGL 28.06.2014 14263-0145-019
19/11/2013
ÿþ Mvd 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor behouc

aan h Belgis Staatst

flhIIUhIIiIlffiiUhiIil 333*II I~

RECHTBANK KOOPHANDELN

0 6 - { 1' 2E133

eîflgLT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsar : 0429.498.875

Benaming

(voluit) : CLOVRA

ReehtsVorm : B.V.B.A.

Zetel : Maastrichterstraat 13 - B-3500 HASSELT

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Blijkens beslissing van de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders van 01 oktober 2013 werd er met éénparigheid van stemmen beslist vanaf heden te benoemen als zaakvoerder met ingang van heden:

- mevrouw VRANKEN Daphné wonende te B-3500 Hasselt, Thonissenlaan 28 bus 4 Opgemaakt te Hasselt op 01 oktober 2013

VRANKEN Guida

zaakvoerder

Op de laatste biz. van tuil( ss vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 30.06.2013 13254-0153-019
05/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.05.2012, NGL 27.06.2012 12242-0417-018
07/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.05.2011, NGL 30.06.2011 11255-0533-018
05/01/2011
ÿþ Mod 2.1

LoU In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0429.498.875

Benaming

(voluit) : CLOVRA

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Maastrichterstraat 13 te 3500 Hasselt

Onderwerp akte : OMZETTING - ONTSLAG - BENOEMINGEN.

Uit een akte, verleden voor meester Marij Hendrickx, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Marij Hendrickx & Leen Van Breedam, geassocieerde notarissen", met zetel te Heusden-Zolder (Zolder), Koeltorenlaan 11, op 15 december 2010, houdende het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "CLOVRA", blijkt onder meer:

1) De rechtsvorm van de naamloze vennootschap "CLOVRA" werd zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid gewijzigd in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met behoud van de maatschappelijke naam, zetel en doel.

Haar geplaatst maatschappelijk kapitaal van tweeënzestigduizend euro, alsmede haar reserves blijven dezelfde, zo ook alle overige activa en passiva, voorzieningen, de waardeverminderingen en de afschrijvingen.

De tweehonderd bestaande aandelen aan toonder, die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen werden omgezet in evenveel aandelen op naam en zullen verdeeld worden onder de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, overeenkomstig hun aandeel in het kapitaal, en alzo in het aandelenregister worden ingeschreven.

De omzetting is geschied op basis van de staat van actieve en passieve toestand van de vennootschap, afgesloten per 30 september 2010; alle verrichtingen sedertdien gesteld door de naamloze vennootschap "CLOVRA", worden geacht te zijn gedaan ten bate van en voor risico van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CLOVRA", inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de maatschappelijke rekeningen.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CLOVRA" zal de bedrijfsactiviteiten van de omgezette vennootschap voortzetten. Zij behoudt haar huidig ondememingsnummer, maar zal bij deze administraties om wijziging van de inschrijving verzoeken om melding te maken van haar omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De boeken en de boekhouding van de omgezette vennootschap worden overgenomen en verdergezet door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CLOVRA".

2) Het verslag, opgemaakt door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Engelen & Partners Bedrijfsrevisoren", met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Ilgatlaan 21, vertegenwoordigd door de heer Beckers Luc, bedrijfsrevisor, gedateerd: 26 november 2010, over voormelde staat van actieve en passieve toestand van de vennootschap, afgesloten per 30 september 2010, besluit als volgt:

"Ondergetekende Luc BECKERS, bedrijfsrevisor, handelend in zijn hoedanigheid van zaakvoerder van de BVBA ENGELEN & PARTNERS, bedrijfsrevisoren met zetel te 3500 HASSELT, Ilgatlaan 21, benoemd krachtens verzoekschrift dd. 04 november 2010 van de heer VRANKEN Guido, gedelegeerd bestuurder van de NV "CLOVRA", verklaart op basis van zijn beperkt nazicht van de staat van activa en passiva per 30 september 2010 van de NV "CLOVRA" dat:

- Onze werkzaamheden er inzonderheid op gericht zijn na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit een staat van activa en passiva per 30 september 2010 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad;

- Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, niet is gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad waarbij voorbehoud wordt gemaakt omtrent de fysische aanwezigheid van de vaarraden;

- Het netto-actief volgens deze staat van honderd vijfenvijftig duizend vierhonderd drieëntachtig Euro achtendertig Eurocent (155.483,38) niet kleiner is dan het maatschappelijk kapitaal van tweeënzestig duizend (62.000,00) Euro.".

3) De statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid bepalen onder meer:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

t111111*iioass+pu~~~oa~~~uIIIu

MONITEUR BELGE D=:RECTf,_)N

RECHTBÁNK VAN KOOPHANDEL

2 3 DEC. 2O1 HA'$Si T

2 g -12- :010

BEI

rlsCl-i STA L1TSBLAQ B r; 5l-t.P;.,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2011- Annexes du Moniteur belge

'Y

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad Luik B - Vervolg

a) De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt als naam "CLOVRA".

b) De vennootschap heeft tot doel:

De groot- en kleinhandel, de in- en uitvoer van:

1. Lederwaren en bereide huiden;

2. Reisartikelen;

3. Marokijnwaren;

4. Schoenen en artikelen en benodigdheden voor schoenen;

5. Fantasie-artikelen;

6. Textielwaren.

7. Consultancy aan en management voor vennootschappen, verenigingen en ondememingen in het algemeen.

8. Verwerven en beheren van onroerende goederen of zakelijke rechten daarop, in België of

in het buitenland; zoals de verwerving, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur

en de verhuur, het doen bouwen en verbouwen, evenals alle welkdanige onroerende handelingen in de

meest brede zin, met inbegrip van de onroerende leasing.

9. Vormen en beheren, uitsluitend voor eigen rekening, van een roerend patrimonium bestaande uit lichamelijke of onlichamelijke roerende goederen;

10. Het huren, verhuren, in erfpacht of gebruik nemen van onroerende en/of roerende goederen;

11. Het deelnemen in vennootschappen, bedrijven of associaties door inbreng, participatie, voorschotten;

12. Het toestaan van leningen, kredietopeningen, kasvoorschotten aan derden (gereglementeerde bankfuncties of spaarfuncties niet inbegrepen);

13. Het waamemen, bekleden en uitoefenen van mandaten en functies van bestuur en/of controle in vennootschappen of bedrijven behorende tot de groep en in aanverwante bedrijven evenals het optreden als vereffenaar in deze bedrijven.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsvenichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als, in het buitenland.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondememingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar produkten te vergemakkelijken. Deze deelneming kan geschieden door inschrijving op of overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

c) De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

d) Het geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweeënzestigduizend euro.

Het is vertegenwoordigd door tweehonderd aandelen zonder vermelding van waarde, met elk een

fractiewaarde van één/tweehonderdste van het geplaatst kapitaal.

e) De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al of niet vennoten; zij worden benoemd door de algemene vergadering, die hun aantal en de duur van hun mandaat bepaalt.

De zaakvoerder(s) is/zijn bevoegd om alle handelingen van beheer en beschikking te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Is er slechts één zaakvoerder benoemd, dan verkrijgt hij de algehele bevoegdheid zoals toegekend aan de zaakvoerders.

Zijn er meerdere zaakvoerders benoemd, dan vormen zij een college dat geldig besluit wanneer de meerderheid van haar leden tegenwoordig is. De besluiten worden dan genomen met een meerderheid van stemmen.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

f) Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

g) Het batig overschot der resultatenrekening na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekeningen, maakt de nettowinst uit.

Van deze winst wordt tenminste ééntwintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze ééntiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop venichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten, dat de winst of een deel ervan, zal worden gereserveerd.

h) De jaarvergadering heeft plaats op 31 mei om 18 uur in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het Vlaams of Brussels gewest waar de vennootschap gevestigd is, aangeduid in de oproeping.

4) De drie bestuurders van de vennootschap, te weten: de heer VRANKEN Guido Jules Ghislain, geboren te Hasselt op 5 maart 1949, wonende te 3550 Heusden-Zolder, Ridderstraat 10; mevrouw CLOSSON Geneviève Sidonie Renée Marcelle, geboren te Ougrée op 14 juni 1955, wonende te 3550 Heusden-Zolder, Ridderstraat 10 en de naamloze vennootschap KENSON, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3500 Hasselt, Maastrichterstraat 13, ondememingsnummer 0432.654.246, rechtsgebied Hasselt, belasting over de toegevoegde waarde-plichtige; werden ingevolge de besloten omzetting ontslagen als bestuurder.

5) Er werden drie zaakvoerders aangesteld voor onbepaalde duur, te weten:

- De heer VRANKEN Guido voornoemd;.;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

0.. "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2011- Annexes du Moniteur belge

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

- Mevrouw CLOSSON Geneviève voornoemd;

- De naamloze vennootschap "KENSON" voornoemd. Deze vennootschap zal in het kader van artikel 61 §2 van het Wetboek van Vennootschappen, vertegenwoordigd worden door haar vaste vertegenwoordiger, de heer VRANKEN Guido voornoemd, teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen in haar hoedanigheid als bestuurder, blijkens besluit van de raad van bestuur van de naamloze vennootschap "KENSON" voomoemd de dato 21 oktober 2003, bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 14 januari 2004, inlassing nummer 04006308; die allen aanvaard hebben.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, afgeleverd vóór registratie, om in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- fotografisch afschrift van het proces-verbaal;

- bijzonder verslag van de raad van bestuur met aangehechte samenvattende staat van actief en passief;

- verslag van de bedrijfsrevisor,

- tekst der gecoördineerde statuten.

Getekend door geassocieerd notaris Marij Hendrickx te Zolder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 31.05.2010, NGL 30.06.2010 10260-0225-018
25/03/2010 : HA066620
14/08/2009 : HA066620
01/08/2008 : HA066620
20/06/2008 : HA066620
07/09/2007 : HA066620
22/07/2005 : HA066620
05/07/2004 : HA066620
14/01/2004 : HA066620
10/07/2003 : HA066620
26/05/2003 : HA066620
15/01/2003 : HA066620
13/07/1996 : HA66620
10/07/1993 : HA66620
23/11/1990 : HA66620
16/10/1986 : HA66620

Coordonnées
CLOVRA

Adresse
MAASTRICHTERSTRAAT 13 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande