COCONEKT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : COCONEKT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 544.830.984

Publication

07/02/2014
ÿþ IMod word 11.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



14 37357x

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 9 -01- 2014

Fl LT

Ondememingsnr : c~ ~ ~, `- 7 a n

Benaming

(voluit) ; CoCoNeKt

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Stationsstraat 9A te 3945 Ham

Onderwerp akte : Oprichting

5r blijkt uit een akte verleden voor notaris Michel VRONINKS te Ham op 20 januari 2014 dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door de hiernavolgende personen en met de volgende kenmerken:

1. VENNOTEN-OPRICHTERS:

11. De heer ERMGODTS Koen Frans Emma, ongehuwd, geboren te Geel op 17 november 1973, wonende

te 3945 Ham, Stationsstraat 9A.

2. Mevrouw CLAES Nathalie, ongehuwd, geboren te Koersel op 2 juli 1975, wonende te 3945 Ham,

Stationsstraat 9A2.

NAAM: "CoCoNeKt";

3. ZETEL: Stationsstraat 9A te 3945 Ham, kan naar om het even welke andere plaats in België binnen het nederlandstalig taalgebied of het tweetalige gebied Brussel Hoofdstad overgebracht worden bij eenvoudige beslissing van een zaakvoerder;

4. DOEL:

De vennootschap heeft tot doel:

1) Het verlenen van diensten - zowel consultancy ais implementatie aan derden - op het vlak van bedrijft-, personeelsbeleid, technisch, informatica, engineering, innovatie en sales en marketing advies:

e)uitvoeren en adviseren inzake projectmanagement, projectontwikkeling en projectbeheer in de meest ruime zin;

b)professioneel advies aan bedrijven in binnen- en buitenland op strategisch en operationeel vlak; e)begeleiden van bedrijven in de opmaak van het bedrijfsplan, het marketingplan, het financieel plan, het personeelsplan en meer:

i)dienst- en adviesverlening rond product- en dienstenbeheer, prijsbepaling en keuze van distiibutiekanalen;

e)dienst en adviesverlening rond marketing-communicatie: merkenadvies, opmaak persberichten, persconferenties, supporteren van nationale en internationale beurzen, website communicatie, direct mailing activiteiten, telemarketing activiteiten, interne communicatie, copywriting en layouting van brochures en ander documentatiemateriaal, begeleiden en creëren van reclamecampagnes, speciale evenementen, sponsoring;

f)opzetten en commercialiseren van commerciële adresbestanden;

g)dienst- en adviesverlening rond informatie technologie, implementatie van informatie technologie, decommissioneren van informatie technologie;

n)adviesverlening rond in- of outsourcing van bedrijfsprocessen en activiteiten;

i)dienst- en adviesverlening rond recrutering en selectie;

j)begeleiden van bedrijven in selectie, motivatie, retentie, coaching, mentoring en carrièreontwikkeling van directie en personeelsleden;

K)dienst- en adviesverlening inzake technologische en industriële innovatie, competentiemanagement en onderwijsvernieuwing;

2) Het verlenen van diensten op het gebied van advies, analyse en programmering ten behoeve van computergebruikers, daaronder begrepen het ontwikkelen van -, de fabricage van -, de handel in -, de verhuur en de import en export van software programma's en opleidingsprogramma's, het aanleggen van computernetwerken, het ontwikkelen en exploiteren van websites en industriële en intellectuele eigendomsrechten.

3) De activiteiten van studie, organisatie en raadgevend bureau inzake automatisering en innovatie op alle niveaus

4) Systeemanalyse en ontwerp, implementatie en onderhoud van softwaretoepassingen.

5) Informatieverwerking en dienstenbureau voor derden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Y 6)Delegatie van gespecialiseerd hardware-, software-, en administratief personeel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2014 - Annexes du Moniteur belge 7) Het uitoefenen van managements-, consultings- en beheersactiviteiten, waaronder begrepen: het uitoefenen van managementfuncties in diverse ondernemingen, het sluiten van consulting overeenkomsten, de bemiddeling in de afsluiting van dergelijke contracten, en het uitoefenen van consulting functies op onafhankelijke wijze.

8) Gegevensverwerking, webhosting en aanverwante activiteiten

9) Het ontwikkelen, verwerven en beheren van licenties, brevetten en octrooien en alle rechten op knowhow, ontwikkelde software en procédés.

10) Algemene adviesverlening met betrekking tot administratieve organisatie:

a.organisatie en verwerking van alle boekhoudstukken;

b.expertise, met betrekking tot de boekhoudkundige organisatie van ondernemingen alsook de analyse met boekhoudtechnische procedés, van de positie en werking van ondernemingen vanuit het oogpunt van hun kredietwaardigheid, rentabiliteit en risico's;

c.het organiseren van financiële en administratieve processen bij ondernemingen en het verstrekken van advies inzake boekhoudkundige en administratieve organisatie bij ondernemingen;

d.het organiseren en voeren van de administratie voor derden;het verstrekken van adviezen, raadplegingen in statistische, economische, financiële en administratieve aangelegenheden, en het uitvoeren van allerlei studies en werkzaamheden dienaangaande, met uitzondering van beleggingsadvies en de activiteiten waarvoor een bijkomende erkenning vereist is en/of die door de wet voorbehouden zijn aan andere beroepen;

11) Het uitoefenen van een studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële, handels-, " logistieke, fiscale en sociale aangelegenheden. Het geven van diverse opleidingen die het management van bedrijven aanbelangt in het algemeen.

12) Het verstrekken van consulting en advisering op het gebied van beheer, management, marketing, ventures en acquisitions, Het optreden als studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake management, ventures, acquisitions, dit alles in de ruimste zin van het woord.

13) Het voorlichten, opzetten, coordineren en beheren van handelingen gericht op het ontwikkelen van projecten in de ruimste zin van het woord.

14) Het schrijven, uitgeven, promoten, ook via het internet en andere communicatiemiddelen van boeken en andere literaire werken, tijdschriften, stripverhalen, beeldverhalen, columns, essays, dissertaties, wetenschappelijke werken, kunstboeken.

15) Vertalingen van publicaties, management, advies- en opleidingcentrum in de breedste zin, inzake opleiding training, omscholen van gespecialiseerd technisch en commerciëel personeel in het domein van de automatisering, communicatie, engineering, informatica, handel en management.

16) Organisatie van opleidingen, masterclasses, trainingen cursussen, seminaries, studiedagen, workshops, omscholingen, incentives in de ruimste zin, evenementen en uitgeverij in verband met bovengenoemde activiteiten.

17) Import en export, groot- en kleinhandel in alle mogelijke goederen met uitzondering van deze aan voorafgaand verlof onderworpen.

18) Het verwerven en beheren van een kunstpatrimonium en dat in de meest ruime zin, de aankoop, verkoop, het verhuren, het tentoonstellen tegen vergoeding van kunstwerken en in het algemeen handel in kunst.

19) Het nemen en beheren van participaties in vennootschappen met aanverwant en niet aanverwant doel; het uitoefenen van het mandaat van bestuurder.

20) Het waarnemen van de functie van bestuurder of manager in binnenlandse en buitenlandse ondernemingen.

21) Voor haar zelf, alle commerciële, industriële, financlële, roerende en onroerende handelingen, zo in België als in het buitenland, te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verband houden met het behouden, verwerven en te gelde maken van bebouwde of onbebouwde onroerende goederen, gelegen zowel in het binnen- als in het buitenland, zowel roerende als onroerende beleggingen te doen, dit alles in de meest uitgebreide zin van het woord.

22) Zij mag zowel in het binnen- als in het buitenland, alle financiële, nijverheids-, handels-, roerende en onroerende handelingen verrichten die reohtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel en belangen nemen bij middel van inschrijving, inbreng, deelneming of op een andere wijze, in elke vennootschap of onderneming met een al dan niet gelijkaardige, verwante of aanvullende bedrijvigheid en, in het algemeen, alle handelingen verrichten die de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel kunnen bevorderen.

Voorafgaande opsomming is verklarend en geenszins beperkend.

De vennootschap mag zich voor derden borg stellen of aval verlenen, voorschotten of kredieten toestaan, hypothecaire en andere waarborgen verstrekken.

De vennootschap mag haar doel zowel in België als in het buitenland uitoefenen en nastreven, zowel rechtstreeks ais door Vertegenwoordigers, deelneming, associatie, samenstelling, concessie of mandaat, zowel voor eigen rekening en op risico van derden.

De vennootschap zal zich mogen interesseren door middel van inbreng, fusie, deelname of op andere wijze in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen die een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven.

De algemene vergadering van de aandeelhouders, beraadslagen en stemmen in de voorwaarden vereist voor de wijzigingen aan de statuten, Kan dit doen uitleggen, verklaren en uitbreiden.

Al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

Dit doel dient zo ruim mogelijk geïnterpreteerd te worden.

! t Artikel 5: Verwezenlijking van het doel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2014 - Annexes du Moniteur belge De vennootschap kan zowel in België ais in het buitenland alle commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die bijdragen tot de verwezenlijking en uitbreiding van haar maatschappelijk doel of de maatschappelijke bedrijvigheid kunnen vergemakkelijken. Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen in alle ondernemingen waarvan het doel met het hare gelijkaardig of verwant is, en aldus door inbreng, fusie, onderschrijving, of op elke andere wijze deelnemen in bestaande of te creëren vennootschappen en ondernemingen met een gelijkaardig of verwant doel.

De vennootschap mag zich borg stellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derde personen aangegaan.

Zij mag eveneens al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden.

Zij kan ook functies van bestuurder, commissaris of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

5. KAPITAAL: Het maatschappelijk kapitaal is bij de oprichting vastgesteld op ACHTTIEN DUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00). Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde zodat ieder aandeel een gelijke fractie vertegenwoordigt van het kapitaal.

6. DUUR: onbeperkt vanaf de oprichtingsdatum;

7, BESTUUR: Zaakvoerders Benoeming  Ontslag

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Het aantal niet statutaire zaakvoerders wordt bepaald op twee. De heer ERMGODTS Koen Frans Emma en mevrouw CLAES Nathalie, beiden voormeld, die verklaarden te aanvaarden en bevestigden niet getroffen te zijn door een maatregel die zich tegen deze benoeming verzet, worden aangesteld ais zaakvoerders en voor onbepaalde duur. Hun mandaat zal onbezoldigd zijn, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de' opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde tegels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurderizaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De algemene vergadering benoemt de niet statutaire zaakvoerders, bepaalt hun aantal en de duur van hun mandaat en kan ten alle tijde een einde stellen aan hun mandaat.

Een statutair zaakvoerder kan slechts worden afgezet:

hetzij door beslissing van de algemene vergadering beraadslagend zoals voor een wijziging der statuten;

- hetzij om zwaarwichtige redenen, door beslissing van de algemene vergadering beraadslagend bij volstrekte meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde vennoten; indien de zaakvoerder recht op schadevergoeding meent te hebben, zal hij zijn gebeurlijke vordering voor de handelsrechter brengen.

Het vrijwillig aftreden van een enige zaakvoerder kan niet eerder effect sorteren dan nadat de algemene vergadering van het ontslag heeft kennis genomen en een nieuwe zaakvoerder heeft benoemd. De enige zaakvoerder is verplicht zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien,

Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen, waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Een zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte, als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen, welke door een zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat deze handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

De algemene vergadering kan steeds bij maatregel of reglement van inwendige orde bepalen voor welke handelingen haar voorafgaande goedkeuring nodig is opdat de zaakvoerder geldig de vennootschap zou kunnen verbinden.

Deze beperkingen zullen tegen derden niet kunnen worden ingeroepen tenzij de vennootschap aantoont dat deze hiervan kennis dragen of hiervan, gezien de omstandigheden niet onkundig konden zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe echter geen voldoende bewijs.

In principe is de functie van zaakvoerder onbezoldigd. Nochtans kan de algemene vergadering een bezoldiging vaststellen, waarvan zij het bedrag bepaalt. Bovendien hebben de zaakvoerders recht op vergoeding of terugbetaling van hun vertegenwoordigings , reis- en verblijfskosten.

Bijzondere volmachten: Een zaakvoerder kan aan een of meer personen, al dan niet vennoten, bijzondere volmachten verlenen voor bepaalde rechtshandelingen of voor een bepaalde categorie uitdrukkelijk aan te wijzen rechtshandelingen.

8. GEWONE ALGEMENE VERGADERING:

Een gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, zal jaarlijks worden gehouden de laatste woensdag van de maand juni te achttien uur,

Indien deze dag een feestdag moest zijn, zal de gewone algemene vergadering uitgesteld worden tot de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

De gewone algemene vergadering der vennoten zal voor het eerst gehouden worden in het jaar 2015.

9, BOEKJAAR: Het maatschappelijk boekjaar neemt aanvang de eerste januari en eindigt de éénendertigste

december van elk jaar, Per éénendertig december van elk jaar worden door de zaakvoerder(s) een jaarverslag

en de jaarrekening opgesteld, zolang de wet het vereist.

Het eerste boekjaar zal ingaan op heden en wordt afgesloten op éénendertig december 2014.

10. OVERNAME VAN VERBINTENISSEN:

Pij toepassing van artikel 60 van de het wetboek van vennootschappen, worden aile verbintenissen

overgenomen die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert 1 januari 2014 tot aan de

neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel,

onder de opschortende voorwaarde van voormelde neerlegging.

Voor ontledend uittreksel,

Notaris Michel VRONINKS te Ham

Tegelijk met dit uittreksel werd neergelegd: een eensluidend afschrift van de oprichtingsakte de dato 20 januari 2014 dat uitsluitend bestemd is voor de publicatie.

,

di ti

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 24.06.2015, NGL 27.07.2015 15364-0417-008
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 29.06.2016, NGL 01.09.2016 16571-0437-008

Coordonnées
COCONEKT

Adresse
STATIONSSTRAAT 9A 3945 HAM

Code postal : 3945
Localité : Kwaadmechelen
Commune : HAM
Province : Limbourg
Région : Région flamande