COENEGRACHTS RUDI

Divers


Dénomination : COENEGRACHTS RUDI
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 466.392.430

Publication

20/01/2014
ÿþMOD 11.1

lm* C3

~~.~.~" ,_ _ ~ ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Onderrem ingsnr.: 0466392430

MONETEU BELGr"eergelegd ter griffie der

rechtbank v. koophandel te TONGEREN

13 -01 201/11 3.1 -12., 2013 ELGfSCH S AAl'SBI.

De Hootdgrifiier,

Benaming (voluit) : Coenegrachts Rudi

(verkort) : Coöperatieve vennootschap met onbeperkte hoofdelijke aansprakelijkheid (Ev)

Rechtsvorm

Zetel : Bovenstraat 15 - 3730 Hoeselt

(volledig adres)

Onderwern(en) akte : Kapitaalverhoging

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering dd. 16 december 2013

EERSTE BESLISSING: VASTSTELLING VAN DE BELASTE RESERVES

De algemene vergadering stelt vast dat de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de Vennootschap, ¬ 218.972,00 bedragen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening van 2011.

TWEEDE BESLISSING: BESLISSING TOT UITKERING VAN EEN TUSSENTIJDS DIVIDEND

De algemene vergadering beslist over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds dividend voor een bedrag van ¬ 218.972,00. De vergadering stelt vast dat ingevolge deze beslissing vennoten een schuldvordering hebben op de Vennootschap ten belope van hun dee! in het tussentijdse dividend.

De vennoten verklaren deze schuldvordering overeenkomstig artikel 537 WIB onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de Vennootschap mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend.

DERDE BESLISSING: BESLISSING TOT KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, het kapitaal van de Vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde ¬ 197.074,80 om het van ¬ 2.478,94 te brengen op ¬ 199.553,74, door uitgifte van 332 nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden ais de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zef worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de drie vennoten van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die zij heeft ten laste van de Vennootschap.

VIERDE BESLISSING: VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING

a) Tussenkomst ---- Inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging  vergoeding voor de inbreng

Is vervolgens tussengekomen, de drie vennoten, die verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de Vennootschap en die uiteenzet dat zij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering hebben ten laste van de Vennootschap.

Na deze uiteenzetting verklaren de drie vennoten, negentig procent (90%) van deze schuldvordering ten belope van ¬ 197.074,80 in de Vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing worden ingehouden en doorgestort.

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, worden aan de drie vennoten, die aanvaarden, de 332, nieuwe volledig gestorte aandelen toegekend.

Waarvan 320 aandelen toekomen aan Dhr. Coenegrachts Rudi, 6 aandelen toekomen aan mevr. Brepoels Stephanie en 6 aandelen toekomen aan Mevr. Lambrichts Marie.

b) Dividendenpolitiek in de toekomst

Op de laatste blz. van Luik 6 vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - ver'o!n MOD 11.1

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WI13, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren,

VIJFDE BESLISSING: VASTSTELLING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt vast dat de voormelde kapitaalverhoging van E 197.074,80 daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op E 199.553,74, vertegenwoordigd door 432 aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk 1/432 ste van het kapitaal vertegenwoordigen,

ZESDE BESLISSING: WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op E 199.553,74, vertegenwoordigd door 432 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk 1/432 ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Bij kapitaalverhoging door geldelijke inbreng, hebben de bestaande vennoten de voorkeur om in te tekenen naar verhouding van het aantal aandelen dat zij reeds bezitten. De wijze waarop dit voorkeurrecht zal worden uitgeoefend, zal door de algemene vergadering worden bepaald."

ZEVENDE BESLISSING: VOLMACHT COÖRDINATIE

De algemene vergadering geeft opdracht aan de zaakvoerder om de coordinatie van de statuten uit te werken

en te ondertekenen in overeenstemming met wat voorgaat.

ACHTSTE BESLISSING: VOLMACHT AAN DE ZAAKVOERDERS

De vergadering verleent alle machten aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen beslissingen, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend waarvan hiervoor sprake.

Voor eensluidend afschrift

Coenegrachts Rudi

zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd de notulen van de bijzondere algemene vergadering,

J Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de pereo(o)n(en)

Op de laatste blz. van Luik BB vermelden : bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/05/2009 : TGA010099

Coordonnées
COENEGRACHTS RUDI

Adresse
BOVENSTRAAT 15 3730 HOESELT

Code postal : 3730
Localité : HOESELT
Commune : HOESELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande