COFFEE COLLEGE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : COFFEE COLLEGE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 503.862.045

Publication

24/12/2014
ÿþVoor..

behouder aan het Belgisct

5taatsbip

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

1 5 DEC. 2014

Griffie Rechtbank van Koophandel

ter n.

Ondernemingsnr : 0.503.862.045

Benaming

(voluit) : COFFEE COLLEGE

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Tiensestraat 72 A, te 3000 Leuven

(volledig adres)

Onderwerp akte : Adreswijziging maatschappelijke zetel

Bij beslissing van de zaakvoerder wordt de maatschappelijke zetel met ingang van 17 oktober 2014 overgebracht naar de Molenstraat 31 te 3850 Nieuwerkerken.

Amaury Vereist

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ' Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/02/2013
ÿþMod Word 1i.1

e In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

idecrgelé,gd ter gi+itfice d6i:

Rechtbank van Koophandel

Lt mien, de 0 6 FEB. 2013

1).E ORiFFfER,

Griffie

fl

*13029026*'

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : COFFEE COLLEGE

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3000 Leuven, Tiensestraat 72 A

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Marc JANSEN te Hasselt ter standplaats Kermt op 4 februari 2013, blijkt

dat een vennootschap werd opgericht als volgt:

IDENTITEIT VAN DE OPRICHTERS:

1.De heer VERELST Amaury Alphonse Elisabeth Sonia Jean-Paul, geboren te Eeklo op achttien juni

negentienhonderd eenennegentig, ongehuwd, wonende te 3800 Sint-Truiden, Schoolstraat 10.

2.De heer CLAES Didier, geboren te Genk op zes april negentienhonderd tweeënnegentig, ongehuwd,

wonende te 3500 Hasselt, Zestien-Bundersstraat 60,

RECHTSVORM: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,

NAAM: COFFEE COLLEGE.

ZETEL; 3000 Leuven, Tiensestraat 72 A.

DOEL:

Zowel in het binnenland als in het buitenland, de import en de export in, de groot en kleinhandel in, het

uitbaten van, het verkopen van en aan de toog of via telefoon, fax, internet van, het oprichten van, het

uitoefenen van, de diensten in:

-koffie en thee allerhande;

-fijngebak en patisserie;

-smoothies, milkshakes en bijhorende versnaperingen;

-snelbuffetten, croissanteries, tearooms, ijssalons, cafetaria's, drive-in's, koffieshops, take-away's;

-drinkgelegenheden en koffiehuizen;

-soft commodities;

-gelegenheden waar deze activiteiten kunnen in uitgeoefend worden;

-alcoholische en andere dranken;

-eetgelegenheden met beperkte en volledige bediening;

-eetwaren en dranken in verband met voorgaande activiteiten.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, ter beschikking stellen, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

De vennootschap kan overgaan tot alle handels-, nijverheids-, financiële en onroerende verrichtingen zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Deze deelneming kan geschieden door inschrijving op, of overname van aandelen, inbreng of fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze dan ook.

Zij kan de functie van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Het doel kan worden gewijzigd bij statutenwijziging volgens artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen.

DUUR EN AANVANG: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

GEPLAATSTE KAPITAAL: 18.600,00 EUR, verdeeld in 186 gelijke aandelen op naam, van honderd euro (100,00 EUR) elk, die elk éénhonderd zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Samenstelling: onderschrijving in geld door de oprichters,

Volstorting: volledig.

JAARVERGADERING:

De jaarvergadering wordt gehouden op één juni om zestien uur (16:00).

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

BOEKJAAR: van 1 januari tot 31 december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar gaat in op datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt en eindigt op 31 december 2014.

De vennootschap neemt, met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen en rechtshandelingen over die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee maanden voor het verlijden van de oprichtingsakte, Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van de oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

WINSTVERDELING, RESERVERINGEN: Na aanleg van het wettelijk reservefonds, zal de overige winst de bestemming krijgen die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

OMVANG EN WIJZE VAN UITOEFENING VAN BESTUUR:

Artikel negen -- BESTUUR.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Artikel tien  BEVOEGDHEDEN.

Ais er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris,

BENOEMING

a)Tot niet-statutaire zaakvoerders worden benoemd voor een onbepaalde duur:

1/ de heer VERELST Amaury, wonende te 3800 Sint-Truiden, Schoolstraat 10:

2/ de heer CLAES Didier, wonende te 3500 Hasselt, Zestien-Bundersstraat 60,

die verklaren te aanvaarden.

Het mandaat van zaakvoerder wordt niet vergoed, tenzij de algemene vergadering hier anders over beslist. b)De vergadering heeft besloten geen commissaris te benoemen.

c) de verschijner stelt daarop aan als bijzondere gevolmachtigde met macht van indeplaatsstelling, Valère Vanheukelom te 3210 Lubbeek, Molendries 14, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen inzake inschrijving, wijziging of stopzetting, van de vennootschap, bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde (B.T.W.), de sociale kas, het sociaal secretariaat en andere overheidsdiensten. Alle verplichtingen te vervullen bij het Ministerie van Financiën, de Administratie van de Directe en Indirecte Belastingen, Registratie en Domeinen, en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

Voor beknopt ontledend uittreksel, neergelegd ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel vóér registratie, met het enige doel om rechtspersoonlijkheid te verkrijgen.

De Notaris,

Marc JANSEN.

a

n

1Îoor-behouden aan het Belgisch Staatsbla f

Tegelijk hiermee neergelegd:

eensluidend afschrift;

- bankattest.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/03/2015
ÿþ,,

Mod Word 1 Lt

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN

17 MAO 2015

afdeling teete

uni i ueinin1i1i

*1509593

11111

Ondernemingsnr: 0503862045

Benaming

(voluit) : COFFEE COLLEGE

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Molenstraat 31 te ' 3850 Nieuwerkerken

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Bij de beslissing van de Buitengewone Algemene Vergadering van 3 november 2014 wordt de De Heer Boesmans Mathias NN 91.06.25-425.02 aangesteld als zaakvoerder.

Getekend,

Vereist Amaury

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

31/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 28.08.2015 15476-0358-012
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 01.06.2016, NGL 31.08.2016 16511-0410-013

Coordonnées
COFFEE COLLEGE

Adresse
MOLENSTRAAT 31 3850 NIEUWERKERKEN(LIMB)

Code postal : 3850
Localité : NIEUWERKERKEN
Commune : NIEUWERKERKEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande