COFIMMO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : COFIMMO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 433.735.696

Publication

22/07/2013 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.07.2013, NGL 18.07.2013 13319-0559-023
15/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 12.06.2013, NGL 11.07.2013 13292-0403-023
28/01/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANGEL

1 5 -01- 2013

,.SELT

Luik B

:

:

"

Ondernemingsnr : 0433.735.696

li Benaming (voluit) : COFIMMO

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel ; Prins Bisschopssingel 36 bus 3

3500 Hasselt

11 Onderwerp akte : MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING VERGADERING VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

:j Er blijkt uit notulen opgemaakt door Meester Paul MASELIS, Notaris te Schaarbeek-Brussel, op 28 december:

2012, vóór registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze; vennootschap "COFIMMO" heeft besloten : MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING

De voorzitter van de vergadering wordt ontslagen van het voorlezen van het voorstel tot een met fusie dood

j; overneming gelijkgestelde verrichting.

j! De vergadering keurt het haar voorgelegde voorstel tot een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting;

in de zin van artikel 676, 1° van het Wetboek van vennootschappen goed en besluit in te stemmen met de fusie; :; tussen enerziids de naamloze vennootschap "ING REDH BELGIUM", met maatschappelijke zetel te 3500; !: Hasselt, Prins Bisschopssingel 36, bus 3, ingeschreven onder ondernemingsnummer 0468.159.018 (RPR; j; Hasselt), overnemende vennootschap, en anderzijds de naamloze vennootschap "COFIMMO", met; j: maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Prins Bisschopssingel 36, bus 3, ingeschreven onder; ;; ondernemingsnummer 0433.735.696 (RPR Hasselt), overgenomen vennootschap, door de overgang van het; !; gehele vermogen van de overgenomen vennootschap, zowel de rechten als de verplichtingen, naar de; ;: overnemende vennootschap, overeenkomstig het voornoemde voorstel tot een met fusie door overneming;

!I gelijkgestelde verrichting. ;

j: De handelingen van de overgenomen vennootschap zullen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor; rekening van de overnemende vennootschap met ingang vanaf 1 januari 2013. De fusie zal juridisch voltrokken: ;; zijn op 31 december 2012.

jt Overeenkomstig artikel 703, paragraaf 2 van het Wetboek van vennootschappen worden geen aandelen: toegekend in ruil voor de overgang van het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap, gezien de! ovememende vennootschap de enige aandeelhouder is in de overgenomen vennootschap,

;j BIJZONDERE BEPALINGEN

:; De vergadering besluit overeenkomstig het fusievoorstel dat :

. De datum vanaf dewelke de handelingen van de naamloze vennootschap "COFIMMO", overgenomen, vennootschap, boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de naamloze! vennootschap "ING REDH BELGIUM", ovememende vennootschap, vastgesteld is op 1 januari 2013 zoals:

.j vermeld in het voornoemd fusievoorstel.

;! . De naamloze vennootschap "ING REDH BELGIUM", ovememende vennootschap, geen bijzondere,

!j rechten toekent aan de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "COFIMMO", overgenomen! vennootschap.

.j . Er geen bijzondere voordelen toegekend worden aan de leden van de bestuursorganen van de naamloze! vennootschap "ING REDH BELGIUM", ovememende vennootschap, en van de naamloze vennootschap; "COFIMMO ", overgenomen vennootschap.

;; OVERGANG VAN HET VERMOGEN

li De vergadering verzoekt de ondergetekende Notaris te notuleren dat het gehele vermogen van de ; overgenomen vennootschap overgaat TE ALGEMENEN TITEL naar de ovememende vennootschap. De aandelen van de overgenomen vennootschap worden als gevolg hiervan vernietigd.

De vergadering verklaart dat de overgenomen vennootschap geen titularis is noch houder van enig;

:;

zakelijk recht.

ii OPSCHORTENDE VOORWAARDE

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

dat de voorgaande besluiten genomen zijn onder de opschortende voorwaarde van het aanvaarden van het' voorstel tot een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting door de overnemende vennootschap. MACHTIGING AAN BESTUURSORGAAN

elke machtiging te verlenen aan elk lid van het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap om de voorgaande besluiten uit te voeren.

Met name het register van aandelen van de Vennootschap zal door toedoen van de raad van bestuur van de overnemende vennootschap worden vernietigd.

VOLMACHT

een bijzondere volmacht te verlenen aan Meester Dirk Caestecker, of elke advocaat van het advocatenkantoor "DLA Piper UK LLP", met kantoren te 1050 Brussel, Louizalaan 106 en 2018 Antwerpen, Brusselstraat 59, elk van hen kan afzonderlijk of alleen optreden en met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om alle nuttige of noodzakelijke stappen te ondernemen met het oog op het verrichten van alle formaliteiten die vereist zijn ingevolge de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting waaronder, voor zover nodig en zonder hiertoe beperkt te zijn, de schrapping van de inschrijving van de Vennootschap bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, de Kruispuntbank voor ondernemingen en de overige administraties, VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Paul MASELIS, Notaris.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING :

de uitgifte van de notulen, volmacht

Op de laatste Dlz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

." `. Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

27/11/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*I131I9I11 36I7 IMC

be

e

St

i;iFi.nibank van FoopYensief

15 NOV, 2012

te HASSELT

Griffie

Ondernemingsnr : 0433.735.696

Benaming

(voluit) : COFIMMO

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Prins Bisschopssingel 36 bus 3, 3500 Hasselt

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Neerlegging fusievoorstel

Neerlegging van het fusievoorstel opgesteld in overeenstemming met artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen m.b.t. de fusie door overneming door ING REDH Belgium NV van COFIMMO NV bij wijze van vereniging van alle aandelen in één hand, opgesteld door de raad van bestuur van ING REDH belgium NV en door de raad van bestuur van COFIMMO NV.

De voorgestelde niet fusie door overneming gelijkgestelde verrichting is, overeenkomstig artikel 676 van het Wetboek van vennootschappen, de rechtshandeling, waarbij het gehele vermogen van één of meer vennootschappen, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op een andere vennootschap die reeds houdster is van al hun aandelen en van de andere effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden.

Onderhavig fusievoorstel door vereniging van alle aandelen in één hand, conform artikel 676 van het Wetboek van vennootschappen, gelijkgesteld met een fusie door overneming, werd opgesteld, in algemeen overleg, door de raden van bestuur van de volgende vennootschappen:

1.1.De over te nemen vennootschap: COFIMMO NV

Maatschappelijke benaming: COFIMMO

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Maatschappelijke zetel: Prins Bisschopssingel 36, bus 3, 3500 Hasselt

Ondernemingsnummer: 0433.735.696 (Rechtspersonenregister Hasselt)

Maatschappelijk doel:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso :Naam en handtekening.

'ta société a pour objet

- l'acquisition et la gestion de tous biens meubles ou immeubles.

- la constitution et la gestion d'un portefeuille de valeurs mobilières.

Elle peut faire toutes opérations commerciales, industrielles et financières, immobilières et mobilières, se rapportant directement ou indirectement à son objet social ou susceptibles de favoriser son développement. La société pourra prendre la direction et le contrôle, en sa qualité d'administrateur, liquidateur ou autrement, de sociétés affiliées ou filiale, et leur prodiguer des avis. La société peut, par voie d'apport en espèces ou en nature, de fusion, de souscription, de participation, d'intervention financière ou autrement, prendre des participations dans d'autres sociétés ou entreprises existantes ou à créer, que ce soit en Belgique ou à l'étranger, dont l'objet social serait semblable ou analogue au sien ou de nature à favoriser son objet social.

Elle pet également consentir tous prêts ou garantir tous prêts consentis par des tiers à des sociétés affiliées."

Vrije vertaling:

"De vennootschap heeft tot doel :

- het aankopen en het beheren van alle roerende of onroerende goederen.

- de oprichting en het beheren van een portefeuille van roerende waarden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan alle mogelijke handelingen stellen, van commerciële, industriële en financiële, onroerende en roerende aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar maatschappelijk doel, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar maatschappelijk doel te stimuleren, De vennootschap kan het beheer en de centrale verwerven, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of andere, van verbonden ondernemingen of filialen, en hun advies geven. De vennootschap kan, bij wijze van een inbreng in geld of in natura, bij wijze van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of andere, deelnemingen verwerven in andere vennootschappen of ondernemingen, bestaand of nog op te richten, hetzij in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel gelijken of analoog is aan het hare, of die van aard is haar maatschappelijk doel te stimuleren.

Zij kan eveneens alle leningen toestaan of borg staan voor leningen toegestaan door derden of door verbonden ondernemingen."

1.2.De overnemende vennootschap: ING REDH BELG1UM NV

Maatschappelijke benaming: ING REDH BELGIUM

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Maatschappelijke zetel: Prins Bisschopssingel 36, bus 3, 3500 Hasselt

Ondernemingsnummer: 0468.159.018 (Rechtspersonenregfster Hasselt)

Maatschappelijk doel:

"De vennootschap heeft tot doel in België, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening : het ontwikkelen en beheren, zelfstandig of met derden, van onroerend goed projecten.

Zij kan eveneens oprichten en doen oprichten, het aankopen en verkopen, het huren en verhuren, het in leasing nemen en in leasing geven, het uitbaten en beheren, in eigen naam en voor eigen rekening, van onroerende goederen, het vestigen van zakelijke rechten op onroerende goederen en in het algemeen alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen, met uitsluiting evenwel van de activiteiten behorend tot de gereglementeerde beroepswerkzaamheid van vastgoedmakelaars zoals beschreven in artikel 3 van het Koninklijk Besluit van zes september negentienhonderd drieënnegentig tot bescherming van de beroepstitel en van de uitoefening van het beroep van vastgoedmakelaar,

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

Vermits het maatschappelijk doel van ING REDH BELGIUM NV (hierna "ING REDH") in haar huidige bewoordingen voldoende ruim omschreven is om alle activiteiten te 'omvatten die overeenkomstig de bepalingen van het maatschappelijk doel van COFIMMO NV (hierna "COFIMMO") worden uitgeoefend dient de doelomschrijving van ING REDH niet te worden uitgebreid nav. de fusie.

*

De raad van bestuur van de overnemende vennootschap ING REDH, en de raad van bestuur van de over te nemen vennootschap COFIMMO stellen voor een fusievoorstel door overneming, zijnde in casu een voorstel tot vereniging van alle aandelen in één hand, conform artikel 676 van het Wetboek van vennootschappen gelijkgesteld met een fusie door overneming, voor te leggen aan de algemene vergadering van de hierboven genoemde vennootschappen, overeenkomstig artikelen 719 tot 727 van het Wetboek van vennootschappen, volgens welke het geheel van het actief en passief vermogen, zowel de rechten als verplichtingen, van de over te nemen vennootschap, le, COFIMMO, overgedragen wordt naar de overnemende vennootschap, ie. ING REDH,

Overeenkomstig artikel 719 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, worden verder de volgende gegevens ter beschikking gesteld van alle belanghebbende personen:

1. De fusie wordt doorgevoerd zonder boekhoudkundige retroactiviteit. De handelingen van de over te nemen vennootschap, ie. COFIMMO worden vanuit boekhoudkundig oogpunt dan ook beschouwd als gesteld voor rekening van de overnemende vennootschap, ie. ING REDH, vanaf 1 januari 2013 om 00.00 uur.

2. Er zijn geen rechten die door de overnemende vennootschap, ie. ING REDH, toegekend worden aan de enige aandeelhouder van de over te nemen vennootschap, ie. COFIMMO,

}

Voor-

behoule aan het Belgisch

Staatsblad

, Er bestaat geen enkele andere categorie van titels, die al dan niet een deel van het maatschappelijk kapitaal

van de overgenomen vennootschap vertegenwoordigen, buiten de aandelen op naam.

3.Noch de commissaris van ING REDH, noch de commissaris van COFIMMO, dient een bijzonder verslag op te stellen daar dit in geval van een voorstel tot vereniging van alle aandelen in één hand - conform artikel 676 van het Wetboek van vennootschappen gelijkgesteld met een fusie door overneming - niet vereist is overeenkomstig artikel 719 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

4. Aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen zal geen enkel bijzonder voordeel toegekend worden.

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

~

Verklaring pro fisco

De voorgestelde fusie zal beantwoorden aan de vereisten voor fiscale neutraliteit gesteld door de artikelen 211 (inzonderheid artikel 211, §1, vierde lid) en 212 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen 1992, evenals door de artikelen 11 en 18, §3 van het Wetboek BTW en de artikelen 117, §1 of 2 en 120, derde lid, van het Wetboek Registratierechten.

Slotverklaringen

1.De raad van bestuur van COFIMMO en de raad van bestuur van ING REDH verklaren dat ze dit tusievoorstel .ter goedkeuring aan hun respectieve buitengewone algemene vergaderingen zullen voorleggen, en zij verbinden zich er wederzijds toe om binnen de grenzen van de toepasselijke wetgeving al het nodige te doen met het oog op de verwezenlijking van de hogervermelde voorgestelde fusie.

2.Dit fusievoorstel zal ten vroegste zes weken na de neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, aan de respectievelijke buitengewone algemene vergaderingen van COFIMMO en ING REDH ter goedkeuring worden voorgelegd. Indien het fusievoorstel geldig wordt goedgekeurd door deze buitengewone algemene vergaderingen, zal, overeenkomstig artikel 676 van het Wetboek van vennootschappen, het gehele vermogen van COFIMMO, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, op ING REDH overgaan.

3.De bestuursorganen van de bij de fusie betrokken vennootschappen geven bij deze een bijzondere volmacht aan Mr. Dirk Caestecker, Mr. Jim Bauwens, of elke andere advocaat van het advocatenkantoor "DLA Pipet, met kantoren te Louizalaan 106, 1050 Brussel en Brusselstraat 59, 2018 Antwerpen, met de bevoegdheid tot subdelegatie, en elk met de bevoegdheid om alleen op te treden, teneinde de nodige formaliteiten te voldoen met betrekking tot de neerlegging van onderhavig fusievoorstel bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel van Hasselt, en met betrekking tot de bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad bij uittreksel overeenkomstig artikel 74 of in de vorm van een mededeling overeenkomstig artikel 75, die een hyperlink bevat naar een eigen website van de bij de fusie betrokken vennootschappen, en terzake alle nodige formulieren te tekenen en in te dienen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel, inclusief de publicatieformulieren i en IL

4.De akte van fusie door overneming, waarbij het gehele vermogen van de over te nemen vennootschap, " zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de overnemende vennootschap, zal verleden worden voor Notaris Paul Maselis, Lambermontlaan 336, te Schaarbeek-Brussel.

5.De bestuursorganen van zowel de overnemende als de over te nemen vennootschap verklaren tenslotte op de hoogte te zijn van de respectieve buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders die tot de fusie zullen besluiten en van de respectievelijke agenda's, en verzaken bijgevolg voorzover nodig aan de oproepingsformaliteiten voorgeschreven door het Wetboek van Vennootschappen.

Voor eensluidend verklaard uittreksel

Jim Bauwens

Gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.08.2012, NGL 30.08.2012 12499-0335-022
03/08/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

f

Ondernemingsnr : 0433.735.696 Benaming

(+,oluit) : COFIMMO

~

B ~RUS~-

2 :_~Y.~~~:~' , 2ril2

Griffie

I 111111 hill II1I II1 IhI 1111 11h 1111 11h '11h

*12136896*

be

a

B

$t1

(verkort} .

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Medialaan 30 bus 6b, 1800 Vilvoorde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing van de maatschappelijke zetel

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE VERGADERING VAN DE RAAD VAN BESTUUR GEHOUDEN OP 18 JULI 2012

1. De raad van bestuur beslist met éénparigheid van stemmen om de maatschappelijke zetel van de vennootschap, met ingang vanaf 24 augustus 2012, te verplaatsen naar

p/a BDO

Prins Bisschopssingel 36 bus 3

3500 Hasselt

BELGIË.

2. De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen om een bijzondere volmacht toe te kennen aan Mr. Dirk Caestecker, Mr. Jim Bauwens, of elke andere advocaat van het advocatenkantoor "DLA Piper", met kantoren te Louizalaan 106, 1050 Brussel en Brusselstraat 59, 2018 Antwerpen, met de bevoegdheid tot subdelegatie, en elk met de bevoegdheid om alleen op te treden, teneinde de nodige formaliteiten te voldoen met betrekking tot de Kruispuntbank voor Ondernemingen, teneinde de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor ondernemingen in overeenstemming te brengen met de bovenstaande besluiten, en, indien nodig, om alle noodzakelijke aanpassingen te doen voor de regularisatie van voormelde inschrijving, en met betrekking daartoe, om alle nodige formulieren te tekenen en in te dienen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel, inclusief de publicatieformulieren I en Il.

Voor eensluidend verklaard uittreksel,

Jim Bauwens

Bijzonder gevolmachtigde

Bijlager bij liétBelgisck Stá tsbrâi = 03i1JS/2ÜI2 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B verra eiden ' Recto N ani on hoedanigheid ,,n de, 'ii;trurri nie,( ride notaris hetzij van de perso(o)n(eri)

'pri de rectitspei.i:^r. 1e .;t..rauct, sir dvrdert te veitegenvioordigen

Verso handtekenuiit

20/01/2012
ÿþ MM 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

We ,.-k-1

ttl- JAN 202

Griffie

IlIiII Iao II I IIIIIN~ I~ IV

" eavs"

11

Ondernemingsnr : 0433.735.696

Benaming

(voluit} : COFIMMO

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Medialaan 30, bus 6b, 1800 Vilvoorde

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming van een bestuurder en van een gedelegeerd bestuurder

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING DER. AANDEELHOUDERS GEHOUDEN BIJ WIJZE VAN EENPARIG SCHRIFTELIJK BESLUIT OP 14 DECEMBER' 2011

1. De aandeelhouder neemt akte van het ontslag van de heer Sven Mathijssen als bestuurder van de, vennootschap, met ingang op 31 december 2011.

2. De aandeelhouders benoemen de heer Gijsbertus Nicolaas Maria Kragtwijk, woonachtig te Heereweg: 312, 2161 BV Lisse, Nederland, als nieuwe bestuurder van de vennootschap.

Het mandaat van de heer Kragtwijk als bestuurder van de vennootschap vangt op 1 januari 2012 aan en; wordt verleend voor een periode die onmiddellijk verstrijkt na de gewone algemene vergadering van 2013.

De heer Kragtwijk zal niet worden bezoldigd voor zijn mandaat als bestuurder van de vennootschap.

3. De aandeelhouders beslissen hierbij volmacht te verlenen aan de heer Dirk Caestecker, advocaat do DLA Piper, met kantoor te Louizalaan 106 te 1050 Brussel, alleen handelend en met mogelijkheid tot in de plaatstelling, om alle nodige of nuttige handelingen te verrichten en alle documenten te ondertekenen met het oog op de publicatie van bovenvermelde beslissingen in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad en de vervulling van alle nodige administratieve formaliteiten aangaande de aanpassing van de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en bij de bevoegde dienst van het ondernemingsloket (hier inbegrepen de handtekening van alle publicatieformulieren).

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE VERGADERING VAN DE RAAD VAN BESTUUR GEHOUDEN OP 14 DECEMBER 2011

1. De raad van bestuur neemt akte van het ontslag van de heer Sven Mathijssen als gedelegeerd' bestuurder van de vennootschap, met ingang op 31 december 2011.

2. De raad van bestuur beslist de-heer Gijsbertus Nicolaas Maria Kragtwijk, woonachtig te Heereweg 312, 2161 BV Lisse, Nederland, te belasten met het dagelijks bestuur van de vennootschap en met de daaruit voortvloeiende bevoegdheden zoals bepaald door de statuten van de vennootschap.

Het mandaat van de heer Kragtwijk als gedelegeerd bestuurder van de vennootschap vangt op 1 januari 2012 aan en wordt verleend voor een periode die onmiddellijk verstrijkt na de gewone algemene vergadering van 2013.

De heer Kragtwijk zal niet worden bezoldigd voor zijn mandaat als gedelegeerd bestuurder van de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

f r~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

" Voorbehouden aan het vaanStaatsblad

3. De raad van bestuur beslist hierbij volmacht te verlenen aan de heer Dirk Caestecker, advocaat d o DLA Piper LLP, met kantoor te Louizalaan 106 te 1050 Brussel, alleen handelend en met mogelijkheid tot in de plaatstelling, om alle nodige of nuttige handelingen te verrichten en alle documenten te ondertekenen met het oog op de publicatie van bovenvermelde beslissingen in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad en de vervulling van alle nodige administratieve formaliteiten aangaande de aanpassing van de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en bij de bevoegde dienst van het ondernemingsloket (hier inbegrepen de handtekening van alle publicatieformulieren).

De heer Dirk Caestecker

Bijzonder gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

08/09/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*11136111"

11



Ondernemingsnr : 0433.735.696

Benaming

(voluit) : COFIMMO

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Medialaan 30, bus 6b, 1800 Vilvoorde

Onderwerp akte : Herbenoeming van de commissaris

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE ALGEMENE JAARVERGADERING DER AANDEELHOUDERS' GEHOUDEN OP 23 AUGUSTUS 2011

1. De vergadering verduidelijkt dat de publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 30 april 2010,, waarin wordt gezegd dat het mandaat van de commissaris vervalt nav. de algemene jaarvergadering van 2010, een materiële vergissing betreft. Mede gelet op de verlenging van het boekjaar 2008 (eindigend op 30 juni, 2008) tot 31 december 2008, vervalt het mandaat van de commissaris pas nav. onderhavige algemene; jaarvergadering, houdende de goedkeuring van de jaarrekening voor het boekjaar afgesloten per 31 december; 2010.

Na bovenvermelde vaststelling beslist de enige aandeelhouder om Ernst & Young Bedrijfsrevisoren Bcbva, met zetel te Kleetlaan 2, 1831 Diegem, hier vertegenwoordigd door de mevrouw Christel Weymeersch, te; herbenoemen als commissaris van de vennootschap, en dit voor een termijn van 3 jaren (te weten de boeklaren, 2011, 2012 en 2013), dewelke automatisch een einde zal nemen ter gelegenheid van de jaarlijkse algemene vergadering die zal gehouden worden in het jaar 2014.

2. De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen om een bijzondere volmacht toe te kennen aan Mr. Dirk Caestecker, Mr. Jim Bauwens, of elke andere advocaat van het advocatenkantoor "DLA Piper", met kantoren te Louizalaan 106, 1050 Brussel en Uitbreidingstraat 2, 2600 Antwerpen, met de bevoegdheid tot subdelegatie, en elk met de bevoegdheid om alleen op te treden, teneinde de nodige formaliteiten te voldoen met betrekking tot de Kruispuntbank voor Ondernemingen, teneinde de inschrijving van de vennootschap bij de'' Kruispuntbank voor ondernemingen in overeenstemming te brengen met de bovenstaande besluiten, en, indien nodig, om alle noodzakelijke aanpassingen te doen voor de regularisatie van voormelde inschrijving, en met betrekking daartoe, om alle nodige formulieren te tekenen en in te dienen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel, inclusief de publicatieformulieren I en Il.

De heer Jim Bauwens

Bijzonder gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/09/2011- Annexes du Moniteur belge

01/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 23.08.2011, NGL 25.08.2011 11452-0018-025
07/04/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0433.735.696

Benaming

(voluit) : COFIMMO

28 MRT 2011

Griffie

III II 111111 IllI 1II 1II 11111 I II1

+iioszas9*

1,1

E St

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Kunstlaan 46, 1000 Brussel

Onderwerp akte : Verplaatsing van de maatschappelijke zetel

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE VERGADERING VAN DE RAAD VAN BESTUUR GEHOUDEN; OP 18 MAART 2011

1.De raad van bestuùr beslist met éénparigheid van stemmen om de maatschappelijke zetel van de: vennootschap, met ingang vanaf 1 maart 2011, te verplaatsen naar de Medialaan 30, bus 6b, te 1800 Vilvoorde.

2. De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen om een bijzondere volmacht toe te kennen aan: Mr. Dirk Caestecker, Mr. Jim Bauwens, of elke andere advocaat van het advocatenkantoor "DLA Piper", met! kantoren te Louizalaan 106, 1050 Brussel en Uitbreidingstraat 2, 2600 Antwerpen, met de bevoegdheid tot! subdelegatie, en elk met de bevoegdheid om alleen op te treden, teneinde de nodige formaliteiten te voldoen met betrekking tot de Kruispuntbank voor Ondernemingen, teneinde de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor ondernemingen in overeenstemming te brengen met de bovenstaande besluiten, en, indien nodig, om alle noodzakelijke aanpassingen te doen voor de regularisatie van voormelde inschrijving, en met betrekking daartoe, om alle nodige formulieren te tekenen en in te dienen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel, inclusief de publicatieformulieren I en Il.

De heer Jim Bauwens

Bijzonder gevolmachtigde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

13/01/2011
ÿþ Mou a.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- " 11006870*

behouden 1111

aan het

Belgisch

Staatsblad





Ondernemingsnr : 0433.735.696 Benaming

(voluit) : COFIMMO

BRUáSEL1

04 JAM.

: _ . ..

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Kunstlaan 46, 1000 Brussel

Onderwerp akte : Ontslag van een bestuurders en ontslag en benoeming van gedelegeerd bestuurders

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING DER' AANDEEHOUDERS GEHOUDEN OP 31 DECEMBER 2010 BIJ WIJZE VAN EENPARIGE EN SCHRIFTELIJKE BESLUITVORMING

1. De aandeelhouder neemt akte van het ontslag van de heer Luc Plasman als bestuurder van de Vennootschap, met ingang op 31 december 2010.

2. De aandeelhouder beslist hierbij volmacht te verlenen aan de heer Dirk Caestecker, advocaat d o DLA Piper LLP, met kantoor te Louizalaan 106 te 1050 Brussel, alleen handelend en met mogelijkheid tot in de plaatsstelling, om alle nodige of nuttige handelingen te verrichten en alle documenten te ondertekenen met het oog op de publicatie van bovenvermelde beslissingen in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad en de vervulling van alle nodige administratieve formaliteiten aangaande de aanpassing van de inschrijving van de Vennootschap bij de Kruispuntbank van ondernemingen en bij de bevoegde dienst van het ondernemingsloket (hier inbegrepen de handtekening van alle publicatieformulieren).

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE VERGADERING VAN DE RAAD VAN BESTUUR GEHOUDEN OP 3 JANUARI 2011

1. De raad van bestuur neemt akte van het ontslag van de heer Luc Plasman als gedelegeerd bestuurder van de Vennootschap, met ingang op 31 december 2010.

2. De raad van bestuur beslist de heer Sven Petrus Johannes Maria Mathijssen, woonachtig te Senecalaan 3707 ZN Zeist (Nederland), te belasten met het dagelijks bestuur van de Vennootschap en met de daaruit voortvloeiende bevoegdheden zoals bepaald door de statuten van de Vennootschap.

Het mandaat van de heer Mathijssen als gedelegeerd bestuurder van de Vennootschap vangt op 1 januari 2011 aan en wordt verfeend voor een periode die onmiddellijk verstrijkt na de gewone algemene vergadering van 2016.

De heer Mathijssen zal niet worden bezoldigd voor zijn mandaat als gedelegeerd bestuurder van de Vennootschap.

3. De raad van bestuur beslist hierbij volmacht te verlenen aan de heer Dirk Caestecker, advocaat do DLA Piper LLP, met kantoor te Louizalaan 106 te 1050 Brussel, alleen handelend en met mogelijkheid tot in de plaatsstelling, om alle nodige of nuttige handelingen te verrichten en alle documenten te ondertekenen met het oog op de publicatie van bovenvermelde beslissingen in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad en de vervulling van alle nodige administratieve formaliteiten bij de Kruispuntbank van ondernemingen en bij de bevoegde dienst van het ondernemingsloket (hier inbegrepen de handtekening van alle publicatieformulieren).Voor eensluidend uittreksel,

De heer Dirk Caestecker

Bijzonder gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/06/2010 : BL504431
30/04/2010 : BL504431
29/04/2010 : BL504431
13/07/2009 : BL504431
15/07/2008 : BL504431
10/07/2008 : BL504431
10/12/2007 : BL504431
10/12/2007 : BL504431
09/11/2007 : BL504431
05/10/2007 : BL504431
29/11/2006 : BL504431
20/12/2005 : BL504431
19/09/2005 : BL504431
22/07/2005 : BL504431
03/01/2005 : BL504431
08/12/2003 : BL504431
10/11/2000 : BL504431
22/11/1995 : BL504431
14/11/1989 : BL504431
09/09/1988 : BL504431

Coordonnées
COFIMMO

Adresse
PRINS BISSCHOPSSINGEL 36, BUS 3 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande