COMFORT SERVICES VANDEVOORT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : COMFORT SERVICES VANDEVOORT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.543.897

Publication

28/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.06.2013, NGL 27.08.2013 13463-0028-013
07/11/2011
ÿþ nood 2.1

P3 j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2011- Annexes du Moniteur belge

RECHTBANK VAN KOOPHANDELp

t

2 -10- 201

Griffie7LT

Voor- IIVY III~III III IWn Iln

behouden +11169196*

aan het

Belgisch

Staatsblad

ui



Ondernemingsnr : 8 4~

Benaming

(voluit) : COMFORT SERVICES VANDEVOORT

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Runkelen-Dorp 117, 3803 Sint-Truiden

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Frank De Wilde op 20 oktober 2011 neergelegd op de griffie váár registratie blijkt dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door :

1/ De heer VANDEVOORT Geert Seraphine Marcel, geboren te Sint-Truiden op 20 december 1979, NN 79.12.20 157-16, en 2/ zijn echtgenote mevrouw TOELEN Carolien, geboren te Sint-Truiden op 1 april 1980, NN 80.04.01 380-37, wonende te 3803 Sint-Truiden, Runkelen-Dorp 117.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijkscontract, ongewijzigd tot op heden.

- met maatschappelijk benaming : COMFORT SERVICES VANDEVOORT

- met maatschappelijke zetel te 3803 Sint-Truiden, Runkelen-Dorp 117.

- met als doel :

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen

rekening aile daden te stellen, zowel commerciële, industriële, financiële roerende als onroerende, die

rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op :

- Installatie van machines en apparaten voor de koeltechniek en de klimaatregeling, voor huishoudelijk of

niet-huishoudelijk-gebruik.

- Vervaardiging van machines en apparaten voor de klimaatregeling in besloten ruimte ( airconditioning).

- Productie en distributie van gekoeld water en ijs, voor koeldoeleinden.

- De installatie en het onderhoud en de herstelling van verwarming, klimaatregeling en ventilatie.

- Isolatie van koelkamers en  pakhuizen en aile andere vormen van warmte- en geluidsisolering,

omvattende het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van alle soorten isolatiemateriaal, en de

isolatiewerkzaamheden aan verwarmingsleidingen en leidingen van koelsystemen.

- Het uitvoeren van algemene elektrotechnische werken en elektromechanische werken, in de ruimste zin

van het woord, in de bouwnijverheid voor zowel de openbare, industriële en private sector.

Het installeren, het onderhouden en het herstellen van sanitaire inrichtingen, gasverwarming, lood- en

zinkwerken, en het plaatsen van centrale verwarming op basis van welke energiebron ook.

- Elektrotechnische installateur, onderneming voor het plaatsen van verlichting, drijfkracht en telefoon.

- Onderneming voor het leggen van kabels en diverse leidingen. Ondernemingen voor het plaatsen van bliksemafleiders. Onderneming voor het plaatsen van ventilatie en verluchting, van verwarming meet warme lucht, van luchtregeling en van industriële pijpleidingen.

- Zelfstandige werkplaats voor algemene mechaniek. Vervaardigen en plaatsen van alarm- en of beveiligingssysteem.

- Groot- en kleinhandel in ijzerwaren, elektrische apparaten en artikelen voor huishouden en verlichting, elektrische machines, toestellen en materiaal, elektrische verwarmingstoestellen en brandkasten, veiligheidssloten, sleutelen en deuren, dit alles in de meest ruime zin.

- Het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van thermische isolatiemateriaal en isolatiemateriaal tegen geluid en trillingen.

- Het verrichten van alle werkzaamheden in verband met energieprestatie en binnenklimaatregeling.

- Design, productie, verkoop van structuren voor het plaatsen van zonnepanelen en/of hernieuwbare energie in het algemeen.

- Het ontwikkelen, produceren, installeren, alsook de herstellingen van systemen voor alternatieve, duurzame en hernieuwbare energie, evenals de aankoop en verkoop, import en export, onder welke vorm ook. Deze opsomming is niet beperkend.

De vennootschap mag alle beheers-, commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks met voormelde doelstellingen aansluiten of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

beveiligen, dit zowel in België als in het buitenland. Zij mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of' onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen. Zij mag eveneens zich borg stellen voor zulke ondernemingen, voor zover dit in haar voordeel is.

Zij kan eveneens bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen zijn.

- met een onbepaalde duur.

- met een kapitaal van 18.600,00 euro, dat verdeeld is in 186 aandelen zonder nominale waarde bij wijze van inbreng in geld door de heer VANDEVOORT Geert ten bedrage van 9.300,00 euro, waarvoor hij 93 aandelen verkreeg en waarvan 6.200,00 euro volgestort werd en door mevrouw TOELEN Carolien ten bedrage van 9.300,00 euro, waarvoor ze 93 aandelen verkreeg en waarvan 6.200,00 euro volgestort werd.

De gelden zijn overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van vennootschappen bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere bankrekening bij de KBC Bank te Nieuwerkerken op 11 oktober 2011, geopend op de naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling.

Deze aandelen zijn ten belope van 2/3 volgestort.

- met jaarlijkse algemene vergadering op de derde maandag van de maand juni om 20.00 uur, eerste jaarvergadering in 2013.

- met boekjaar : van 01101 tot 31112, eerste boekjaar tot 3111212012.

- bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten en al dan niet bezoldigd. Zij worden benoemd door de algemene vergadering voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur. Werd aangesteld als niet-statutaire zaakvoerder voor een onbepaalde duur: De heer VANDEVOORT Geert, voornoemd.

Bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Ten overstaan van derden zal de vennootschap verbonden zijn door de enkele handtekening van één zaakvoerder.

- bestemming van de winst: Het batig slot dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste een/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze eenitiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over de reservering of uitkering van het saldo beslist de algemene vergadering.

- verdeling van het na vereffening overblijvend saldo: Na aanzuivering van alle kosten, lasten en schulden der vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, wordt het netto-actief onder de vennoten verdeeld. Hierbij wordt in voorkomend geval rekening gehouden met de verschillende mate van volstorting van de verschillende aandelen.

- Overname van verbintenissen.

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van het wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sinds 1 april 2011. - Volmacht voor administratieve handelingen na de oprichting.

Partijen geven volmacht aan de vennootschap MEEKERS Accountants, met zetel te 3830 Wellen, Broekstraat 1 b, of een in de plaats gestelde, om de vennootschap te vertegenwoordigen bij de verschillende overheidsdiensten, zoals onder meer kamer van ambachten en neringen, handelsregister, diensten van de B.T.W., om de vennootschap na de oprichting in te schrijven en administratieve vergunningen te verkrijgen.

Voor gelijkvormig uittreksel, met het oog op de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel,

De notaris, Frank De Wilde





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Tegelijk neergelegd:

- uitgifte van voormelde oprichtingsakte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
COMFORT SERVICES VANDEVOORT

Adresse
RUNKELEN-DORP 117 3803 SINT-TRUIDEN

Code postal : 3803
Localité : Runkelen
Commune : SINT-TRUIDEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande