COMFORT WONING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : COMFORT WONING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 632.540.166

Publication

19/06/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15310218*

Neergelegd

17-06-2015

Griffie

0632540166

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

COMFORT WONING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

1. Inbreng in speciën

Het kapitaal wordt ten belope van HONDERD TWINTIG DUIZEND EURO (¬ 120.000,00) in speciën onderschreven. Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend namens de vennootschap in oprichting.

Ondergetekende notaris bevestigt dat het gestorte kapitaal werd gedeponeerd overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

Vergoeding  aanvaarding

Als vergoeding voor zijn inbreng ten belope van zestig duizend euro (¬ 60.000,00), worden aan de heer BROUWERS René, voornoemde oprichter, zeshonderd (600) volledig volgestorte aandelen zonder aanduiding van nominale waarde toegekend.

Als vergoeding voor haar inbreng ten belope van zestig duizend euro (¬ 60.000,00), worden aan mevrouw VANFLOOROP Margaretha, voornoemde oprichter, zeshonderd (600) volledig volgestorte aandelen zonder aanduiding van nominale waarde toegekend.

Zetel :

Er blijkt uit een akte verleden voor Peter JOOSSENS, notaris te Lanaken, op vijftien juni tweeduizend vijftien, dat:

De heer BROUWERS René Jean Leopold, geboren te Maaseik op 10 september 1941, en zijn echtgenote, mevrouw VANFLOOROP Margaretha Joanna Henriette, geboren te Maaseik op 3 mei 1943, samen wonende te 3680 Maaseik, Koningin Astridlaan 88, gehuwd onder het wettelijk stelsel ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Charles VAN CAUWELAERT op 21 maart 1988, laatst gewijzigd bij akte verleden voor notaris John SMEETS te Maasmechelen op 30 mei 2000, met behoud van stelsel, verzocht hebben de statuten authentiek vast te stellen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die zij verklaren op te richten onder de naam:  COMFORT WONING .

KAPITAAL  ONDERSCHRIJVING- VOLSTORTING

Het kapitaal bedraagt HONDERD NEGENTIG DUIZEND EURO (¬ 190.000,00) vertegenwoordigd door duizend negenhonderd (1.900) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/duizend negenhonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal zal bij de oprichting volledig worden geplaatst als volgt:

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Koningin Astridlaan 88 3680 Maaseik

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

1. Inbreng in natura

1. Verslag bedrijfsrevisor

De verschijners verklaren bij deze inbreng te doen in de vennootschap van het hierna beschreven onroerend goed dat hen ieder voor een onverdeelde helft toebehoort.

Voormelde inbreng in natura is nader beschreven in het door de wet vereiste verslag van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  IRA NICOLAIJ Bedrijfsrevisor , met zetel te 3800 Sint-Truiden, Kortenbosstraat 156, vertegenwoordigd door mevrouw NICOLAIJ Ira, bedrijfsrevisor,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

hiertoe aangesteld door de voornoemde oprichters.

Het besluit van dit verslag, gedateerd 29 mei 2015, luidt letterlijk als volgt:

 VII. Besluit

In verband met de geplande oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  COMFORT WONING met zetel te Maaseik, Koningin Astridlaan 88 en overeenkomstig de bepalingen van artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen, werd het dossier van de inbreng in natura, bestaande uit een perceel bouwgrond gelegen te Maaseik, gecontroleerd overeenkomstig de geldende controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren.

Bij het beëindigen van mijn controlewerkzaamheden, ben ik van oordeel dat, onder normale marktomstandigheden:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

1. Beschrijving van het onroerend goed

De heer BROUWERS René en mevrouw VANFLOOROP Margaretha verklaren het hierna beschreven onroerende goed in de vennootschap in te brengen, te weten:

STAD MAASEIK  EERSTE AFDELING

Volgens titel

Een huis met alle verdere aanhorigheden gelegen Koningin Astridlaan, nummer 90, ter plaatse genaamd  Aan de Geyboomen , gekadastreerd sectie A, deel van nummer 1544/P/3, groot drie aren tien centiaren (03a10ca).

Thans ten kadaster gekend als een bouwgrond gelegen Koningin Astridlaan 90, gekadastreerd volgens recent kadastraal uittreksel sectie A, nummer 1544/X/5, met een oppervlakte van één are zesennegentig centiare (01a96ca) zoals aangeduid onder LOT 1 op het opmetingsplan opgemaakt door landmeter BLOEMEN Karel te Bree.

" de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

" de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de over te dragen bestanddelen en voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding;

" de inbreng bestaat en de methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en leiden tot een inbrengwaarde van 70.000,00 EUR, die tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de als tegenprestatie uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is. De waardering is gebaseerd op een schattingsverslag opgesteld door een externe deskundige;

" het in te brengen onroerend goed belast is met een hypothecaire inschrijving voor een totaal bedrag van 27.268,29 EUR. Er worden géén schulden mee overgedragen;

" ik uitdrukkelijk een voorbehoud wens te formuleren vanwege het risico dat bestaat dat de vennootschap zou kunnen ontzet worden, indien de oorspronkelijke schuldenaars hun financiële verplichtingen tegenover betrokken financiële instelling niet nakomen;

" de als tegenprestatie verstrekte vergoeding aan de Heer BROUWERS René en Mevrouw

VANFLOOROP Margaretha, samenwonende te Maaseik, Koningin Astridlaan 88, bestaat uit 700

volstorte aandelen van de BVBA COMFORT WONING.

Ik wil er tenslotte wel aan herinneren dat mijn opdracht niet bestaat in een uitspraak te doen

betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Sint-Truiden, 29 mei 2015.

Voor BVBA IRA NICOLAIJ BEDRIJFSREVISOR,

Ira NICOLAIJ,

Bedrijfsrevisor.

1. Neerlegging verslagen

Een exemplaar van beide voormelde verslagen zal samen met een uitgifte van onderhavige akte

neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

1. Vergoeding - aanvaarding

Het ingebrachte onroerend goed vertegenwoordigd een globale waarde van ZEVENTIG DUIZEND EURO (¬ 70.000,00).

Als vergoeding voor zijn inbreng ten belope van vijfendertig duizend euro (¬ 35.000,00), zijnde de waarde van de onverdeelde helft van voormeld goed, worden aan de heer BROUWERS René, voornoemde oprichter, driehonderd vijftig (350) volledig volgestorte aandelen zonder aanduiding van nominale waarde toegekend.

Als vergoeding voor haar inbreng ten belope van vijfendertig duizend euro (¬ 35.000,00), zijnde de waarde van de onverdeelde helft van voormeld goed, worden aan mevrouw VANFLOOROP

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Margaretha, voornoemde oprichter, driehonderd vijftig (350) volledig volgestorte aandelen zonder

aanduiding van nominale waarde toegekend.

II. STATUTEN (UITTREKSEL)

Artikel één - NAAM

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid. Haar naam luidt COMFORT WONING.

Artikel twee - MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3680 Maaseik, Koningin Astridlaan 88.

Artikel drie - DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor

rekening van derden, of door deelname van dezen :

1. Ondernemingen in onroerende goederen, welke onder meer omvat de verhuring, verwerving, vervreemding, het beheer, de uitbating, de verkaveling, de valorisatie, het doen bouwen en verbouwen, evenals elke welkdanige onroerende verhandeling in de meest brede zin.

2. Bij te dragen tot de herwaardering van het woningbestand, door ongeschikte woningen of ongeschikte gebouwen te verwerven en te renoveren, te verbeteren en aan te passen of ze zo nodig te slopen en te vervangen.

3. Het optreden van syndicus van mede-eigendom en als beheerder. (vastgoedbeheerder, rentmeester)

4. Het geven van adviezen inzake projectontwikkeling, het aannemen en uitvoeren van administratieve organisatie en/of coördinatie in verband met door derden, hetzij particulieren of vennootschappen, op te richten onroerende goederen.

5. De agentuur bij het afsluiten van verzekeringen, hypotheken, financieringen en projectontwikkeling.

6. Een gepast woonaanbod verwerven, verwezenlijken en vervreemden en niet-residentiële ruimten verwerven, realiseren, verhuren en verkopen

7. Het optreden als adviseur in onroerende waarden.

8. Marketing- en managementactiviteiten, haalbaarheids-studies uitvoeren en coördinatie van werken uitgevoerd door aannemers, die betrekking hebben op haar hoofddoel.

9. Ondernemingen voor het beheer van eigen roerende beleggingen en onroerend vermogen.

10. De woonvoorwaarden van gezinnen en alleenstaanden te verbeteren, door te zorgen voor een voldoende aanbod van comfortabele huurwoningen, moderne koopwoningen, eventueel met inbegrip van gemeenschappelijke voorzieningen, met aandacht voor hun integratie in de lokale woonstructuur.

11. Het produceren, verkopen en doorverkopen van alle diverse soorten; brood, gebak, taarten, koekjes, broodjes, vlaaien en alle producten die onder de noemer van brood- en banketbakkerijen vallen in de ruimste zin.

12. In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke en commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

13. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in binnen- als buitenland, op alle wijze die zij het best geschikt zal achten.

14. De vennootschap kan bestuursmandaten waarnemen in andere vennootschappen.

15. De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel direct of indirect te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland. Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken. Deze deelneming kan geschieden door inschrijving op of overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing, of op welke wijze ook. Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Dit alles in de ruimste brede zin.

16. Vermogensbeheer, die kadert in het hoofddoel van de vennootschap zowel in roerende als in

onroerende goederen.

Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende

verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

Artikel vier - DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

Artikel vijf - KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt HONDERD NEGENTIG DUIZEND EURO (¬ 190.000,00). Het is

vertegenwoordigd door duizend negenhonderd (1.900) aandelen zonder aanduiding van nominale

waarde, die elk één/duizend negenhonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel tien - BESTUUR

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Statutaire zaakvoerder

Wordt tot statutair zaakvoerder benoemd : de heer BROUWERS René Jean Leopold, geboren te Maaseik op 10 september 1941, echtgenoot van mevrouw VANFLOOROP Margaretha, wonende te 3680 Maaseik, Koningin Astridlaan 88.

In geval van overlijden van deze laatste zal hij van rechtswege vervangen worden door : de heer BROUWERS Paul, geboren te Maaseik op 20 maart 1966, wonende te 3680 Maaseik, Verloren Kost 57/D.

De duur van het mandaat van de statutaire zaakvoerder is onbeperkt.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden afgezet wegens zwaarwichtige redenen, door beslissing van de algemene vergadering beraadslagend bij volstrekte meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde vennoten. Het ongevraagde ontslag van een statutaire zaakvoerder heeft slechts gevolg vanaf het besluit van de algemene vergadering.

Artikel elf - BEVOEGDHEDEN

Bestuursbevoegdheden

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering. De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Niet-statutaire zaakvoerder

De benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder geschiedt met een gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige en vertegenwoordigde vennoten, die tenminste de helft van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het mandaat van de niet-statutaire zaakvoerders duurt drie jaar. Hierbij dient de zaakvoerder toe te zien op de hernieuwing van het mandaat of de benoeming van een nieuwe zaakvoerder voor het verstrijken van deze termijn.

Gezien de ad nutum afzetbaarheid van een niet-statutaire zaakvoerder wordt over zijn ontslag beslist met een gewone

meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

Het ongevraagde ontslag van een niet-statutaire zaakvoerder

heeft enkel gevolg vanaf het besluit van de algemene vergadering.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in recht als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Beëindiging mandaat zaakvoerder

Het overlijden of het aftreden van een zaakvoerder, om welke reden ook, brengt, zelfs als hij vennoot is, de ontbinding van de vennootschap niet teweeg. Deze regel geldt ook ingeval van rechterlijke onbekwaamverklaring, faillissement of onvermogen van een zaakvoerder.

Het vrijwillig aftreden van de enige zaakvoerder heeft pas enig gevolg nadat de algemene vergadering van het ontslag er kennis van heeft genomen en een nieuwe zaakvoerder heeft benoemd.

In het geval er meer dan één zaakvoerder is het te allen tijde mogelijk dat één van deze aftreed mits hij minstens één maand op voorhand de ander zaakvoerders kennis geeft van dit aftreden bij wijze van gewone brief. Hij is evenwel verplicht zijn taken te blijven vervullen tot er op passende wijze in zijn vervanging voorzien kon worden.

Artikel dertien - ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op de derde woensdag van de maand mei om zes uur (18u00). Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

Artikel veertien - AANTAL STEMMEN

Indien er meerdere vennoten zijn, kan ieder vennoot zelf of bij volmachtdrager, die al dan niet vennoot is, stemmen.

Een stem kan tevens schriftelijk uitgebracht worden. Elk aandeel geeft recht op één stem. De

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

aandeelhouder die meerdere aandelen heeft, beschikt over hetzelfde aantal stemmen als zijn aantal aandelen.

Artikel zeventien - BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar.

Artikel achttien - WINSTVERDELING

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

Artikel negentien - ONTBINDING

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaar(s), een advocaat, een notaris dan wel een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap bij verzoekschrift het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van de laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

III. OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de

rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt het op éénendertig december tweeduizend zestien.

2. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend zeventien, overeenkomstig de statuten.

3. Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de zaakvoerder gedurende de tussentijd

De comparanten verklaren dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sinds 1 mei 2014. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

IV. SLOTBEPALINGEN

- De verschijner heeft bovendien besloten:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op één.

b. te benoemen tot deze functie: de heer BROUWERS René Jean Leopold, geboren te Maaseik op 10 september 1941, echtgenoot van mevrouw VANFLOOROP Margaretha, wonende te 3680 Maaseik, Koningin Astridlaan 88, die verklaart te aanvaarden en bevestigt dat hij niet getroffen is door enig besluit of verbodsbepaling dat zich daartegen verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

d. het mandaat van de zaakvoerder niet te vergoeden, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

e. geen commissaris te benoemen.

Volmacht

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden, met macht om ieder afzonderlijk

op te treden en met macht van indeplaatsstelling : de heer BROUWERS Paul of mevrouw NIJSKENS

Marleen, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de

inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen

en het ondernemingsloket.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Samen hiermee neergelegd:

" afschrift van de oprichtingsakte

" bijzonder verslag van de oprichters inzake de inbreng in natura

" verslag van de bedrijfsrevisor inzake de inbreng in natura

Coordonnées
COMFORT WONING

Adresse
KONINGIN ASTRIDLAAN 88 3680 MAASEIK

Code postal : 3680
Localité : MAASEIK
Commune : MAASEIK
Province : Limbourg
Région : Région flamande