COMUS TECHNOLOGY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : COMUS TECHNOLOGY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.132.582

Publication

03/03/2014 : ME. - JAARREKENING 31.07.2013, GGK 13.01.2014, NGL 25.02.2014 14051-0012-037
19/12/2014
ÿþ(En\ Mudwcrd ».1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van d raegoeleqdter gflftie dor rociatbank

v.

IHV

Voorbehouden aan het Belgisch Steetsbtad

Illlllllmlll~l II IIIII IYV

*14225137«

Ondernemingsnr : 0845.132.582

Benaming

(voluit) : COMUS TECHNOLOGY

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Overhaamlaan 40, 3700 Tongeren

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming commissaris

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING GEHOUDEN OP DE: ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAP OP 13 JANUARI 2014

De vergadering besluit Jos Vanhees BV o.v.v.e. BVBA, met zetel te Martelarenlaan 11, bus 5, 3500 Hasselt, BTW BE 0434.720.148, RPR Hasselt, vertegenwoordigd door de heer Jos Vanhees, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te Martelarenlaan 11, bus 5, 3500 Hasselt, te benoemen tot commissaris voor een periode van drie boekjaren, met ingang vanaf 27 mei 2012 en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering die over de jaarrekening van het derde boekjaar, dat eindigt op 31 juli 2015, beraadslaagt en besluit.

Petrus Steijvers

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

f4

06/03/2013
ÿþOndernemingsnr : 0846132582

Benaming

(voluit) ; COMUS TECHNOLOGY

(verkort) :

Rechtsvorm ; Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3700 Tongeren, Overhaamlaan 40

PARTIËLE SPLITSING VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKLIJKEHEID "COMUS INTERNATIONAL"

TEN VOORDELE VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE

AANSPRAKELIJKHEID "COMUS TECHNOLOGY"

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Eric Gilissen te Hasselt op eenendertig januari tweeduizend dertien, vóór registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Cornus Technology" met zetel te 3700

Tongeren, Overhaamslaan 40, is bijeengekomen en dat zij

volgende beslissingen heeft genomen :

(bij uittreksel)

EERSTE BESLUIT - VERSLAGEN AANGAANDE DE PARTIELE SPLITSING

Na lezing gehoord te hebben van artikel 731 en 734 van het Wetboek van Vennootschappen, beslist de vergadering te verzaken aan de toepassing van de artikelen 677 juncto de artikelen 730 en 731 van het Wetboek van Vennootschappen overeenkomstig artikel 677 juncto artikel 731 en 734 Wetboek van Vennootschappen, in zoverre dit laatste naar de verslagen verwijst.

TWEEDE BESLUIT - VERSLAGEN AANGAANDE DE INBRENG

De vergadering neemt kennis van volgende verslagen:

A. Het verslag opgesteld door de Bedrijfsrevisor de heer Jozef Vanhees, bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Jos Vanhees" vertegenwoordigend, kantoor houdende te 3500 Hasselt, Martelarenlaan 11/5 de dato 16 januari 2013, ter uitvoering van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, meer bepaald betrekking hebbend op de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

rechtbank y. koophandel te TONGEREN

2 5 -02- 2013

De Hoofdgriffier, Griffie

lu u

*8501

Vo beha aan Be1ç

Staat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

_ t beschrijving van de inbreng in natura, waarvan hierna sprake,

" en op de toegepaste methoden van waardering.

De besluiten van dit voormeld verslag van de bedrijfsrevisor luiden letterlijk als volgt :

"Ondergetekende, Jozef Vanhees, bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Jos Vanhees" vertegenwoordigend, na vervulling van zijn opdracht conform de wettelijke beschikkingen en de normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, rekening houdend met het feit dat de zaakvoerder van de verkrijgende vennootschap BVBA Comus Technology verantwoordelijk is voor de waardering van het in te brengen bestanddelen en voor de bepaling van de vergoeding als tegenprestatie, is van oordeel:

- dat de beschrijving van de inbreng in natura, met name diverse activa- en passivabestanddelen deel uitmakend van de uitgesplitste bedrijfstak "Coto" van de BVBA Cornus International, voor een totale waarde van vierhonderd vijftigduizend negenhonderd vijfenvijftig euro en zeventig cent (450.955,70 EUR) beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid; dat de betreffende inbreng niet is overgewaardeerd;

- dat de toegepaste schattingswijze economisch verantwoord is;

-- dat als vergoeding van deze inbreng in natura aan de bestaande vennoot van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Cornus International, vierduizend vijfhonderd en tien (4.510) nieuwe aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Cornus Technology" worden toegekend, die elk een fractiewaarde vertegenwoordigen van één vierduizend vijfhonderd en tiende (1/4.510) van het bedrag van de kapitaalverhoging die wordt gefixeerd op zeventienduizend achthonderd en twee euro en vijfenvijftig cent (17.802,55 EUR); de nieuwe aandelen zijn zonder vermelding van nominale waarde en bieden dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen;

- dat de waarde van de inbreng in natura waartoe de toegepaste methode heeft geleid, ten minste overeenkomst met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inrbeng uit te geven aandelen, rekening houdend bovendien met de vermogensverhogingen horend bij een verrichting van splitsing.

De ondergetekende bedrijfsrevisor wil er tenslotte aan herinneren dat zijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billikheid van de verrichting.

Aldus opgesteld te Hasselt,

16 januari 2013

[HANDTEKENING]

Burg. BVBA Jos Van hees,

Vertegenwoordigd door Jozef Vanhees, bedrijfsrevisor"

B. Bijzonder verslag van de zaakvoerder de dato 18 januari 2013, ter uitvoering van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, waarin wordt uiteengezet waarom zowel de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

x inbreng in natura waarvan hierna sprake, als de kapitaalverhoging die eruit voortvloeit, van belang zijn, en ook waarom eventueel afgeweken wordt van de conclusies van het voormelde verslag van de Bedrijfsrevisor.

De vergadering ontslaat de voorzitter van de integrale voorlezing van de voormelde verslagen.

DERDE BESLUIT - PARTIËLE SPLITSING

De vergadering beslist de inbreng in de vennootschap, ingevolge de partiële splitsing, zonder ontbinding noch vereffening van de vennootschap "Cornus International", met maatschappelijke zetel te 3700 Tongeren, Overhaamlaan 40,

ondernemingsnummer 0865.147.750, overeenkomstig het

splitsingsvoorstel en in toepassing van artikel 677 juncto 728 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, van de bedrijfstak "foto", welke de productie van niet-kwikschakelaars omvat, van de vennootschap "Cornus International"; deze activiteit maakt op zich een bedrijfstak uit en de activiteit wordt zowel wat de rechten als de verplichtingen betreft overgedragen.

De handelingen van de inbrengende vennootschap zullen sinds 1 augustus 2012 boekhoudkundig en fiscaal geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap.

De inbreng ingevolge de partiële splitsing in de begunstigde vennootschap is meer omstandig beschreven en gewaardeerd in het voorstel van de partiële splitsing, waarnaar voor zoveel als nodig, wordt verwezen.

VIERDE BESLUIT - INBRENG

Vervolgens is hier tussengekomen de vennootschap "Camus International", hier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen overeenkomstig volmacht verleend door de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de vennootschap "Cornus International", verleden voor ondergetekende notaris, voorafgaandelijke aan huidige vergadering.

De voormelde vennootschap verklaart, na voorlezing gehoord te hebben van alles wat voorafgaat, volledig kennis te hebben van de statuten van de vennootschap en volledig op de hoogte te zijn van haar financiële toestand en inbreng te doen van de volledige actieve en passieve toestand van de bedrijfstak "Cota", welke de productie van niet-kwikschakelaars omvat, die van haar vermogen afhangt.

Deze bedrijfstak is nader omschreven en gewaardeerd in het voorstel van partiële splitsing waarnaar, voor zover als nodig, verwezen wordt.

Algemene voorwaarden van de inbreng

1. Regeling van de inbreng

De inbreng wordt onderworpen aan de regeling omschreven in artikel. 728 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

De inbreng gebeurt op basis van een staat van activa en passiva van gezegde bedrijfstak vastgesteld op 31 juli 2012 en omvat alle activa en passiva die er betrekking op hebben. Alle verrichtingen vanaf 1 augustus 2012 zullen boekhoudkundig en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

fiscaal geacht worden verricht te zijn door de verkijgende vennootschap.

2. Overdracht van de eigendom en van het genot

De inbreng bij wijze van partiële splitsing brengt van rechtswege de overdacht aan de verkrijgende vennootschap mee van de activa en passiva die betrekking hebben op de ingebrachte bedrijfstak.

De verkrijgende vennootschap heeft bijgevolg de eigendom van de materiële en immateriële elementen, rechten, contracten, schuldvorderingen en schulden die vanaf vandaag door de partieel gesplitste vennootschap worden overgedragen en hun genot vanaf heden.

3. Beschrijving van het overgedragen vermogen

De verkrijgende vennootschap verklaart volledig op de hoogte te zijn van de elementen van het patrimonium van de

ingebrachte bedrijfstak, activa en passiva, materiële en immateriële, en er geen nadere beschrijving van te vragen dan deze opgenomen in het hierboven vermelde voorstel van partiële splitsing en in de hierboven vermelde verslagen. Deze documenten zijn echter niet noodzakelijk exhaustief. Alle elementen van het actief en passief van het patrimonium van de partieel gesplitste vennootschap die als noodzakelijk deel van de ingebrachte bedrijfstak dienen beschouw te worden, zullen overgebracht worden naar de verkrijgende vennootschap, zelfs indien zij niet opgenomen zijn in deze documenten.

Om elke mogelijke betwisting over de afsplitsing van bepaalde vermogensbestanddelen van de partieel te splitsen vennootschap "Cornus International" te voorkomen, voor zover de verdeling in de splitsingstabel niet voldoende nauwkeurig is of omdat de toekenning voor interpretatie vatbaar is of omdat het gaat om delen van het vermogen van de te splitsen vennootschap die ten gevolge van een verzuim of nalatigheid niet in de opgave van de reeds gekende vermogensbestanddelen van de te splitsen vennootschap zijn vermeld, wordt uitdrukkelijk overeen omgekomen dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld aan wie ze werden toegekend, blijven toebehoren aan de partieel te splitsen vennootschap en geen deel uitmaken van het afgesplitste vermogen van de partieel te splitsen vennootschap "Cornus International", dat in de verkrijgende vennootschap wordt ingebracht.

4. Staat van het overgedragen vermogen  waarborgen

De goederen worden overgedragen in de staat waarin ze zich momenteel bevinden, zonder dat de verkrijgende vennootschap enig verhaal kan uitoefenen tegen de partieel gesplitste vennootschap om welke reden dan ook, met name voor constructiefouten en verslechtering, slijtage of slechte staat van het materiaal, van de inrichting en van de roerende voorwerpen, fouten in de aanduiding en de inhoud, insolvabiliteit van de debiteuren.

De verkrijgende vennootschap zal zich moeten houden aan alle wetten en alle reglementen, besluiten en gebruiken die van toepassing zijn op de exploitatie van de ingebrachte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

goederen en persoonlijk moeten zorgen voor alle toelatingen die nodig zouden kunnen zijn, dit alles op eigen risico.

5. Overdracht van de lasten

De verkrijgende vennootschap zal, met ingang van 1 augustus 2012 alle gewone of buitengewone lasten dragen die de ingebrachte goederen en rechten bezwaren of zullen kunnen bezwaren en die inherent zijn aan hun eigendom en aan hun gebruik.

6. overgedragen schuldvorderingen

De vorderingen die door de partieel gesplitste vennootschap worden overgedragen gaan vanaf 1 augustus 2012 zonder onderbreking over op de verkrijgende vennootschap.

De bijbehorende wettelijke en overeengekomen zakelijke en persoonlijke zekerheden worden overgedragen en worden niet beïnvloed door de onderhavige verrichting.

De verkrijgende vennootschap wordt dus in de plaats gesteld, zonder dat dit tot schuldvernieuwing kan leiden, in alle zakelijke en persoonlijke rechten en verplichtingen van de partieel gesplitste vennootschap op alle goederen en tegen alle debiteuren.

7. Overgedragen schulden

De schulden die door de partieel gesplitste vennootschap worden overgedragen gaan vanaf 1 augustus 2012 zonder onderbreking over op de verkrijgende vennootschap. Deze laatste wordt dus in de plaats gesteld, zonder dat dit tot schuldvernieuwing kan leiden, in alle rechten en verplichtingen van de partieel gesplitste vennootschap.

De verkrijgende vennootschap zal bijgevolg in de plaats van de partieel gesplitste vennootschap de elementen van het passief van de onderhavige overdracht betalen; ze staat met name in voor de betaling van de interesten en de terugbetaling van alle schulden opgelopen en overgedragen door de partieel gesplitste vennootschap, en dit alles op de vervaldagen die zijn overeengekomen tussen de laatste en haar schuldeisers.

De bijbehorende wettelijke of overeengekomen zakelijke en persoonlijke zekerheden worden overgedragen en wordt niet beïnvloed door de onderhavige verrichting, zonder verplichting tot betekening van een document of inschrijving voor de panden op handelsfonds.

8. Overgedragen verbintenissen

De verkrijgende vennootschap zal alle contracten en verbintenissen moeten naleven en uitvoeren die door de partieel gesplitste vennootschap zijn gesloten met derden of met het door haar overgedragen personeel, zoals deze overeenkomsten zullen bestaan op 1 augustus 2012.

De personeelsleden van de partieel gesplitste vennootschap in dienst staande van de uitbating van de ingebracht

bedrijfstak worden bij de vennootschap geïntegreerd in toepassing van de collectieve arbeidsovereenkomst nummer 32bis.

9. Andere overgedragen elementen

De inbreng omvat in het algemeen:

P 1/ alle rechtsgedingen en buitengerechtelijke gedingen en alle waarborgen met betrekking tot de ingebrachte contracten, alle administratieve beroepen, rechten, vorderingen, persoonlijke waarborgen en deze waarvan, in het kader van de inbreng, om welke reden dan ook, de partieel gesplitste vennootschap geniet of er houder van is ten overstaan van alle derden, inclusief de openbare besturen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2013 - Annexes du Moniteur belge 2/ de last van de door de partieel gesplitste vennootschap overgedragen elementen van het passief, dat wil zeggen alle gekende en ongekende passiva, al dan niet uitgedrukt, die betrekking hebben op de onderhavige inbreng en die hun oorzaak zouden vinden in een situatie van voor 1 augustus 2012, evenals de uitvoering van alle verplichtingen van de partieel gesplitste vennootschap met betrekking hiertoe.

10. Archieven en documenten

De inbreng omvat ook de boekhoudkundige archieven en documenten met betrekking tot de overgedragen element, die de verkrijgende vennootschap moet bewaren en zo nodig aan de partieel gesplitste vennootschap moet meedelen.

11. Kosten

Alle kosten, erelonen, belastingen en lasten ten gevolge van de onderhavige inbreng zijn ten laste van de verkrijgende vennootschap.

Kapitaalsverhoging

De vergadering beslist ingevolge de partiële splitsing, het kapitaal te verhogen ten belope van zeventienduizend achthonderd en twee euro vijfenvijftig cent (17.802,55 EUR) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) tot zesendertigduizend vierhonderd en twee euro vijfenvijftig cent (36.402,55 EUR) door het creëren van

vierduizend vijfhonderd en tien (4.510) nieuwe

kapitaalaandelen, zonder vermelding van nominale waarde, identiek aan de bestaande aandelen, en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf 1 augustus 2012.

Naar aanleiding van de partiële splitsing en daaruit volgende kapitaalsverhoging, worden vierduizend vijfhonderd en tien (4.510) nieuwe aandelen uitgegeven in de verkrijgende vennootschap "COMUS TECHNOLOGY", voornoemd, welke worden toebedeeld aan de huidige enige vennoot van de te splitsen vennootschap "Cornus International", voornoemd, met name de heer ROMANO Robert Paul, voornoemd.

.VIJFDE BESLUIT - WIJZIGING DER STATUTEN

De vergadering beslist het artikel 5 van de statuten te wijzigen en de tekst van voornoemde artikelen integraal te vervangen, zoals volgt, om deze in overeenstemming te brengen met de genomen beslissingen, met de huidige toestand van de vennootschap en met het Wetboek van vennootschappen:

Artikel 5. Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt zesendertigduizend vierhonderd en twee euro vijfenvijftig cent

(36.402,55 EUR). Het is verdeeld in vierduizend negenhonderd zesennegentig (4.696) gelijke aandelen zonder aanduiding van

4 Voor-behouden áan het Belgisch Staàtsblad een nominale waarde elk één/vierduizend zeshonderd

zesennegentigste (1/4.696ste) van het kapitaal

vertegenwoordigend.

ZESDE BESLUIT - VOLMACHTEN

De vergadering beslist alle machten te verlenen, met recht

deze over te dragen:

- aan de zaakvoerder, voor de uitvoering van de beslissingen die voorafgaan;

- aan de notaris, tot coordinatie van de tekst van de statuten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel;

- aan de heer Wesley CLEMENS en mevrouw Kobie VANDEBROEK van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KPMG & PARTNERS", met maatschappelijke zetel te 1130 Brussel, Bourgetlaan 40, ondernemingsnummer 0462.846.188, met kantoren te 3500 Hasselt, Ilgatlaan 7, die elke afzonderlijke kunnen optreden en met recht van indeplaatsstelling, om alle noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij om het even welke administratieve diensten en overheden (waaronder de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de Kruispuntbank van ondernemingen, de ondernemingsloketten en de diensten van de btw), ingevolge de hierbij genomen beslissing.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND AFSCHRIFT

Tegelijk hierbij neergelegd:

-een expeditie van de nog niet geregistreerde akte -volmacht





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) Bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/12/2012
ÿþ Mod Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1j111,11111111111!,

Ondernemingsnr : 0846.132.582

Benaming

(voluit) : COMUS Technology

(verkort)

Voorbehouden

aan hot

Belgisch Staatsblad

11111

iTyettjui4rt}ii vs' eiif fÀQr rechtbank V. kottahde1 te TONGEREN

1 I( -12- 2012

De HoofdgriffierPriffie

Rechtsvorm . Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Overhaamlaan 40, 3700 Tongeren

(volledig adres)

Onderwerp akte : VOORSTEL VAN PARTIELE SPLITSING DOOR OVERNEMING VAN DE BEDRIJFSTAK "COTO" VAN COMUS INTERNATIONAL BVBA DOOR COMUS TECHNOLOGY BVBA OVEREENKOMSTIG DE PROCEDURE VAN DE ARTIKELEN 677 JUNCTO 728-741 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

Op 11 december 2012 wordt, overeenkomstig artikel 728 W. Venn., door de bestuursorganen van Cornus International BVBA en Cornus Technology BVBA, in gemeenschappelijk overleg, het hierna geformuleerde voorstel tot partiële splitsing door overneming van de bedrijfstak "Coto" van Cornus International BVBA door Cornus Technology BVBA, opgesteld.

De bestuursorganen van de bij de partiële splitsing betrokken vennootschappen verbinden zich jegens elkaar om alles te doen wat in hun macht ligt om de vooropgestelde partiële splitsing tot stand te brengen tegen de hierna vermelde voorwaarden en (eggen bij deze het voorstel tot partiële splitsing vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de betrokken vennootschappen.

De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen verklaren kennis te hebben genomen van de wettelijke verplichting om voor iedere vennootschap die aan de partiële splitsing deelneemt, minstens 6 weken vóór de algemene vergadering die zich over de partiële splitsing moet uitspreken, het partiële splitsingvoorstel ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van Tongeren neer te leggen (artikel 677 juncto artikel 728, laatste lid W. Venn.).

De zaakvoerders van beide vennootschappen zijn van oordeel dat de vooropgestelde partiële splitsing voordelig is, dit zowel vanuit economisch als financieel oogpunt, omwille van de volgende redenen:

Zoals vermeld is de partiële splitsing gebaseerd op het splitsen van twee activiteiten/bedrijfstakken met een verschillende risicograad en met een verschillend eindproduct, met name:

" Cornus International BVBA produceert en verkoopt kwikschakelaars: bedrijfstak "kwik";

Cornus Technology BVBA produceert (in samenwerking met haar onderaannemer Cornus Technology BV,

zie hierna) en verkoopt niet-kwikschakelaars: bedrijfstak "Coto'

De strategie die de Cornus groep wil invoeren is dat iedere vennootschap verantwoordelijk is voor zijn eigen productie en verkoop en dit om de omzet en het beheer volledig te kunnen scheiden, wat in dat opzicht een duidelijk beeld moet weergeven over de rendabiliteit van de verschillende activiteiten/bedrijfstakken, wat een eventuele bijsturing zal vergemakkelijken. Door middel van de partiale splitsing zal Cornus Technology BVBA autonoom kunnen bestaan en doordat de bedrijfstak "Coto" is ondergebracht in een aparte vennootschap (Cornus Technology BVBA) zal een betere opvolging van de cijfers en strategie mogelijk zijn. Dit brengt met zich mee dat de vennootschap Cornus International BVBA geen niet-kwikschakelaars meer in zijn omzet meer zal hebben. Alles wordt volledig gesplitst. Beide activiteiten/bedrigstakken vereisen ook een aangepaste verkoopsstrategie.

De splitsing heeft geconsolideerd bekeken ook geen gevolgen voor het personeel, de tewerkstelling blijft volledig behouden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Een ander zeer belangrijk punt is dat beide vennootschappen worden beheerd door twee afzonderlijke zaakvoerders, namelijk Cornus International BVBA door de heer Michel Vandervelpen en Cornus Technology BVBA door de heer Peter Steijvers. Beide heren zullen uiteraard met elkaar samenwerken maar zullen beide afzonderlijk moeten rapporteren sari het hoofdhuis in Amerika.

De splitsing is ook duidelijk een motief om het risico van de kwikproducten te scheiden van de niet kwikproducten.

De voorgenomen verrichting heeft daarmee een zakelijk karakter en beantwoordt dan ook aan een rechtmatige behoefte van economische en financiële aard. Er Wordt tenslotte geopteerd om de beoogde herstructurering via een partiële splitsing te verwezenlijken, daar op die manier een rechtsovergang onder algemene titel kan plaatsvinden.

2. Identificatie van de betrokken vennootschappen (artikel 677 juncto artikel 728,1" W. Venn.) De aan de voorgestelde partiële splitsing door overneming deelnemende vennootschappen zijn:

2.1. De Partieel te Splitsen Vennootschap:

COMUS INTERNATIONAL, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met maatschappelijke zetel te Overhaamlaan 40, 3700 Tongeren.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister (Tongeren) onder het nummer 0865.147.750.

Deze vennootschap heeft overeenkomstig artikel 3 van haar statuten de volgende doelomschrijving

"De vennootschap heeft als doel het vervaardigen, het assembleren, het aankopen, het invoeren, het uitvoeren, het verkopen en verdelen van elektrische stroomversterkers, stroomgeleiders en stroomwisselaars en alle elektrische en elektronische toestellen, apparaten en instrumenten.

Anderzijds heeft de vennootschap als doel de uitvoering van aile financiële en onroerende verrichtingen, evenals de studie, werkzaamheden, de adviesverstrekking op ieder commercieel, financieel en economisch gebied en andere dienstverrichtingen, zoals onderzoek naar en ontwikkeling van nieuwe producten en productietechnieken en personeelsopleiding.

De vennootschap mag voor eigen rekening of voor rekening van derden optreden. Zij mag in België en in het buitenland, alle commerciële, industriële, financiële, roerende , onroerende of andere handelingen stellen en verrichtingen doen die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel, of die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel,

Binnen de perken van haar doelstelling mag ze alle roerende of onroerende, materiaal of uitrusting verkrijgen, huren of verhuren, bouwen, verkopen of ruilen,"

De zaakvoerders van deze vennootschap zijn de volgende:

-De heer Robert Romano, zaakvoerder

-De heer Michel Vandervelpen, Zaakvoerder

Zij wordt hierna 'Cornus International', of 'de Partieel te Splitsen Vennootschap' genoemd.

2.2. De Verkrijgende Vennootschap:

COMUS TECHNOLOGY, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met maatschappellike zetel te Overhaamlaan 40, 3700 Tongeren.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister (Tongeren) onder het nummer 0846.132.582.

Deze vennootschap heeft overeenkomstig artikel 4 van haar statuten de volgende doelomschrijving :

"De vennootschap heeft als doel het vervaardigen, het assembleren, het aankopen, het invoeren, het uitvoeren, het verkopen en verdelen van elektrische stroomversterkers, stroomgeleiders en stroomwisselaars en aile elektrische en elektronische toestellen, apparaten en instrumenten.

Anderzijds heeft de vennootschap als doel de uitvoering van aile financiële en onroerende verrichtingen, evenals de studie, werkzaamheden, de adviesverstrekking op ieder commercieel, financieel en economisch gebied en andere dienstverrichtingen, zoals onderzoek naar en ontwikkeling van nieuwe producten en productietechnieken en personeelsopleiding,

De vennootschap mag voor eigen rekening of voor rekening van derden optreden.

Binnen de perken van haar doelstelling mag ze aile roerende of onrcerende, materiaal of uitrusting verkrijgen, huren of verhuren, bouwen, verkopen of ruilen."

De vennootschap kan zowel in België als in het buitenland, alle roerende en onroerende , handels- en nijverheids- en financiële zaken verrichten die van aard zijn om haar maatschappelijk doel te verwezenlijken, uit te breiden of te vergemakkelijken, en in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met alle gelijkaardige of verband houdende doelen. Ze zal door alle middelden mogen samenwerken of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde gelijkaardig doel nastreven. Deze deelneming kan op eender welke manier gebeuren.

De vennootschap mag zich borgstellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen van derde personen of bestuurders of aandeelhouders aangegaan. Zij kan ook functies van bestuurders of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen,"

De enige zaakvoerder van de vennootschap is de heer Peter Steijvers.

Zij wordt hierna 'Cornus Technology, of 'de Verkrijgende Vennootschap' genoemd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

3. Waardering en ruilverhouding (artikel 677 juncto artikel 728, 2' W. Venn.)

3.1. Algemeen

Er wordt voor geopteerd om de waardering van de bij de partiële splitsing betrokken vennootschappen te baseren op hun boekhoudkundig eigen vermogen op datum van 31 juli 2012, zoals blijkt uit de jaarrekening van de Partieel te Splitsen Vennootschap per 31 juli 2012 en de oprichtingsakte van de Verkrijgende Vennootschap Wij vermelden voor de goede orde immers dat de Verkrijgende Vennootschap werd opgericht op datum van 10 mei 2012 en dat het eerste boekjaar loopt tot en met 31 juli 2013 waardoor er van de Verkrijgende Vennootschap nog geen jaarrekening beschikbaar is.

De activa- en passivabestanddelen verbonden aan de bedrijfstak 'Coto' van de Partieel te Splitsen Vennootschap, zoals deze voortvloeien uit de jaarrekening van deze vennootschap per 31 juli, 2012 en geïdentificeerd aan de hand van hun boekhoudkundige waarde, zijn de hiernavolgende:

ACTIVA 15.000,00 EUR

Ii. IMMATERIELE VASTE ACTIVA 15.000,00 30.000,00

- Concessies, merken, licenties, know how

- Goodwill

III. MATERIELE VASTE ACTIVA 0

IV. FINANCIELE VASTE ACTIVA 18.000,00

- Deelneming in verbonden onderneming 18.000,00

VI. VOORRADEN EN BESTELLINGEN IN UITVOERING 1.753.710,84

-Voorraad grondstoffen Coto 617.352,69

-Voorraad goederen in bewerking Coto 914.188,20

-Voorraad gereed product Coto 222.169,95

VII. VORDERINGEN OP TEN HOOGSTE EEN JAAR 7.620,75

-Terug te vorderen Nederlandse BTW 7.620,75

IX. LIQUIDE MIDDELEN 90.546,29

-Afboeking factoring 35.656,11

- KBC bank USD 54.890,18

TOTAAL 1.899.877,88

PASSIVA EUR

VIIi. SCHULDEN OP MEER DAN EEN JAAR 318.547,26

- Leningen KBC 510.000,00 EUR 122.610,64

- Leningen KBC 815.000,00 EUR 195.936,62

IX. SCHULDEN OP TEN HOOGSTE EEN JAAR 1.130.374,92

- Lening KBC 510.000,00 EUR  korte termijn 106.91 6,33

- Lening KBC 815.000,00 EUR -- korte termijn 170.856,48

- Lening op rekening vaste termijn 500.000,00

- Lening vakantiegeld 191.142,65

- Lening eindejaarspremie 53.966,58

- Lening vennootschapsbelasting 106.339,61

- Geraamde belastingen .153,28

TOTAAL 1.448.922,18

Ondanks het feit dat de boekwaarde van de materiële vaste activa nul bedraagt, zullen een aantal materiële vaste activa mee worden afgesplitst. in dit kader verwijzen wij naar de lijst in bijlage gevoegd. Deze lijst behoort na ondertekening ervan door de leden van het college van zaakvoerders tot onderhavig splitsingsvoorstel en vormt er een onlosmakelijk geheel mee.

Voor een overzicht van de activa en passiva die naar aanleiding van de partiële splitsing zullen overgaan wordt verwezen naar paragraaf 10 van onderhavig splitsingsvoorstel.

Voorts wordt benadrukt dat de inbreng in natura zal geschieden met boekhoudkundige continuiteit, waardoor de inbreng aldus wordt uitgevoerd op basis van de netto boekhoudkundige waarde.

De netto waarde van de inbreng zal aldus 450.955,70 EUR bedragen en zal bestaan uit:

- 17.802,55 EUR kapitaal waarvan wij voor de goede orde vermelden dat dit bedrag beschikbare reserves betreft die voorafgaandelijk aan de partiële splitsing werden geincorporeerd in het kapitaal van de Partieel te Splitsen Vennootschap;

- 908,43 EUR wettelijke reserves;

-11.664,58 EUR belastingvrije reserves;

- 25.724,84 EUR beschikbare reserves;

- 394.855,30 EUR overgedragen winst.

Door de overdracht van de hierboven beschreven activa en passiva, zal het eigen vermogen van de Partieel

te Splitsen Vennootschap op basis van de jaarrekening van deze vennootschap per 31 juli 2012 dalen met een

bedrag van EUR 450.955,70.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Na de partiële splitsing kan het eigen vermogen van de Partieel te Splitsen Vennootschap op basis van de jaarrekening van deze vennootschap per 31 juli 2012 als volgt warden weergegeven (totaal: EUR 469.889,53):

EiGEN VERMOGEN EUR

Kapitaal 18.550,00

Wettelijke Reserves 946,57

Belastingvrije Reserves 12.154,33

Beschikbare Reserves 26.804,92

Overgedragen winst vorig boekjaar 411,433,71

Na de partiële splitsing, kan het eigen vermogen van de Verkrijgende Vennootschap (totaal: EUR 469.555,70) als volgt worden weergegeven:

EIGEN VERMOGEN EUR

Kapitaal 36.402,55

Wettelijke Reserves 908,43

Belastingvrije Reserves 11.664,58

Beschikbare Reserves 25.724,84

Overgedragen winst/verlies vorig boekjaar 394.855,30

Het totale eigen vermogen van de Verkrijgende Vennootschap na de splitsing is samengesteld uit de nettowaarde van de inbreng voor een bedrag van EUR 450.955,70 (voor de samenstelling hiervan, zie hoger) en het kapitaal dat werd gevormd naar aanleiding van haar oprichting (EUR 18.600,00).

3.2, Ruilverhouding

Het aantal nieuw uit te geven aandelen naar aanleiding van de partiële splitsing wordt als volgt bepaald:

De Verkrijgende Vennootschap

Boekhoudkundig eigen vermogen per 31 juli 2012 18.600,00 EUR

(= kapitaal van de Verkrijgende Vennootschap)

Aantal aandelen 186

Waarde per aandeel 100,00 EUR

Netto-waarde van de inbreng in natura; 450.955,70 EUR

Uitte geven aantal aandelen:

450.955,70 EUR / 100,00 EUR per aandeel = 4.510 aandelen (afgerond)

Op basis van voorafgaande zullen 4.510 nieuwe aandelen op naam zonder nominale waarde van de Verkrijgende Vennootschap uitgegeven en uitgereikt worden aan de thans bestaande aandeelhouder van Cornus International BVBA, met name aan de heer Robert Romano, enig vennoot van Cornus International BVBA,

Er wordt geen opleg in geld betaald. De nieuwe aandelen zullen van dezelfde aard zijn als de bestaande aandelen.

3.3. Kapitaalverhoging

De kapitaalverhoging bij de Verkrijgende Vennootschap ingevolge de partiële splitsing door overneming van

de bedrijfstak "Coto" van de Partieel te Splitsen Vennootschap zal 17.802,55 EUR bedragen.

4. Wijze waarop de aandelen in de Verkrijgende Vennootschap worden uitgereikt (artikel 677 juncto artikel 728, 30 W. Venn.)

Naar aanleiding van de partiële splitsing zullen er 4.510 nieuwe aandelen op naam zonder nominale waarde van de Verkrijgende Vennootschap worden uitgereikt.

Daar de aandelen van de Verkrijgende Vennootschap op naam luiden, zal het bestuursorgaan van de Verkrijgende Vennootschap of haar mandataris, na het verlijden van de authentieke akte houdende de vaststelling van de totstandkoming van de partiële splitsing, in het aandelenregister van de Verkrijgende Vennootschap de volgende gegevens aanbrengen met betrekking tot de Partieel te Splitsen Vennootschap, op datum van de totstandkoming:

-de identiteit van de aandeelhouder van de Partieel te Splitsen Vennootschap;

-het aantal aandelen van de Verkrijgende Vennootschap dat aan hem toekomt krachtens het partiële splitsingsbesluit; en de datum van het partiële splitsingsbesluit,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Deze inschrijving zal worden ondertekend namens de Verkrijgende Vennootschap door haar bestuursorgaan of de gevolmachtigden) van het bestuursorgaan en door de aandeelhouder van de Partieel te Splitsen Vennootschap, of zijn gevolmachtigde.

5. Datum vanaf welke deze aandelen recht geven te delen in de winst, alsmede elke bijzondere

regeling betreffende dit recht (artikel 677 juncto artikel 728,4° W. Venn.)

De nieuw uitgegeven aandelen nemen deel in het bedrijfsresultaat per 1 augustus 2012.

Betreffende dit recht wordt geen bijzondere regeling getroffen.

6. Datum vanaf welke de handelingen van de Partieel te Splitsen Vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Verkrijgende Vennootschap (artikel 677 juncto artikel 728,5° W. Venn.)

Vanaf 1 augustus 2012 zullen de verrichtingen met betrekking tot de af te splitsen bedrijfstak van de Partieel te Splitsen Vennootschap, gesteld door de Partieel te Splitsen Vennootschap, boekhoudkundig (en vanuit het oogpunt van vennootschapsbelasting) geacht worden te zijn uitgevoerd voor rekening van de Verkrijgende Vennootschap.

7. Rechten die de Verkrijgende Vennootschap toekent aan de vennoten van de Partieel te Splitsen Vennootschap, die bijzondere rechten hebben en aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen (artikel 677 juncto artikel 728, 6° W. Venn.)

Er zijn in de Partieel te Splitsen Vennootschap geen vennoten die bijzondere rechten hebben, dan wel houders van andere effecten dan aandelen.

8. De bezoldiging die wordt toegekend aan de commissarissen, de bedrijfsrevisoren of de externe accountants voor het opstellen van het in artikel 677 juncto artikel 731 W. Venn. bedoelde verslag (artikel 677 juncto artikel 728, 7° W. Venn.)

Voorgesteld wordt om, overeenkomstig de bepalingen van artikel 677 juncto artikel 731 W. Venn., te verzaken aan het opmaken van het controleverslag van de commissaris, bedrijfsrevisor of externe accountant zoals bedoeld in de artikel 677 juncto artikel 731 W. Venn.

In de agenda van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de aan de partiële splitsing deelnemende vennootschappen zal worden vermeld dat de vennootschap voornemens is voormeld artikel 677 juncto artikel 731 W. Venn. toe te passen.

Dienvolgens dient aan de commissarissen, de bedrijfsrevisoren of de externe accountants van de bij de partiële splitsing betrokken vennootschappen geen bezoldiging te worden toegekend voor deze specifieke opdracht.

9. Ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die aan de partiële splitsing deelnemen (artikel 677 juncto artikel 728, 8° W. Venn.)

Aan de leden van de bestuursorganen van de Verkrijgende Vennootschap en de Partieel te Splitsen Vennootschap wordt geen bijzonder voordeel toegekend.

10. De nauwkeurige beschrijving en verdeling van de aan de Verkrijgende Vennootschap over te dragen delen van de activa en passiva van het vermogen (artikel 677 juncto artikel 728, 9° W. Venn.)

Gelieve hierna een overzicht terug te vinden van de belangrijkste activa en passiva die naar aanleiding van de partiële splitsing zullen overgaan naar de Verkrijgende Vennootschap.

A. Activa

" Immateriële vaste activa, bestaande uit concessies, merken, licenties, know how en goodwill die werden aangekocht uit het faillissement in 2009 van de Nederlandse vennootschap Coto Technology BV;

" Ondanks het feit dat de boekwaarde van de afgesplitste materiële vaste activa nul bedraagt, zullen een aantal materiële vaste activa, nodig voor de productie van niet-kwikschaketaars, mee worden afgesplitst. In dit kader verwijzen wij naar de lijst In bijlage gevoegd, Deze lijst behoort na ondertekening ervan door de leden van het college van zaakvoerders tot onderhavig verslag en vormt er een onlosmakelijk geheel mee.

Door de afsplitsing van de bedrijfstak "Coto" gaan onder andere de machines die noodzakelijk zijn voor de productie van niet-kwikschakelaars (en die in 2009 werden aangekocht uit het faillissement van Cote Technology BV) over naar Cornus Technology BVBA, Cornus Technology BVBA zal deze machines op haar beurt doorverhuren aan Cornus Technology BV die in onderaanneming niet-kwikschakelaars produceert voor Cornus Technology BVBA.

- h dit opzicht vermelden wij ook dat het aandelenbezit in Cornus Technology BV wordt afgesplitst;

" De verschillende voorraden niet-kwikschakelaars (grondstoffen, goederen in bewerking, gereed product). Deze zulten door Cornus Technology BVBA op de markt worden verkocht.

B. Passiva

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

" De uitstaande leningen (zowel het deel op fange termijn als het deel op korte termijn) die momenteel lopen bij KBC (leningen van initieel EUR 510.000,00 en EUR 815.000,00) aangezien deze leningen werden aangegaan om de overname van de assets van Coto Technology BV te financieren;

" Lening op rekening vaste termijn: dit betreft een gedeelte van de huidige kredietlijn bij KBC die in de toekomst door beide vennootschappen zal kunnen worden aangewend;

" Lening vakantiegeld: aangezien Cornus International BVBA in het verleden deze lening steeds heeft gedragen werd deze lening opgesplitst conform het aantal personeelsleden;

- Lening eindejaarspremie: het totale uitstaande bedrag per 31 juli 2012 werd verminderd met de eindejaarspremie die binnen Cornus International BVBA effectief werd uitbetaald. Het saldo zal overgaan naar Cornus Technofogy BVBA;

" Lening vennootschapsbelasting: de uitstaande lening per 31 juli 2012 wordt voor de helft afgesplitst naar Cornus Technology BVBA.

Wat het personeel betreft wordt er één persoon ( sales manager, met name de heer Jo Kesters) afgesplitst naar Cornus Technology BVBA. Deze zal als zaakvoerder door de heer Peter Steijvers worden geleid die voorheen op de payroll van Cornus Technology BV (Nederland) stond. Tevens komt er nog een andere sales manager in Cornus Technology BVBA, deze persoon staat vandaag de dag echter niet op de payroff van Cornus International BVBA. Er zullen geen " productiemensen" overgaan aangezien de productie van niet-kwikschakelaars in hoofdzaak gebeurt door Cornus Techology BV die acteert ais onderaannemer van Cornus Technology BVBA.

11. De verdeling onder de vennoten van de Partieel te Splitsen vennootschap van de aandelen van de

Verkrijgende Vennootschap alsmede het criterium waarop deze verdeling is gebaseerd (artikel 677 juncto artikel 728, 10' W. Venn.)

Zoals reeds hierboven onder punt 3.2. vermeld, zullen, naar aanleiding van de partiële splitsing, nieuwe aandelen van de Verkrijgende Vennootschap uitgegeven en uitgereikt worden aan de vennoot van de Partieel te Splitsen Vennootschap.

De naar aanleiding van de partiële splitsing te creëren aandelen van de Verkrijgende Vennootschap (4.510 aandelen) zullen derhalve volledig worden toebedeeld aan de huidige vennoot van de Partieel te Splitsen Vennootschap, met name de heer Robert Romano.

De Verkrijgende Vennootschap zal dus de volgende vennoten hebben met onmiddellijk na hun naam volgende totale aandelenparticipatie:

-de heer Robert Romano: 4.694 aandelen op naam

" de heer Michel Vandervelpen: 1 aandeel op naam

-de heer Peter Ste ijvers: 1 aandeel op naam

TOTAAL : 4.696 aandelen op naam

12. Statutenwijzigingen (artikel 677 juncto artikel 738 W, Venn.)

Het bestuursorgaan van de Verkrijgende Vennootschap acht het niet noodzakelijk om haar statuten te wijzigen teneinde haar maatschappelijk doel uit te breiden naar aanleiding van de partiële splitsing, meer bepaald deze in overeenstemming te brengen met de afgesplitste activiteiten.

Evenwel zal artikel 5 van de statuten van de Verkrijgende Vennootschap inzake het maatschappelijk kapitaal overeenkomstig hetgeen dienaangaande hierboven onder punt 3.3 werd vastgesteld, worden aangepast overeenkomstig de bepalingen van artikel 738 W.Venn.

Voor wat de Partieel te Splitsen Vennootschap betreft, acht het bestuursorgaan het niet nodig om haar maatschappelijk doel zoals omschreven in artikel 3 van de statuten van de vennootschap te wijzigen naar aanleiding van de partiële splitsing.

14. Algemene vergaderingen

De streefdatum voor de goedkeuring van het voorstel tot partiële splitsing door overneming van de bedrijfstak van de Partieel te Splitsen Vennootschap door de Verkrijgende Vennootschap door de onderscheiden algemene vergaderingen is 31 januari 2013.

De partiële splitsing zef alsdan boekhoudkundig en fiscaal retroactief uitwerking hebben vanaf 1 augustus 2012.

Indien het voorstel tot partiële splitsing niet wordt goedgekeurd, worden alle origineel overgemaakte bescheiden die de bij de partiële splitsing betrokken vennootschappen aanbelangen door de andere vennootschap aan de respectieve vennootschap terugbezorgd, zodat elke vennootschap haar eigen bescheiden terugkrijgt en worden aile kosten verband houdende met de verrichting gedragen door de aan de partiële splitsing deelnemende vennootschappen, ieder voor een gelijk deel.

15. Neerlegging

Het bovenstaande voorstel tot partiële splitsing wordt door de zorgen van de daartoe door de respectieve bestuursorganen aangestelde gevolmachtigde neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel van Tongeren, en dit uiterlijk zes weken voor de geplande partiële splitsingakte.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

d

16. Fiscale verklaringen

De ondergetekenden verklaren dat deze partiële splitsing door overneming zal beantwoorden aan de vereisten gesteld door de artikelen 117 en 120 van het Registratiewetboek en de artikelen 183bis, 211 en 212 van het Wetboek Inkomstenbetasting 1992, evenals de artikelen 11 en 16 § 3 van het B.T.W.-Wetboek.

Onderhavige tekst werd opgesteld op 11 december 2012, te Tongeren, in vier originele exemplaren. De bestuursorganen van iedere bij de splitsing betrokken vennootschap erkennen twee exemplaren ontvangen te hebben, waarvan één kopij bestemd is voor het dossier van de vennootschap op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel en het andere dient te worden bewaard op de maatschappelijke zetel van de vennootschap.

De heer Peter Steijvers

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/05/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit): COMUS TECHNOLOGY

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3700 Tongeren, Overhaamlaan 40

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Ondernemingsnr :

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Eric Gilissen te Hasselt op tien mei tweeduizend twaalf, vóór registratie, dat de volgende Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is opgericht:

1/ de heer ROMANO Robert Paul, geboren te Newark, New Jersey (Verenigde Staten van Amerika) op negenentwintig april negentienhonderd achtendertig, nationaalnummer 38.44.29-007.35, wonende te 07028 Glenridge, New Jersey (Verenigde Staten van Amerika), Watchung Avenue 260;

2/ de heer STEIJVERS Petrus Clarinus Johannes, geboren te Heerlen (Nederland) op eenentwintig november negentienhonderd vijfenzestig, wonende te 6418 KD Heerlen (Nederland), aan de Riekhof 5, Nederlands nationaal nummer 157400438;

3/ de heer VANDERVELPEN Michel Jules Alfons, geboren te Tienen op vierentwintig juni negentienhonderd zesenvijftig, nationaalnummer 56.06.24-345.56, wonende te 3300 Tienen, Hannuitsesteenweg 513.

De drie voornoemde comparanten zijn hierbij geldig vertegenwoordigd ingevolge onderhandse volmacht, welke aan onderhavige akte gehecht zal blijven, door de heer VAN HOOGENBEMT Matthias Emmanuel, nationaal nummer 84.12.11-049.14, wonende te 3560 Lummen, Zelemsebaan 7 bus 2.2.

Die mij, Notaris, hebben verzocht de authentieke akte te verlijden van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid die zij oprichten onder de naam "COMUS TECHNOLOGY".

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur en begint te werken vanaf de datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie.

Voor het verlijden van deze akte hebben de oprichters mij een financieel plan overhandigd, door hun ondertekend. Dit stuk wordt door mij, Notaris, in ontvangst genomen om bewaard te worden volgens het voorschrift van de wet.

I.OPRICHTERS

II.OPRICHTING

*12302901*

0846132582

Griffie

Neergelegd

24-05-2012

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

III.PLAATSING VAN HET MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

De oprichters verklaren dat het maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ) volledig geplaatst is als volgt:

1/ de heer ROMANO Robert Paul, voornoemd: honderd vierentachtig (184) aandelen of voor de prijs van achttienduizend vierhonderd euro (18.400,00 ¬ ), volledig volstort;

2/ de heer STEIJVERS Petrus Clarinus Johannes, voornoemd: één (1) aandeel of voor de prijs van honderd euro (100,00 ¬ ), volledig volstort;

3/ de heer VANDERVELPEN Michel Jules Alfons, voornoemd: één (1) aandeel of voor de prijs van honderd euro (100,00 ¬ ), volledig volstort.

Totaal: achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ).

Het kapitaal is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van een nominale waarde elk één/honderzesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigend en het kapitaal is door hen geheel volstort.

Deze som is gedeponeerd op een bijzondere rekening, bij de bank KBC , geopend ten name van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid  COMUS TECHNOLOGY in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 09 mei 2012, dat mij is overhandigd om te worden bewaard overeenkomstig de wet.

IV.STATUTEN

A-. NAAM - DUUR - ZETEL - DOEL.

Artikel 1. Naam.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de benaming dragen "COMUS TECHNOLOGY .

Artikel 2. Duur.

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte tijd.

Onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de buitengewone algemene vergadering volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

Artikel 3. Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3700 Tongeren, Overhaamlaan 40, maar mag naar elke andere plaats in België, in hetzelfde taalgebied of in het tweetalig gebied Brussel-Hoofdstad, worden overgebracht bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), bekend te maken in het Belgisch Staatsblad.

Eveneens bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s) mag de vennootschap, in België of in het buitenland, bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten.

Artikel 4. Doel.

De vennootschap heeft tot doel, het vervaardigen, het assembleren, het aankopen, het invoeren, het uitvoeren, het verkopen en verdelen van elektrische stroomversterkers, stroomgeleiders en stroomwisselaars en alle elektrische en elektronische toestellen, apparaten en instrumenten.

Anderzijds heeft de vennootschap als doel de uitvoering van alle financiële en onroerende verrichtingen evenals de studie, werkzaamheden, de adviesverstrekking op ieder commercieel, financieel en economisch gebied en andere dienstverrichtingen, zoals onderzoek naar een ontwikkeling van nieuwe producten en productietechnieken en personeelsopleiding. De vennootschap mag voor eigen rekening of voor rekening van derden optreden. Binnen de perken van haar doelstelling, mag de vennootschap alle roerende en onroerende, materiaal of uitrusting verkrijgen, huren, verhuren, bouwen, verkopen of ruilen.

De vennootschap kan zowel in België als in het buitenland, alle roerende en onroerende, handels- en nijverheids- en financiële zaken verrichten die van aard zijn om haar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

maatschappelijk doel te verwezenlijken, uit te breiden of te vergemakkelijken, en in rechtstreeks en onrechtstreeks verband staan met alle gelijkaardige of verband houdende doelen. Ze zal door alle middelen mogen samenwerken of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde gelijkaardig doel nastreven. Deze deelneming kan op eender welke manier gebeuren.

De vennootschap mag zich borgstellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derde personen of bestuurders of aandeelhouders aangegaan.

Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. B-. KAPITAAL EN AANDELEN.

Artikel 5. Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ). Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder aanduiding van een nominale waarde elk één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigend.

Artikel 6. Aandelen

De aandelen zijn op naam. Zij worden ingeschreven in het register van vennoten, met de juiste aanduiding van de vennoten, het aantal aandelen dat zij bezitten en de gedane stortingen. De rechten van iedere vennoot blijken uit deze akte, uit de akten houdende wijziging daarvan, en uit gemeld register.

De overdrachten en de overgangen van aandelen gelden ten aanzien van de vennootschap en van derden pas vanaf de datum van inschrijving in gemeld register.

Aan de vennoten zullen wanneer zij daarom verzoeken certificaten, ondertekend door de zaakvoerder(s), afgeleverd worden, die melding maken van de naam, voornaam, woonplaats van de vennoot, en van het aantal hem toebehorende aandelen. Deze certificaten mogen niet opgemaakt worden aan order noch aan toonder.

Artikel 7

De aandelen zijn ondeelbaar.

Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort, kan de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat, ten aanzien van de vennootschap, één enkele persoon als eigenaar van het aandeel aangewezen is.

Artikel 8

Wanneer een aandeel met vruchtgebruik bezwaard is en er geen gemeenschappelijke volmachtdrager werd aangeduid, dan wordt de uitoefening van het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens voor wat betreft de besluiten over kapitaalvermindering, kapitaalverhoging en invereffeningstelling van de vennootschap. In deze laatste gevallen komt het stemrecht de blote eigenaar toe.

Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging de blote eigenaar toe. De nieuw verkregen aandelen zijn met hetzelfde vruchtgebruik bezwaard als de oude. Laat de blote eigenaar het voorkeurrecht onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen. De aandelen die deze laatste op die manier alleen verkrijgt, komen hem toe in volle eigendom.

Artikel 9 - Overdracht van aandelen

Indien er meerdere vennoten zijn, mogen de aandelen van een vennoot, op straffe van nietigheid, niet overgedragen worden onder de levenden en ook niet overgaan wegens overlijden, behalve met de instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie vierde van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

Die instemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen overgedragen worden of overgaan :

1.aan een vennoot;

2.aan de echtgenoot van de overdrager of van de erflater;

3.aan bloedverwanten in rechte opgaande of neerdalende lijn.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

De regels inzake overdracht onder de levenden zijn van toepassing bij de overdracht door of ten voordele van een rechtspersoon.

Artikel 10

Wordt de belanghebbenden geen toelating verleend tot overdracht onder de levenden, dan kunnen zij overeenkomstig artikel 251 van het Wetboek van Vennootschappen opkomen tegen deze weigering. De erfgenamen en legatarissen van aandelen, die geen vennoot kunnen worden omdat zij niet als vennoot zijn toegelaten, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen waarvan zij de afkoop mogen vragen overeenkomstig artikel 252 van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 11.

De erfgenamen en rechthebbenden van een overleden vennoot of zaakvoerder, mogen om geen enkele reden zegels doen leggen op de goederen en documenten van de vennootschap noch inventaris doen opmaken.

Voor de uitvoering van hun rechten, zullen zij zich moeten houden aan de inventarissen, rekeningen en documenten van de vennootschap, en aan de regelmatig genomen beslissingen van de algemene vergadering.

C-.BESTUUR EN CONTROLE.

Artikel 12.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Wanneer zij voor de vennootschap handelen, zullen de zaakvoerders) steeds hun

handtekening laten voorafgaan of volgen door de vermelding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij handelen en voor welke vennootschap zij optreden, tenzij dit duidelijk blijkt uit het stuk dat zij ondertekenen.

Aan de zaakvoerder wordt geen vaste wedde toegekend. Zijn bezoldiging wordt door de algemene vergadering vastgesteld.

Artikel 12bis.

Het bestuur van de vennootschap rust thans bij de statutaire zaakvoerder, de heer

STEIJVERS Petrus Clarinus Johannes, geboren te Heerlen (Nederland) op eenentwintig november negentienhonderd vijfenzestig, wonende te 6418 KD Heerlen (Nederland), aan de Riekhof 5, Nederlands nationaal nummer 157400438.

Artikel 13. Intern bestuur.

Elke zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Artikel 14. Externe vertegenwoordigingsmacht.

Elke zaakvoerder, apart handelend, is bevoegd om alle rechtshandelingen te verrichten behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De onbevoegdheid van de zaakvoerder die uit deze bepaling voortvloeit kan door de vennootschap aan derden worden tegengeworpen.

Artikel 15. Bijzonder volmachten.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. Artikel 16. Tegenstrijdig belang.

Het lid van een college van zaakvoerders dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft, dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerder voorgelegde verrichting, is gehouden de artikelen 259, 260 en 261 W Venn. na te komen.

Is er slechts één zaakvoerder en heeft deze bij een verrichting een tegenstrijdig belang met de vennootschap, dan moet hij de vennoten daarvan op de hoogte brengen en mag de verrichting slechts door een lasthebber ad hoc voor rekening van de vennootschap worden gedaan.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Zijn er verscheidene zaakvoerders, dan is de zaakvoerder die bij een verrichting, die de goedkeuring van het college der zaakvoerders behoeft, een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, verplicht het college daarvan op de hoogte te brengen en zijn verklaring te doen opnemen in de notulen van de vergadering.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor een tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst, kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

Hij is gehouden, ten aanzien van zowel de vennootschap als van derden, tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben verkregen.

Artikel 17. Toezicht.

Zolang de vennootschap voldoet aan de ter zake bij wet gestelde criteria, wordt géén commissaris benoemd. Iedere vennoot heeft dan individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Indien een commissaris moet benoemd worden, zal deze benoeming gebeuren door de algemene vergadering, uit de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, overeenkomstig de wet.

D-.ALGEMENE VERGADERING.

Artikel 18: Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar bijeenkomen op de eerste vrijdag van de maand december om elf uur, in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats en op het uur, in de uitnodiging bepaald.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De algemene vergadering mag verder bijeengeroepen worden telkens het belang van de vennootschap dit vereist, op verzoek van de zaakvoerder(s) of commissarissen indien er zijn. Deze moeten de algemene vergadering bijeenroepen wanneer vennoten die een vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen en de krachtens de wet mee te delen documenten. Zij worden vijftien dagen voor de vergadering bij een per post aangetekende brief verzonden aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders.

Evenwel kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Artikel 19.

De algemene vergadering verkiest onder haar leden bij gewone meerderheid van stemmen, de voorzitter en de secretaris.

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de zaakvoerder(s) en door de vennoten die erom verzoeken. Afschriften voor derden worden ondertekend door de zaakvoerder of de meerderheid der zaakvoerders en de commissarissen indien er zijn. Artikel 20.

Ieder aandeel met stemrecht geeft recht op één stem.

Iedere vennoot brengt zijn stem uit, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber die houder is van een schriftelijke volmacht.

Op de vergadering mogen de vennoten hun stem schriftelijk uitbrengen.

Niemand mag bij de algemene vergadering een vennoot vertegenwoordigen als lasthebber, zo hij zelf geen stemgerechtigde vennoot is.

Artikel 21.

De besluiten van de algemene vergadering worden genomen bij meerderheid van de uitgebrachte stemmen, welk ook het aantal aandelen mag wezen dat op de algemene vergadering vertegenwoordigd is, tenzij anders bepaald in de huidige statuten.

Wanneer de vergadering moet beraadslagen over wijzigingen van de statuten, moet de bijzondere meerderheid die de wet hiertoe voorziet in acht genomen worden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

E-.INVENTARIS - JAARREKENING - WINSTVERDELING.

Artikel 22. Boekjaar.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één augustus van ieder jaar en eindigt op eenendertig juli van het jaar daarop volgend.

Artikel 23. Inventaris - Jaarrekening - jaarverslag.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken van de vennootschap afgesloten en maken de zaakvoerder(s) de inventaris en de jaarrekening op, bestaande uit de balans, de resultatenrekening de toelichting. Voor zover dit door de wet wordt vereist, wordt tevens een jaarverslag opgesteld.

Artikel 24. Wettelijke reserve.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Artikel 25. Voor uitkering vatbare winst.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder netto-actief moet worden verstaan : het geheel van het actief zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Artikel 26. Bestemming van de winst.

Over de bestemming van de winst wordt besloten door de algemene vergadering. Deze kan beslissen dat een door haar te bepalen gedeelte van de uitkeerbare winst als dividenden uitgekeerd wordt aan de vennoten.

Zij is steeds bevoegd te besluiten dat de winst geheel of gedeeltelijk wordt gereserveerd of zal overgedragen worden naar het volgend boekjaar.

F-.ONTBINDING EN VEREFFENING.

Artikel 27. Ontbinding.

Na haar ontbinding, door besluit van de buitengewone algemene vergadering of door de rechter, dan wel van rechtswege, blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan door haar vereffening.

Artikel 28. Benoeming van de vereffenaars.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar, zowel ten aanzien van de vennoten als van derden.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen een of meer vereffenaars benoemen en ontslaan. Zij beslist of de vereffenaars, indien er meer zijn, alleen, gezamenlijk, dan wel als college de vennootschap vertegenwoordigen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. Zo de rechtbank weigert over te gaan tot bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

Artikel 29. Bevoegdheden van vereffenaars.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en volgende van het wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, anders besluit.

De vereffenaars kunnen van elke vennoot betaling eisen van de bedragen die deze zich heeft verbonden in de vennootschap te storten en die nodig lijken om haar schulden en de kosten van vereffening te voldoen.

Artikel 30.

Na vereffening van gans het passief zal het batig saldo tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen in hun bezit, nadat deze gebeurlijk op dezelfde vereffeningsvoet zullen gebracht zijn.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan van verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

G-. DIVERSE BEPALINGEN.

Artikel 31. Keuze van woonplaats.

Voor de uitvoering van deze statuten wordt elke vennoot, zaakvoerder, commissaris, vereffenaar, die zijn woonplaats in het buitenland heeft, geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hem alle kennisgevingen en dagvaardingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap.

Artikel 32.

Voor al wat niet uitdrukkelijk voorzien is in de tegenwoordige statuten, wordt verwezen naar de terzake geldende wettelijke bepalingen. Zo zullen, indien de vennootschap slechts één vennoot telt, van rechtswege de bepalingen met betrekking tot de eenhoofdige vennootschap van toepassing zijn.

V.OVERGANGSBEPALINGEN

ALGEMENE VERGADERING

Onmiddellijk na de oprichting hebben de vennoten, in algemene vergadering, volgende

beslissingen genomen:

A) Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze

akte en wordt afgesloten op eenendertig juli tweeduizend dertien.

B) Eerste jaarlijkse algemene vergadering

De eerste algemene jaarvergadering heeft plaats in de maand december van het jaar

tweeduizend dertien.

C) Niet-statutaire zaakvoerders

- Het aantal zaakvoerders wordt bepaald op één (1).

- Wordt benoemd tot statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur, aanvangend op de datum van oprichting van de vennootschap: de heer STEIJVERS Petrus Clarinus Johannes, voornoemd.

- Voornoemde heer STEIJVERS Petrus Clarinus Johannes verklaart gezegde functie van statutair zaakvoerder te aanvaarden en niet getroffen geweest te zijn door een gerechtelijke beslissing die het opnemen van dergelijk mandaat onmogelijk maakt.

D) Commissaris

De comparanten besluiten geen commissaris aan te stellen, aangezien uit te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap niet zal voldoen aan de wettelijke criteria volgens welke een commissaris verplicht dient te worden aangesteld.

E) Herneming van de verbintenissen onderschreven namens de vennootschap in oprichting.

In toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen herneemt de vennootschap de verbintenissen namens haar aangegaan zolang zij in oprichting was. De comparanten verklaren hieromtrent geen enkele verbintenis te zijn aangegaan voor de vennootschap in oprichting voor dewelke bijzondere publiciteitsvoorwaarden zijn voorzien.

F) Verplichting tot het opstellen van een jaarverslag overeenkomstig artikel 94 van het wetboek van vennootschappen.

Aangezien uit te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap niet zal voldoen aan de wettelijke criteria volgens welke een jaarverslag verplicht dient te worden opgesteld, besluiten de comparanten dan ook dat geen jaarverslag zal opgesteld worden.

G) Volmacht

Er wordt hierbij volmacht gegeven aan de burgerlijke Vennootschap onder vorm van

coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  KPMG FIDUCIAIRE , waarvan

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor eensluidend ontledend uittreksel Notaris Eric Gilissen.

Tegelijk hiermee neergelegd :

-een uitgifte van de nog niet geregistreerde akte

-volmacht

Luik B - Vervolg

de zetel gevestigd is te 1130 Brussel, Bourgetlaan 40, met kantoren te 3500 Hasselt, Ilgatlaan 7, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0429.524.215, rechtsgebied Brussel, vertegenwoordigd door de heer CLEMENS Wesley, met macht afzonderlijk op te treden en/of tot indeplaatsstelling, tot het vervullen van alle formaliteiten die ten gevolge van deze akte nuttig zouden zijn of noodzakelijk zouden zijn bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, en onder meer met betrekking tot het handelsregister, het Ondernemingsloket en de B.T.W.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/12/2015 : ME. - JAARREKENING 31.07.2015, GGK 04.12.2015, NGL 22.12.2015 15700-0432-040

Coordonnées
COMUS TECHNOLOGY

Adresse
OVERHAAMLAAN 40 3700 TONGEREN

Code postal : 3700
Localité : TONGEREN
Commune : TONGEREN
Province : Limbourg
Région : Région flamande