CONCENTRA MEDIA REGIE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : CONCENTRA MEDIA REGIE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 404.789.512

Publication

14/05/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

MortWord 11.1

i ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0404.789.612

Benaming

(voluit) : Concentra Media Regie

(verkort) :

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: Herkenrodesingel 10 - 3500 Hasselt

(volledig adres)

Onderwerp akte: Fusievoorstel

FUSIEVOORSTEL d.d. 22 april 2014

DOOR DE RAAD VAN BESTUUR VAN DE VOLGENDE VENNOOTSCHAPPEN:

1. Mediahuis, een naamloze vennootschap naar Belgisch recht met maatschappelijke zetel te Katwilgweg 2, 2050 Antwerpen, ingeschreven in het Rechtspersonenregister (Antwerpen) onder het nummer 0439.849.666 (hierna de "Overnemende Vennootschap").

2, Concentra Media Regie, een naamloze vennootschap naar Belgisch recht met maatschappelijke zetel te Herkenrodesinget 10, 3500 Hasselt, ingeschreven in het Rechtspersonenregister (Hasselt) onder het nummer 0404.789.512 (hierna de "Overgenomen Vennootschap").

3, Concentra Digitale en Mobiele Media, een naamloze vennootschap naar Belgisch recht met maatschappelijke zetel te Herkenrodesin gel 10, 3500 Hasselt, ingeschreven in het Rechtspersonenregister (Hasselt) onder het nummer 0466.742.521 (hierna de "Overgenomen Vennootschap').

(2) en (3) gezamenlijk ook de "Overgenomen Vennootschappen" genoemd,

NA TE HEBBEN UITEENGEZET HETGEEN VOLGT:

(A) Dat de Overnemende Vennootschap en de Overgenomen Vennootschappen (hierna de "Vennootschappen") deel uitmaken van de Concentra-groep;

(B) Dat Corelio NV en (de aandeelhouders van) Concentra NV reeds gedurende enige tijd gesprekken voeren met betrekking tot de samenvoeging van bepaalde activiteiten van de respectieve ondernemingen in een joint venture vehikel, Mediahuis NV, waarin beide ondernemingen zullen participeren (de "Transactie");

(C) Dat, met het oog op de Transactie, de structuur van de Concentra-groep zal worden vereenvoudigd (door beperking van het aantal vennootschappen en integratie van activiteiten), door middel van een fusie waarbij de Overgenomen Vennootschappen zullen worden overgenomen door de Overnemende Vennootschap overeenkomstig artikel 671 W.Venn. (de "Fusie");

(D) Dat de raad van bestuur van de Vennootschappen van oordeel is dat de Fusie plaatsvindt op grond van zakelijke overwegingen zoals bedoeld in artikel 183bis van het Wetboek van Inkomstenbelastingen '92 en kan worden doorgevoerd onder de toepassing van artikel 211 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, artikel 117§1 van het Wetboek der registratie-, hypotheek- en griffierechten en van de artikelen 11 en 18 §3 van he B.T.W. Wetboek.

(E) Da! de Fusie dient te worden gesitueerd in het ruimere kader van de Transactie en meer bepaald tot doel heeft een rationalisering en herstructurering van de activiteiten van onder meer de Vennootschappen te bewerkstellingen,

(F) Dat de Fusie zal plaatsvinden onmiddellijk na de partiële splitsing van De \Aie NV, houdende de afsplitsing van diens volledige uitgeefactiviteit verbonden aan de Gazet van Antwerpen naar Mediahuis NV resp. vôôr de fusie door overneming door Mediahuis NV van Concentra Classifieds NV.

(G) Dat het maatschappelijk doel van de Overnemende Vennootschap en van de Overgenomen Vennootschappen daarenboven in zekere mate gelijklopend is en dat door de voormelde vennootschappen uitgeoefende onderscheiden activiteiten tevens sterk complementair zijn, hetgeen een operationele en juridische integratie van beide entiteiten bijkomend verantwoordt.

19! II 101

II

RECHTBANK van KOOPHANDEL te ANTWERPEN

02 MEI 2014

aelPMeeree`

I ie

Op de laatste blz. van 1-ulk B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

WORDT HET VOLGENDE FUSIEVOORSTEL VASTGESTELD:

1 FUSIE ZOALS BEDOELD IN ARTIKEL 671 W.VENN.

De Vennootschappen verklaren dat ze aan hun respectievelijke buitengewone algemene vergadering onderhavig fusievoorstel zullen voorleggen. Onderhavig fusievoorstel betreft de rechtshandeling zoals bedoeld in artikel 671 W.Venn. e.v. waarbij het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen van de Overgenomen Vennootschappen als gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaat op de Overnemende Vennootschap tegen uitreiking van aandelen in de Overnemende Vennootschap (hierna de Tusie").

Dit fusievoorstel zal worden voorgelegd aan de algemene vergadering van de Vennootschappen.

2 MAATSCHAPPELUK DOEL  STATUTEN  AANDEELHOUDERSCHAP (Artikel 693, 1° W_Venn.) 2.1 Maatschappelijk doel

(a) Het maatschappelijk doel van de Overnemende Vennootschap luidt als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

1, Het uitgeven, drukken, exploiteren, verspreiden en verdelen van alle dagbladen, tijdschriften, boeken en

aile andere drukwerken in de breedste zin, alsmede de vertegenwoordiging van andere uitgevers en drukkers_

2. De exploitatie van alle multi-mediale communicatiemiddelen.

3, Het geheel van een drukkerij- en uitgeversbedrijf en aanverwante bedrijven, waaronder;

- de voorbereidende werken voor de drukkerij, zoals copywriting, lay-out, kieurselektie, beeldverwerking;

- het drukken zelf en het uitgeven van aile mogelijke drukwerken in de breedste zin van het woord zoals

publikaties, folders, brochures, periodieken en pu-bliciteitsbladen;

- alle post-press-diensten zoals bundelen, verzamelen, verzendklaar-maken;

zonder dat deze opsomming beperkend

Ter verwezenlijking van haar doel zal de maatschappij in heel ruime mate een beroep doen op alle

mogelijke nieuwe technologieën en geavanceerde tech-nieken en tevens onderzoek en ontwikkeling verrichten

op het vlak van hard- en software ter verwerking van alle pre-press-, press- en post-press-aktiviteiten.

4. Het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt en aan derden, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij financieel, met inbegrip van de borgstelling, avalgeving, of inpandgeving van onroerende goederen.

5. De verwerving en de uitbating van brevetten, concessies en titels.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrich-tingen, financiële en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor re-kening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan aile onder-nemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanvetwant doel na-streven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar pro-dukten te vergemakkelijken.

Zij kan ook funkties van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen."

(b) Het maatschappelijk doel van de Overgenomen Vennootschappen luidt als volgt:

Concentra Media Regie NV;

De vennootschap stelt zich tot doel:

1. Het voeren van reclameregies en sponsoring in de meest ruime zin van het woord, zowel ais houder en/of als agentschap, met het oog op publicatie, inlas-sing en/of uitzending in aile mogelijke vormen van audio- en visuele media, onder andere lokale en regionale radio's en televisie, alsook van geschreven pers.

2. Het verrichten van alle aard van activiteiten in verband met alle soort van in-formatievergaring en informatieverspreiding in de vorm van tekst, beeld en ge-luid,

3. Het nemen van culturele initiatieven, het inrichten van manifestaties, vermake-lijkheden en evenementen, en dergelijke meer.

4. Het produceren, het exploiteren en het distribueren van alle soorten van infor-matiedragers, dit zowel in gedrukte vorm als via elektronische weg zoals net-werken, kabel, cd's, banden, schijven en andere digitale opslag media,

Deze opsomming is niet limitatief.

Aile hoger vermelde activiteiten richten zich naar een industrieel cliënteel, naar groot- en kleinhandel en naar particulieren.

De vennootschap zal belangen kunnen nemen op gelijk welke wijze in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen die een identiek of aanverwant doel hebben of die van aard zijn om de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen,

Concentra Digitale en Mobiele Media NV:

De vennootschap stelt zich tot doel:

1.De uitbating van een uitgeversbedrijf.

,Voor.4 liehoud11e aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

i

Voorbehouden aan het Be1gischs Staatsblad

2.Alle gedrukte, audiovisuele, online, interactieve en mobiele toepassingen inzake' communicatieverspreiding, contentverspreiding, advertentieopmaak, adver-tentieverspreiding, entertainment, dating, games, en dit onder aile mogelijke vormen,

3.De aan- en verkoop van boeken en tijdschriften.

4.Alle aan- en verkoop, import en export in verband met voorgaande activiteiten.

5.Alle aan- en verkoop, import en export, alle fabricatie van grondstoffen, beno-digdheden, half afgewerkte en eindproducten in verband met de hiervoor ver-melde doeleinden.

6.Alle cornmissiecontracten in verband met bovengenoemde activiteiten.

Zij kan deelnemen in of zich op een andere wijze interesseren aan andere vennoot-schappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties. Zij mag zich hiervoor borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken: Zij mag ook de functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen. In het algemeen mag zij aile verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel, en dit zowel in België als in het buitenland,

2.2 Statuten

De Vennootschappen oordelen dat de huidige statuten van de Overnemende Vennootschap geschikt zijn

als basis voor de verdere uitbouw van de onderneming na de fusie.

2.3 Maatschappelijk kapitaal en aandeelhouderschap

Het maatschappelijk kapitaal van de Overnemende Vennootschap, onder voorbehoud dat de partiële splitsing van De Vlijt NV met inbreng van de uitgeefactiviteiten van Gazet van Antwerpen in Mediahuis NV doorgang vindt, bedraagt 102.990,39 EUR, vertegenwoordigd door vijfhonderd tweeënzestigduizend vijfhonderd (598.688) aandelen op naam zonder nominale waarde. De aandelen worden gehouden als volgt:

Aandeelhouder Aantal aandelen

1. Concentra NV 171.600

2. Concentra Media Groep NV 427.088

Totaal 598.688

Het maatschappelijk kapitaal van de Overgenomen Vennootschappen bedraagt:

- Concentra Media Regie NV : 100.000 EUR vertegenwoordigd door 600 aandelen op naam zonder

nominale waarde.

De aandelen worden gehouden als volgt:

Aandeelhouders Aantal aandelen

Concentra Mediagroep NV 600

Totaal 600

- Concentra Digitale en Mobiele Media NV : 186.000 EUR vertegenwoordigd door 100 aandelen op naam

zonder nominale waarde.

De aandelen worden gehouden als volgt:

Aandeelhouders Aantal aandelen

Concentra Mediagroep NV 100

Totaal 100

3 RUILVERHOUDING (Artikel 693,2° W.Venn.)

Als tegenprestatie voor de overdracht van het gehele vermogen van de Overgenomen Vennootschappen aan de Overnemende Vennootschap, zal de enige aandeelhouder van de beide Overgenomen vennootschappen, nieuwe aandelen van de Overnemende Vennootschap ontvangen, in verhouding tot de fusieruilverhouding zoals hierna gedefinieerd.

De ruilverhouding tussen cie nieuwe aandelen van de Overnemende Vennootschap en de aandelen van Overgenomen Vennootschappen is vastgesteld op basis van de boekhoudkundige eigen vermogenswaarde van de Overgenomen Vennootschappen t.o.v. de boekhoudkundige eigen vermogenswaarde van de Overnemende Vennootschap. De boekhoudkundige eigen vermogenswaarde van de bij de verrichting betrokken vennootschappen op 31 december 2013, en, specifiek voor de Overnemende Vennootschap, rekening houdend met de voorgenomen inbreng als gevolg van de partiële splitsing van De Vlijt NV met inbreng van haar uitgeefactiviteiten van Gazet van Antwerpen in de Overnemende Vennootschap, bedraagt *

- voor Concentra Media Regie NV: 62.606,31 EUR

- voor Concentra Digitale en Mobiele Media NV: 130.803,01 EUR

- voor de Overnemende Vennootschap : 7.866.649,67 EUR.

Rekening houdend met de aldus bestaande eigenvermogenswaarde van de aandelen van de Overnemende Vennootschap ad 13,14 EUR per aandeel, zullen, als gevolg van de voorgestelde verrichtingen, 14.719 nieuwe

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

aandelen van de Overnemende Vennootschap uitgegeven worden als vergoeding voor de overdracht van het gehele vermogen van Concentra Media Regie NV en Concentra Digitale en Mobiele Media NV.

De nieuwe uit te geven aandelen In de Overnemende Vennootschap zullen nominatieve aandelen zijn, zonder vermelding van nominale waarde, en zullen in aile opzichten dezelfde rechten genieten als de bestaande aandelen,

De tegenprestatie voor de aandelen van de Overgenomen Vennootschappen zal enkel uit nieuwe aandelen van de Overnemende Vennootschap bestaan; de aandeelhouder van de beide Overgenomen Vennootschappen zal geen bijkomende opleg in cash ontvangen,

4 WIJZE VAN UITREIKING VAN AANDELEN IN OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP (Artikel 693, 30 W.Venn.)

De omzetting van aandelen van de Overgenomen Vennootschappen in aandelen van de Overnemende Vennootschap zal verzekerd worden door de raad van bestuur van de Overnemende Vennootschap door inschrijving in het aandelenregister van de Overnemende Vennootschap binnen één week na datum van de Buitengewone Algemene Vergaderingen die over voorliggende Fusie dienen te beslissen.

Het aandeelhoudersregister van de Overgenomen vennootschappen zal vernietigd worden,

5 DATUM VANAF WELKE DE NIEUWE AANDELEN RECHT GEVEN TE DELEN IN DE WINST (Artikel 693, 4° W.Venn.)

De Vennootschappen stellen voor de datum vanaf welke de nieuwe door de Overnemende Vennootschap uit te geven aandelen recht geven te delen in de winst, vast te stellen op 1 januari 2014,

6 BOEKHOUDKUNDIG EFFECT (Artikel 693, 5° W,Venn.)

De Vennootschappen stellen voor de datum vanaf welke de handelingen van de Overgenomen Vennootschappen ingevolge de Fusie boekhoudkundig, en vanuit het oogpunt van de direote belasting, zutlen worden geacht te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap, vast te stellen op 1 januari 2014.

7 BIJZONDERE RECHTEN VAN AANDEELHOUDERS (Artikel 693,6° Mann.)

Er zijn in de Overgenomen Vennootschappen geen aandelen of andere effecten die bijzondere rechten

verlenen.

Bijgevolg dient hieromtrent geen bijzondere regeling te worden uitgewerkt.

8 BIJZONDERE BEZOLDIGING VOOR DE COMMISSARIS / BEDRIJFS-REVISOR / EXTERNE ACCOUNTANT (Artikel 693, 7° W.Venn.)

Aangezien er geen verslaggeving overeenkomstig artikel 695 §1 van het Wetboek van Vennootschappen dient te worden opgemaakt (zie punt 11)1 wordt dienaangaande ook geen bezoldiging vastgesteld voor het opstellen van dit verslag.

9 BIJZONDERE VOORDELEN VOOR DE BESTUURDERS (Artikel 693, 80 W.Venn.)

De Vennootschappen stellen voor geen bijzondere voordelen toe te kennen aan de leden van hun

bestuursorganen

10 VERMELDINGEN IN TOEPASSING VAN HET BODEMSANERINGSDECREET

De overgenomen vennootschappen hebben geen onroerende goederen in eigendom die onder de

toepassing van enige bodemsaneringsreglementering in België vallen.

11 PROCEDURE

11.1 Verzaking aan het opstellen van tussentijdse cijfers van de Vennootschappen

De Vennootschappen stellen voor dat de aandeelhouders verzaken aan het opstellen van tussentijdse

cijfers overeenkomstig artikel 697 § 2, laatste lid W,Venn,

112 Bijzonder verslag van de raden van bestuur van de Vennootschappen

Voorgesteld wordt om, overeenkomstig artikel 694, 2° lid W,Venn. te verzaken aan het opmaken van de

verslagen van de raden van bestuur zoals bedoeld in arti-kel 694, 1° lid W.Venn

In de agenda van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de aan de Fusie

deelnemende vennootschappen, zal worden vermeld dat de ven-nootschappen voornemens zijn voormeld

artikel 694, 2° lid W.Venn. toe te passen.

11.3 Verslag van de commissarissen van de Vennootschappen

Voorgesteld wordt om, overeenkomstig artikel 695 §1 laatste lid W.Venn. te ver-zaken aan het opmaken van

het controleverslag van de commissaris zoals bedoeld in voormeld artikel.

In de agenda van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de aan de Fusie

deelnemende vennootschappen, zal warden vermeld dat de ven-nootschap voornemens is voormeld artikel 695

§1 W.Venn, toe te passen.

De raad van bestuur van de Overnemende Vennootschap heeft haar commissaris verzocht een verslag op

te stellen overeenkomstig artikel 602 W.Venn, inzake de inbreng in nature.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r

,. Voorbehouden aan het Eeelgischl Staatsblad









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/05/2014 - Annexes du Moniteur belge



,

Voor-

behouden

aan het

Brelgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

11.4 Samenroepen van een buitengewone algemene vergadering van de Vennoot-schappen ,

(a) De Vennootschappen beslissen om hun respectievelijke buitengewone algemene vergaderingen samen

te roepen teneinde te beraadslagen en te beslissen over de Fusie.

12 INFORMATIEVERSTREKKING

12.1 Neerlegging ter griffie

De Vennootschappen zullen onderhavig fusievoorstel uiterlijk zes weken voor de algemene vergadering die

over de fusie moet besluiten, ter griffie van de rechtbank van koophandel neerleggen en dit fusievoorstel zal

bekendgemaakt worden bij ulttreksel in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad,

12.2 Beschikbare informatie

De Vennootschappen houden elk de volgende documentatie ter beschikking van de aandeelhouders en

zullen, in de mate vereist door de wet, hen hiervan een afschrift meedelen:

(A) Onderhavig fusievoorstel;

(B) Het verslag, opgesteld overeenkomstig artikel 602 W.Venn., van een extern bedrijfsrevisor of accountant met betrekking tot de inbreng in natura in de Overnemende Vennootschap;

(C) De jaarrekening en van elk van de Vennootschappen over de 3 laatste boekjaren; en

(D) De verslagen van de raden van bestuur en de commissarissen over de 3 laatste boekjaren en dit voor elk van de Vennootschappen.

Elke aandeelhouder zal op zijn verzoek kosteloos een volledig of desgewenst een gedeeltelijk afschrift krijgen van voormelde stukken.

13 KOSTEN

Alle kosten voortvloeiend uit de Fusie worden gedragen door de Ovememende Vennootschap.

14 FISCAAL REGIME

De Fusie zal worden verwezenlijkt onder de toepassing van artikel 211 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, artikel 117§1 van het Wetboek van registratie-, hypotheek- en griffierechten en van de artikelen 11 en 18 §3 van het B.T.W. Wetboek.

Opgemaakt in zes originelen op 22 april 2014 en elke Vennootschap erkent 2 exemplaren te hebben ontvangen, waarvan één is bestemd om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd.

Voor de Overgenomen Vennootschap,

Concentra Media Regie NV,

Amplio BVBA, vast vertegenwoordigd door Paul Verwilt

Bestuurder

Vega Engineering & Consulting, vast vertegenwoordigd door Marc Vangeel

Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/12/2013 : HA107797
24/09/2013 : HA107797
05/07/2013 : HA107797
15/10/2012 : HA107797
05/02/2015 : HA107797
02/05/2012 : HA107797
11/01/2012 : HA107797
17/08/2011 : HA107797
02/05/2011 : HA107797
28/04/2010 : HA107797
02/12/2009 : HA107797
26/11/2009 : HA107797
19/08/2009 : HA107797
28/04/2009 : HA107797
12/06/2008 : HA107797
25/04/2008 : HA107797
18/05/2007 : HA107797
10/05/2007 : HA107797
22/08/2006 : HA107797
22/08/2005 : HA107797
02/05/2005 : HA107797
24/05/2004 : HA107797
21/05/2004 : HA107797
16/05/2003 : HA107797
15/05/2003 : HA107797
15/05/2003 : HA107797
28/08/2002 : HA107797
28/08/2002 : HA107797
13/06/2002 : AN165866
16/06/2001 : AN165866
26/05/2000 : AN165866
20/05/2000 : AN165866
28/04/1999 : AN165866
31/05/1995 : AN165866
25/05/1995 : AN165866
25/05/1995 : AN165866
01/01/1995 : AN165866
03/09/1994 : AN165866
20/05/1994 : AN165866
20/05/1994 : AN165866
20/05/1994 : AN165866
20/05/1994 : AN165866
15/12/1993 : AN165866
01/01/1993 : AN165866
01/01/1992 : AN165866
01/01/1989 : AN165866
01/01/1988 : AN165866
20/05/1987 : AN165866
20/05/1987 : AN165866
12/06/1986 : AN165866
15/05/1986 : AN165866
01/01/1986 : AN165866
24/05/1985 : AN165866

Coordonnées
CONCENTRA MEDIA REGIE

Adresse
HERKENRODESINGEL 10 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande