CONCEPT BUILDING & SERVICES (VERKORT) CB & S

Divers


Dénomination : CONCEPT BUILDING & SERVICES (VERKORT) CB & S
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 892.626.761

Publication

02/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 28.02.2014, NGL 31.03.2014 14080-0400-013
28/10/2014
ÿþModWord 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

,

20 ilelelt..:','" -me" ,;,-1 râ gillitv %ive

" ie} V. koophy'ulel Antwrpon, Md. Toneren

0 9 -10- 2014

-AATS&AD

OffieriGriffie



MONITE.UI

21 -10.

LGISCH S

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr 0892.626.761

Benaming

(voluit) : CONCEPT BUILDING & SERVICES

(verkort) : CB & S

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 3650 Dilsen-Stokkem, Daalderdijk 2A

(volledig adres)

Onderwerp akte Statutenwijziging - Kapitaalverhoging

Uit proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CONCEPT BUILDING & SERVICES", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3650 Dilsen-Stokkem, Daalderdijk 2A, verleden voor notaris Bart VAN DER MEERSCH te BREE op 26 september 2014 blijkt:

1 Nummering van de aandelen.

De algemene vergadering besluit de bestaande honderd (100) aandelen te nummeren van één (1) tot en met honderd (100).

2. Besluit tot kapitaalverhoging

De vergadering beslist tot kapitaalverhoging door inbreng in geld ten bedrage van tweehonderd en vijfduizend euro (205.000,00 ¬ ), zijnde negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, om het maatschappelijk kapitaal te brengen van vijfentachtigduizend euro (85.000,00 E) op tweehonderd negentigduizend euro (290.000,00 ¬ ), met behoud van het bestaand aantal aandelen, zijnde honderd (100): aandelen op naam met ieder een fractiewaarde van één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal, en dit alles onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 Wetboek der Inkomstenbelastingen (W1B). Deze kapitaalverhoging zal volstort worden ten belope van honderd procent (100%). Later doorgevoerde kapitaalvemnlnderingen zullen prioritair worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 W1B,

3, Inschrijving en volstorting op deze kapitaalverhoging

Het genoemde bedrag van in totaal tweehonderd en vijfduizend euro (205.000,00 E) is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening bij Belfius Bank te Brussel, geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CONCEPT BUILDING & SERVICES", zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 24 september 2014.

4. Vaststelling van de verwezenlijking van deze kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt notaris Bart Van Der Meersch akte te nemen van het feit dat de: voormelde kapitaalverhoging van tweehonderd en vijfduizend euro (205.000,00 E) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op tweehonderd negentigduizend euro (290.000,00 E), met behoud van het bestaand aantal aandelen, zijnde honderd (100) aandelen op naam met ieder een fractiewaarde van één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal.

5. Aanpassing van artikel 5 van de statuten

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 5- KAPITAAL.

Het geheel geplaatste maatschappelijke kapitaal van de vennootschap bedraagt TWEEHONDERD: NEGENTIGDUIZEND EURO (290.000,00 E). Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder: nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderdste (1/100ste) van het maatschappelijk kapitaal elk.: De aandelen zijn genummerd van één (1) tot en met honderd (100):

6. Wijziging externe vertegenwoordiging

De algemene vergadering besluit artikel 8 van de statuten integraal te schrappen en te vervangen door'

navolgende nieuwe bepaling:

"EXTERN BESTUUR.

De zaakvoerders kunnen ieder afzonderlijk optreden teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen

jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder."

7. Aanpassing van de statuten aan voorgaande besluiten en de huidige vennootschapswetgeving

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering besluit, na lezing van de statuten, in acht genomen de voorgaande vaststellingen en besluiten, en de opeenvolgende aanpassingen van de toepasselijke wetgeving en in het bijzonder het vernieuwde Wetboek van Vennootschappen van 7 mei 1999, voor het laatst gewijzigd bij Wet van 25 april 2014, de bestaande statuten volledig op te heffen en te vervangen door volledig nieuwe statutaire bepalingen.

De statuten luiden thans als volgt:

1./ NAAM: De vennootschap is als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht ()rider de naam "CONCEPT BUILDING & SERVICES", afgekort "CB & S",

2./ DUUR: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf 2 oktober 2007.

3./ MAATSCHAPPELIJKE ZETEL: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3650 Dilsen-Stokkern, Daalderdijk 2A.

4./ DOEL:

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden als op commissie, zowel in België als in het buitenland:

De vennootschap heeft tot doel het uitvoeren entof coördineren van algemene aannemingen, het bouwen en verbouwen, het onderhoud, de uitrusting, de inrichting, de versiering, de omvorming, de hernieuwing, de expertises en het reinigen en/of herstellen van aile zogenaamde onroerende goederen, parken en beplantingen. De studie en uitvoering van thermische en akoestische isolatiewerken, omvat ook de aankoop, verkoop, verhuring en de handel in het algemeen van alle producten en materialen hiervoor noodzakelijk. Alle schattingen en alle arbitrage, van welke aard ook op tegenspraak of niet, evenals aller verrichtingen die ze kunnen voorbereiden of die er kunnen uit voortvloeien en alle werken behorende tot het beroep van landmeter, van architect, van expert in onroerende goederen. Ze zal namelijk industriële, onroerende, boekhoudkundige, fiscale of andere schattingen mogen doen, alle regelingen uitvoeren van onheilen inzake brand, diefstal, verlies van winsten, schade door oorlogsfeiten of andere, zowel voor haar rekening als van derden, ze verwezenlijken of ze uitvoeren onder welke vorm ook, handelen als technisch raadgever of inzake onroerende goederen. Alsook wordt voorzien de coördinatie van alle onderaannemingen, het aannemen en uitvoeren van alle metsel - en betonwerken, dakwerken terrassen en patio's, timmerwerken, leveren en plaatsen van hout en metalen spanten, trappen, deuren, scheidingswanden en vloeren, aile dakbedekkingswerken, vloer -en tegelwerken, plaffonneringwerken en cementeringwerken, beglazingswerken, sanitaire installaties in onderhoudswerken.

Warmte installaties, koude installaties, installaties voor afstandsverwarming en speciale installaties en onderhoudswerken voor ontwikkelen, regenereren, recupereren van warmte en/of koude en/of elektriciteit. Het plaatsen van zonnepanelen en fotovoltesche platen of elementen.

Gevelreinigingwerken, leveren en plaatsen van alle soorten ramen, deuren, rolluiken en zonneweringen, restauratie van monumenten, geklasseerde gebouwen.

Waterbouwkundige werken zoals de eigenlijke zee -en stroomwerken waaronder het bouwen en herstellen van sluizen, stuwdammen, dijken, zeedammen, kanalen, en technische werken aan de waterwegen en de havenwerken, de grote werken van droogleggen en pompen, de grote irrigatiewerken en regeling van waterlopen, de uitbaggering. Bijzondere grondwerken zoals boringen, peilingen, uitdiepen, het neerslaan van de grondwaterspiegel, funderingswerken, heiwerk, dampplanken, en versterkingswerken van de bodem volgens allerlei methodes. Onderneming voor alle vormen van bodemsanering. Draineringswerken en het ruimen van onbevaarbare waterlopen, het graven en onderhouden van vijvers, rivieren en waterlopen. Het draineren en/of bevloeien van gronden, terreinen, bouwplaatsen, akkers en sportvelden. Alle andere grondwerken die niet eiders worden vernoemd, Het ontwerpen en oprichten van houten en/of metalen constructies zoals loodsen, bruggen, tank, afrasteringen en sporthallen. Het ontwerpen en uitvoeren van alle smeedwerken, siervoorwerpen voor gebouwen, tuinen, planten en recreatieterreinen.

Voor alle inrichtingen, complexen en gebouwen, zowel industriële als residentiële, sport- en amusementsinrichtingen, als hospitalen, en ziekenhuizen zowel in de privé als in de publieke sector:

a) Uit te voeren in aile beroepssectoren, gespecialiseerd of niet, de verkoop, de verhuring en het ontlenen of alle werken in het kader der diensten die betrekking hebben op de techniek, het beheer, de bewaking, de bescherming, de veiligheid, het onderhoud, de hulpverlening.

b) te promoveren door investering, financiering of lening, alle installaties van materiaal en alle grondstoffen, producten, systemen ideeën en brevetten die betrekking hebben op de techniekers nodig voor hun werking en hun uitbating

c) te waarborgen het materiaal, de grondstoffen en de gebruikte producten zowel als de installaties die worden uitgebaat, beheerd of onderhouden, ontwerpen en maken van beurzen in binnen en buitenland.

Wegenbouw en bouw van niet metalen kunstwerken, zoals het bouwen, herstellen en onderhouden van wegen, fietspaden, van vliegvelden en startbanden van niet metalen kunstwerken zoals bruggen en viaducten,

wegen en spoorwegtunnels, watertorens, silo's zwembaden, kolenopslagplaatsen, askuilen, draaischijven, weegbruggen, steunmuren enz, eveneens de rioleringswerken. Leggen van kabels en diverse leidingen met

onder meer de lokalisatie van hoogspanningslijnen en pijpen, de leidingen vaarwater -en gasvoorzieningen, het plaatsen van allerlei elektrische kabels. Het bouwen, aanleggen van speelpleinen en sportvelden evenals van parken en tuinen, met inbegrip van de aanplantingen, omvat eveneens het plaatsen van afsluitingen en omheiningen. Het ontwerpen en aanleggen van tuinen, parken en recreatieterreinen, zoals siertuinen, minigolf, tennisterreinen, speeltuinen, pretparken en wat dies meer.. Het leggen van klinkers en kasseien voor wegen, terrassen en opritten. Het transporteren van alle vaste, vloeibare en gasvormige stoffen en producten, levensmiddelen, vlees, vis, fruit, bieten, witloof en andere landbouwproducten, bloemen, planten, brandstoffen, bouw -en installatiematerialen,

Groot -en kleinhandel van bouwmaterialen, Het aanleggen en het onderhouden van de verkeerssignalisatie en de wegmarkeringen. Het optrekken van gebouwen (ruwbouw en onder dak zetten) evenals de bekisting en het ijzervlechtwerk.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Algemene bouwwerkzaamheden, omvat de bedrijvigheid welke betrekking heeft op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van voltoolingwerken of de cobrdinatie van deze laatste wanneer zij door onderaannemers worden uitgevoerd, eveneens het optrekken van geprefabriceerde gebouwen. Schoorsteen - en ovenbouw, met het optrekken van fabrieksschouwen, nijverheidsovens, en andere soort gelijke werken evenals het metselwerk van ovens en het plaatsen van alle vuurvaste producten,

Slopingswerken en het slopen van kunstwerken en gebouwen, evenals het effenen en het wegruimen. Voegwerken, etukadoorswerken, plafonneer -cementeer en alle andere pleisterwerken, berapingswerken, plaatsen van chapes, gips -en staffwerken en ornamenten. Het leggen van industriële vloeren en polieren, het leggen van vloerdeklagen en bekleding van industriële vloeren, het leggen van vloer beschermingslagen, de vloerbedekkingen met monolitisch karakter op basis van asfalt en synthetische producten of van natuur -of synthetische mortel, industriële kunstharsbedekking met inbegrip van muuroverlappingen. Dakdekken en isolatie tegen vochtigheid en het bedekken van gebouwen met onder meer dakpannen, stro, natuurlijke en kunstleien, stalen platen, en platen in asbestcement en non -ferro - metalen. Het waterdicht maken van gebouwen met asfalt en teer, onder meer het bedekken met asfalt -of met koolwaterstofhoudende producten, gebeurlijk gecombineerd met metalen. Het droogmaken van gebouwen, anders dan met teer en estait. Thermische -en geluidsisorafie, Het plaatsen van gyprocwanden.

Vloerbekleding en muurbekleding, het leggen van tegelvloeren, mozaïek en alle andere bedekkingen van vloeren. Het saneren, het in stand houden of het in zijn oorspronkelijke toestand terugstellen van onder meer orgels, beeldhouwwerken, monumentale horloges, historische wand- en plafondschilderingen, fresco's, schilderijen, glas in lood en brandglasramen, klokken en beiaards, historische textiele wandbekledingen historische gecoupeerd stucwerk, historische schrijnwerken en meubelen, kunstsmeedwerk, historische parketvloeren, water -en wind molenmechanismen. Arduin -en marmerwerken, restauratiewerken, het plaatsen van grafmonumenten, het restaureren, reinigen en wassen van gevels en monumenten.

Het plaatsen van marmer en arduin in gebouwen. Het plaatsen van alle soorten versieringen, schoorsteenmantels en dergelijke in marmer of steen. Aile soorten timmerwerk en metalen schrijnwerk. Het timmer -en schrijnwerk voor gebouwen, het plaatsen van sloten en ijzerwaren voor bouwwerken, het plaatsen van houten en plastiekdeuren en plinten. Het plaatsen van houten en plastiek vensterluiken. Het leggen van parketvloeren en elle andere houten bedekkingen van muren en vloeren.

Het plaatsen van valse schutsels en valse zolderingen in hout. Het plaatsen van aanbouwkeukens en badkamers. Het plaatsen van ijzerwerk, metalen vensterluiken en metalen schrijnwerk evenals het plaatsen van roosters, ramen en deuren, intrekbare en rollende deuren en van buitenrolluiken. Het plaatsen van alle soorten dakgoten het bedekken van muren en zolderingen door het aanbrengen van metalen elementen.

Het plaatsen van alle soorten glas, het bouwen van wanden en bedekkingen in doorschijnend beton. Alle schilderwerk, evenals industrieel schilderwerk. Het kalken van gebouwen en het bestrijken met kalk, het behangen en tofferen, het plaatsen van vloerbedekkingen en van alle andere synthetische bedekkingen van vloeren, onder meer plastiek. Metaalconstructies, montage -en demontagewerken buis -en andere soortgelijke constructies. Het plaatsen van woon-units. Het plaatsen van ventilatie, verwarming met warme lucht, luchtconditionering en de caloriefugage van leidingen en kanalisaties. Het plaatsen van centrale verwarming niet water, stoom of gas en van bijkomende toestellen. Het plaatsen van sanitaire inrichtingen, lood -en zinkwerk, installatie van waterverzachters, het bedekken van daken in non-ferrometalen en het plaatsen van zinken dakvensters, evenals de herstelling -en onderhoudswerken. Het plaatsen, herstellen en onderhouden van allerhande branders -brandertechnicus. Alle elektriciteitswerken zowel in privé-gebouwen als In openbare gebouwen, evenals het plaatsen van bliksemafleiders, elektrische signalisatie allerhande voor wegen, spoorwegen rivieren, zee -en luchtwegen. Het plaatsen en inrichten, onderhouden en herstellen van speciale installaties zoals het inrichten van fabrieken, werkplaatsen, pompstations, koelinstallaties enz, De vennootschap mag tevens elle roerende, onroerende, industriële, commerciële, burgerlijke, financiële, handelsnijverheid, bedrijfstechnische en bedrijfseconomische verrichtingen stellen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden; de vennootschap mag haar maatschappelijk doel zowel in België als in het buitenland uitoefenen en nastreven. Zowel rechtstreeks als door vertegenwoordiging, deelneming, associatie, samensmelting concessie of mandaat, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden. De vennootschap zal zich mogen interesseren door middel van inbreng, fusie, deelname of op andere wijze in elfe bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen. De vennootschap kan ook functies van bestuur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. De vennootschap mag in alle plaatsen van binnen en buitenland exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, verkoopsburelen, bijhuizen, opslag -en bewaarplaatsen, agentschappen of hoe genaamd ook, oprichten Deze opsomming is verklarend en geenszins beperkend.

Zij mag deelnemen, participeren of tussenkomen in andere ondernemingen of vennootschappen of aan deze toestaan tussen te komen, deel te nemen of te participeren in haar bedrijf, wanneer deze ondernemingen

of vennootschappen een identiek, analoog, gelijkaardig of aanverwant maatschappelijk doel hebben, dan wel

van aard zijn de ontwikkeling van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich onledig houden met alle operaties van commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende aard, alsmede verrichtingen op

commissieloori welke hetzij direct of indirect, verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap. Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Zij kan zich borg tellen voor alle verrichtingen van roerende of onroerende aard.

Bedoelde Opsomming is aanwijzend en niet beperkend.

5../ KAPITAAL;

Het geheel geplaatste maatschappelijke kapitaal van de vennootschap bedraagt TWEEHONDERD NEGENTIGDUIZEND EURO (¬ 290.000,00). Het is verdeeld ln honderd (100) gelijke aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderdste (1/100ste) van het maatschappelijk kapitaal elk. De aandelen zijn genummerd van één (1) tot en met honderd (100),

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

BESTUUR:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, personen. al dan niet vennoot.

Zij worden door de vennoten benoemd voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur,

INTERN BESTUUR

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen van intern bestuur verrichten die nodig of dienstig zijn tot

verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de

algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder Js, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige

verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

EXTERN BESTUUR

De zaakvoerders kunnen ieder afzonderlijk optreden teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen

jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

BIJZONDERE VOLMACHTEN

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte

volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden

verbinden de vennootschap, binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de

verantwoordelijkheid van de zaakvoerders ingeval van overdreven volmacht.

STATUTAIR ZAAKVOERDER

Tot statutair zaakvoerder wordt benoemd, voor onbepaalde termijn: de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid "GERRIT VAESSEN", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3650 Dilsen-

Stokkem, Daalderdijk 2,

Deze vennootschap heeft als ondernemingsnummer 0892.366.049 en is belastingplichtige voor de Belasting

over de Toegevoegde Waarde onder nummer BE 0892.366.049.

Met als vaste vertegenwoordiger de heer VAESSEN Gerit Leone Joseph, geboren te Stokkem op 18

november 1945 (rijksregister nummer 45.11.18-243.45), echtgenoot van mevrouw PARADIJS Ludgarde Hélène

Josephine, wonende te 3650 Dilsen-Stokkem, Daalderdijk 2, zoals bekendgemaakt in de bijlagen tot het

Belgisch Staatsblad op 16 oktober 2007, onder nummer 07150850.

Aan de zaakvoerder worden alle machten, voorzien in onderhavige statuten opgedragen.

7.1 CONTROLE BENOEMING

Zolang de benoeming van een commissaris niet wettelijk vereist is, zal iedere vennoot individueel de

onderzoeks- en controlebevoegdheid hebben. De vennoten kunnen zich laten bijstaan door een accountant.

De commissarissen worden benoemd en ontslagen door de algemene vergadering der vennoten die tevens

de duur van de opdracht en de bezoldiging vaststelt.

8./ JAARVERGADERING:

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden

bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand februari om twintig uur (20.00uur). Indien die dag een

wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te

besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten

inhoudt.

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige

wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van

de vennootschap of In een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd

is, aangewezen in de oproeping.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

9./ VERTEGENWOORDIGING VAN VENNOTEN

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse

vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een

gevolmachtigde, al dan niet vennoot,

SCHORSING

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het

stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

AANDELEN IN ONVERDEELDHEID - VRUCHTGEBRUIK OP AANDELEN

Wanneer één of meer aandelen op naam toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon

met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van

de vennootschap slechts uitgeoefend worden door één enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen

door aile gerechtigden.

Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt de uitoefening van het aan dit aandeel verbonden

stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

BESLUITVORMING IN DE GEWONE EN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Tenzij wanneer de wet er anders over beschikt, worden de beslissingen der algemene vergadering

genomen met een gewone meerderheid der geldig uitgebrachte stemmen, welke ook het aantal op de

vergadering vertegenwoordigde aandelen weze.

r



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene

vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verieden. De

personen bedoeld in artikel 271 van het wetboek van vennootschappen mogen van die besluiten kennis nemen.

10./ BESTEMMING VAN DE WINST - RESERVE

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en

afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit,

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief,

zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het

gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet

of de statuten niet mogen uitgekeerd worden, en verder dient gehandeld te worden naar het voorschrift van

artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans,

verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de ultke ring van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

10 het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

20 behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening,

het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Elke uitkering die ln strijd is met deze bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden

terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering te hunnen gunste in strijd met de ;

voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat

deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal

aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

11./ BOEKJAAR;

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op I oktober en eindigt op 30 september van ieder

daaropvolgend kalenderjaar

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Bart VAN DER MEERSCH

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Tongeren

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van het proces-verbaal van statutenwijziging;

- gecoördineerde statuten.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2014 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/07/2013
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

111111111!1.11,HF,1111 ~m

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

rechtbank v, koophandel te TONGEREN

2 5 -06- 2013

De Hoofdgriffier, Griffie



Benaming

(voluit) : CONCEPT BUILDING & SERVICES

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Daalderdijk 2 A, 3650 Dilsen-Stokkem

Ondernemingsnr : 0892.626.761

Voorwerp akte : BENOEMING ZAAKVOERDER

Op de jaarvergadering van 21 juni 2013 is volgend besluit genomen

Er wordt tot bijkomend zaakvoerder benoemd

- de heer Vaessen Rafael, wonende te 3650 Dilsen-Stokkem, Borreshoefstraat 61.

De zaakvoerder zal zijn mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissingen van de algemene vergadering.

Dissen-Stokkern, 21 juni 2013.

Vaessen Kurt

03/07/2013
ÿþx A

Vo.

beha

aan Belg Staat

Benaming

(voluit) :

Rechtsvorm : Zetel : Ondernemingsnr Voorwerp akte :

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

CONCEPT BUILDING & SERVICES

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Daalderdijk 2 A, 3650 Dilsen-Stokkem

089Z626.761

BENOEMING ZAAKVOERDERS

Neergelegd ier gritlte dei

rechtbank y. koophandel te TONGEREN

2 4 -06- 2013

De Hoofdgriflier, Griffie

Op de jaarvergadering van 21 juni 2013 zijn volgende besluiten genomen :

* Tot zaakvoerder worden bijkomend benoemd

- de heer Vaessen Kurt, wonende te 3650 Dilsen-Stokkem, Daalderdijk 2,

- de heer Vaessen Gerrit, wonende te 3650 Dilsen-Stokkem, Daalderdijk 2.

De zaakvoerders zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissingen

van de algemene vergadering.

De zaakvoerders bekomen kwijting voor de door hun vervulde opdracht tijdens het afgesloten boekjaar.

Dissen-Stokkem, 21 juni 2013.

Vaessen Kurt

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 22.02.2013, NGL 25.02.2013 13047-0105-013
05/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 24.02.2012, NGL 28.02.2012 12049-0065-013
19/05/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 25.02.2011, NGL 16.05.2011 11112-0418-012
06/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 26.02.2010, NGL 29.03.2010 10078-0511-012
10/03/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 27.02.2009, NGL 04.03.2009 09068-0106-011

Coordonnées
CONCEPT BUILDING & SERVICES (VERKORT) CB …

Adresse
Zetel: 3650 Dilsen-Stokkem, Daalderdijk 2A

Code postal : 3650
Localité : DILSEN-STOKKEM
Commune : DILSEN-STOKKEM
Province : Limbourg
Région : Région flamande