CONSEPT BOUWGROEP

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : CONSEPT BOUWGROEP
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 472.281.518

Publication

26/02/2014
ÿþ Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11311à1 VM

Ondernemingsnr :0472.281.518

Rechtbank van koophandel

i 7 FEB. 2014

te neerer

Benaming (voluit) :CONSEPT BOUWGROEP

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel :3583 Beringen (Paal), Diestersesteenweg 90 bus 2

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : STATUTENWIJZIGING

Uit een akte opgesteld door notaris Kcen Vermeulen met standplaats te Beringen-Paal op 28 januari 2014 blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap CONSEPT BOUWGROEP volgende besluiten met eenparigheid van stemmen heeft genomen:

Vaststelling dat de vergadering geldig is samengesteld.

De uiteenzetting door de voorzitter wordt na akkoordbevinding dcor de vergadering als juist erkend; zij stelt vast dat ze geldig is samengesteld, dat alle aandelen aanwezig zijn en dat zij bevcegd is om over de onderwerpen van de agenda te beraadslagen.

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging de volgende besluiten:

I. Ontslaq en décharge

Met het oog op de hierna te beslissen omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, beslist de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen de bestuurders in functie te ontslaan van hun opdracht en hen décharge te verlenen voor het door hen gevoerde beleid: - De heer ROOSEN Stefan Margaretha André, nationaal nummer 70.05.03 209-42, wonende te 3510 Hasselt (Kermt), Holrakkerstraat 85.

- De heer WIJCKMANS Eddy Robert, nationaal nummer 4710.22 219-81, wonende te 3945 Ham, Zwartenhoekstraat 5.

- De heer WIJCKMANS Jan Karel Jozef, nationaal nummer 65.05.04 265-45, wonende te 3945 Ham, Dorpsstraat 41.

- De heer ANDRONICO Agostino, nationaal nummer 60.10.29 265-01, wonende te 3980 Tessenderlo, Schutpenning 49

- De heer SMEULDERS Rudi Roger, nationaal nummer 64.05.10 215-88, wonende te 3945 Ham, Dorpsstraat 50b.

II. Omzetting

a) Verslagen

De algemene vergadering ontslaat eenparig de voorzitter van het voorlezen van de verslagen opgesteld conform artikels 776, 777 en 778 van het Wetboek van Vennootschappen, met name het verslag opgesteld door de raad van bestuur de dato 21 januari 2014 dat het vcorstel tot omzetting van de vennootschap toelicht en van het verslag de dato 16 december 2013, opgesteld door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VCLJ Bedrijfsrevisoren" met zetel te 2000 Antwerpen, Leopoldstraat 37 en vertegenwoordigd door de heer Patrick Kilian, bedrijfsrevisor, aangewezen door de bestuurders, over de staat van activa en passiva van de vennootschap de dato 31 oktober 2013, hetzij minder dan drie maanden daarvoor opgesteld.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

"VI. CONCLUSIE

Ondergetekende, VLCJ Bedriffsrevisoren BVBA, met zetel te 2000 Antwerpen, Leopoldstraat 37, vertegenwoordigd door de heer Patrick Kilian, bedrijfsrevisor, is overgegaan tot uitvoering van de opdracht zoals omschreven in artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen.

Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 oktober 2013 opgesteld door het

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

. r,

Voor- Luik B - vervolg

behouden bestuursorgaan van de NV"CCN_ SEPTBOUWGROEP heeft~plaatsgehad_________.______._~_

aan het Op basis van onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van de betrokken naamloze vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, en op basis van de ons door het bestuursorgaan van de NV "CONSEPT BOUWGROEP" bezorgde informatie, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad, onder voorbehoud van:

-""Fèlgirefi- - de rubriek voorraden ad 60.000,00 Euro: we bekwamen onvoldoende Informatie omtrent de actuele marktwaarde van het onroerend goed (appartement bestemd voor verkoop) en we kunnen dat ook geen uitspraak doen over de waardering van deze rubriek;

Staatsbiad - de rubriek handelsvorderingen ad 111.491,46 Euro: de vervaldatum van betrokken handelsvorderingen is reeds geruime tijd verlopen en er werd geen voorziening voor dubieuze debiteuren aangelegd om rekening te houden met mogelijk incasso problemen en minderwaarden. We kunnen ons dan ook niet uitspreken over de volwaardigheid van de handelsvorderingen en dienen voor deze rubriek een voorbehoud te maken.

Het netto-actief volgens de staat van activa en passiva afgesloten per 31 oktober 2013 bedraagt 243,933,22 Euro en is 274.066,78 Euro kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van 518.000,00 van de vennootschap, Het netto-actief is groter dan het minimumkapitaal vereist voor de oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Tot slot wijzen wij erop dat dit verslag enkel kan gebruikt worden ten behoeve van de voorgenomen omzetting en niet kan gebruikt worden voor andere doeleinden.

Antwerpen, 16 december 2013. VCLJ Bedrijfsrevisoren BVBA. Vertegenwoordigd door (getekend) Patrick Kilian. Bedrijfsrevisor"

Aile aanwezigen verklaren een exemplaar van de verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Een exemplaar van voormelde verslagen zal tegelijk niet de expeditie van deze akte worden neergelegd zoals voorgeschreven door artikel 783 Wetboek van Vennootschappen.

b) Omzetting

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen, in overeenstemming met artikels 774 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, de naamloze vennootschap "CONSEPT BOUWGROEP" om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zodat deze omzetting geen verandering brengt in de rechtspersoonlijkheid van de vennootschap, die onder de nieuwe vorm blijft bestaan.

De zetel en het maatschappelijk doel blijven ongewijzigd.

Naar aanleiding van de omzetting worden de aandelen omgezet in een gelijk aantal aandelen op naam zonder vermelding van waarde.

De activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en waardevermeerderingen, blijven dezelfde en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de comptabiliteit, die door de naamloze vennootschap werden gehouden, voortzetten en de bestaande contracten overnemen.

De vennootschap behoudt het ondernemingsnummer BTW BE 0472.281.518 waaronder de naamloze vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Hasselt.

De omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap, weergegeven in hogervermeld verslag, afgesloten op 31 oktober 2013.

Alle verrichtingen die sedert die datum werden gedaan door de naamloze vennootschap, warden geacht verricht te zijn door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de jaarrekeningen.

Met eenparigheid van stemmen beslist de vergadering de rechtsvorm van de vennootschap te wijzigen in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de opschortende voorwaarde van aanvaarding door de vergadering van de statuten van de vennootschap in haar nieuwe rechtsvorm. III. Reële kapitaalvermindering

a) De algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen het kapitaal van de vennootschap met tweehonderdduizend euro (¬ 200.000,00) te verminderen zodat het kapitaal van vijfhonderd achttien duizend euro (¬ 518.000,00) tot driehonderd achttien duizend euro (¬ 318.000,00) wordt herleid, door terugbetaling in geld aan de vennoten naar evenredigheid van hun deelneming in het kapitaal en/of een boeking in credit op de rekening-courant van de vennoten in de boeken van de vennootschap.

De kapitaalvermindering zal plaatshebben zonder vernietiging van aandelen doch met evenredige vermindering van de fractiewaarde van de aandelen.

b) De algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen dat de terugbetaling van de vennoten en/of een boeking in credit op de rekening-courant van de vennoten zal gebeuren, indien binnen twee maanden na de bekendmaking van het besluit, de schuldeisers volgens artikel 317 van het Wetboek van vennootschappen geen zekerheid hebben geëist voor de schuldvorderingen die op



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2014 - Annexes du Moniteur belge



Luik B - vervolg

rhet ogenblik van de bekendmaking nog niet vervallen zijn. Na het verstrijken van de gemelde termijn, zal de zaakvoerder slechts tot uitbetaling en/of een boeking in credit op de rekening-courant overgaan, voor zover de schuldeisers voldoening hebben gekregen. Zolang de vennoten niet zijn terugbetaald zullen de vrijgekomen bedragen op een afzonderlijke rekening worden geboekt.

De gelden zullen worden betaalbaar gesteld in de zetel van de vennootschap op data die de zaakvoerder de vennoten zal meedelen mits de vennoten het inschrijvingsbewijs op de aandelen voorleggen.

IV. Formele kapitaalvermindering

a) Uit de staat van actief en passief opgesteld op datum van 31 oktober 2013 blijkt dat de vennootschap verliezen heeft geleden voor een totaal bedrag van tweehonderd drieëntachtig duizend vierhonderd veertien euro twaalf cent (¬ 283.414,12) en dat dit de reden is waarom aan de algemene vergadering werd voorgesteld het kapitaal van de vennootschap te verminderen met tweehonderd tachtig duizend euro (¬ 280.000,00).

De algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen het kapitaal van de vennootschap met tweehonderd tachtigduizend euro (¬ 280.000,00) te verminderen zodat het kapitaal van driehonderd achttien duizend euro (¬ 318.000,00) tot achtendertigduizend euro (¬ 38.000,00) wordt herleid, door aanzuivering van geleden verliezen zonder vernietiging van aandelen overeenkomstig artikel 318 van het Wetboek van vennootschappen

De gebonden reserve is bestemd om de bestaande verliezen af te boeken met tweehonderd tachtig duizend euro (¬ 280.000,00).

b) De vergadering beslist eenparig dat de statuten van de vennootschap in haar nieuwe rechtsvorm voortaan zullen luiden als volgt:

STATUTEN

RECHTSVORM EN NAAM :

De vennootschap neemt de vorm aan van een Besloten Venncotschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

De naam luidt "CONSEPT BOUWGROEP".

DUUR:

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

ZETEL:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Beringen (Paal), Diestersesteenweg 90 bus 2.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL:

Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt achtendertigduizend euro (¬ 38.000,00).

Het is verdeeld in tweehonderd negenenvijftig (259) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale

waarde, die ieder één/tweehonderd negenenvijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

BEGIN EN EINDE BOEKJAAR:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder

jaar.

BEPALINGEN BETREFFENDE HET AANLEGGEN VAN RESERVES - DE VERDELING VAN DE

WINST:

Het batig slot dat de balans aanwijst, nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en

afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat

deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt aangewend volgens het besluit van de algemene vergadering.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-

actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden

het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle

reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar

het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

BESTUUR  OMVANG BEVOEGDHEDEN EN WIJZE VAN UITOEFENEN:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot,

INTERN BESTUUR  BEPERKINGEN:

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn

tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor

volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige

verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT:

De zaakvoerder, die alleen kan optreden, vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

COMMISSARIS:

er werd geen commissaris benoemd.

pogL

----- - -

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Staatsblad

Voor- Luik B - vervolg

behouden De vennootschap heeft tot doel:

aan het alle onroerende goederen, zowel gebouwde als ongebouwde huizen, appartementen, kantoren, nijverheidsgebouwen, terreinen, gronden en eigendommen in het algemeen aankopen en verkopen, huren, verhuren, ruilen, omvormen of afbreken, in leasing geven of nemen, valoriseren, renoveren, exploiteren, alle basisakten opstellen, alle gronden verkavelen, alle grond- en wegeniswerken laten uitvoeren en de gronden en wegenissen voorzien van alle nodige of nuttige nutsvoorzieningen en uitrustingen; het verstrekken van adviezen en het verrichten van controletaken in dezelfde context, projectontwikkeling; promotie;

Staatsbiad handelaar in onroerende goederen;

in concessie en erfpacht geven en nemen, als bemiddelaar optreden in hoedanigheid van

immobiliënmakelaar in iedere onroerende transactie, en dit zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden;

alle plaatsbeschrijvingen, kostenbegrotingen en schadebepalingen van alle onroerende goederen vaststellen en redigeren;

alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van onroerende goederen in eigen patrimonium of in patrimonium van derden; het doen van opmetingen van bebouwde en onbebouwde onroerende goederen, maken van metingsplannen, maken van bouwkundige tekeningen en plannen, dit alles in de meest ruime zin van het woord;

het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijke doel verband houden; alle verrichtingen te doen die betrekking hebben op alle activiteiten van een makelaarskantoor in immobiliën van alle aard, die in België en Europa toegelaten zijn;

- Aan- en verkoop van onroerende goederen. Handel in onroerende goederen.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van

haar doel, zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefe-

nen.

Het doel kan enkel gewijzigd worden bij een besluit van een buitengewone algemene vergadering,

gehouden ten overstaan van een notaris.

JAARVERGADERING:

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden

bijeengeroepen op de vierde woensdag van de maand juni om veertien uur.

Indien die dag geen werkdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

VERTEGENWOORDIGING VAN VENNOTEN:

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse

vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd warden door

een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

STEMRECHT:

Elk aandeel geeft recht op één stem.

AANDELEN IN ONVERDEELDHEID - VRUCHTGEBRUIK OP AANDELEN:

Meerdere gerechtigden voor één aandeel

De vennootschap erkent slechts één enkele eigenaar per aandeel, Wanneer één of meerdere aandelen

toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van

vertegenwoordiging, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap

slechts uitgeoefend worden door één enkele persoon, die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle

gerechtigden; zolang zodanige aanwijzing niet is gedaan, blijven ze geschorst.

Vruchtgebruik op aandelen

Wanneer een aandeel met vruchtgebruik bezwaard is en er geen gemeenschappelijke volmachtdrager

werd aangeduid, dan wordt de uitoefening van het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend

door de vruchtgebruiker, behoudens voor wat betreft de besluiten over kapitaalvermindering,

kapitaalverhoging en invereffeningstelling van de vennootschap. In deze laatste gevallen komt het

stemrecht de blote eigenaar toe.

Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging de blote

eigenaar toe. De nieuw verkregen aandelen zijn met hetzelfde vruchtgebruik bezwaard als de oude.

Laat de blote eigenaar het voorkeurrecht onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen. De

aandelen die deze laatste op die manier alleen verkrijgt, komen hem toe in volle eigendom.

V. Benoemingen

a) Benoeming van zaakvoerders

Met eenparigheid van stemmen besluit de algemene vergadering te benoemen ais eerste gewone

zaakvoerders voor onbeperkte duur:

- De heer ROOSEN Stefan Margaretha André, nationaal nummer 70.05,03 209-42, wonende te 3510



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2014 - Annexes du Moniteur belge



1 .!+ .y

Luik B - vervolg

Hasselt (Kermt), Holrakkerstraat 85. - De heer W!JCKMANS Eddy Robert, nationaal nummer 47.10.22 219-81, wonende te 3945 Ham, Zwarten hoekstraat 5.

- De heer WIJOKMANS Jan Karel Jozef, nationaal nummer 65.05.04 265-45, wonende te 3945 Ham, Dorpsstraat 41.

- De heer ANDRONICO Agostino, nationaal nummer 60.10.29 265-01, wonende te 3980 Tessenderlo, Schutpenning 49

- De heer SMEULDERS Rudi Roger, nationaal nummer 64.05,10 215-88, wonende te 3945 Ham,

Dorpsstraat 50b.

Zij verklaren die opdracht te aanvaarden onder de bevestiging dat niets zich daartegen verzet.

b) Bezoldiging

De algemene vergadering besluit eenparig:

- de zaakvoerders oefenen hun opdracht onbezoldigd uit tot een andersluidende beslissing van de

algemene vergadering.

VI. Machtiging

Met eenparigheid van stemmen verleent de algemene vergadering machtiging aan de zaakvoerders tot

uitvoering van de besluiten die dienen genomen te worden aangaande de voornoemde punten.

VOOR ONTLEDEND UITREKSEL

Notaris Koen Vermeulen

Tegelijk hiermee aangelegd: expeditie van de akte, twee volmachten, bijzonder verslag van de raad van

bestuur en verslag van de bedrijfsrevisor.

Voor-

behouden

aan het

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

30/08/2013
ÿþOndernemingsar : 0472.281.518

Benaming

(voluit) : COnSept

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Diestersesteenweg 90 bus2, 3583 Paal

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en herbenoeming bestuurders

De algemene vergadering van 26106/2013 heeft het ontslag aanvaard van aile bestuurders van de vennootschap vanaf 26/06/2013. Er wordt hen décharge verleend voor hun gevoerd beleid.

Tevens wordt met éénparigheid van stemmen de herbenoeming als bestuurders van:

-Roosen Stefan, Holrakkerstraat 85, 3510 Kermt;

-Wijckmans Eddy, Zwartenhoekstraat 5, 3945 Ham;

-Wijckmans Jan, Dorpsstraat 41, 3945 Ham;

-Andronico Agostino, Schutpenning 49, 3980 Tessenderto;

Smeulders Rudi, Waterstraat 3A, 3945 Ham

goedgekeurd voor een periode van zes jaar vanaf 26/06/2013.

Onmiddellijk na de algemene vergadering komt de raad van bestuur bijeen en benoemt

" Roosen Stefan en Smeulders Rudi tot afgevaardigde bestuurders.

Wijckmans Eddy Stneutders Rudi

Bestuurder Afgevaardigde bestuurder



Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Md Waal 11.1

~v fleBÿ~

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

IIua~n~nii~nn~~~Hm

1 1 3979

Rechtbank van koophandel

O A l6, 2013

te HASSELT

Griffie

1-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

25/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 26.06.2013, NGL 23.07.2013 13335-0451-015
01/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 27.06.2012, NGL 30.07.2012 12348-0341-014
02/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 22.06.2011, NGL 30.08.2011 11490-0589-015
30/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 23.06.2010, NGL 27.07.2010 10349-0189-013
03/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 24.06.2009, NGL 27.08.2009 09683-0095-012
18/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 25.06.2008, NGL 14.07.2008 08411-0327-013
12/09/2007 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2006, GGK 27.06.2007, NGL 06.09.2007 07716-0309-014
02/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 27.06.2007, NGL 26.07.2007 07493-0114-014
01/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 28.06.2006, NGL 26.07.2006 06558-1848-012
30/06/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 22.06.2005, NGL 27.06.2005 05361-1546-011
21/12/2004 : HA104441
22/07/2004 : HA104441
14/07/2003 : HA104441
18/07/2002 : HA104441
10/02/2001 : HA104441
13/07/2000 : HAA017778

Coordonnées
CONSEPT BOUWGROEP

Adresse
DIESTERSESTEENWEG 90, BUS2 3583 PAAL

Code postal : 3583
Localité : Paal
Commune : BERINGEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande