CONSERO MANAGEMENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CONSERO MANAGEMENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 544.842.862

Publication

06/02/2014
ÿþ0.10d POF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111t1111,1!1.11

BELGISCH

MONITE

30 -0

- 201/1 1-< Bareerfiank

to.lioqhandil to TONGEREN

23 -01- 2011i

..:,-- Griffie

DFloofdgriffier,



Ondernemingsnr 0 5 4 4 . QI 2 8 6 2

Benaming voiiiit): CONSERO MANAGEMENT

(ve(korw

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel 3630 Maasmechelen, Geloesiaan(M) 37

(volledig

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Tine Smeets te Eisden-Maasmechelen op tien januari tweeduizend veertien neergelegd voor registratie met het zog op de publicatie dat:

GEHLEN Egidius Hendrikus Maria, nationaal nummer 61,11.01 619-30, geboren te Sittard (Nederland) op één november negentienhonderd eenenzestig, echtgenoot van HELLER Kirsten, wonende te 3630 Maasmechelen, Geloeslaan 37;

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de benaming "CONSERO MANAGEMENT",

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3630 Maasmechelen, Geloeslaan(M) 37,

Doel

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, alle verrichtingen die, algemeen genomen op een of andere wijze verband houden met:

- het bemiddelen bij aan- en verkoop van, in- en verhuur van en de handel in kranen, liften en bouwmachines.

- Het uitvoeren, opvolgen en coördineren van technische testen op voornoemd gebied;

- Consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand verlenen op voornoemd domein;

De vennootschap kan zowel in België als in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten In rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden. Het waarnemen van bestuurs-en vereffeningsmandaten in om het even welke Belgische of buitenlandse, reeds bestaande of nog op te richten vennootschappen. Meer in het bijzonder kan de vennootschap ondernemingen waarin zij participeert, mee besturen en toezicht uitoefenen op de bedrijfsvoering teneinde de ontwikkeling en de realisatie van het maatschappelijk doel van deze ondernemingen te stimuleren en te coOrdineren. Aile opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren zonder dat deze op enigerlei wijze beperkend wezen.

Duur

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur

Kapitaal

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR).

Op de laatste blz, van LJ.!jL6 vermelden Rooto Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de persoio)n(en) bevoegd de echispersoon ten aanzien van (lei den te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtetening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het is verdeeld in honderd (100) aandelen op naam, zonder aanduiding van een nominale waarde, die ieder één/honderdste (1/100') van het kapitaal vertegenwoordigen,

GgHLEN Egidius voornoemd, schrijft in op het kapitaal met een volstorting ten bedrage van twaalfduizend vierhonderd Euro (12.400,00 ¬ ), in ruil waarvoor hij honderd (100) aandelen bekomt, met volgnummers één (1) tot en met honderd (100).

De vennootschap beschikt uit dien hoofde over een bedrag van twaalfduizend vierhonderd Euro (12,400,00 ¬ ). Algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand juni om achttien uur (18.00 uur). Indien deze dag een wettelijk feestdag wordt, wordt de algemene vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag om achttien uur (18.00 uur).

Bestuur

Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten,

wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon aan te duiden, die belast wordt niet de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen, Bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens de handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen zij een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid

vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de hierna vermelde door bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger,

Boekjaar

Hot boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december.

Bestemming van de winst - reserve

Hot batig slot dat de balans aanwijst nadat aile lasten, de algemene onkosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt tenminste een twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt

Het saldo wordt als dividend tussen de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Voor. behouden aan het Belgisch StaatsbIad

Luik B - Vervolg

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel daarvan zal worden gereserveerd.

Geen uitkering mag gedaan warden als op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of als gevolg van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd; dit alles zoals verder wordt uitgewerkt in artikel 320 wetboek vennootschappen.

Benoeming van niet-statutaire zaakvoerders

Werd tot niet-statutaire zaakvoerders benoemd voor onbepaalde duur:

GEHLEN Egidius voornoemd, wonende te 3630 Maasmechelen, Geloeslaan 37.

Hij bevestigt dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is krachtens het Koninklijk Besluit nr. 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig en verklaart de opdracht te aanvaarden.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar loopt vanaf de dag van de neerlegging van deze akte op de griffie van de rechtbank van koophandel te Tongeren tot eenendertig december tweeduizend veertien.

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand juni van het jaar tweeduizend vijftien om achttien uur (8.00 uur).

Voor eensluidend uittreksel.

Notaris Tine Smeets,

Werden gelijktijdig hiermee neergelegd: een uitgifte van de akte voor registratie met het oog op publicatie.

Op de laatste blz van Lin l3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzq van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwooidlgen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CONSERO MANAGEMENT

Adresse
GELOESLAAN (M) 37 3630 MAASMECHELEN

Code postal : 3630
Localité : MAASMECHELEN
Commune : MAASMECHELEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande