CONSTRUCT PROTECT ENGINEERING, AFGEKORT : CPE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : CONSTRUCT PROTECT ENGINEERING, AFGEKORT : CPE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 434.353.726

Publication

22/05/2014
ÿþM d Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der rechtbank v, kaophander Antwerpen, afd. Tongero

12 'O-2414

De grÏff~È3f; i WW

1111

aiosuo*

t ;r.r:rlKelriirtE~snr. 0434.353.726

utLrtt CONSTRUCT PROTECT ENGINEERING

i ;<'i lEt~"  ~,~t,r Naamloze vennootschap

=[ot . Vaartstraat 7, 3600 Genk

svr,llr;dirl rorest

t_rt,,,l aIrrt . Neerlegging voorstel tot partiële splitsing

(Voorstel tot partiële splitsing, opgesteld overeenkomstig de artikelen 677 en 728 van het Wetboek van Vennootschappen, niet betrekking tot de verrichting gelijkgesteld niet een splitsing door overneming van een deel van CONSTRUCT PROTECT ENGINEERING NV, DEKKERS NV en TECTUM CONSTRUCTORS BVBA door TECTUM VASTGOED BVBA.)

Overeenkomstig de artikelen 677 en 728 van het Wetboek van vennootschappen hebben de bestuursorganen van CONSTUCT PROTECT ENGINEERING NV, DEKKERS NV, TECTUM CONSTRUCTORS BVBA en TECTUM VASTGOED BVBA in gezamenlijk overleg een voorstel van partiële splitsing opgesteld waarin wordt voorgesteld dat TECTUM VASTGOED BVBA bij wijze van partiële splitsing de hierna beschreven activa van CONSTRUCT PROTECT ENGINEERING NV, DEKKERS NV en TECTUM

e " CONSTRUCTORS BVBA overneemt.

Deze partiële splitsing zal gerealiseerd worden onmiddellijk na de partiële splitsing waarbij de vennootschap

TECTUM GROUP NV een aantal activa inbrengt in de vennootschap TECTUM VASTGOED BVBA,

N

L BETROKKEN PARTIJEN

N

1)"CONSTRUCT PROTECT ENGINEERING', een naamloze vennootschap, met maatschappelijke zetel te

et et Vaartstraat 7, 3600 Genk, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Tongeren onder ondememingsnummer 0434.353.726.

2)"DEKKERS", een naamloze vennootschap, met maatschappelijke zetel te Baron Sadoinestraat 5, 2660 Hoboken (Antwerpen), ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder ondernemingsnummer 0404.121.103.

3)'TECTUM CONSTRUCTORS", een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te Brusselsesteenweg 188 bus A, 9090 Melle, ingeschreven in het

~ x

rechtspersonenregister te Gent onder ondememingsnummer 0421.230.517,

4)rTECTUM VASTGOED", een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met

maatschappelijke zetel te Vaartstraat 7, 3600 Genk, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Tongeren

onder ondernemingsnummer 0832.228.821.

et

P

Il. RECHTSVORM - NAAM - DOEL - ZETEL

21. DE PARTIEEL TE SPLITSEN VENNOOTSCHAPPEN:

2.1.1. CONSTRUCT PROTECT ENGINEERING NV

t :?i` I li, ';; rL t ,J+" ,rr11+'#rrctr :~~~t i" rrti?rn W^ rkOeílntl',1hr." ld rn,.l.;rnls,!itft rt3" r1;i tt^ irct'" " h#t,Y;(r,r

or3vr3r.tÿU dr 1'3r11I:,pPr!itTrjrl I4'tt <)tillPrlv.rn !'lerílet te "erl: (Jr",;;" ; n,ril'l : i

Vem : Naam en Ilarultokolrlog

Dl)

f

r

T

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap werd opgericht onder de naam Construct Protect Engineering op 20 mei 1989 bij akte verleden voor notaris Remi Fagard te Genk, gepubliceerd in de bijsagen tot het Belgisch Staatsblad van 17 juni 1989 onder het nummer 880617-58.

De statuten werden voor het laatst gewijzigd op 19 juli 2012 bij akte verleden voor notaris Guido Van Aenrode te Genk, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 1 augustus 2012 onder het nummer 12135884.

Het doel van de vennootschap luidt:

"De vennootschap heeft tot doel :

Het vaststellen, controleren, meten, behandelen van vochtingsijpelingen en vochtigheid in gebouwen, bouwwerken, openbare gebouwen, dit in de ruimste zin opgevat.

Onderzoek naar bouwfysische gebreken, ontwikkelen van nieuwe technieken, aan-en verkoop van technieken en uitvoeren ervan,

Ontwikkelen van technologische hulpmiddelen ter bestrijding van vocht en andere bouwfysische problemen en het geven van adviezen.

In- en export van nieuwe materialen en technieken in verband niet vochtbestrijding en houtaantasting, produceren van deze en nieuwe produkten en materialen, Werken die met vochtigheid verband houden, die aan de vochtigheid een einde stellen of kunnen stellen, er kunnen aan verhelpen of de uitbreiding kunnen beletten, het voorlichten en voorstellen van alle mogelijke oplossingen van vochtigheidsproblemen, restauraties en andere werken die ermee verband houden,eveneens in de ruimste zin opgevat, uitvoeren of lasten uitvoeren van bijkomende werken die voor of na de isolatiewerken dienen uitgevoerd te worden.

Geluids-en warmte-isolatie, lichte scheidingswanden, valse plafonds en valse vloeren, al dan niet geprefabriceerd. De geluids- en warmte-isolatie, lichte scheidingswanden, valse plafonds, valse vloeren uitgevoerd in andere materialen van hout, zoals vloeren of vijzels.

- Schrijnwerk in het algemeen, houten spanten en trappen.

Het vervaardigen en het plaatsen, of het uitsluitend plaatsen van alle voorwerpen of produkten in hout of daarvan afgeleide materialen, het vervaardigen en plaatsen van produkten of voorwerpen in synthetische materialen, zoals ramen en lijsten. De bouw van houten hoofdgebinten van om het even welk gebouw

waardoor de stevigheid ervan wordt verzekerd, het bouwen van houten paviljoenen, barakken,

scheidingswanden, windmolen, houten of synthetische rolluiken en blinden, de inrichting in hout, of synthetische materialen, van sportzalen, plankenvloeren.

De houtwormbehandeling, het drogen van hout en herstellen en aanpassen van de hierboven bedoelde houten bouwwerken.

-Verfwerk.

Het bedekken van oppervlakken van gebouwen of kunstwerken met verf, vernis of andere vloeibare produkten met het oog op de bescherming of de verfraaiing ervan, met inbegrip van de voorafgaandelijke behandeling van de te bedekken oppervlakken.

- Metalen schrijnwerk,

Het vervaardigen en het plaatsen of het louter plaatsen van alle voorwerpen en produkten in metaal, alsook de daaraan verbonden herstellingen, zoals gebinten, deuren, deuromlijsten, rolluiken, koepels, daklichten, lichtgevels en zijgevels in metaal, serres met inbegrip van het aanbrengen van een grondlaag ter voorkoming van het roesten van hogervermelde metalen voorwerpen.

- Restauratie van monumenten.

Het saneren, het in stand houden of het in zijn oorspronkelijke staat terugbrengen van monumenten en. historische gebouwen die bij koninklijk besluit of decreet beschermd zijn, van historische gebouwen en van bouwwerken die behoren tot het kunstpatrimonium / alsook aile werken waarbij vroegere ambachtelijke bouwtechnieken of oude materialen worden aangewend. Het vervaardigen en het restaureren van orgels, monumentale horloges en het wederopbouwen of herstellen van bij koninklijke besluit of decreet beschermde of historische waardevolle wind-of watermolens. Zij kan, binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland, alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerlijke verrichtingen doen. Zij kan ook funkties van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen."

Het huidig maatschappelijk kapitaal bedraagt 170.000 EUR en wordt vertegenwoordigd door 133 aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

De vennootschap heeft haar zetel Vaartstraat 7, 3600 Genk, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Tongeren onder het ondememingsnummer 0434.353.726.

2.1.2. DEKKERS NV

De vennootschap werd opgericht onder de naam Entreprises Générales E. Dekkers op 28 juni 1945 bij akte verleden voor notaris Antoine Cols te Antwerpen, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 1617 juli 1945 onder het nummer 9627-9828,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

De statuten werden voor het laatst gewijzigd op 19 juli 2012 bij akte verleden voor notaris Guido Van Aenrode te Genk, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 31 juli 2012 onder het nummer 12134735.

Het doel van de vennootschap luid.

"De vennootschap heeft tot doel :

I. De aanneming van openbare en private werken, de bouw van wegen, de bouw en inrichting van gebouwen, de fabricage en de handel van bouwmaterialen, namelijk van asfalt en aanverwante fabricaties.

II. Voor eigen rekening:

N Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor de goede afloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

III. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden:

AI het verwerven van participaties in eender welke vom in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al dan niet een participatie aanhoudt;

BI het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatïeondememingen;

C/ het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

D/ het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

El het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

FI het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

GI de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen;

HI het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

IV. Bijzondere bepalingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant zijn of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België ais in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet."

Het huidig maatschappelijk kapitaal bedraagt 490.000 EUR en wordt vertegenwoordigd door 1200 aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

De vennootschap heeft haar zetel te Baron Sadoinestraat 5, 2660 Hoboken (Antwerpen), ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het ondernemingsnummer 0404.121.103.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

2A.3. TECTUM CONSTRUCTORS BVBA

De vennootschap werd opgericht als personenvennootschap met beperkte aansprakelijkheid bij akte verleden voor notaris Albert Rutsaert te Melle op 18 december 1980, bij uittreksel bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 1 januari 1981, onder nummer 37-25.

De statuten werden voor het laatst gewijzigd op 10 mei 2012 bij akte verleden voor notaris Guido Van Aenrode te Genk, gepubliceerd in de Bijlagen" bij het Belgisch Staatsbiad van 4 juni 2012 onder het nummer 12099762.

Het doei van de vennootschap luidt:

"De vennootschap heeft tot doel :

-het uitbaten van een handel in bouwstoffen van alle aard, het gebeurlijk vervaardigen van produkten daarmee in verband, het aanvaarden en uitvoeren van dakwerken, vloerwerken en bekledingswerken, zowel voor rekening van aannemers als van particulieren, alsmede alle om het even welke verrichtingen en handelingen, zo van industriële, commerciële als financiële, roerende en onroerende, dewelke met deze uitbating rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden, in één woord alle verrichtingen en handelingen van algemene bouwondernemingen.

-Deze aanduiding is niet beperkend, doch enkel aanwijzend van aard.

-De vennootschap zal alle onroerende en roerende goederen, materialen en verrichtingen mogen kopen, in pacht nemen, huren, bouwen, verkopen en ruilen.

-Zij mag bij wijze van inbreng, samensmelting of ook nog door geldelijke tussenkomst van aile bestaande of op te stichten gelijkaardige inrichtingen deelnemen,

-In het algemeen, zal de vennootschap alle welkdanige handelingen mogen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband hebben met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden,

- De vennootschap mag alle activiteiten uitoefenen zowel in België als in het buitenland;

-De vennootschap mag ook functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen."

Het huidig maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 312.000 EUR vertegenwoordigd door 3.250 aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

De vennootschap heeft haar zetel te Brusselsesteenweg 188 bus A, 9090 Melle, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder het ondernemingsnummer 0421.230.517.

2.2. DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP: TECTUM VASTGOED BVBA

De vennootschap werd opgericht onder de naam Group Biesmans Vastgoed BVBA op 23 december 2010 bij akte verleden voor notaris Guido Van Aenrode te Genk, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 5 januari 2011 onder het nummer 11002066,

De statuten werden voor het laatst gewijzigd op 19 december 2011 bij akte verleden voor notaris Guido Van Aenrode te Genk, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 10 januari 2012 onder het nummer 12007719.

Het doel van de vennootschap luidt: "De vennootschap heeft tot doel

A. Volgende activiteiten:

- verhuur van onroerende goederen

- verhuur van garages en garageboxen

verhuring van divers materieel

- het commercialiseren, groot -en kleinhandel, import en export van alle soorten goederen en diensten

- het verlenen van het recht aan derden gebruik te mogen maken van de benaming, software, concept en

know-how van de onderneming, onder de vorm van franchising

B. Volgende activiteiten:

- het beheer van beleggingen en vermogens

- het beheer, aankoop en verkoop van roerende en onroerende goederen

- financiële holdings, beursvennootschappen, portefeuillemaatschappijen, gemeenschappelijke

beleggingsfondsen, overige kredietverstrekking;

- de financiële instellingen die specifieke financieringsvormen aanbieden: durfkapitaal, venturekapitaal,

investmentbanking, enz.

- het verstrekken van advies inzake beleggingen en het beheer van financiële patrimonia van derden;

- projectontwikkeling voor de bouw van appartementsgebouwen;

- Onderneming in onroerende goederen, welke ondermeer omvat:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

* de verwerving, de vervreemding, de inleasinggeving, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, het huren en verhuren, het doen bouwen en het verbouwen van onroerende goederen, de procuratie;

* tussenhandelaar, de makelarij en/of handel in de onroerende goederen, dit in de meest ruime zin van het woord, met begrip van onroerende leasing;

* het nemen en afstaan van optierechten terzake het kopen van onroerende goederen of immobiliënvennootschappen alsmede de uitgifte van vastgoedcertificaten;

* het ondernemen van alle afbraak-, grond- en bouwwerken en werken van burgerlijke genie en in het bijzonder het oprichten van gebouwen onder het statuut van de wet op de mede-eigendom; het uitvoeren van expertises betreffende onroerende goederen;

Voorgaande verrichtingen onder B betreffen enkel eigen vermogens en in geen enkel opzicht het beheer in de ruime zin van het woord van vermogens toebehorende aan derden en/of het beleggingsadvies aan derden.

Het is de vennootschap echter verboden om in eigen naam en voor eigen rekening daden te verrichten van bank, spaarkas of spaarbank en om in eigen naam en voor eigen rekening spaargelden aan te trekken, dit alles conform de geldende Belgische en/of Europese richtlijnen van openbare orde.

Voorgaande verrichtingen onder B betreffen evenmin handelingen welke vallen onder de beroepswerkzaamheden van vastgoedmakelaar zoals bepaald in het Koninklijk Besluit van zes september negentienhonderd drieënnegentig, tot bescherming van de beroepstitel en van de uitoefening van het beroep van vastgoedmakelaar.

C. Volgende activiteiten:

- management en adviesverlening in de meest uitgebreide zin van het woord

- het beheer of uitbating van ondernemingen in de ruimste zin van het woord

- het verwerven en beheren van belangen in andere maatschappijen om hun beheer te controleren of er in

dee! te hebben.

- het aanwenden van haar middelen voor de oprichting, de reorganisatie of de uitbreiding van

vennootschappen

- het adviseren inzake financiële-, handels- en sociale aangelegenheden

- het fungeren als administratiekantoor, omvattende de administratieve verwerking van informatie, de

boekhoudkundige verwerking en de loonadministratie

- Adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering en beheer zoals ondermeer:

o het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enzovoort;

o het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning,

organisatie, efficiëntie, enzovoort;

° algemene audit-activiteiten

° het verlenen van adviezen op het gebied van het beheer, zoals de argonomen en landbouweconomen ten

behoeve van landbouwbedrijven, enzovoort;

- Managementactiviteiten van holding zoals :

° het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van

of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere managementactiviteiten.

o Het op lange termijn aanhouden van aandelen die afkomstig zijn van verschillende andere bedrijven uit verscheidenen economische sectoren...

- Hulpbedrijf in verband met financiële instellingen, meer bepaald bemiddeling inzake kredieten en leningen en het verstrekken van advies inzake persoonlijk vermogensbeheer.

- het verlenen van hulp voor een beperkte periode aan jonge bedrijven tijdens hun startperiode zoals ondermeer het terbeschikking stellen van een aangepaste bedrijfsruimten, het aanbieden van een gemeenschappelijk dienstenpakket; advies en begeleiding door manager.

- Het waarnemen van mandaten in verenigingen, vennootschappen of andere organisaties met rechtspersoonlijkheid, zowel van Belgische als van buitenlandse nationaliteit.

- De verhuring van rollend materieel.

Zij kan binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland, alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerlijke verrichtingen doen. Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen."

Het huidig maatschappelijk kapitaal bedraagt 18.600 EUR en wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen. Naar aanleiding van de partiële splitsing waarbij TECTUM GROUP NV een actiefbestanddeel afsplitst naar TECTUM VASTGOED BVBA onmiddellijk voorafgaand aan onderhavige splitsing, zullen er 881 aandelen door TECTUM VASTGOED BVBA worden uitgegeven, waardoor TECTUM VASTGOED BVBA na de voltooiing van de partiële splitsing tussen TECTUM GROUP NV en TECTUM VASTGOED BVBA 981 aandelen zal hebben. Met dit laatste aantal aandelen werd er rekening gehouden bij de berekening van de ruilverhoudingen in onderhavig splitsingsvoorstel.

De vennootschap heeft haar zetel te Vaartstraat 7, 3600 Genk, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Tongeren onder het ondernemingsnummer 0832.228.821.

Ill. RUILVERHOUDING - OPLEG iN GELD - WI,JZE VAN UITREIKING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

3.1. RUILVERHOUDING

a.PARTIËLE SPLITSING CONSTRUCT PROTECT ENGINEERING NV

Teneinde de ruilverhouding te kunnen bepalen werd het vermogen dat zal worden overgedragen door CONSTRUCT PROTECT ENGINEERING NV aan TECTUM VASTGOED BVBA per 27 oktober 2011 gewaardeerd door Stadim CVBA, erkend schatter van vastgoed, gevestigd te Marialei 29, 2018 Antwerpen, op grond van de normale verkoopswaarde van de onroerende goederen. Deze waardering leidde tot een totale reële waarde van het volledige onroerend goed van 3.418.000 EUR. Het af te splitsen vermogensbestanddeel zelf wordt gewaardeerd op 678.490,53 EUR.

De waarde van de vennootschap TECTUM VASTGOED BVBA werd in het kader van deze splitsing bepaald aan de hand van de som van het eigen vermogen van TECTUM VASTGOED BVBA en de latente meerwaarden op de grond gelegen te Vaartstraat 7, 3600 Genk en het onroerend goed gelegen te Bosdel 44, 3600 Genk. Er werd geen rekening gehouden met de latente minderwaarden op de onroerende goederen gelegen te Boombekelaan 6, 2660 Hoboken en te Nolimpark 1307, 3900 Overpelt. Voor deze laatste onroerende goederen wordt vastgesteld dat de boekwaarde de marktwaarde overtreft en wordt er rekening gehouden met de boekwaarde. Dit levert een totale waarde van 445.978,73 EUR op.

Op grond van de weerhouden evaluatiemethode wordt de ruilverhouding tussen CONSTRUCT PROTECT ENGINEERING NV en TECTUM VASTGOED BVBA als volgt bepaald:

CONSTRUCT PROTECT ENGINEERING TECTUM VASTGOED

Waarde af te splitsen vermogensbestanddelen 678.490,53 EUR -

Waarde vennootschap - 445.978,73 EUR

Aantal aandelen 133 981

Intrinsieke waarde inbreng per aandeel

CONSTRUCT PROTECT ENGINEERING NV 5.101,43 EUR

intrinsieke waarde aandeel

TECTUM VASTGOED BVBA 454,79 EUR

De ruilverhouding tussen CONSTRUCT PROTECT ENGINEERING NV en TECTUM VASTGOED BVBA werd bepaald op 11,217111 (zijnde 5.101,43 EUR/454.79 EUR). Onder de weerhouden ruilverhouding worden er 11,217111 aandelen TECTUM VASTGOED BVBA uitgereikt voor elk aandeel CONSTRUCT PROTECT ENGINEERING NV ten belope van het af te splitsen gedeelte van CONSTRUCT PROTECT ENGINEERING NV.

Dit betekent dat als vergoeding voor het totale afgesplitste vermogen van CONSTRUCT PROTECT ENGINEERING NV er 1.491,87 of afgerond 1492 aandelen TECTUM VASTGOED BVBA uitgereikt worden aan de aandeelhouders van CONSTRUCT PROTECT ENGINEERING NV.

b.PARTIËLE SPLITSING DEKKERS NV

Teneinde de ruilverhouding te kunnen bepalen werden een aantal van de onroerende goederen die zullen worden overgedragen door DEKKERS NV aan TECTUM VASTGOED BVBA gewaardeerd door Stadim CVBA, erkend schatter van vastgoed, gevestigd te Mariale' 29, 2018 Antwerpen, op grond van de normale verkoopswaarde van de onroerende goederen. Het betreft meer in het bijzonder:

-Onroerend goed gelegen te Onafhankelijkheidsstraat 51-53, 1080 Sint-Jans-Molenbeek werd per 27 oktober 2011 gewaardeerd. Deze waardering leidde tot een totale reële waarde van het af te splitsen vermogensbestanddeel van 847.000,00 EUR.

-Onroerend goed gelegen te Rozenstraat 11, 9810 Eke werd per 24 oktober 2011 gewaardeerd, Deze waardering leidde tot een totale reële waarde van het af te splitsen vermogensbestanddeel van 600.000,00 EUR.

-Onroerend goed gelegen te Baron Sadoinestraat 5-7, 2660 Hoboken werd per 27 oktober 2011 gewaardeerd. Deze waardering leidde tot een totale reële waarde van het af te splitsen vermogensbestanddeel van 1.444.500,00 EUR.

-Onroerend goed gelegen te Bosdel 42, 3600 Genk werd per 27 oktober 2011 gewaardeerd. Deze waardering leidde tot een totale reële waarde van het af te splitsen vermogensbestanddeel van 595.000,00 EUR.

Teneinde de ruilverhouding te kunnen bepalen werd het onroerend goed, gelegen te Vaartstraat 7+, 3600 Genk, dat zal worden overgedragen door DEKKERS NV aan TECTUM VASTGOED BVBA per 27 oktober 2011 gewaardeerd door Stadim CVBA, erkend schatter van vastgoed, gevestigd te Marialei 29, 2018 Antwerpen, op grond van de normale verkoopswaarde van het onroerend goed. Deze waardering leidde tot een totale reële waarde van het volledige onroerend goed van 3.418.000 EUR. Het af te splitsen vermogensbestanddeel zelf wordt gewaardeerd op 311.701 EUR.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Deze waarderingen leiden tot een totale te weerhouden waarde van de af te splitsen vermogensbestanddelen van 3.798.201 EUR.

De waarde van de vennootschap TECTUM VASTGOED BVBA werd in het kader van deze splitsing bepaald aan de hand van de som van het eigen vermogen van TECTUM VASTGOED BVBA en de latente meerwaarden op de grond gelegen te Vaartstraat 7, 3600 Genk en het onroerend goed gelegen te Bosdel 44, 3600 Genk. Er werd geen rekening gehouden met de latente minderwaarden op de onroerende goederen gelegen te Boombekelaan 6, 2660 Hoboken en te Nolimpark 1307, 3900 Overpelt. Voor deze laatste onroerende goederen wordt vastgesteld dat de boekwaarde de marktwaarde overtreft en wordt er rekening gehouden met de boekwaarde. Dit levert een totale waarde van 445.978,73 EUR op.

Op grond van de weerhouden evaluatiemethode wordt de ruilverhouding tussen DEKKERS NV en TECTUM VASTGOED BVBA ais volgt berekend:

DEKKERS NV TECTUM VASTGOED BVBA

Waarde af te splitsen vermogensbestanddelen 3.798.201,00 EUR -

Waarde vennootschap - 445.978,73 EUR

Aantal aandelen 1.200 981

Intrinsieke waarde inbreng per aandeel DEKKERS NV 3.165,16 EUR -

Intrinsieke waarde aandeel TECTUM VASTGOED BVBA - 454,79 EUR

De ruilverhouding tussen DEKKERS NV en TECTUM VASTGOED BVBA wordt bepaald op 6,95962 (zijnde 3.165,16 EUR/454,79 EUR), Onder de weerhouden ruilverhouding worden er 6,95962 aandelen TECTUM VASTGOED BVBA uitgereikt voor elk aandeel DEKKERS NV ten belope van het af te splitsen deel van DEKKERS NV.

Dit betekent dat als vergoeding voor het totale afgesplitste vermogen van DEKKERS er 8.351,53 of afgerond 8.352 aandelen TECTUM VASTGOED BVBA uitgereikt worden aan de aandeelhouders van DEKKERS NV.

c.PARTIËLE SPLITSING TECTUM CONSTRUCTORS BVBA

Teneinde de ruilverhouding te kunnen bepalen werd het vermogen dat zal worden overgedragen door TECTUM CONSTRUCTORS BVBA aan TECTUM VASTGOED BVBA per 25 oktober 2011 gewaardeerd door Stadim CVBA, erkend schatter van vastgoed, gevestigd te Marialei 29, 2018 Antwerpen, op grond van de normale verkoopswaarde van de onroerende goederen. Deze waardering leidde tot een totale reële waarde van de af te splitsen vermogensbestanddelen van 445.000,00 EUR.

De waarde van de vennootschap TECTUM VASTGOED BVBA werd in het kader van deze splitsing bepaald aan de hand van de som van het eigen vermogen van TECTUM VASTGOED BVBA en de latente meerwaarden op de grond gelegen te Vaartstraat 7, 3600 Genk en het onroerend goed gelegen te Bosdel 44, 3600 Genk, Er werd geen rekening gehouden met de latente minderwaarden op de onroerende goederen gelegen te Boombekelaan 6, 2660 Hoboken en te Nolimpark 1307, 3900 Overpelt. Voor deze laatste onroerende goederen wordt vastgesteld dat de boekwaarde de marktwaarde overtreft en wordt er rekening gehouden met de boekwaarde. Dit levert een totale waarde van 445.978,73 EUR op.

Op grond van de weerhouden evaluatiemethode wordt de ruilverhouding tussen TECTUM CONSTRUCTORS BVBA en TECTUM VASTGOED BVBA als volgt berekend:

TECTUM CONSTRUCTORS BVBA TECTUM VASTGOED BVBA

Waarde af te splitsen vermogensbestanddelen 445.000,00 EUR -

Waarde vennootschap 445.978,73 EUR

Aantal aandelen 3.250 981

Intrinsieke waarde inbreng per aandeel

TECTUM CONSTRUCTORS BVBA 136,92 EUR

Intrinsieke waarde aandeel

TECTUM VASTGOED BVBA 454,79 EUR

De ruilverhouding tussen TECTUM CONSTRUCTORS BVBA en TECTUM VASTGOED BVBA wordt bepaald op 0,301069 (zijnde 136,92 EUR/454,79 EUR). Onder de weerhouden ruilverhouding worden er 0,301069 aandelen TECTUM VASTGOED BVBA uitgereikt voor elk aandeel TECTUM CONSTRUCTORS BVBA ten belope van het af te splitsen deel van TECTUM CONSTRUCTORS BVBA.

Dit betekent dat als vergoeding voor het totale afgesplitste vermogen van TECTUM CONSTRUCTORS BVBA er 978,47 of afgerond 978 aandelen TECTUM VASTGOED BVBA uitgereikt worden aan de aandeelhouders van TECTUM CONSTRUCTORS BVBA.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

3.2. OPLEG IN GELD

Er zal geen opleg in geld aan de aandeelhouders van CONSTRUCT PROTECT ENGINEERING NV worden toegekend.

Er zal geen opleg in geld aan de aandeelhouders van DEKKERS NV worden toegekend.

Er zal geen opleg in geld aan de aandeelhouders van TECTUM CONSTRUCTORS BVBA worden toegekend.

3.3. WIJZE WAAROP DE AANDELEN IN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP WORDEN UITGEREIKT a,PARTIËLE SPLITSING CONSTRUCT PROTECT ENGINEERING NV

De 1.492 nieuwe aandelen TECTUM VASTGOED BVBA die worden uitgereikt ter vergoeding van de overgang van een gedeelte van het vermogen van CONSTRUCT PROTECT ENGINEERING NV, zullen van dezelfde aard zijn als de thans bestaande aandelen van TECTUM VASTGOED BVBA.

Zij zullen worden uitgereikt door de enige zaakvoerder van TECTUM VASTGOED BVBA aan de enige aandeelhouder van CONSTRUCT PROTECT ENGINEERING NV.

De enige zaakvoerder van TECTUM VASTGOED BVBA zal hiertoe onmiddellijk na de beslissing tot partiële splitsing de nodige inschrijvingen doen in het register van aandelen van de vennootschap.

b.PARTIËLE SPLITSING DEKKERS NV

De 8.352 nieuwe aandelen TECTUM VASTGOED BVBA die worden uitgereikt ter vergoeding van de overgang van een gedeelte van het vermogen van DEKKERS NV, zullen van dezelfde aard zijn als de thans bestaande aandelen van TECTUM VASTGOED BVBA.

Zij zullen worden uitgereikt door de enige zaakvoerder van TECTUM VASTGOED BVBA aan de enige aandeelhouder van DEKKERS NV.

De enige zaakvoerder van TECTUM VASTGOED BVBA zal hiertoe onmiddellijk na de beslissing tot partiële splitsing de nodige inschrijvingen doen in het register van aandelen van de vennootschap.

c.PARTIËLE SPLITSING TECTUM CONSTRUCTORS BVBA

De 978 nieuwe aandelen TECTUM VASTGOED BVBA die worden uitgereikt ter vergoeding van de overgang van een gedeelte van het vermogen van TECTUM CONSTRUCTORS BVBA, zullen van dezelfde aard zijn als de thans bestaande aandelen van TECTUM VASTGOED BVBA.

Zij zullen worden uitgereikt door de enige zaakvoerder van TECTUM VASTGOED BVBA aan de enige vennoot van TECTUM CONSTRUCTORS BVBA.

De enige zaakvoerder van TECTUM VASTGOED BVBA zal hiertoe onmiddellijk na de beslissing tot partiële splitsing de nodige inschrijvingen doen in het register van aandelen van de vennootschap.

IV. DATUM VOOR DEELNAME IN DE WINST

De nieuw uit te geven aandelen zulren recht geven te delen in de winst van TECTUM VASTGOED BVBA vanaf 1 januari 2014.

V, BOEKHOUDKUNDIGE VERWERKING

De datum vanaf welke de handelingen van de partieel te splitsen vennootschappen CONSTRUCT PROTECT ENGINEERING NV, DEKKERS NV en TECTUM CONSTRUCTORS BVBA, voor wat betreft de af te splitsen vermogensbestanddelen, boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap TECTUM VASTGOED BVBA is 1 januari 2014.

VI. BIJZONDERE RECHTEN

Er worden geen bijzondere rechten toegekend aan de aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschappen CONSTRUCT PROTECT ENGINEERING NV, DEKKERS NV en TECTUM CONSTRUCTORS BVBA. Er zijn geen houders van andere effecten dan aandelen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

VII. BEZOLDIGING DIE ZAL WORDEN TOEGEKEND AAN DE COMMISSARIS VOOR HET OPSTELLEN VAN DE EN DE ARTIKEL 731 W. VENN. BEDOELDE VERSLAG.

Vermits de bestuursorganen van de bij de partiële splitsing betrokken vennootschappen aan hun algemene vergadering van aandeelhouders of algemene vergaderingvan vennoten zullen voorstellen om af te zien van de verslagen vermeld in de artikelen 730 en 731 W. Venn. conform artikel 734 W. Venn., werd de commissaris niet gelast met de opdracht tot opmaak van het verslag conform artikel 731 W. Venn,

VIII. BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND AAN BESTUURSORGANEN

Aan de leden van de bestuursorganen van CONSTRUCT PROTECT ENGINEERING NV, DEKKERS NV en TECTUM CONSTRUCTORS BVBA, noch aan de enige zaakvoerder van TECTUM VASTGOED BVBA zijn bijzondere voordelen toegekend, tengevolge van de huidige partiële splitsing.

IX. NAUWKEURIGE BESCHRIJVING VAN DE AAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP OVER TE DRAGEN ACTIVA EN PASSIVA

a.PARTIËLE SPLITSING CONSTRUCT PROTECT ENGINEERING NV

Ten gevolge van de partiële splitsing zal het hieronder beschreven activabestanddeel overgedragen worden aan TECTUM VASTGOED BVBA, Dit kan als volgt worden samengevat.

Het opstalrecht (gebouw) op het volgende onroerend goed:

Gemeente Afd, Ligging Sectie Perceel Aard van het perceel

Genk 50 Afd/Genk Vaartstraat 7 F 1182C Industrieel en

1182D kantoorcomplex 1183E

De volle eigendom van deze grond behoort toe aan TECTUM VASTGOED BVBA,

Het onroerend goed zoals hierboven beschreven omvat ook de volledige (on)roerende inrichting van dit onroerend goed.

De waarde van dit onroerend goed bedraagt 678.490,53 EUR.

Er worden geen passiva van CONSTRUCT PROTECT ENGINEERING NV overgedragen aan TECTUM VASTGOED BVBA.

Bijgevolg bedraagt de waarde van het netto-actief dat zal worden afgesplitst 678.490,53 EUR, b.PARTIËLE SPLITSING DEKKERS NV

Ten gevolge van de partiële splitsing zullen de hieronder beschreven activabestanddelen overgedragen worden aan TECTUM VASTGOED BVBA. Deze kunnen als volgt worden samengevat:

De volle eigendom van de volgende onroerende goederen:

*Gemeente 11 Afd. Il Ligging 11 Sectie /1 Perceel /1 Aard van het perceel

*Brussel, Sint-Jans-Molenbeek 11 3 Afd/Sint-Jans-Molenbeek /1 Onafhankelijkheidsstraat 51-53 11 B 11

937h70 /1 Semi industrieel complex

* Eke 1/2 Afd/Nazareth 11 Rozenstraat 11 11 A 1111/D en 111E Il Bedrijfseigendom

* Hoboken /1 2 Afd/Hoboken, 37 Afd/Antwerpen 11 Baron Sadoinestraat 7 11 C 11 02245 2 11 Sem' industrieel

complex

* Genk 115 Afd/Genk 11 Bosdel 4211 F if 9681F, 967/R, 969/E, 970/K en 970/L 11 Semi industrieel complex

* Genk /15 Afd/Genk 11 Vaartstraat 7+ 11 F 111182C, 1182D, 1183E 11 Grond

Het opstalrecht op het laatste voornoemd onroerend goed (gebouw) komt toe aan TECTUM VASTGOED BVBA.

De totale waarde van deze activa bedraagt 3.798.201,00 EUR.

Er zullen geen passiva van DEKKERS NV aan TECTUM VASTGOED BVBA worden overgedragen.

~" ,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 Annexes du Moniteur belge

Bijgevolg bedraagt de waarde van het netto-actief dat zal worden afgesplitst 3.798.201,00 EUR. c.PARTIËLE SPLITSING TECTUM CONSTRUCTORS BVBA

Ten gevolge van de partiële splitsing zal het hieronder beschreven activabestanddeel overgedragen worden aan TECTUM VASTGOED BVBA. Dit kan als volgt worden samengevat:

De volle eigendom van het volgend onroerend goed:

Gemeente Afd, Ligging Sectie Perceel Aard van het perceel

Zemst 1 Afd/Zemst Brusselsesteenweg 32 B 387/p Bedrijfseigendom

Het onroerend goed zoals hierboven beschreven omvat ook de inrichting van het onroerend goed.

De totale waarde van dit actief bedraagt 445.000,00 EUR.

Er zullen geen passiva van TECTUM CONSTRUCTORS BVBA worden overgedragen.

Bijgevolg bedraagt de waarde van het netto-actief dat zal worden afgesplitst 445.000,00 EUR.

X. VERDELING VAN DE NIEUWE AANDELEN EN VERANTWOORDING

a.PARTIËLE SPLITSING CONSTRUCT PROTECT ENGINEERING NV

De 1,492 nieuwe aandelen van TECTUM VASTGOED BVBA die ten gevolge van de partiële splitsing van CONSTRUCT PROTECT ENGINEERING NV zullen worden gecreëerd, zullen worden toebedeeld aan de enige aandeelhouder van CONSTRUCT PROTECT ENGINEERING NV:

-TECTUM GROUP NV: 1.492 aandelen

b.PARTIËLE SPLITSING DEKKERS NV

De 8.352 nieuwe aandelen van TECTUM VASTGOED BVBA die ten gevolge van de partiële isplitsing van DEKKERS NV zullen worden gecreëerd, zullen worden toebedeeld aan de enige aandeelhouder van DEKKERS NV:

-TECTUM GROUP NV: 8.352 aandelen

c.PARTIËLE SPLITSING TECTUM CONSTRUCTORS BVBA

De 978 nieuwe aandelen van TECTUM VASTGOED BVBA die ten gevolge van de partiële splitsing van TECTUM CONSTRUCTORS BVBA zullen worden gecreëerd, zullen worden toebedeeld aan de enige aandeelhouder van TECTUM CONSTRUCTORS BVBA;

-TECTUM GROUP NV: 978 aandelen

XI. BODEMATTESTEN

Overeenkomstig artikel 2,19* b van het Decreet van 27 oktober 2006 betreffende de bodemsanering en de bodembescherming ('Bodemdecreet"), wordt onderhavig splitsingsvoorstel beschouwd als een overeenkomst betreffende de overdracht van grond. Uit artikel 101 Bodemdecreet volgt dat de inhoud van de eventuele bodemattesten moet opgenomen worden in dit splitsingsvoorstel.

De beschikbare bodemattesten worden in bijlage 1 aan onderhavig splitsingsvoorstel gehecht en maken er integraal deel van uit. Het betreft de bodemattesten met betrekking tot de volgende onroerende goederen:

*Gemeente /I Afd. 11 Ligging l/ Sectie II Perceel 11 Aard van het perceel

*Genk 115 Afd/Genk Il Vaartstraat 711 F 111182C,1182D,1183E 11 Gebouw

* Eke 112 AfdlNazareth 11 Rozenstraat 1111 A 11111D, 171E 11 Bedrijfseigendom

* Genk 115 Afd/Genk II Bosdel 4211 F 119681F, 967/R, 9691E, 9701K, 9701L 11 Semi industrieel complex

* Genk 115 Afd/Genk 11 Vaartstraat 7+ 11 F 1111820, 1182D, 1183E 11 Grond

*Zemst 1I 1 Afd/Zemst 11 Brusselsesteenweg 32 Il Bil 3871p II Bedrijfseigendom

* Brussel, Sint-Jans-Molenbeek 11 3 Afd/Sint-Jans-Molenbeek ll Onathanketijkheidsstraat 51-53 II B I1

937h70 Semi industrieel complex

1

De Raad van Bestuur van DEKKERS NV verklaart daarnaast dat er op 22 april 2014 melding werd gedaan aan OVAM met betrekking tot de overdracht van een risicogrond, met name het onroerend goed gelegen te Baron Sadoinestraat 7, 2660 Hoboken.

XII. SLOTVERKLARING - VOLMACHT

Dit voorstel zal zowel door CONSTRUCT PROTECT ENGINEERING NV, DEKKERS NV en TECTUM CONSTRUCTORS BVBA ais door TECTUM VASTGOED BVBA bij de griffies van de bevoegde rechtbank van koophandel worden neergelegd.

Tevens wordt een bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, verleend aan:

AD-Ministerie BVBA, Brusselsesteenweg 70A, 1860 Meise, vertegenwoordigd door Adriaan De Leeuw

om in zijn/haar/hun naam te handelen en de vennootschap, qualitate qua, te vertegenwoordigen bij het rechtspersonenregister en de ondememingsloketten teneinde daar een verzoek om (wijziging van de) inschrijving van gezegde vennootschap neer te leggen en dienvolgens alle formulieren in te vullen, te ondertekenen en neer te leggen, alle verklaringen te doen, en in het algemeen, alles te doen dat nodig of nuttig zou zijn voor de uitvoering van het huidig mandaat, zo nodig er bekrachtiging van belovend, inzake de neerlegging van het partieel splitsingsvoorstel.

In naam van de deelnemende vennootschappen hopen wij dat u dit voorstel tot partiële splitsing zult goedkeuren.

e Opgemaakt in twaalf exemplaren op 6 mei 2014.

e. Adriaan De Leeuw

Bijzondere volmachtdrager

c Hiermee samen neergelegd:

Bodemattesten inzake

0

*Genk 115 Afd/Genk 11 Vaartstraat 7(+) I! F 1111820,11820, 1183E 11 Gebouw

* Eke 112 Afd/Nazareth 11 Rozenstraat 1111 A 111110, 111E 11 Bedrijfseigendom

* Genk 115 Afd/Genk 11 Bosdel 4211 F II 9681F, 96718, 9691E, 9701K, 970/L 11 Semi industrieel complex

et

* Zemst 111 Afd/Zemst 11 Brusselsesteenweg 3211 B 113871p 11 Bedrijfseigendom

Brussel, Sint-Jans-Molenbeek 11 3 Afd/Sint-Jans-Molenbeek // Onafhankelijkheidsstraat 51-53 11 B 11

et 937h7011 Semi industrieel complex

et

J. -kr.titi 3_iAiiÿ 3 ycr¬ nctden " Reta : ND am Qn van de isrsiluanonitateº%de tfoFaris. van (In pr:rSSA(o)r![tetf

t}E11JOCÇ{S1 r4n rt![,hSsrtië+fit4ttoil ten s,3sl9istr1 b Srt slsndF.n 'st vF.rlE:St,`o4'v'd(3ïi4EY1Uhn

+s!ersu . Aíai]In r,r1 {4,ândtektwinri

23/07/2014 : TG064047
21/08/2014 : TG064047
27/09/2013 : TG064047
23/07/2013 : TG064047
28/06/2013 : TG064047
08/11/2012 : TG064047
01/08/2012 : TG064047
15/06/2012 : TG064047
18/01/2012 : TG064047
18/07/2011 : TG064047
06/01/2011 : TG064047
20/07/2010 : TG064047
16/07/2009 : TG064047
14/07/2008 : TG064047
03/08/2007 : TG064047
02/07/2007 : TG064047
11/07/2006 : TG064047
13/07/2005 : TG064047
14/10/2004 : TG064047
20/07/2004 : TG064047
19/02/2004 : TG064047
02/10/2003 : TG064047
06/08/2003 : TG064047
23/07/2002 : TG064047
14/09/2001 : TG064047
29/05/2001 : TG064047
07/07/2000 : TG064047
17/07/1999 : TG064047
22/01/2016 : TG064047
17/06/1988 : TG64047
13/11/2017 : TG064047

Coordonnées
CONSTRUCT PROTECT ENGINEERING, AFGEKORT : CPE

Adresse
VAARTSTRAAT 7 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande