CONSULT VERLINDEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CONSULT VERLINDEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 441.105.718

Publication

24/04/2014
ÿþ&lad Werd iii

MiAB1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



RECHTBANK van ku0PliA4

te ANTWERPEN

11 APR. 2M4

 Penn"

1111tM111Wp1

Ondernemingsnr 0441.105.718

Benaming (voluit) Cover: Consult Verlinden

(verkort):

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Grote Hemmenweg 151 - 3520 Zonhoven

Onderwerp(en) akte: Kapitaalsverhoging

Uit een akte verleden voor Meester Frank Goddeeris, geassocieerd notaris te Houthalen-Helchteren op 30 december 2013, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" COVER: CONSULT VERLINDEN", waarvan de zetel gevestigd Is te 3520 Zonhoven, Grote Hemmenweg 151, ingeschreven in het rechtspersonenregister Hasselt onder' nommer 0441.105.718, volgende besluiten met eenparigheid van stemmen heeft genomen:

Eerste beslissing  vaststelling van de belaste reserves.

De algemene vergadering stelt vast dat de belaste reserves zoals die zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap, één miljoen driehonderd zesendertig duizend driehonderd drieenvijftig euro zevenentachtig cent (1.336.353,87. EUR) bedragen, zoals blijkt uit de jaarrekening van 31 december 2011, Tweede beslissing: vaststelling van het uitkeerbaar bedrag.

De vergadering stelt vast dat het uitkeerbaar bedrag rekening houdende met de bepalingen van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen minstens één miljoen driehonderd zesendertig duizend driehonderd drieenvijftig euro zevenentachtig cent (1.336.353,87. EUR) bedraagt,

Perde beslissing: beslissing tot uitkering van een tussentijds dividend.

De vergadering beslist over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds dividend voor een bedrag van één miljoen driehonderd zesendertig duizend driehonderd drieenvijftig euro zevenentachtig cent (1.336,353,87. EUR) De vergadering stelt vast dat ingevolge deze beslissing elk van de bestaande aandeelhouders een schuldvordering heeft op de vennootschap ten belope van zijn deel in het tussentijdse dividend.

Elk van de bestaande aandeelhouders verklaart deze schuldvordering overeenkomstig artikel 537 Wetboek Inkomsteblastingen 1992 onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap, mits inhouding van een roerende voorheffing ten bedrag van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend.

Vierde beslissing: kapitaalverhoging door inbreng in natura.

Verslaggeving

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan ove het belang voor de vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging en van he verslag van de bedrijfsrevisor bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

Conclusies van de bedriffsrevisor

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 9 december 2013 opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Beckers Loenders St Co", met zetel te 3510 Kermt-Hasslt, Diestersteenweg 146, vertegenwoordigd door Luc BECKERS luiden letterlijk als volgt:

"IV. Conclusies

5e inbreng in natura voor de kapitaalverhoging van de BVBA COVER: CONSULT VERLINDEN betreft de schuldvordering van de aandeelhouders-inbrengers, de heer Peter VERLINDEN, mevrouw Daniëlle DANIELS mejuffrouw Jasmijn VERLINDEN en mejuffrouw Florine VERLINDEN, voor een totaalbedrag van 1.202.718,4 Euro. Deze vordering zal ontstaan naar aanleiding van een uitkering van een tussentijds dividend ten bedrag van 1.336.353.87 ELHD van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders, na inhouding van een roerende voorheffing van 10%.

De inbreng kadert in de procedure van uitkering van belaste reserves met een roerende voorheffing van 10% overeenkomstig de bepalingen van art. 537 WIB92.

De vordering wordt door de inbrengers gewaardeerd aan 1.202,718,48 Euro, hetgeen door het bestuursorgaan wordt aanvaard, zoals blijkt uit het ontwerp van het bijzonder verslag.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, en onder de opschortende voorwaarden van goedkeuring' van voormelde tussentijdse dividenduitkering én van de betaalbaarstelling van het nettobedrag aan de aandeelhouders-inbrengers in de vorm van de onmiddellijk in kapitaal in te brengen schuldvordering, zijn wij van oordeel dat:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

_ de verrichting werd nagezien overeenkomstig de nonnen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van belaste reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%;

de bescheing van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bednifseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt tenminste overeenkomt met het aantal (598) en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen (2.011,17 Eum), zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura zal bestaan uit viffhonderdachtennegentig (598) nieuwe aandelen van de BVBA COVER CONSULT VERUNDEN, zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Hasselt (Kermt), 9 december 2013

Voor de Burg, BVBA BECKERS, LOENDERS & Co

Vertegenwoordigd door BECKERS Luc, Bedriffsrevisor"

Beslissing

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen 1992, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde één miljoen tweehonderd en twee duizend zevenhonderd achttien euro achtenveertig cent (1.202,718,48 EUR) om het van achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) te brengen op één miljoen tweehonderd éénentwintig duizend driehonderd achttien euro achtenveertig cent (1.221.318,48 EUR), door de uitgifte van vijfhonderd achtennegentig (598) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de aandeelhouders van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die zij hebben ten laste van de vennootschap en welke beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

Vijfde beslissing: verwezenlijking van de kapitaalverhoging.

Tussenkomst Inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging

Alle aandeelhouders verklaren negentig procent (90%) van deze schuldvordering ten belope van één miljoen tweehonderd en twee duizend zevenhonderd achttien euro achtenveertig cent (1.202.718,48 EUR) in de vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing worden ingehouden en doorgestort.

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, worden aan aile aandeelhouders, die aanvaarden, de vijfhonderd achtennegentig (598) nieuwe volledig volgestorte aandelen toegekend en wel als volgt:

- de heer VERLINDEN Peter, wonende te 3520 Zonhoven, Grote Hemmenweg 151, ten belope van tweehonderd negenennegentig (299) kapitaalaandelen;

- mevrouw DANIELS Daniëlle, wonende te 3520 Zonhoven, Grote Hemmenweg 151, ten belope van honderd negenenzeventig (179) kapitaalaandelen;

Juffrouw VERLINDEN Jasmijn Mia Laure, wonende te 2000 Antwerpen, Milisstraat 71, ten belope van zestig (60) kapitaalaandelen.

- Juffrouw VERLINDEN Florine Leonce Maurice, wonende te 3520 Zonhoven, Grote Hemmenweg 151, ten belope van zestig (60) kapitaalaandelen,

Zesde beslissing: vaststelling van de kapitaalverhoging.

De vergadering stelt vast dat de voormelde kapitaalverhoging van één miljoen tweehonderd en twee duizend zevenhonderd achttien euro achtenveertig cent (1,202.718,48 EUR) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op één miljoen tweehonderd éénentwintig duizend driehonderd achttien euro achtenveertig cent (1.221.318,48 EUR), vertegenwoordigd door zeshonderd achtennegentig (698) kapitaalaandelen zonder nominale waarde.

Zevende beslissing  wijziging van de statuten

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst

" Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt één miljoen tweehonderd éénentwintig duizend driehonderd achttien euro achtenveertig cent (1.221,318,48 EUR),

Het is verdeeld in zeshonderd achtennegentig (698) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.".

Achtste beslissing machtigingen.

Voorbehouden Luik 13 - vervnlo

aan het

Belgisch Staatsblad



De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan het bestuursorgaan om de voorgaande beslissingen uit te voeren, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (IO%) van het tussentijdse dividend waarvan hiervoor sprake..

De vergadering verleent eveneens een bijzondere machtiging aan de instrumenterende notaris te machtigen om de statuten te coördineren.



VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Frank Goddeeris

Geassocieerd notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk hiermee neergelegd:

expeditie van het verslagschrift van de buitengewone algemene vergadering met aangehechte volmacht.

- verslag van het bestuursorgaan.

Revisoraal verslag.

- Gecoördineerde statuten,



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 05.05.2014, NGL 30.06.2014 14244-0108-010
25/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 07.05.2012, NGL 19.06.2012 12192-0211-012
07/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 02.05.2011, NGL 20.06.2011 11187-0400-011
16/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 03.05.2010, NGL 12.07.2010 10300-0455-010
13/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 04.05.2009, NGL 08.07.2009 09387-0223-011
07/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 05.05.2008, NGL 01.07.2008 08344-0216-014
05/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 07.05.2007, NGL 02.07.2007 07335-0301-014
28/06/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 01.05.2006, NGL 26.06.2006 06322-0708-014
09/07/1991 : HA76363
11/08/1990 : HA76363
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 02.05.2016, NGL 29.08.2016 16562-0353-011

Coordonnées
CONSULT VERLINDEN

Adresse
GROTE HEMMENWEG 151 3520 ZONHOVEN

Code postal : 3520
Localité : ZONHOVEN
Commune : ZONHOVEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande