COOBA

Divers


Dénomination : COOBA
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 843.452.711

Publication

06/10/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod wad 11.1

1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

i I~II~IVIIIYYI ~I~I

*19181375*





Ondernemingsnr : 0843.452.711

Benaming

(voluit) : COOBA

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Goor 17 te 3980 Tessenderlo

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERVROEGDE ONTBINDING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Philip VERTESSEN, te Tessenderlo op 12 september 2014, nog te onderwerpen aan de formaliteit van registratie, houdende de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "COOBA", met zetel te 3980 Tessenderlo, Goor 17, met ondememingsnummer 0843.452.711, hetgeen volgt :

Eerste besluit:

De vergadering ontsloeg de voorzitter van het voorlezen van het verslag opgemaakt door de zaakvoerder, alsmede het verslag door de bedrijfsrevisor, waarvan hierboven reeds sprake,

De aandeelhouders erkenden het afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Het besluit opgenomen in het verslag van de bedrijfsrevisor dd 11 september 2014, luidt ais volgt;

"In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft de zaakvoerder van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "COOBA" een boekhoudkundige staat afgesloten op 10 september 2014, opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap een balanstotaal opgeeft van vijftigduizend negenhonderd vijfenzeventig Euro eenenzeventig Eurocent (50.975,71) en een netto-actief van tweeënvijftigduizend tweehonderd vierendertig Euro eenenzeventig Eurocent (52.234,71). Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, onder voorbehoud van eventuele latente fiscale verplichtingen.

Op grond van de informatie die ons door de zaakvoerder werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd. Da vereffening kan onmiddellijk gesloten worden doch in zoverre de vennoten de schulden die zich eventueel toch zouden voordoen lastens de vennootschap voor hun rekening nemen.

Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatiebonus, geraamd op een bedrag van vierduizend achthonderd tweeënzeventig Euro tweeënvijftig Eurocent (4.872,52), die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd. Er werd m.b.t. de roerende voorheffing op de liquidatiebonus een voorschot betaald ten belope van vierduizend vijfhonderd vijftig Euro zevenenveertig Eurocent (4.550,47),

Kermt (Hasselt), 11 september 2014

Voor de BV BVBA "BECKERS, LOENDERS & C°"

Bedrijfsrevisoren

Luc BECKERS

Zaakvoerder"

Ondergetekende notaris bevestigde na onderzoek het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap gehouden is overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek Van Vennootschappen.

Tweede besluit:

De aandeelhouders stelden vast dat de activiteiten al enige tijd stilliggen en beslissen met eenparigheid van stemmen de vennootschap vervroegd te ontbinden vanaf heden.

Derde besluit:

De vergadering aanvaardde het ontslag van de zaakvoerder, Lambrechts Bart, voornoemd.

De vergadering verleende hem kwijting voor zijn bestuur tot op heden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i;tCHTB ANK van KOOPHANS]tk,

te ANTWERPEN

2 5 SEP. 2014

'

,. Vierde besluit:

De vergadering stelde vast dat er geen schulden meer zijn in de vennootschap.

De vergadering stelde dus vast dat de vennootschap geen enkel passief meer heeft en dat er zich sedert het opstellen van de balans op 10 september 2014, ook geen nieuwe gebeurtenissen hebben voorgedaan waaruit enige passiefpost voor de vennootschap zou kunnen voortvloeien.

Bovendien werden de kosten van de ontbinding voorafgaand betaald aan de accountant en notaris, zodat de vennootschap wel degelijk geen passiva meer heeft.

De vergadering der aandeelhouders keurde met eenparigheid van stemmen goed dat de nog aanwezige activa zullen teruggenomen worden door de vennoten en het nog te ontvangen saldo van de B7W en de beschikbare liquide middelen zullen verdeeld worden tussen de aandeelhouders in verhouding tot hun aandelenbezit, zodat aldus de enige nog resterende actiefposten in de vennootschap definitief door de aandeelhouders worden teruggenomen.

De aandeelhouders stelden bijgevolg vast dat al de voorwaarden zoals bepaald in het Wetboek van Vennootschappen en meer bepaald na goedkeuring van het wetsvoorstel van 17 juni 2011 inzake de gewijzigde vereffeningsprocedure vennootschappen door de Kamer van Volksvertegenwoordigers op 9 februari 2012, zijn vervuld en de ontbinding en de vereffening van de vennootschap in één enkele akte kunnen worden beslist.

Bijgevolg besliste de vergadering der aandeelhouders met eenparigheid van stemmen tot de definitieve sluiting van de vereffening van de vennootschap en stelt de vergadering vast dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `COOBA' definitief opgehouden heeft te bestaan.

Vijlde besluit

De vergadering stelde vast dat er geen maatregelen moeten worden genomen met het oog op de gerechtelijke bewaring van gelden en waarden toekomende aan eventuele toekomstige schuldeisers of aan de aandeelhouders. De terugname van het resterend actief aan de aandeelhouders gebeurde door de terugbetaling zoals voormeld.

De vergadering besliste met eenparigheid van stemmen dat de boeken en bescheiden van de vennootschap tenminste vijf jaren bewaard zullen blijven bij de heer Lambrechts Bart op zijn voormeld adres of op zijn latere woonplaats.

Zesde besluit

De vergadering der aandeelhouders besliste met eenparigheid van stemmen, de heer Lambrechts Bart, voornoemd, aan te stellen als bijzondere gevolmachtigde om over te gaan tot alle nodige afsluitverrichtingen, De heer Lambrechts Bart werd gemachtigd om over te gaan tot afsluiting van de financiële rekeningen na terugname van het resterend actief door de vennoten, en de documenten ter publicatie Belgisch Staatsblad en schrapping ondememingsnummer te ondertekenen.

Voor ontledend uittreksel.

Notaris Philip Vertessen te Tessenderlo

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van het proces-verbaal, alsmede het verslag van de zaakvoerder en bedrijfsrevisor inzake de ontbinding en vereffening





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

t"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

19/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 12.06.2013, NGL 17.06.2013 13180-0351-012
09/02/2012
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*12300974*

Neergelegd

07-02-2012



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

0843452711

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

(voluit) : COOBA

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 3980 Tessenderlo, Goor 17

Onderwerp akte: Oprichting

Bij akte verleden voor ondergetekende notaris Philip VERTESSEN te Tessenderlo, Markt 12, op 26 januari 2012, nog te onderwerpen aan de formaliteit van registratie, werd een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht, onder de benaming "COOBA".

1) vennoten-oprichters :

De heer LAMBRECHTS Bart Lodewijk Irma, geboren te Wilrijk op 8 juni 1961 (NN. 61.06.08 475-26), en zijn echtgenote, mevrouw DELSARD Conny, geboren te Diest op 6 juli 1964 (NN. 64.07.06 212-31), samenwonende te Tessenderlo, Goor 17.

2) Naam :

De vennootschap is een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de

naam: "COOBA".

3) Zetel :

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3980 Tessenderlo, met als eerste adres:

Goor 17.

4) Doel :

De vennootschap stelt zich tot doel, zowel voor eigen rekening, als voor rekening van

derden, als commissie, zowel in België als in het buitenland:

1. Creatie en beheer van eigen onroerende goederen:

- de handel in eigen onroerend goed: zoals woningen en opbrengsthuizen, grond;

- verhuur van eigen onroerend goed;

- verhuur van al dan niet gemeubelde appartementen en huizen;

- verhuur van niet-residentiële gebouwen zoals kantoren en handelspanden;

- verhuur per jaar van garageboxen en staanplaatsen voor auto s;

- verhuur van terreinen;

- aanbieden van logementen al dan niet in het kader van een B & B opzet, al dan niet in gezinsverband;

2. Activiteiten in veiligheid hieronder wordt onder andere verstaan

- het uitvoeren van interne en externe veiligheidsaudit, ongevallenonderzoek,

brandpreventie en het opomaken van interventiedossiers

- het opmaken van zoneringsstudies en plannen

- het opmaken van explosieveiligheidsdocumenten

- begeleiding, uitvoering en integratie van veiligheidszorgsystemen

- alle werkzaamheden in verband met machineveiligheid

- coördinatie van de veiligheid bij tijdelijke en mobiele werkplaatsen

- veiligiheidsopleidingen en begeleiding van interne veiligheidsverantwoordelijken

- ondersteuning van interne preventiediensten

3. Activiteiten in energie

- EPB verslaggeving en opmaken van EPC certificaten

- uitvoeren van energieaudit

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

4. Activiteiten in de artistieke wereld

- ontwerpen en maken van smeedwerk, voorals kunstsmeedwerk

- restauratiewerken en vooral binnen het vak van smeedwerk en houtbewerking. De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, die een zelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken. Zij kan ook functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

5) Maatschappelijk kapitaal :

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro

(18.600 EUR).

Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen op naam, zonder

vermelding van nominale waarde.

6) Inschrijving op het kapitaal: - inbreng in geld.

Op voormeld kapitaal werd door de genoemde oprichters als volgt ingetekend:

- door de heer Lambrechts Bart, voornoemd, drieënnegentig (93) aandelen, hetzij voor

negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00);

- door mevrouw Delsard Conny, voornoemd drieënnegentig (93) aandelen, hetzij voor

negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00);

Op de aandelen werd door ieder van hen als volgt werd gestort in speciën:

De comparanten stellen vast en erkennen dat deze aandelen volgestort werden tot beloop

van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

Zodat een totaal bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) onmiddellijk ter

beschikking gesteld wordt van de vennootschap.

Ondergetekende notaris bevestigt dat dit bedrag werd gedeponeerd op een bijzondere

rekening met nummer 860-1157836-26 geopend bij de Centea Bank op naam van de

vennootschap in oprichting.

Het bewijs van deponering werd door voornoemde instelling afgeleverd op 13 januari 2012.

7) Tijdstip werking en duur :

De vennootschap begint te werken vanaf haar neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte bij de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel en is opgericht voor onbeperkte duur.

8) Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, van wie de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks rechtshandelingen.

De vennootschap wordt jegens derden én in rechte als eiser en als verweerder geldig vertegenwoordigd door de enige zaakvoerder alleen optredend, of, indien er twee of meer zaakvoerders zijn, door deze zaakvoerders elk afzonderlijk optredend.

Tot niet-statutaire zaakvoerder wordt benoemd: de heer Lambrechts Bart, voornoemde oprichter, wonende te Tessenderlo, Goor 17, die verklaart te aanvaarden.

Het mandaat van niet-statutaire zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing genomen door de algemene vergadering.

9) Boekjaar

Het boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde

jaar.

10) Datum en uur van de jaarvergadering.

De gewone algemene vergadering zal jaarlijks gehouden worden op de tweede woensdag

van de maand juni om twintig uur.

11) Eerste jaarvergadering en boekjaar.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het eerste boekjaar begint op de datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel en eindigt op eenendertig december 2012.

12) Bestemming van de winst  Reserve - ontbinding.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één twintigste afgenomen voor het oprichten van een reservefonds; deze voorafneming houdt op verplicht te zijn wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De aanwending van het saldo wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering, mits inachtneming van de beperkingen voorzien in artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Ingeval van ontbinding, zijn de zaakvoerders in functie van rechtswege vereffenaars, tenzij de algemene vergadering van de vennoten één of meer vereffenaars benoemt, met gewone meerderheid van stemmen.

De vereffenaars beschikken over de wettelijk voorziene machten, tenzij de algemene vergadering die hen benoemt anders beslist met gewone meerderheid van stemmen. De algemene vergadering bepaalt de bezoldiging van de vereffenaars.

Het batig saldo van de vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden volgens het aantal van hun respectieve aandelen, zodanig dat ieder aandeel over dezelfde rechten beschikt. In voorkomend geval, zullen eerst alle aandelen op gelijke voet worden geplaatst aangaande hun volstorting.

Tot bijzondere lasthebber wordt benoemd, gelast om onmiddellijk na de registratie van deze akte alle formaliteiten te vervullen die nodig of dienstig zijn met betrekking tot het bekomen van de inschrijving in de Kruispuntbank voor Ondernemingen, alsook eventuele latere wijzigingen, met de macht van indeplaatsstelling: EATC & Partners, vertegenwoordigd door Oscar Vanhoudt of zijn aangestelden, en gevestigd te 3390 Tielt-Winge, Kruisstraat 3 bus 1.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Philip VERTESSEN te Tessenderlo.

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
COOBA

Adresse
Zetel : Goor 17 te 3980 Tessenderlo

Code postal : 3980
Localité : TESSENDERLO
Commune : TESSENDERLO
Province : Limbourg
Région : Région flamande