COOL-ART

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : COOL-ART
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 541.971.167

Publication

21/11/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13306990*

Neergelegd

19-11-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0541971167

Benaming (voluit): COOL-ART

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3530 Houthalen-Helchteren, Weg naar Zwartberg 57 bus 1

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een oprichtingsakte verleden voor notaris Luc BOGAERTS te Diest op 18 november 2013, ter registratie neergelegd op het registratiekantoor te Diest, blijkt hetgeen volgt:

I. OPGAVE DER VENNOTEN

1) De Heer GOVAERS, Gert, wonende te 3530 Houthalen-Helchteren, Weg naar Zwartberg 57 bus 1;

2) Mevrouw AERTS, Hilde-Celina-Anna, wonende te 3530 Houthalen-Helchteren, Weg naar Zwartberg 57 bus 1.

II. RECHTSVORM  BENAMING

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid COOL-ART.

III. ZETEL

3530 Houthalen-Helchteren, Weg naar Zwartberg 57 bus 1

IV. DOEL

De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

- Koeltechnieken verkoop en herstelling, klimatisatie, electricteitswerken, sanitair , algemene verwarming; - Onderneming voor de installatie van elektrische bedrading en toebehoren;

- Onderneming voor de installatie van de bedrading voor telefooninstallaties en computersystemen; - Onderneming voor de installatie van bewakingssystemen en alarminstallaties tegen diefstal;

- Installaties in gebouwen e.a. bouwwerken van: verwarmingssystemen op elektriciteit, gas of stookolieapparaten, verwarmingsketels, apparatuur, en leidingen voor ventilatie en klimaatregeling, enz. - Installatie van verwarming, klimaatregeling en ventilatie (zonder verwarming);

- Onderneming voor de installatie van elektrische verwarmingsinstallaties;

Voor eigen rekening:

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, het verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van die aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van de verbintenissen door derde persoon aangegaan die het genot zou hebben van deze roerende en onroerende goederen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals van aandelen, kasbons, obligaties of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Voor eigen rekening of voor rekening van derden, of in deelneming met derden:

Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, het plannen, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten die zij mag doen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het best geschikt zal achten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap op welke wijze dan ook, betrokken mag zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangende doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar produkten kunnen vergemakkelijken.

Zij kan ook de functie van voorzitter, zaakvoerder, bestuurder, adviseur, commissaris of vereffenaar in een andere vennootschap uitoefenen, zo zij aan de voorwaarden daartoe voldoet.

V. DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur.

VI. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EURO) en is volledig geplaatst.

Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder nominale waarde.

Op de honderd (100) aandelen werd in geld ingetekend voor de prijs van honderd zesentachtig (186) euro per stuk, als volgt:

- door de Heer GOVAERS Gert werden vijfennegentig (95) aandelen onderschreven die ten belope van één/derde werden volstort;

- door Mevrouw AERTS Hilde-Celina-Anna werden vijf (5) aandelen onderschreven, die ten belope van één/derde werden volstort.

Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE88 1325 4270 5341 bij DELTA LOYD geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid COOL-ART in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering afgegeven door voornoemde bankinstelling op zes november tweeduizend dertien

VII. RESERVES - WINSTVERDELING

De beschikbare winst wordt als volgt verdeeld:

a) Vijf ten honderd aan de wettelijke reserve. Deze storting is niet verplichtend meer wanneer voornoemd reservefonds tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal bereikt

b) Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die er een bestemming aan geeft, binnen de wettelijke grenzen.

De algemene vergadering beslist, binnen de wettelijke grenzen, over de eventuele wegwerking van het verlies.

VIII. BOEKJAAR

Het boekjaar gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar zal eindigen op eenendertig december tweeduizend veertien en het zal aanvangen op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt.

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die voor rekening en in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert vijf oktober tweeduizend dertien.

Deze overname zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. Alle verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan gezegd artikel 60 en dienen, van zodra de vennootschap de rechtspersoonlijkheid heeft verworven, te worden bekrachtigd.

IX. ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op zes juli om zestien (16) uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een zondag, dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend vijftien.

De jaarvergadering wordt gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde. Deze gevolmachtigde kan een vennoot of een derde zijn.

X. BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De Heer GOVAERS Gert wordt benoemd tot statutaire zaakvoerder.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot

verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de

wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige

verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk kan de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

22/11/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
COOL-ART

Adresse
WEG NAAR ZWARTBERG 57, BUS 1 3530 HOUTHALEN-HELCHTEREN

Code postal : 3530
Localité : Helchteren
Commune : HOUTHALEN-HELCHTEREN
Province : Limbourg
Région : Région flamande