COOPMANS DC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : COOPMANS DC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 809.086.007

Publication

09/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 30.09.2013 13620-0026-016
06/02/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1111111

*13022333*

Ondernemingsnr : 0809.086.007 Benaming

(voluit) : COOPMANS DC

(verkort) :

Èi^r,jülYii,JUlJ;i tut nliln+; trLrr reuhihanll V. krearaiiarisinl tv.l li.:Ii-1Kihtf4

21i -01- 2013

De Hoofdgriffier,Griffie

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3730 Hoeselt, industrielaan 101

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging - statutenwijziging

Uit een proces-verbaal, gesloten door notaris Mia Knapen te Lapaken, op achtentwintig december tweeduizend en twaalf, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "COOPMANS DC", waarvan de zetel gevestigd is te 3730 Hoeselt, Industrielaan 101, volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT

a) De vergadering verleent de voorzitter ontslag van de voorlezing van de in de agenda aangekondigde verslagen, te weten:

- het verstag opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Jo François", met zetel te 3800 Sint-Truiden, Hasseltsesteenweg 331, overeenkomstig artikel 313 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen, door de zaakvoerder aangesteld. De conclusies van het voormeld verslag de dato veertien december tweeduizend en twaalf luiden ais volgt:

"BESLUITEN

Bij het beëindigen van mijn controlewerkzaamheden, ben ik van oordeel, dat:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2, de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3, de voor de inbreng in natura door partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden ongeveer: overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zoals conventioneel overeengekomen door de aandeelhouders, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 6.523 aandelen met stemrecht van de vennootschap BVBA COOPMANS DC aan de Heer COOPMANS Dany, voornoemd, zonder vermelding van nominale waarde.

[k wil er ten slotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting,

Opgemaakt te Sint-Truiden, 14 december 2012."

- het verslag opgesteld door de zaakvoerder overeenkomstig artikel 313 § 1 van het genoemde wetboek. Een exemplaar van voormelde verslagen zal tezelf-+dertijd met een uitgifte van het onderhavig proces-' verbaal neergelegd worden op griffie van de rechtbank van koophandel te Tongeren.

b) Op basis van voornoemde verslagen besluit de vergadering om het maatschappelijk kapitaal met één, miljoen tweehonderd en tienduizend euro (1.210.000,00 EUR) te verhogen om het te brengen van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 EUR) op één miljoen tweehonderd achtentwintigduizend vijfhonderd vijftig euro (1.228.550,00 EUR) door inbreng van de achtergestelde lening op naam van de heer Coopmans Dany, voornoemd, ten belope van één miljoen tweehonderd en tienduizend euro (1.210.000,00, EUR), De kapitaalverhoging zal gepaard gaan met de creatie en uitgifte van zesduizend vijfhonderd drieëntwintig (6.523) nieuwe aandelen, zonder nominale waarde doch met een fractiewaarde die overeenkomt: met de fractiewaarde van de bestaande aandelen en met dezelfde rechten en plichten als de bestaande' aandelen, uit te geven en in te schrijven tegen voormeld bedrag van één miljoen tweehonderd en tienduizend euro (1.210.000,00 EUR); deze aandelen worden volledig volgestort aan de inbrenger toegekend.

De vergadering keurt dit besluit eenparig goed.

TWEEDE BESLUIT

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto_ : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

En onmiddellijk hebben alle vennoten, elk individueel, verklaard te verzaken aan de uitoefening van hun voorkeurrecht tot inschrijving op deze nieuwe kapitaalaandelen zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

DERDE BESLUIT

De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op één miljoen tweehonderd achtentwintigduizend vijfhonderd vijftig euro (1.228.550,00 EUR) wordt gebracht, vertegenwoordigd door zesduizend zeshonderd drieëntwintig (6,623) identieke en volledig volgestorte aandelen, zonder nominale waarde.

ArtiKel 5 van de statuten wordt hierna aan deze beslissing aangepast.

VIERDE BESLUIT

De vergadering besluit tot de gelijkschakeling van de fractiewaarde van alle aandelen, zodat ieder aandeel recht geeft op één stem.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering besluit de hierna vermelde artikelen van de statuten aan te passen aan de hiervoor genomen beslissingen en te actualiseren, als volgt:

Artikel 5. Maatschappelijk kapitaal

Dit artikel wordt integraal vervangen door volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op één miljoen tweehonderd achtentwintigduizend vijfhonderd vijftig euro (1.228.550,00 EUR). Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door zesduizend zeshonderd drieëntwintig (6.623) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/zesduizend zeshonderd drieëntwintigste (1/6.623ste) van het maatschappelijk kapitaal."

Artikel 14. Zitting en bijeenroeping

De vergadering besluit de voorlaatste alinea aan te vullen met volgende tekst: "...behoudens ingeval geopteerd wordt voor de procedure beschreven in artikel 17bis."

Artikel 17bis.

Gezien de nood het systeem te kunnen aanpassen aan de snelle technologische evolutie besluit de vergadering, met toepassing van de Wet van 20 december 2010 betreffende de uitoefening van bepaalde rechten van aandeelhouders van genoteerde vennootschappen (in werking getreden op 01 januari 2012), de uitoefening van het vraagrecht en het stemrecht langs elektronische weg vóór de algemene vergadering en de uitoefening van het stemrecht op afstand tijdens de algemene vergadering alsook de mogelijkheid om actief deel te nemen aan de debatten langs elektronische weg, statutair te regelen door toevoeging van artikel 17bis. aan de statuten, luidende als volgt:

"Artikel 17bis.

Deelneming aan de algemene vergadering op afstand langs elektronische weg

§1.. De vennoten kunnen op afstand deelnemen aan de algemene vergadering door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch communicatiemiddel. Wat de naleving van de voorwaarden inzake aanwezigheid en meerderheid betreft, worden de vennoten die op die manier aan de algemene vergadering deelnemen, geacht aanwezig te zijn op de plaats waar de algemene vergadering wordt gehouden.

De hoedanigheid van vennoot en de identiteit van de persoon die aan de vergadering wenst deel te nemen, wordt gecontroleerd en gewaarborgd op de wijze bepaald in een intern reglement opgesteld door de zaakvoerder. Dit reglement bepaalt tevens de wijze waarop wordt vastgesteld dat een vennoot via het elektronische communicatiemiddel aan de algemene vergadering deelneemt en bijgevolg als aanwezig kan worden beschouwd.

Om de veiligheid van het elektronische communicatiemiddel te waarborgen, kan het intern reglement voorwaarden stellen aan het gebruik van het elektronische communicatiemiddel.

Het komt toe aan het bureau van de algemene vergadering om de eerbiediging van de voorwaarden die zijn bepaald door de wet, deze statuten en het intern reglement te controleren en vast te stellen of een vennoot op geldige wijze via het elektronische communicatiemiddel aan de algemene vergadering deelneemt en bijgevolg als aanwezig kan worden beschouwd.

§2. Het door de vennootschap ter beschikking gestelde elektronische communicatiemiddel moet hem ten minste in staat stellen om rechtstreeks, gelijktijdig en ononderbroken kennis te nemen van de besprekingen tijdens de vergadering en om het stemrecht uit te oefenen met betrekking tot alle punten waarover de vergadering zich dient uit te spreken.

Het elektronische communicatiemiddel moet de vennoot bovendien in staat stellen om deel te nemen aan de beraadslagingen en het recht uit te oefenen om vragen te stellen.

§3. De oproeping tot de algemene vergadering omvat een heldere en nauwkeurige beschrijving van de krachtens §1. in het intern reglement vastgestelde procedures met betrekking tot de deelname op afstand.

§4. De voorgaande paragrafen zijn van toepassing op de houders van obligaties en certificaten die met medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, rekening houdend met de hun toegekende rechten. Uitoefening van het stemrecht langs elektronische weg vóór de algemene vergadering

§1. Iedere vennoot heeft het recht op afstand te stemmen vóór de algemene vergadering, per brief of langs elektronische weg.

§2. Deze stemming dient te gebeuren bij middel van een formulier dat door de zaakvoerder ter beschikking

van de vennoten wordt gesteld en dat tenminste de volgende vermeldingen bevat:

- de naam van de vennoot en zijn woonplaats of maatschappelijke zetel;

- het aantal stemmen dat de vennoot tijdens de algemene vergadering wenst uit te brengen;

- de vorm van de gehouden aandelen;

- de agenda van de vergadering, inclusief de voorstellen tot besluit;

- de termijn waarbinnen de vennootschap het formulier voor het stemmen op afstand dient te ontvangen;

- de handtekening van de vennoot, in voorkomend geval, met een geavanceerde elektronische handtekening in de zin van artikel 4, § 4, van de wet van negen juli tweeduizend en één houdende vaststelling van bepaalde regels in verband met het juridisch kader voor elektronische handtekeningen en certificatiediensten, of met een elektronische handtekening die voldoet aan de voorwaarden van artikel 1322 van het Burgerlijk Wetboek.

De formulieren moeten ten laatste tien (10) werkdagen voor de algemene vergadering beschikbaar zijn op verzoek van elke vennoot.

§3. Indien de stemming gebeurt per brief moet de vennootschap deze formulieren ontvangen uiterlijk op de zesde dag vôôr de datum van de algemene vergadering.

§4. Er kan elektronisch worden gestemd tot de dag vôôr de vergadering.

De hoedanigheid van vennoot en de identiteit van de persoon die op afstand wil stemmen vôôr de algemene vergadering, wordt gecontroleerd en gewaarborgd op de wijze bepaald in een intern reglement opgesteld door de zaakvoerder.

§5. Het komt toe aan het bureau van de algemene vergadering om de eerbiediging van de modaliteiten bedoeld in de vorige paragrafen te controleren en de geldigheid vast te stellen van de op afstand uitgebrachte stemmen.

Uitoefening van het recht schriftelijke vragen te stellen langs elektronische weg vôôr de algemene vergadering

Vanaf de mededeling van de oproeping kunnen de vennoten schriftelijke vragen stellen aan de zaakvoerder en aan de commissarissen, die tijdens de vergadering zullen worden beantwoord, voor zover die vennoten voldoen aan de formaliteiten die vervuld moeten worden om tot de vergadering te worden toegelaten. Die vragen kunnen langs elektronische weg tot de vennootschap worden gericht via het in de oproeping tot de vergadering vermelde adres.

De vennootschap dient die schriftelijke vragen uiterlijk op de zesde dag vôôr de dag van de algemene vergadering te ontvangen."

ZESDE BESLUIT

De vergadering geeft de instrumenterende notaris opdracht de statuten te coördineren en de gecoördineerde tekst neer te leggen op de griffie van de rechtbank van koophandel te Tongeren, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake, en verleent haar (voor zoveel als nodig) alle machten hiertoe.

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

ACHTSTE BESLUIT

De vergadering besluit volmacht te verlenen aan de Burgerlijke Vennootschap onder de rechtsvorm van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DIENSTCENTRALE", met zetel te 3720 Kortessem, Nieuwstraat 1, ondernemingsnummer 0884.352.647, RPR Tongeren, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers om, met de macht om in de plaats te stellen, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor het ondernemingsloket, de kruispuntbank voor ondernemingen, de B.T.W: , fiscale en andere administraties en openbare besturen, ingevolge onderhavige statutenwijziging,

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd: uitgifte van het proces-verbaal van 28 december 2012, verslag van de zaakvoerder dd. 14 december 2012, het revisoraal verslag dd. 14 december 2012 en de gecoordineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 31.10.2012 12632-0437-016
09/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 29.08.2011 11531-0235-016
16/05/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.06.2010, NGL 04.05.2011 11107-0078-015

Coordonnées
COOPMANS DC

Adresse
INDUSTRIELAAN 101 3730 HOESELT

Code postal : 3730
Localité : HOESELT
Commune : HOESELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande