CORALIUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CORALIUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.689.415

Publication

26/10/2012
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ji1i JI 1111 J lui 1111 1111111111111111

~iai~~oss*

eawi" .M.%.1Vh.cl~C."  .., .~..

1 7 _12_ 2612 d ee,rLT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Onderr7erningsnr : f3 4 3 c,-~ca

~~narnirtg

(vo'tttt) ; CORALIUM

(verkort);

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3590 Diepenbeek, Lutselusstraat 156, bus 2

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Dominique Maes te Turnhout op 15 oktober 2012, neer-gelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel voor registratie overeenkomstig artikel 173 1°bis Wetboek Registratierechten, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt :

door

Mevrouw JéRAL Anja Alex Philomena Roza, ongehuwd, geboren te Bilzen op 6 juli 1972, rijksregisternummer; 72.07.06-012.11,

Wonende te 3590 Diepenbeek, Lutselusstraat 156 bus 1.

Artikel 1.- Naam

De vennootschap wordt als een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de naam "CORALIUM".

Artikel 2.- Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte tijd.

Artikel 3,- Zetel

De vennootschap is gevestigd te 3590 Diepenbeek, Lutselusstraat 156 bus 2.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Nederlandstalig gedeelte van het land, mede in Brussel bij besluit van de zaakvoerder.

Artikel 4.- Doel

De vennootschap heeft tot ultieme doel om mensen en organisaties optimaal te laten functioneren in harmonie niet een duurzame wereld en in een harmonieus samenleven van mensen en van culturen in een globale wereld. Het verwerven en doorgeven van kennis, zowel nieuwe als traditionele, o.a. van de Natuur en van de verschillende Culturen, inzonderheid de kennis ontwikkeld door deze culturen in verband met gezondheid, natuur en planten, voeding, wetenschap, wellness- en well-nesstherapiën, zelf-management en groeps- en organisatie-management, duurzaamheid en het creë-ren van woonomgevingen, het opwekken van energie en van vervoersmiddelen, is een belangrijk middel om deze doelstelling te realiseren.

Specifiek heeft de vennootschap daarom tot doel, zowel in Belgie als in het buitenland:

Op de laatste blz van Luik_ l3 vernielden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzsi van de perso(nifl en) bevoegd de rechtspersoon ten azntisen van derden te vertegenwoordigen

vers.o . Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

- Adviezen verlenen aan personen en organisaties inzake de combinatie van Natuur, Wonen/werken en gezondheid en zich bezighouden met gezondheidstherapieëp, wellness, coaching.

- Projecten ontwikkelen in residentieel en niet-residentieel vastgoed, het kopen en verkopen, huren en verhuren van onroerende goederen, met uitzondering van de activiteiten van vastgoedrnakelaar.

Zich bezighouden met de internationale groot- en kleinhandel in specifieke dranken die bijdragen aan de gezondheid of het welbehagen in de meest ruime zin,

- Zich bezighouden met de internationale groot- en kleinhandel in goederen die kunnen bijdragen tot het bereiken van haar maatschappelijk doel (enkele voorbeelden zonder dit als een limitatieve lijst te beschouwen: Finse sauna's, Indiaanse tipi's, kunst en antiek, weilnesstoestellen, windmo-lens,...) zowel onder de vorm van verkoop, verhuur, leasing en alle andere vormen van terbeschik-kingstelling of financiering.

- Zij mag zich ook onledig houden als tussenpersoon in de handel zoals makelaar in goederen, handelsvertegenwoordiging en commissionair.

- Zij mag zich bezighouden met verkoop, promoties, marketing, het organiseren van beurzen, semi-naries, opleidingen. Zij mag franchises toestaan en aangaan en ketens uitbouwen.

- Zij mag zich bezighouden met het organiseren van events, party's, beurzen, traiteur en catering-diensten, banketten en buffetten, restaurant, brasserie.

- Zij mag zich bezighouden met expertises en speurwerk, gerechtelijke of private, in verband met gebouwen, energie- en computersystemen of personen.

Deze opsomming is niet beperkend.

De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen tot de verwezen-lijking van haar doel in de ruimst mogelijke zin.

De vennootschap kan tot de verwezenlijking van dit doel alle noodzakelijke en nuttige verrichtin-gen of maatregelen nemen, gelijkaardige of aanverwante ondernemingen verwerven, en dergelijke ondernemingen deelnemen, samenwerkingsakkoorden afsluiten, deelnemen aan tijdelijke of niet in de tijd begrensde verenigingen, licenties en andere gelijkaardige rechten in binnen- en buitenland toestaan. Zij mag zich voor deze vennootschappen en verenigingen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

De vennootschap kan alle commerciële, financiële en handelsverrichtingen van roerende en onroe-rende aard stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uit-oefenen, ongeacht welk doen deze hebben.

Plaatsing en storting van het kapitaal

De comparant verklaart en erkent dat het maatschappelijk kapitaal van zevenentwintigduizend euro (¬ 27.000,00) volledig onderschreven is.

Het is verdeeld in tweeduizend zevenhonderd (2,700) aandelen zonder nominale waarde. Inbreng in geld

Mevrouw Jéral Anja, voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld van een bedrag van zevenen-twintigduizend euro (¬ 27.000,00), volledig volstort, waarvoor haar tweeduizend zevenhonderd (2.700) aandelen worden toegekend.

Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening, onder nummer 'BAN 76 7350 3177 8295 bij KBC Bank n.v., geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CORALIUM" in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 15 oktober 2012, dat mij, notaris, Is overhandigd om door ondergetekende notaris te worden bewaard.

ieder aandeel is volledig volstort.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 12,- Benoeming-Ontslag

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspee sonen, al dan niet vennoten.

Tot niet-statutaire zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd:

voornoemde Mevrouw Jéral Anja, die verklaart deze opdracht te aanvaarden en dat er geen maatre-gel bestaat die zich tegen deze aanvaarding verzet.

Artikel 14.- Intern bestuur - Beperkingen

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die han-delingen

waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Met betrekking tot alle handelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag dat tweedui-zend euro (E 2.000,00) overschrijdt, is evenwel de gezamenlijke handtekening van twee zaakvoer-ders vereist. Deze beperking geldt niet voor de statutaire zaakvoerder en kan in beginsel niet inge-roepen worden tegen derden.

Artikel 16.- Externe vertegenwoordigingsmacht

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Artikel 19. - Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op 30juni.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag ge-houden.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op 30 juni 2014.

Artikel 26. - Boekjaar - Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 april en eindigt op 30 maart van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoer-der de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen,

Het eerste boekjaar loopt vanaf neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot 30 maart 2014. Daarna zal het boekjaar lopen zoals uiteengezet onder artikel 26, voormeld.

Artikel 27.- Bestemming van de winst - Reserve

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat aile lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vor-men, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo zal worden aangewend volgens de beslissingen van de algemene vergadering, in over-eenstemming met alle vigerende wetgevingen terzake.

Bij uitkering van dividenden komen deze de aandeelhouders toe naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zat worden gere-serveerd. MACHTEN

Bij de neerlegging van een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter bevoegde Griffie van de Rechtbank van Koophandel, worden door de comparanten volgende volmachten verleend, met recht

~

Kruispuntbank

van indeplaatstelling, aan Accountantskantoor "ABAC- Jef Dillen" Burg.Venn. Ovv. Bvba, met zetel te 2564 Nijlen, Nonnenstraat 76, vertegenwoordigd door de Heer Jef Dillen:

Voor-bahouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

voor de administratieve formaliteiten inzake Kruispuntbank van Ondernemingen, de griffie en alle andere formaliteiten;

Volmacht Ondernemingsloket:

voor het vervullen van de administratieve formaliteiten voor de inschrijving, wijziging en/of schrapping in de Kruispuntbank van Ondernemingen (Wet van 16 januari 2003) tot oprichting van een Kruispuntbank van Ondernemingen, tot modernisering van het handelsregister, tot oprichting van erkende ondernemingsloketten en houdende diverse bepalingen) en alle andere administratieve formaliteiten in verband met aanvraag, wijziging vestigingsgetuigschriften en dergelijke.

Volmacht B.T.W.

voor eventuele inschrijving van deze vennootschap te vorderen als belastingplichtige bij de Belas-tingen

over de Toegevoegde waarde en tot het vervullen van alle voorschriften en formaliteiten ten opzichte van alle

fiscale administraties en diensten.

Voor ontledend uittreksel

De notaris,

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift oprichtingsakte.

Op ae laaEste blz van Luik Q vermeden RF:Ctta Naam en rioedanigYsastl van de snstrumenterende noms, thetzíj van de persoto)n(en) bevoegd de rachtsersoon ten aanzien van derden te vertegenwcordlgen

Verso : naam en handtelcenmg

07/05/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

15 6 893"

Ondernemingsnr : 0849.689.415

Benaming

(voluit) : CORALIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lutselusstraat 156 bus 2 te 3590 Diepenbeek

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoemingen - ontslagen

Op de bijzondere algemene vergadering van de aandeelhouders van de BVBA CORALIUM van 14 april 2015, gehouden op de zetel van de vennootschap, werd besloten:

Mevr, Henkes Suzanne, wonende Veltwijcklaan 144 te 2180 Antwerpen, wordt, met ingang vanaf 15-04-2015, benoemd als onbezoldigd zaakvoerder, dewelke wordt aanvaard,

Mevr. Jéral Anja, wonende te Lutselusstraat 156 bus 1 te 3590 Diepenbeek, neemt, met ingang vanaf 15-04-2015, ontslag als zaakvoerder, dewelke wordt aanvàard.

Gedaan te Diepenbeek,

14 april 2015.

Jéral Anja

RECHTBANK van KOOPHANGEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

2 4 APO, 2015

Griffie

Op de Laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behoude

aan het

Belgisci

Staatsble

30/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 30.06.2015, NGL 26.10.2015 15654-0558-010

Coordonnées
CORALIUM

Adresse
LUTSELUSSTRAAT 156, BUS 2 3590 DIEPENBEEK

Code postal : 3590
Localité : DIEPENBEEK
Commune : DIEPENBEEK
Province : Limbourg
Région : Région flamande