CORSTJENS

Divers


Dénomination : CORSTJENS
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 830.818.460

Publication

04/11/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz van Luik B vermelden " Recta Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notarie, hetz$1 van de peree(o)n(enl bevoegd de reehtapersoen ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Neergelegd ter griffie der

rechtbank v. koophandel te TQNGEREN

2 3 -10- 2013

De liaofdgriffier, Grt~re

Ondernerningsnr : 0830.818.460

Benaming

( oltiltl : CORSTJENS

(verort; .

Rechtsvorm : Landbouwvennootschap

Zetel : Schepersheidestraat 3 te 3640 Kinrooi

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERVROEGDE ONTBINDING - SLUITING VAN DE VEREFFENING

Blijkens de Buitengewone Algemene Vergadering der Vennoten d.d. 17 oktober 2013 van de Landbouwvennootschap CORSTJENS, werden volgende besluiten genomen;

1. kennisname voorafgaand informatief verslag van de beherende vennoot met toelichting aangaande het voorstel tot ontbinding, met staat van activa en passiva afgesloten op 13 augustus 2013.

2. besluit tot ontbinding van de vennootschap, met ingang vanaf 17 oktober 2013.

3. Onmiddellijke sluiting van de vereffening overeenkomstig artikel 184, §5 W. Venn: er zijn geen schulden, er wordt niet overgegaan tot de benoeming van een vereffenaar en de terugname van het resterende actief gebeurt door de vennoten.

Verzaking aan de termijn van één maand voorzien in artikel 194 W. Venn.

Er dienen voor het overige geen maatregelen genomen te worden betreffende de consignatie van gelden en/of waarborgen die aan schuldeisers of vennoten toekomen en die aan hen niet konden worden afgedragen.

Alle activa die de vennootschap in de toekomst nog zou blijken te bezitten na de sluiting van de vereffening (al dan niet bekend op heden), worden naar aanleiding van de sluiting van de vereffening thans toebedeeld aan mevrouw Elza Corstjens en de heer Jozef Vangeloven, in in hun hoedanigheid van vennoot en dit evenredig hun aandelenbezit.

In het bijzonder verleent de vergadering aan mevrouw Elza Corstjens, voornoemd, in haar hoedanigheid van beherend vennoot van de alsdan vereffende vennootschap, machtiging om namens de vereffende vennootschap de op de staat van activa en passiva vermelde terug te vorderen tegoeden, alsmede zelfs niet vernielde belastingen (directe of indirecte belastingen, van welke aard ook, alsmede andere heffingen of taksen in de meest ruime zin van het woord zowel verschuldigd als terug te vorderen door de alsdan vereffende vennootschap) alle administratieve en/of gerechtelijke procedures te voeren en terug te vorderen bedragen te innen. Daartoe zal mevrouw Elza Corstjens alle nodige handelingen kunnen verrichten, de nodige verklaringen kunnen afleggen, de nodige vorderingen instellen en indien nodig de nodige betwistingen voeren, en alle documenten ontvangen en ondertekenen namens de alsdan vereffende vennootschap.

4. Ontslag van rechtswege van de beherende vennoot  kwijting aan de beherende vennoot voor het bestuur sedert de laatste afsluitingt van het boekjaar tot op heden.

5. Aanwijzing van de plaats waar de boeken en bescheiden van de vennootschap bewaard worden: De vergadering beslist dat alle maatschappelijke boeken en bescheiden zullen bewaard worden gedurende de wettelijke bewaringstermijn op het volgende adres:

3640 Kinrooi, Schepersheidestraat 3.

6. De vergadering heeft vervolgens vastgesteld dat de vereffening gesloten is en dat de LV CORSTJENS definitief opgehouden heeft te bestaan, zelfs voor de behoeften van de vereffening, onder voorbehoud van het passief voortbestaan van de vennootschap gedurende vijf jaar.

Mevrouw Elza CORSTJENS, voornoemd, mag vanaf heden alle handelingen, verrichtingen en formaliteiten stellen die na de sluiting van de vereffening nog moeten uitgevoerd worden in het kader van de sluiting van de vereffening en/of door de wet zijn opgelegd.

Volmacht wordt verleend aan CVBA Van Havermaet Groenweghe BV, met zetel te 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 65, vertegenwoordigd door mevrouw Marie-Jeanne Vrijsen, wonende te 3940 Hechtel-

Ililulli IIIIIIIIIIfl9111~

*13166674+

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Eksel, Gerard Jehoelstraat 42 of mevrouw Stephanie Casado, wonende te 3665 As, Vennekeslaan 29, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, om aile formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief aile benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, en tevens alle formaliteiten te vervullen (met name ondertekening van formulieren) met betrekking tot de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap als de vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek om vrijstelling.

Getekend, Elza CORSTJENS, beherend vennoot

1: 4e,9Are 1~ t~~;ttstJden

aan het BLtylsGtt Staatsbiad

~ ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op iaatet4 t3iz. van Lusi, E Jrrmelclen . Recto . Neem en hoeJanígheid 1an (ie in;tnarnenterentle rirJt ns, itetzu tan de pe" so+o)nten'r bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegere.:ooidigen

Verso " Naam en handtekening

Coordonnées
CORSTJENS

Adresse
SCHEPERSHEIDESTRAAT 3 3640 KINROOI

Code postal : 3640
Localité : KINROOI
Commune : KINROOI
Province : Limbourg
Région : Région flamande