COVERME

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : COVERME
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.853.552

Publication

06/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 05.11.2013, NGL 27.02.2014 14054-0545-011
27/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 05.11.2012, NGL 14.05.2013 13125-0002-010
02/05/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11302958*

Neergelegd

28-04-2011



Griffie

0835853552

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 3600 Genk, Vogelsberg 17

Onderwerp akte: Oprichting

Bij akte verleden voor ondergetekende notaris Philip VERTESSEN te Tessenderlo, Markt 12, op 27 april 2011, nog te onderwerpen aan de formaliteit van registratie, werd een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht, onder de benaming CoverMe.

1) vennoten-oprichters :

a) Mevrouw JANSSENS Dorine, geboren te Diest op 7 september 1982 (NN. 82.09.07 192-25), echtgenote van de heer Canini Bart, geboren te Genk op 10 januari 1975 (NN. 75.01.10 193-22), wonende te 3600 Genk, Vogelsberg 17.

b) De heer JANSSENS Noël Vital Louis, geboren te Herderen op 11 december 1951 (NN. 51.12.11 165-78), echtgenoot van mevrouw Bogaerts Simonne Maria Alfons, geboren te Geel op 12 september 1952, wonende te Tessenderlo, Biesdelle 89.

2) Naam :

De vennootschap is een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de

naam: "CoverMe".

3) Zetel :

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3600 Genk, met als eerste adres: Vogelsberg

17.

4) Doel :

De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening

of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

De voorbereiding, de coördinatie en uitvoering van alle activiteiten eigen aan de media in

het algemeen en radio-, televisie-, reclame-, gedrukte- of multimedia toepassingen in het

bijzonder.

Het verstrekken van advies aan derden met betrekking tot deze producten.

Ideeën, producten, creaties of prestaties van natuurlijke of rechtspersonen die hierbij

rechtstreeks of via afgeleide produkten kunnen gebruikt worden, te vertegenwoordigen, te

commercialiseren, te aan- en te verkopen of te promoten.

De verwerving van sponsoring en reclame voor publieksevenementen of voor projecten.

De organisatie van verkoopsbevorderende en persoonlijkheidsversterkende cursussen en

advies, alsmede de coaching van individuen en rechtspersonen.

Copywriting in het algemeen.

De organisatie van tentoonstellingen, cultuurprojecten en evenementen.

De realisatie en het uitwerken van een concept van geluids- en video opnames, al dan niet

in eigen studio s of bij derden.

Het verhuren van faciliteiten.

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : CoverMe

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

- De handel ( groot- en klein ) in hand- en nagelproducten, verzorgingsproducten, schoonheidsproducten, toiletartikelen, manicure- en pedicureartikelen. Commissionair in deze artikelen.

- De import en export van, de groot- en kleinhandel in hand- en nagelproducten, verzorgingsproducten, cosmetische en schoonheidsproducten, geschenkartikelen, parfums, accessoires en fantasiejuwelen en aanverwante toestellen, producten en goederen.

- Alle activiteiten die verband houden met de uitbating van een schoonheidssalon in de ruimste zin van het woord, omvattende onder meer, maar niet uitsluitend, pedicure en manicure, het plaatsen van kunstnagels, lichaams- en gelaatsverzorging, thalassotherapie, kuuroorden, Turkse baden, sauna s, stoombaden, solariums, gelaatsverzorging, massages, ontharing/epilatie, lichaamspeeling, het aanbrengen van make-up ( zowel tijdelijke als permanente ), rimpelbehandeling, laserbehandelingen.

- Het geven van opleidingen, cursussen, adviesverlening op het gebied van nagelstyling ( aanbrengen van acryl- en gelnagels ), wimperverlenging, manicure, pedicure, huidverzorging en epileren, gezichtsverzorging en op het gebied van lichaamsverzorgingstechnieken en behandelingen in het algemeen

- De verhuring van installaties, uitrusting en materieel, de organisatie van cursussen, conferenties, seminaries en tentoonstellingen, zonder beperkend te zijn.

- De organisatie en de inrichting van alle studie- en ontspanningsbijeenkomsten, alsook van allerhande evenementen, manifestaties, beurzen en tentoonstellingen.

Voor eigen rekening:

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, het verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van die aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van de verbintenissen door derde persoon aangegaan die het genot zou hebben van deze roerende en onroerende goederen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals van aandelen, kasbons, obligaties of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Voor eigen rekening of voor rekening van derden, of in deelneming met derden:

Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, het plannen, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten die zij mag doen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het best geschikt zal achten.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap op welke wijze dan ook, betrokken mag zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangende doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar produkten kunnen vergemakkelijken.

Zij kan ook de functie van voorzitter, zaakvoerder, bestuurder, adviseur, commisaris of vereffenaar in een andere vennootschap uitoefenen, zo zij aan de voorwaarden daartoe voldoet.

5) Maatschappelijk kapitaal :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR).

Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde.

6) Inschrijving op het kapitaal: - inbreng in geld.

Op voormeld kapitaal werd door de genoemde oprichters als volgt ingetekend:

- door mevrouw Janssens Dorine, voornoemd, vijfennegentig (95) aandelen, hetzij voor

zeventienduizend zeshonderd zeventig euro (¬ 17.670,00);

- door de heer Janssens Noël, voornoemd vijf (5) aandelen, hetzij voor negenhonderd

dertig euro (¬ 930,00);

Op de aandelen werd door ieder van hen als volgt werd gestort in speciën:

De comparanten stellen vast en erkennen dat deze aandelen volgestort werden tot beloop

van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

Zodat een totaal bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) onmiddellijk ter

beschikking gesteld wordt van de vennootschap.

Ondergetekende notaris bevestigt dat dit bedrag werd gedeponeerd op een bijzondere

rekening met nummer BE17 7350 2840 4921 geopend bij de KBC Bank op naam van de

vennootschap in oprichting.

Het bewijs van deponering werd door voornoemde instelling afgeleverd op 26 april 2011.

7) Tijdstip werking en duur :

De vennootschap begint te werken vanaf haar neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte bij de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel en is opgericht voor onbeperkte duur.

8) Bestuur en vertegenwoordiging

De zaakvoerders samen handelend hebben het recht zich te doen helpen of vertegenwoordigen, onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid, door mandatarissen of afgevaardigden ten titel van bijzondere volmacht of mandaat, alsmede het bepalen van hun eventuele wedde en voorwaarden en hun ontslag.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

De vennootschap wordt jegens derden én in rechte als eiser en als verweerder geldig vertegenwoordigd door de enige zaakvoerder alleen optredend, of, indien er twee of meer zaakvoerders zijn, door deze zaakvoerders elk afzonderlijk optredend.

Tot niet-statutaire zaakvoerder wordt benoemd voor een onbepaalde duur, mevrouw Janssens Dorine, voornoemde oprichtster, wonende te 3600 Genk, Vogelsberg 17, die verklaart te aanvaarden;

Het mandaat van niet-statutaire zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing genomen door de algemene vergadering.

9) Boekjaar

Het boekjaar vangt aan op één juli en eindigt op dertig juni van het jaar erna.

10) Datum en uur van de jaarvergadering.

De gewone algemene vergadering zal jaarlijks gehouden worden op vijf november

om zestien uur.

11) Eerste jaarvergadering en boekjaar.

Het eerste boekjaar begint op de datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel en eindigt op dertig juni 2012.

Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de zaakvoerder gedurende de tussentijd.

De comparanten verklaren dat de vennootschap met toepassing van art. 60 W. Venn. de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert 1 februari 2011. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van deze oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig art. 60 W. Venn. te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

12) Bestemming van de winst  Reserve - ontbinding.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één twintigste afgenomen voor het oprichten van een reservefonds; deze voorafneming houdt op verplicht te zijn wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De aanwending van het saldo wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering, mits inachtneming van de beperkingen voorzien in artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Ingeval van ontbinding, zijn de zaakvoerders in functie van rechtswege vereffenaars, tenzij de algemene vergadering van de vennoten één of meer vereffenaars benoemt, met gewone meerderheid van stemmen.

De vereffenaars beschikken over de wettelijk voorziene machten, tenzij de algemene vergadering die hen benoemt anders beslist met gewone meerderheid van stemmen. De algemene vergadering bepaalt de bezoldiging van de vereffenaars.

Het batig saldo van de vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden volgens het aantal van hun respectieve aandelen, zodanig dat ieder aandeel over dezelfde rechten beschikt. In voorkomend geval, zullen eerst alle aandelen op gelijke voet worden geplaatst aangaande hun volstorting.

Tot bijzondere lasthebber wordt benoemd, gelast om onmiddellijk na de registratie van deze akte alle formaliteiten te vervullen die nodig of dienstig zijn met betrekking tot het bekomen van de inschrijving in de Kruispuntbank voor Ondernemingen, alsook eventuele latere wijzigingen, met de macht van indeplaatsstelling: burgerlijke vennootschap onder de vorm van een bvba Amax Advies, hier vertegenwoordigd door de heer Jacquemin Axel, met kantoor te 3630 Maasmechelen, Rijksweg 590.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Philip VERTESSEN te Tessenderlo.

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
COVERME

Adresse
VOGELSBERG 17 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande