CRETEN BELGIUM

Divers


Dénomination : CRETEN BELGIUM
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 415.571.160

Publication

27/06/2014
ÿþ Motl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na heerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, aRiering HASSELT

18 JUNI 2014

Griffie

[11.141,11,1.1,1,1 J111111111

Voor-

behouden aan hot Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr : 04155711 60

Benaming

(voluit) : Creten Belgium

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Joris Helleputtestraat 9 - 3920 Lommel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurder

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering per 30.11.2013 blijkt het ontslag als

bestuurder van de heer Gert Van Campfort met ingang vanaf dezelfde datum -

zijn mandaat zal vervolledigd worden door mevrouw Rosette Smolders - het mandaat zal

onbezoldigd zijn - verder houdt de vergadering er aan om de heer Gert Van Campfort te danken

voor zijn inzet voor het bedrijf - hij krijgt kwijting voor zijn mandaat.

Voor beknopt uitteksel, ter publicatie

Leo Van Campfort - gedelegeerd bestuurdert

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, het ij pan de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te verte-env,vordigen

Verso : Naam en handtekening.

13/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 14.06.2012, NGL 10.07.2012 12281-0242-015
09/03/2012
ÿþ Mad Word 11.1

I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte





Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatebta

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

RECHTBANK VANye KOOPHANDELgR

2 7 -02 2012

eELT

Ondernemingsnr : 0415.571.160

Benaming

(voluit) : CRETEN BELGIUM

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Joris Helleputtestraat 9, 3920 Lommel

(volledig adres}

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Hasselt.

Blijkens een proces-verbaal verleden voor notaris Heidi Blervacq met standplaats te Dessel, op 21 februari 2012, heeft de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de naamloze vennootschap "CRETEN BELGIUM', met zetel te Lommel, Joris Helleputtestraat 9 en met ondernemingsnummer 0415.571.160 RPR Hasselt, BTW BE 415.571.160, geldig beraadslagend, met éénparigheidheid van stemmen vastgesteld en beslist

Eerste besluit wijzigingdoel

De verschijners verklaren dat er geen commissaris is aangesteld en dat er geen effecten bestaan die het in de statuten vastgestelde kapitaal niet vertegenwoordigen.

De voorzitter ontslaat de instrumenterende notaris voorlezing te geven van het bijzonder verslag opgesteld; door de raad van bestuur met het oog op de hierna vermelde doelswijziging. Aan dit bijzonder verslag van de; raad van bestuur is een staat van actief en passief van 9 februari 2012 afgesloten per 31 december 2011 gehecht. Het verslag van de raad van bestuur en de bijgevoegde staat van actief en passief zullen tegelijk met; de uitgifte van deze akte worden neergelegd op de griffie van rechtbank van koophandel.

Na voorafgaandelijke kennisname van het desbetreffende verslag van de raad van bestuur met staat van: activa en passiva per datum als in de agenda vermeld, wordt het doel van de vennootschap gewijzigd zodat: artikel 3 der statuten dienovereenkomstig aangepast, voortaan als volgt luidt:

'Artikel 3: Doel

De vennootschap heeft tot doel:

De handel, fabricage, lassen en bewerken, alsmede de groot- en kleinhandel, de import en export van: allerhande materialen.

De handel in en het vervaardigen van allerhande kleine metaalconstructies, waaronder vrachtwagens en' aanhangwagens, alsmede het onderhoud ervan en de aan- en verkoop van onderdelen en autorijtuigen.

Het bouwen, herstellen, renoveren en onderhouden, inclusief het schilderen en zandstralen van containers. De aan- en verkoop, in- en uitvoer van containers.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden, zowel in België als in het buitenland.

Deze opsomming is enkel aanduidend en geenszins beperkend.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële, handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap'' verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen,' groeperingen of organisaties. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en alle andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, < kredietopeningen en andere verbintenissen, zowel voor haar zelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er. zelf belang bij heeft.

Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen' uitoefenen."

Dit besluit wordt met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

Tweede besluit  Wijziging statutair karakter van de aandelen en andere door de vennootschap uitgegeven effecten

11111

>iaos3asa"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering verklaart dat de Raad van Bestuur op haar verzoek op 20 december 2011 is bijeengekomen teneinde de aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam. De vergadering verklaart kennis genomen te hebben van de notulen van de Raad van Bestuur gehouden op 20 december 2011, waaruit blijkt dat de Raad van Bestuur is overgegaan tot de omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam en dat zij de bestaande aandelen aan toonder heeft vernietigd en heeft vervangen door deze in te schrijven op naam in het register van de aandelen. De vergadering stelt vast dat voormelde notulen werden geregistreerd op het registratiekantoor te Mol op 23 december 2011, register 6 deel 41 blad 19 vak 3.

De vergadering verklaart dat, zoals hoger door de voorzitter in zijn uiteenzetting ook reeds werd gezegd, er geen andere effecten dan aandelen bestaan zodat er buiten de aandelen geen andere eventuele nog om te zetten effecten aan toonder zijn.

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met voorgaande omzetting beslist de vergadering het agendapunt 2 goed te keuren zodat de statutaire aard van de aandelen wordt gewijzigd en de aandelen en ook alle andere door de vennootschap uitgegeven effecten voortaan enkel nog op naam kunnen en zullen luiden.

De vergadering beslist artikel acht van de statuten te schrappen en te vervangen door pagemelde artikelen 7 en 8 van de nieuwe statuten.

De tekst van de nieuwe artikelen 7 en 8 van de statuten luidt voortaan als volgt:

"Artikel 7: aard aandelen

De aandelen zijn op naam en worden aangetekend in een register van aandelen, In de zetel van de vennootschap wordt dit register gehouden.

Dit register wordt opgemaakt zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen en vermeldt per aandeelhouder onder meer het aantal aandelen, met hun volgnummers, de gedane stortingen, de overdrachten en overgangen met hun datum en ondertekening door overdrager en ovememer of hun gevolmachtigden in geval van overdracht onder levenden en door de Raad van Bestuur en door de rechthebbenden in geval van overlijden"

Artikel 8: ondeelbaarheid aandelen

De aandelen zijn ondeelbaar. De vennootschap erkent slechts één eigenaar per titel. In geval van overlijden, of anderszins, telkens er meerderen aanspraken maken op één titel, zal de vennootschap het recht hebben, de aan dit aandeel verbonden rechten te schorsen, totdat te haren opzichte, één enkel persoon als eigenaar van het aandeel is aangeduid.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan Kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers, worden alle rechten, inbegrepen het stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s).

Zolang de opgevraagde en opeisbare stortingen op een aandeel niet zijn gedaan, blijft de uitoefening van de daaraan verbonden rechten geschorst."

Dit besluit wordt met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

Derde besluit Wijziging van de datum van de jaarlijkse algemene vergadering

De vergadering beslist de datum van de jaarlijkse algemene vergadering te wijzigen en deze voortaan te houden op de tweede donderdag van de maand juni om zeventien uur dertig minuten.

De vergadering beslist het oude artikel twintig van de statuten te schrappen en te vervangen door nagemeld artikel 16 van de nieuwe statuten.

De tekst van het nieuwe artikel 16 van de statuten luidt voortaan als volgt:

"Artikel 16: gewone algemene vergadering

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de tweede donderdag van de maand juni om zeventien uur dertig minuten; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De jaarvergaderin-rgen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

Zij zal desgevallend het jaarverslag en het verslag van de commissaris(sen) horen en samen met de jaarrekening, waaronder de balans, bespreken en een bestemming geven aan het resultaat; eventueel bij afzonderlijke stemming kwijting verlenen aan de bestuurders en commissaris(sen) en tot hun aanstelling overgaan en, in het algemeen, besluiten over al de punten op de agenda.

De jaarvergadering besluit bij meerderheid van stemmen en mag besluiten nemen ongeacht het aantal aandelen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen."

Dit besluit wordt met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

Vierde besluit  Aanneming van gans nieuwe statuten

De vergadering besluit de statuten aan te passen aan:

- het gewijzigde doel;

- de omzetting van aandelen en andere door de vennootschap uitgegeven effecten aan toonder naar aandelen en effecten op naam;

- de gewijzigde datum van de jaarlijkse algemene vergadering;

- de gewijzigde vennootschapswetgeving;

- de voorschriften opgelegd door de taalwetgeving.

Bijgevolg besluit de algemene vergadering de huidige statuten integraal te vervangen door de volgende tekst, waarin de eerdere besluiten werden opgenomen.

Deze nieuwe tekst van de statuten zal tevens gelden als coordinatie.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Met eenparigheid van stemmen wordt beslist dat de statuten voortaan als volgt zullen luiden:

"STATUTEN

Hoofdstuk I: Naam - Zetel - Doel - Duur

Artikel 1; naam

De vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvorm van een naamloze vennootschap heeft

met als naam: "CRETEN BELGIUM".

Artikel 2: zetel

De zetel is gevestigd te 3920 Lommel, Joris Helleputtestraat 9.

De raad van bestuur kan de zetel binnen het Vlaamse Gewest en het Brussels Gewest verplaatsen en waar

dan ook bijkantoren en andere centra van werkzaamheden oprichten,

Artikel 3: doel

De vennootschap heeft tot doel:

De handel, fabricage, lassen en bewerken, alsmede de groot- en kleinhandel, de import en export van

allerhande materialen.

De handel in en het vervaardigen van allerhande kleine metaalconstructies, waaronder vrachtwagens en

aanhangwagens, alsmede het onderhoud ervan en de aan- en verkoop van onderdelen en autorijtuigen.

Het bouwen, herstellen, renoveren en onderhouden, inclusief het schilderen en zandstralen van containers,

De aan- en verkoop, in- en uitvoer van containers,

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of

in deelneming met derden, zowel in België als in het buitenland.

Deze opsomming is enkel aanduidend en geenszins beperkend.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële

handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap

verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen,

groeperingen of organisaties, Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en alle andere goederen,

met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen,

kredietopeningen en andere verbintenissen, zowel voor haar zelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er

zelf belang bij heeft.

Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen

uitoefenen.

Artikel 4: duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Hoofdstuk II: Kapitaal - inbrengen - Aandelen

Artikel 5: kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tachtigduizend zeshonderd euro (t 80.600,00).

Het is volledig volgestort.

Het is vertegenwoordigd door tweehonderdvijftig (250) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale

waarde.

Artikel 6: kapitaalverhoging en -vermindering

A. Tot verhoging van het kapitaal wordt besloten door de algemene vergadering, volgens de regels gesteld voor de wijziging van de statuten en met inachtneming van de overige wettelijke en statutaire bepalingen.

Indien een uitgiftepremie op de nieuwe aandelen wordt gevraagd, moet het bedrag van deze premie volledig worden volgestort bij de inschrijving; deze premie zal worden geboekt op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremies", die in dezelfde mate als het kapitaal de waarborg voor derden zal uitmaken en waarover, behoudens mogelijkheid tot omzetting in kapitaal, slechts kan worden beschikt overeenkomstig de voorwaarden vereist voor statutenwijziging.

B. De aandelen waarop in geld wordt ingeschreven, moeten eerst aangeboden worden aan de aandeelhouders, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Wordt dat recht van voorkeur niet integraal uitgeoefend dan worden de overblijvende aandelen bij voorkeur aan de andere aandeelhouders in dezelfde evenredigheid aangeboden.

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving. Die termijn wordt bepaald door de algemene vergadering.

De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan worden uitgeoefend, dienen aangekondigd te worden aan de aandeelhouders zoals voorzien in artikel 593 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het voorkeurrecht is verhandelbaar gedurende de gehele inschrijvingstijd, zonder dat aan die verhandelbaarheid andere beperkingen kunnen worden gesteld dan die welke van toepassing zijn op het aandeel waaraan het recht verbonden is.

De algemene vergadering die moet beraadslagen en besluiten over de kapitaalverhoging, kan met inachtneming van de voorschriften inzake quorum en meerderheid vereist voor een statutenwijziging, in het belang van de vennootschap het voorkeurrecht beperken of opheffen mits inachtneming van de overige wettelijke bepalingen terzake.

Indien aandelen opgesplitst zouden zijn in blote eigendom en vruchtgebruik, komt het gezegde recht van voorkeur behoudens andersluidende overeenkomst tussen de betrokkenen, toe aan de blote eigenaar; de aldus nieuw verkregen aandelen zullen met hetzelfde vruchtgebruik bezwaard zijn als de oude zonder dat de vruchtgebruiker daarvoor een vergoeding verschuldigd is.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Laat de blote eigenaar het recht van voorkeur echter onbenut, dan kan de vruchtgebruiker dit recht uitoefenen met dien verstande dat de aandelen welke laatstgenoemde alleen verkrijgt, hem in volle eigendom zullen toekomen. De raad van bestuur zal daarom zowel de blote eigenaar ais de vruchtgebruiker in kennis stellen van de uitgifte en met de eventuele interesse van de vruchtgebruiker zal maar rekening worden gehouden in de mate dat de blote eigenaar geen gebruik maakt van zijn voorkeurrecht. Het is de vruchtgebruiker wel toegelaten zijn interesse te doen blijken en zijn eventuele intekening afhankelijk te maken van een minimum aantal aande-'len.

C. Tot een vermindering van het maatschappelijk kapitaal kan slechts worden besloten door de algemene vergadering op de wijze vereist voor de wijziging van de statuten, waarbij de aandeelhouders die zich in gelijke omstandigheden bevinden gelijk behandeld worden.

In de oproeping tot de algemene vergadering wordt het doel van de vermindering en de voor de verwezenlijking ervan te volgen werkwijze vernield.

Artikel 7: aard aandelen

De aandelen zijn op naam en worden aangetekend in een register van aandelen. In de zetel van de vennootschap wordt dit register gehouden.

Dit register wordt opgemaakt zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen en vermeldt per aandeelhouder onder meer het aantal aandelen, met hun volgnummers, de gedane stortingen, de overdrachten en overgangen met hun datum en ondertekening door overdrager en ovememer of hun gevolmachtigden in geval van overdracht onder levenden en door de Raad van Bestuur en door de rechthebbenden in geval van overlijden.

Artikel 8: ondeelbaarheid aandelen

De aandelen zijn ondeelbaar, De vennootschap erkent slechts één eigenaar per titel. In geval van overlijden, of anderszins, telkens er meerderen aanspraken maken op één titel, zal de vennootschap het recht hebben, de aan dit aandeel verbonden rechten te schorsen, totdat te haren opzichte, één enkel persoon ais eigenaar van het aandeel is aangeduid.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers, worden aile rechten, inbegrepen het stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s).

Zolang de opgevraagde en opeisbare stortingen op een aandeel niet zijn gedaan, blijft de uitoefening van de daaraan verbonden rechten geschorst.

Hoofdstuk III: Bestuur - Controle

Artikel 9: raad van bestuur

De vennootsohap wordt bestuurd door een raad van bestuur waarvan de leden worden benoemd door de algemene vergadering. Zij kunnen zowel natuurlijke personen ais rechtspersonen zijn. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Er moeten ten minste drie bestuurders zijn. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, kan de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door aile middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

De duur van hun opdracht mag zes jaar niet te boven gaan; zij kunnen te allen tijde docr de algemene vergadering worden ontslagen. De bestuurders zijn herbenoembaar.

De voorzitter en de afgevaardigde bestuurder(s) worden benoemd door de raad van bestuur onder zijn leden; zij kunnen echter voor de eerste maal benoemd worden bij de akte van oprichting van de vennootschap.

Indien de voorzitter in de uitoefening van zijn functie belet is, wordt hij vervangen door de oudste aanwezige bestuurder, Indien één of meer bestuurders rechtspersonen zijn, za! de leeftijd van de vaste vertegenwoordiger die de bestuurder-rechtspersoon vertegenwoordigt, determinerend zijn.

De raad wordt samengeroepen door de voorzitter of door twee bestuurders telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Elke bijeenroeping geschiedt minstens vijf dagen vooraf en bevat datum, uur, plaats en agenda van de vergadering.

De tegenwoordigheid van de meerderheid van de bestuurders, hetzij persoonlijk hetzij bij volmacht, is noodzakelijk voor de geldigheid van de besluiten.

De besluiten worden genomen bij meerderheid van stemmen.

De besluiten worden bij proces ver-'baal vastgesteld in een notulenregister en ondertekend door de meerderheid van de aanwezige leden.

Afschriften of uittreksels van die notulen worden ondertekend door de bestuurder die de vennootschap extern kan vertegenwoordigen.

ln uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij éénpang schriftelijk akkoord van de bestuurders, Die procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestane kapitaal.

" Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/03/2012 - Annexes du Moniteur belge Een bestuurder die belet is, kan op iedere door de wet toegelaten wijze volmacht geven aan een andere bestuurder. Een bestuurder kan drager zijn van meerdere volmachten.

Artikel 10: vergoedingen

Aan de bestuurders kan, naast de vergoeding van hun kosten, een vaste bezoldiging worden toegekend door een uitdrukkelijke beslissing van de algemene vergadering.

Eveneens kan de algemene vergadering aan de bestuurders tantièmes toekennen te nemen uit de beschikbare winst van het boekjaar.

Artikel 11: bevoegdheden van de raad van bestuur

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De eventuele verdeling van de taken door de bestuurders overeengekomen, kan niet aan derden worden tegengeworpen, ook al is die beperking of verdeling openbaar gemaakt.

Artikel 12: dagelijks bestuur

Het dagelijks bestuur van de vennootschap mag worden opgedragen aan één of meer personen, al dan niet aandeelhouders, die alleen of gezamenlijk optreden. De raad van bestuur beslist omtrent hun benoeming, ontslag en bevoegdheid.

Indien een bestuurder wordt belast met het dagelijks bestuur, dan zal hij deze functie uitoefenen onder de titel van gedelegeerd bestuurder.

Iedere bestuurder die wordt aangesteld tot afgevaardigde bestuurder met alleen vertegenwoordigingsbevoegdheid, zal krachtens deze statuten ook bevoegd zijn om zelfstandig aile besluiten te nemen in het kader van het dagelijks bestuur.

Artikel 13: vertegenwoordiging

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, handelend bij meerderheid van zijn leden, zal zowel voor alle handelingen van dagelijks bestuur als deze die er buiten vallen, de vennootschap tegenover derden en in rechte ais eiser of als verweerder geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door hetzij één afgevaardigde bestuurder alleen hetzij twee bestuurders samen.

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de hiertoe aangestelde(n), die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling.

Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoorde-lijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht.

Artikel 14: controle

De controle op de vennootschap zal geschieden in zoverre zulks wettelijk vereist is ofwel indien de algemene vergadering daartoe besluit door één of meer commissaris-'sen.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere aandeelhouder individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

Hoofdstuk IV: Algemene Vergaderingen

Artikel 15: bijeenroeping

De algemene vergadering vertegenwoordigt aile aandeelhouders.

De raad van bestuur en de commissarissen, zo die er zijn, kunnen de algemene vergadering bijeenroepen, Zij moeten die bijeenroepen wanneer aandeelhouders die een vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

Artikel 16: gewone algemene vergadering

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de tweede donderdag van de maand juni om zeventien uur dertig minuten; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De jaarvergaderin-igen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

Zij zal desgevallend het jaarverslag en het verslag van de commissaris(sen) horen en samen met de jaarrekening, waaronder de balans, bespreken en een bestemming geven aan het resultaat; eventueel bij afzonderlijke stemming kwijting verlenen aan de bestuurders en commissaris(sen) en tot hun aanstelling overgaan en, in het algemeen, besluiten over al de punten op de agenda,

De jaarvergadering besluit bij meerderheid van stemmen en mag besluiten nemen ongeacht het aantal aandelen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen.

Artikel 17: bijzondere en buitengewone algemene vergadering

De bijzondere algemene vergadering besluit ook steeds bij gewone meerderheid van stemmen, tenzij voor die gevallen waaromtrent andersluidende beschikkingen vernield staan in het Wetboek van Vennootschappen.

De buitengewo-'ne algemene vergadering besluit steeds met inachtneming van de bijzondere voorwaarden inzake quorum en meerderheid voorgeschreven door het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 18: deelneming aan de algemene vergadering

De Raad van Bestuur kan eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen, de eigenaars van aandelen op naam ten minste vijf dagen voor de datum van de algemene vergadering, de Raad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/03/2012 - Annexes du Moniteur belge , van Bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie om aan de vergadering deel te nemen en van het

aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen.

De bestuurders en de commissarissen) mogen steeds de algemene vergaderingen bijwonen.

Alle stemgerechtigde aandeelhouders kunnen in persoon of bij volmacht stemmen.

De aandeelhouders kunnen ook éénpang en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de

algemene vergadering behoren met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Artikel 19: verloop van de algemene vergadering

De algemene vergaderingen worden gehouden onder voorzitterschap van de voorzitter van de raad van

bestuur of, bij zijn afwezigheid of ontstentenis, onder voorzitterschap van de oudste aanwezige bestuurder.

Indien één of meer bestuurders rechtspersonen zijn, zal de leeftijd van de vaste vertegenwoordiger die de

bestuurder-rechtspersoon vertegenwoordigt, determinerend zijn,

De voorzitter stelt een secretaris aan die hij vrij kan kiezen ook buiten de aandeelhouders.

De vergadering kiest, indien gewenst, twee stemopnemers.

Deze personen vormen samen met de overige aanwezige leden van de raad van bestuur het bureau.

Véér de zitting wordt geopend wordt een aanwezigheidslijst opgesteld; het bureau verifieert deze

aanwezigheidslijst, maar de algemene vergadering besluit over de geldige samenstelling hiervan.

De raad van bestuur heeft het recht, tijdens de zitting, alle algemene vergaderingen, dus zowel de

jaarvergadering als alle andere algemene vergaderingen, één enkele keer drie weken uit te stellen. Dergelijke

verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de

algemene vergadering hieromtrent.

De raad van bestuur zal uitzonderlijk dit uitstelrecht niet mogen toepassen wanneer de vergadering werd

samengeroepen op verzoek van de commissaris(sen) of aandeelhouders die minstens één vijfde van het

kapitaal vertegenwoordi-'gen.

Een algemene vergadering mag slechts besluiten nemen over de punten die op de agenda voorkomen,

tenzij alle personen die conform artikel 533 van het Wetboek van Vennootschappen moeten worden

uitgenodigd aanwezig zijn of vertegenwoordigd door hun orgaan of hun vaste vertegenwoordiger en er door

niemand bezwaar wordt gemaakt tegen de uitbreiding van de agenda,

Aandeelhouders die een punt op de agenda van de jaarvergadering willen doen plaatsen, moeten tan

minste één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen en hiertoe een aanvraag doen met vermelding van de

gewenste agendapun-sten tenminste één maand voor de datum van de jaarvergadering.

Elk aandeel geeft recht op één stem,

Stemmen gebeurt mondeling tenzij het over personen gaat of de vergadering bij gewone meerderheid

beslist tot een geheime stemming.

Artikel 20: notulen

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en door de

aandeelhou-iders die erom verzoeken.

Afschriften of uittreksels van die notulen worden ondertekend door de bestuurder die de vennootschap

extern kan vertegenwoordigen.

Hoofdstuk V: Boekjaar en winstverdeling

Artikel 21: boekjaar

Elk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december.

Artikel 22: winstverdeling

Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de netto-winst

voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds

een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overige zal de algemene vergadering jaarlijks soeverein besluiten mits inachtneming van de

bepalingen van artikel 617 van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 23: interimdividenden

De raad van bestuur is bevoegd om, op het resultaat van het boekjaar, interimdividen-'den uit te keren

overeenkomstig de bepalingen van artikel 618 van het Wetboek van Vennootschappen,

Hoofdstuk VI: Vereffening

Artikel 24: benoeming vereffenaars

Bij ontbinding en in vereffening stelling van de vennootschap zal de vereffening geschieden door de zorgen

van één of meer vereffenaars; zij worden aangesteld door de algemene vergadering die ook hun machten zal

bepalen.

Indien er meerdere vereffenaars zijn, vormen zij een college.

De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging van hun benoeming door de bevoegde rechtbank van

koophandel.

Voorzover bij hun benoeming niet anders wordt bepaald, beschikken de vereffenaars over alle machten ais

voorzien in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering blijft bevoegd de statuten te wijzigen gedurende de vereffening.

Artikel 25: verdeling liquidatiesaldo

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandeten terug te betalen, betalen de vereffenaars bij

voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen

die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van

stortingen,

, r Hoofdstuk VII: Woonstkeuze

i M ' Voor- Artikel 26: woonstkeuze

l behouden aan piet Belgisch Staatsblad De bestuurders en vereffenaars, die hun woonplaats in het buitenland hebben, worden geacht voor de

gehele duur van hun taak woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hen aile dagvaardingen

en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap en de

verantwoordelijkheid voor hun bestuur."

Vijfde besluit  Machtiging raad van bestuur

Aan de raad van bestuur wordt in het bijzonder machtiging gegeven tot uitvoering van voorgaande

beslissingen.

Dit besluit wordt met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Heidi Blervacq



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/03/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(sn)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/12/2011 : HA048630
02/09/2011 : HA048630
31/05/2011 : HA048630
06/08/2010 : HA048630
19/08/2009 : HA048630
08/08/2008 : HA048630
07/03/2008 : HA048630
27/08/2007 : HA048630
01/09/2006 : HA048630
03/08/2005 : HA048630
20/08/2004 : HA048630
23/07/2003 : HA048630
26/11/2002 : HA048630
20/09/2001 : HA048630
03/07/1999 : HA048630
31/07/1996 : HA48630
01/01/1988 : HA48630
01/01/1986 : HA48630
01/01/1986 : HA48630

Coordonnées
CRETEN BELGIUM

Adresse
Zetel : Joris Helleputtestraat 9 - 3920 Lommel

Code postal : 3920
Localité : LOMMEL
Commune : LOMMEL
Province : Limbourg
Région : Région flamande