CROCO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CROCO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 445.580.881

Publication

23/07/2014
ÿþ mod 11.7



In de bijlagers bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

7

bel

a

BE

Sta

Ondernemingsnr : 0445.580.881

Benaming (voluit) : CROCO

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Peerderbaan 169/A

3910 Neerpelt

Onderwerp akte :Kapitaalwijziging

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering verleden op 3 juli 2014 voors Meester Silvie Lopez Hernandez, geassocieerd notaris, met zetel te Neerpelt, Boseind 23, opgesteld; voor registratie naar analogie van artikel 173 van het wetboek der registratierechten, met als enig doel neergelegd te warden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, blijkt

Dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte. aansprakelijkheid "CROCO", met maatschappelijke zetel te 3910 Neerpelt, Peerderbaan 1691A, volgende beslissingen genomen heeft

Eerste besluit - Voorafgaande verslagen

De vergadering ontslaat de voorzitter van het lezen van de in de agenda aangekondigde verslagen en de vennoot, aanwezig zoals hierboven gezegd, verklaart sinds meer dan vijftien dagen een exemplaar; van deze verslagen te hebben ontvangen, met name:

a) het verslag opgesteld door de BV onder de vorm van een CVBA "VMB Bedrijfsrevisoren" met zetel tel 2000 Antwerpen, Entrepotkaai 3, vertegenwoordigd door mevrouw Ingrid Vosch, bedrijfsrevisor,; overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen door de zaakvoerder aangesteld. pe conclusies van dit verslag van de bedrijfsrevisor aangesteld door de zaakvoerder, worden hierna; letterlijk weergegeven:

"BESLUITEN

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de vennootschap Croco bvba bestaat uit de inbreng van: ii een gedeelte van de achtergestelde schuldvordering voor een bedrag van 415.026,62 EUR door de !leer Roger Crooymans.

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura, Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura,

Bil het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat: r de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

. de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is;

« de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt, mathematisch tenminste; overeenkomt met het aantal en de nominale waarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, namelijk 16.742 aandelen.

Wij maken een voorbehoud over de juistheid van de cijfers per 28.03.2014 die aan de basis liggen van, deze kapitaalverhoging vermits wij vaststellen dat er dermate veel achterstellen zijn bij BTW, RSZ en, andere schuldeisers dat boeten en intresten blijven doorlopen en wij aldus geen uitspraak kunnen doen over de juistheid van het geboekte eigen vermogen per 28.03.2014.

Wij willen tenslotte de aandacht vestigen op het feit dat conform de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de ________ rect tmatigheid_en_billieb_eid_van_de.oerrichting_.of,met_andere.v_oor_den,_dat ons_vecslag_geen_'faimess;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien ven derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

RECHTBANK van KOOPHANDEL

teANTWERPEN, afdeling HASSELT

11 JULI 201k

Griffie

'

mod 11.1

4 Voor-

behoVden

aan het

Belgisch

Staatsblad



opinion" is,

Neerpelt, 12 mei 2014.

De bedrijfsrevisor





VMB Bedrijfsrevisoren cvba

Vertegenwoordigd door

Ingrid Vosch"

b) het verslag opgesteld door de zaakvoerder overeenkomstig artikel 313 van het genoemde wetboek. Dit verslag zal, samen met het verslag van voornoemde revisor, neergelegd worden ter griffe van de rechtbank van koophandel.

Tweede besluit - Kapitaalverhoging

a) INBRENG -- KAPITAALVERHOGING

i. Beslissing

Op basis van voornoemde verslagen beslist de vergadering om het kapitaal te verhogen met vierhonderd vijftienduizend zesentwintig euro tweeënzestig cent (415.026,62 ¬ ) om het van éénenzestigduizend negenhonderd drieënzeventig euro achtendertig cent (61.973,38 ¬ ) op vierhonderd zevenenzeventigduizend euro (477.000 ¬ ) te brengen door de hierna beschreven inbreng in natura, zijnde een gedeelte van de schuldvordering die de heer CROOYMANS heeft jegens de vennootschap, met creatie van zestienduizend zevenhonderd tweeënveertig (16.742) nieuwe aandelen, op naam zonder aanduiding van nominale waarde.

Il. Inbreng

De inbrenger, de heer CROOYMANS, verklaart inbreng te doen van een gedeelte van de vordering die hij heeft in lopende rekening jegens de vennootschap voor een bedrag van vierhonderd vijftienduizend zesentwintig euro tweeënzestig cent (415.026,62 ¬ ).

Deze schuldvordering werd verder omschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor en van de zaakvoerder.

De inbrenger verklaart dat deze schuldvordering tot zijn volle eigendom behoort en door hem vrij en onbelast kan worden ingebracht. De inbrenger verklaart tevens dat deze vordering quasi onveranderd bleef tot op heden.

b)VERWEZENLIJKING VAN DE INBRENG

De aandeelhouder, de heer CROOYMANS, hier aanwezig, ongehuwd, verklaart, na voorlezing van het voorafgaande, op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven en verklaart inbreng te doen van voormelde vordering ten belope van vierhonderd vijftienduizend zesentwintig euro tweeënzestig cent (415.026,62 ¬ ).

Als vergoeding voor voormelde inbreng verkrijgt de heer CROOYMANS, 16.742 aandelen, op naam zonder aanduiding van nominale waarde, die identiek zijn aan de bestaande aandelen en die vanaf de eerstvolgende gewone algemene vergadering in de uitgekeerde winst zullen deelnemen. Deze aandelen worden volledig volgestort aan de inbrenger toegekend,

c) VASTSTELLING VAN DE VERWEZENLIJKING

De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te afteren dat ingevolge voornoemde besluiten en inbreng, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op vierhonderd zevenenzeventigduizend (477.000 ¬ ) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door negentienduizend zevenhonderd tweeënveertig aandelen (19.242) identieke en volledig volgestorte aandelen, zonder nominale waarde.

Derde besluit - statuten

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de genomen besluiten en aan de thans geldende wetgeving.

-Artikel 5 van de statuten wordt vervangen door volgende tekst:

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt vierhonderd zevenenzeventigduizend euro (477.000,00 ¬ ). Het is verdeeld in negentienduizend tweehonderd tweeënveertig (19.242) aandelen, zonder aanduiding van de nominale waarde. Elk aandeel vertegenwoordigt één119.242ste van het maatschappelijk kapitaal."

-Artikel 7 wordt vervangen door volgende tekst:

"Bij elke kapitaalverhoging worden de aandelen, waarop in geld wordt ingeschreven, het eerst aangeboden aan de aandeelhouders, naar evenredigheid, van het gedeelte van het kapitaal dat hun aandelen vertegenwoordigen, op de wijze en met de uitzonderingen bepaald in de artikelen 309 en 310 van het Wetboek van Vennootschappen."

-Artikel 12 wordt vervangen door volgende tekst:

"Wanneer het door de wet vereist is en binnen de wettelijke grenzen, wordt het toezicht op de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" tI

mod 11.1

Voor-

n behoiden

aan het

Belgisch

Staatsblad

vennootschap toevertrouwd aan één of meerdere commissarissen, benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar."

-Artikel 26 wordt vervangen door volgende tekst:

"Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar het voorschrift van aresél 320. van hetWetboelc van Vennootschappen.

Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door de begunstigden worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering in strijd was met de voorschriften of daarvan niet onkundig konden zijn."

-Artikel 28 wordt vervangen door volgende tekst:

"Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening verzorgd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of meerdere vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen, tenzij toepassing gemaakt wordt van artikel 184§5 W.Venn. (ontbinding en vereffening in één akte).

De aangeduide vereffenaar(s) kunnen pas in functie treden nadat hun benoeming door de bevoegde Rechtbank van Koophandel is bevestigd."

-Artikel 29 wordt geschrapt en artikel 30 wordt hernummerd.

Vierde besluit  Machten

De vergadering verleent de zaakvoerder alle bevoegdheden om de voorgaande besluiten uit te voeren en aan ondergetekende notaris voor de coördinatie van de statuten.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Silvie LOPEZ-HERNANDEZ,

geassocieerd notaris te Neerpelt.

Tegelijk hiermee neergelegd :

volledige uitgifte.

- gecoördineerde tekst der statuten.

bijzonder verslag van de zaakvoerder.

- verslag van de bedrijfsrevisor.





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/03/2014 : HA079450
30/12/2014 : HA079450
16/07/2013 : HA079450
29/11/2012 : HA079450
21/06/2011 : HA079450
10/11/2009 : HA079450
28/08/2009 : HA079450
02/01/2008 : HA079450
27/06/2007 : HA079450
11/05/2007 : HA079450
01/09/2006 : HA079450
08/08/2005 : HA079450
14/09/2004 : HA079450
01/10/2003 : HA079450
16/08/2002 : HA079450
20/07/2001 : HA079450

Coordonnées
CROCO

Adresse
PEERDERBAAN 169A 3910 NEERPELT

Code postal : 3910
Localité : NEERPELT
Commune : NEERPELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande