CROMARMA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CROMARMA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.599.093

Publication

30/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 08.11.2013, NGL 24.01.2014 14015-0303-012
22/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 14.11.2014, NGL 19.12.2014 14696-0094-013
12/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 09.11.2012, NGL 04.12.2012 12660-0057-012
21/02/2011
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Pagina 2

Benaming: CROMARMA

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 3640 Kinrooi, Smeetsstraat 83

Ondernemingsnr: 8, 33 5 g g 0 9.3

Voorwerp akte: OPRICHTING

Uit een akte verleden voor ANITA INDEKEU, notaris met standplaats Neeroeteren (Maaseik), op 01 tebruari 2011, blijkt dat:

1) De heer VANHOVE Martijn Gertrudis Marie, geboren te Maaseik, op éénendertig maart negentienhonderd tachtig, nationaal nummer 80.03.31-447.33, echtgenoot van mevrouw GERAERTS Elke, geboren te Genk, op twee januari negentienhonderd tweeëntachtig, wonende te 3640 Kinrooi (Molenbeersel), Bekerstraat 6. Gehuwd te Kinrooi op dertig april tweeduizend en vijf onder het stelsel der scheiding van goederen met beperkte gemeenschap van aanwinsten krachtens huwelijkscontract verleden voor notaris Anita Indekeu op vijfentwintig april tweeduizend en vijf en verklarende geen wijzigingen aan hun huwelijkse voorwaarden te hebben aangebracht.

2) De heer VANHOVE Rocco Pierre Marie, geboren te Maaseik op zeventien januari negentienhonderd drieëntachtig, nationaal nummer 83.01.17-107.66, echtgenoot van mevrouw LAMBERS Kim, geboren te Maaseik op zeventien februari negentienhonderd vijfentachtig, wonende te 3640 Kinrooi, Bekerstraat 6. Gehuwd te Maaseik op twintig november tweeduizend en tien onder het stelsel der scheiding van goederen krachtens huwelijkscontract verleden voor notaris Anita Indekeu op achttien november tweeduizend en tien en verklarende geen wijzigingen aan hun huwelijkse voorwaarden te hebben aangebracht.

3) De heer VANHOVE Marco, geboren te Genk op veertien september negentienhonderd negentig, nationaal nummer 90.09.14-229.43, ongehuwd, wonende te 3640 Kinrooi, Bekerstraat 6.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben OPGERICHT onder de NAAM `CROMARMA", met maatschappelijke ZETEL te 3640 Kinrooi, Smeetsstraat 83.

De vennootschap heeft tot DOEL, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van deze:

- Managementsactiviteiten van holdings: tussenkomen in het dagelijks bestuur, vertegenwoordigen van bedrijven op grond van bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal, enz.;

- Handel in eigen onroerend goed;

Verhuur en exploitatie van eigen of geleasd residentieel onroerend goed, exclusief sociale woningen; - Verhuur en exploitatie van eigen of geleasd niet-residentieel onroerend goed, exclusief terreinen; - Overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsbeheer: adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering;

- De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuurdersmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen;

- De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak;

- De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen;

- De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken;

- Het verwerven en beheren van roerend patrimonium, met inbegrip van participaties in vennootschappen,

het bevorderen van oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering;

" Het besturen van vennootschappen, welk doel deze vennootschappen ook mogen hebben, het

LUIK B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken

I

*iiaaezss"

egging ter griff

0 9 -02- 2011

eJjktbr griffie der

be rioafdgriffier,

~.

' I "

r 111.

Pagina 3

itoefenen van de functie van bestuurder en vereffenaar in dergelijke vennootschappen.

Het toestaan van leningen, kredietopeningen, kasvoorschotten aan derden (gereglementeerde

ankfuncties of spaarkasfuncties niet inbegrepen).

t alles in de meest uitgebreide betekening van het woord. Zij mag tevens om het even welk-

elijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te

ergemakkelijken of uit te breiden.

ij kan ook participeren in of samenwerken met andere vennootschappen of ondernemingen die kunnen

" ijdragen tot haar ontwikkeling of deze in de hand werken.

I" emene be'alin.: In de mate dat voor voormelde activiteiten bijzondere erkenningen, machtiginge n/of vergunningen vereist zijn of opgelegd werden door de bevoegde overheid, kunnen deze door d-ennootschap slechts uitgeoefend worden van zodra deze erkenningen, machtigingen en/of vergunninge erden bekomen.

et geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO ( 8.600,00). Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke ondeelbare aandelen op naam zonde ermelding van waarde en die elk één honderd zesentachtigste (1/186e) van het kapitaal ertegenwoordigen.

le aandelen hebben stemrecht.

p de honderd zesentachtig (186) aandelen werd tegen pari in geld ingeschreven als volgt: door voornoemde heer VANHOVE Martijn voor zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00); door voornoemde heer VANHOVE Rocco voor zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00); door voornoemde heer VANHOVE Marco voor zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00). e inschrijvers verklaarden dat elk aandeel volledig volstort werd.

OEKENNING VAN AANDELEN:

Is vergoeding voor zijn inbreng in speciën werden er tweeeënzestig (62) volledig volstorte aandelen oegekend aan voornoemde heer VANHOVE Martijn, die verklaarde te aanvaarden.

Is vergoeding voor zijn inbreng in speciën werden er tweeeënzestig (62) volledig volstorte aandelen oegekend aan voornoemde heer VANHOVE Rocco, die verklaarde te aanvaarden.

Is vergoeding voor zijn inbreng in speciën werden er tweeeënzestig (62) volledig volstorte aandelen oegekend aan voornoemde heer VANHOVE Marco, die verklaarde te aanvaarden. e vennootschap wordt BESTUURD door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. ot gewone zaakvoerders werden voor onbepaalde duur benoemd: voornoemde heren VANHOVE artijn, VANHOVE Rocco en VANHOVE Marco.

edere zaakvoerder kan alle handelingen van intern bestuur verrichten die nodig of dienstig zijn to. erwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens he. etboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

ndien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurszaken onder elkaar verdelen. Zodanige erdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen.

edere zaakvoerder is bevoegd om alle rechtshandelingen te verrichten, behoudens die handelingen aarvoor volgens het wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. De nbevoegdheid van de zaakvoer(d)(st)er(s) die uit deze bepaling voortvloeit kan door de vennootschap an derden worden tegengeworpen.

e vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoer(d)(st)er(s), zelfs indien die andelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, ezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is echte een voldoende bewijs.

edere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

e zaakvoer(d)(st)er(s) kan (kunnen) gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen jzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zij eoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verieend-olmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoer(d)(st)er(s) in geval van overdreve olmacht.

et BOEKJAAR begint op één juli van een bepaald kalenderjaar en eindigt op dertig juni van he ropvolgend kalenderjaar. Het eerste boekjaar zal ingaan op de dag van neerlegging van een afschri an deze oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. Het zal eindigen o ertig juni tweeduizend en twaalf.

e GEWONE ALGEMENE VERGADERING van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaa orden bijeengeroepen op de tweede vrijdag van de maand november om negentien uur. Indien dit een ettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag. De eerst= aarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend en twaalf.

NLEG RESERVES - VERDELING WINST - VERDELING VAN HET NA VEREFFENING VERBLIJVENDE SALDO

e netto-winst wordt als volgt verdeeld, respectievelijk gereserveerd:

) tenminste vijf ten honderd wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve, totdat die één lende (1/10) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

over de bestemming van het saldo wordt door de jaarvergadering op voorstel van d-aakvoer(d)(st)er(s) beslist met inachtneming van artikel 320 van het wetboek van vennootschappen. ooraleer de vereffening wordt afgesloten, leg(t)(gen) de vereffenaar(s) het plan voor de verdeling van d-ctiva onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de bevoegde rechtbank van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Pagina 4

Op de laatste blz van Luik B vermelden :Recto :Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de pers(o)n(en) bevoegd de

rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

<oophandel.

Voor ontledend uittreksel:

Get.) Anita Indekeu, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift der oprichtingsakte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2011- Annexes du Moniteur belge

15/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 13.11.2015, NGL 11.12.2015 15686-0415-013

Coordonnées
CROMARMA

Adresse
SMEETSSTRAAT 83 3640 KINROOI

Code postal : 3640
Localité : KINROOI
Commune : KINROOI
Province : Limbourg
Région : Région flamande