CROWN ADVICE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CROWN ADVICE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.286.587

Publication

28/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 08.06.2013, NGL 25.08.2013 13455-0213-014
26/05/2011
ÿþog3ó h6

Crown Advice

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Veldmansbrugstraat 2 bus 1  3500 Hasselt

Onderwerp akte : OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Eric Gilissen te Hasselt op 09 mei 2011, vóór registratie, dat de volgende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is opgericht :

I.OPRICHTERS

1) De heer DE CONINCK Roger Jean Willy, geboren te Berg (Brab.) op twee juli duizend negenhonderd vijftig, nationaal nummer 50.07.02 439-18, echtgescheiden,

wonende te 3500 Hasselt, Veldmansbrugstraat 2 bus 1. 2) Mevrouw DE CONINCK

Marjolein Rosine Sofie, geboren te Brussel op zeven juni duizend negenhonderd achtenzeventig, nationaal nummer 78.06.07 384-19, ongehuwd, wonende te 3080 Tervuren, Nieuwstraat 20 bus 3. 3) Mevrouw DE CONINCK Anne-Leen Marcellyne Alfreds, geboren te Brussel op zesentwintig juli duizend negenhonderd tachtig, nationaal nummer 80.07.26 360-07, ongehuwd, wonende te 2600 Antwerpen, Belpairestraat 3 bus 301. 4) De heer DE CONINCK Koen Frits Tony, geboren te Brussel op achttien november duizend negenhonderd tweeëntachtig, nationaal nummer 82.11.18 351-35, ongehuwd, wonende 1831 Diegem, Regimentberg 32 bus 4.

II.OPRICHTING

Die mij, Notaris, hebben verzocht de authentieke akte te verlijden van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid die zij oprichten onder de naam "Crown Advice".

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur en begint te werken vanaf de datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie.

Voor het verlijden van deze akte hebben de oprichters mij een financieel plan overhandigd, door hun ondertekend. Dit stuk wordt door mij, Notaris, in ontvangst genomen om bewaard te worden volgens het voorschrift van de wet.

III.PLAATSING VAN HET MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

De oprichters verklaren dat het maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) volledig geplaatst is als volgt:

- voornoemde heer DE CONINCK Roger: achthonderd vijftig (850) aandelen of voor de prijs van vijftienduizend achthonderd en tien euro (15.810,00 EUR);

- voornoemde mevrouw DE CONINCK Marjolein: vijftig (50) aandelen of voor de prijs van negenhonderd dertig euro (930,00 EUR);

- voornoemde mevrouw DE CONINCK Anne-Leen: vijftig (50) aandelen of voor de prijs van negenhonderd dertig euro (930,00 EUR);

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

me 2.1

Luik B

en,

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- behoue aan he Belgisc ataatsbl

11111111111 II i mil UhI HI II

*11079710*

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

16` -05- 2011

HAS8Figo

Ondernemingsar: Benaming

(voluit) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2011- Annexes du Moniteur belge

- voornoemde heer DE CONINCK Koen: vijftig (50) aandelen of voor de prijs van negenhonderd dertig euro (930,00 EUR).

Totaal: ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR).

Het kapitaal is verdeeld in duizend (1.000) aandelen zonder aanduiding van een nominale waarde elk één/duizendste (1/1.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigend en het kapitaal is door hen volstort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR).

Deze som is gedeponeerd op een bijzondere rekening, bij de KBC Bank, geopend ten name van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Crown Advice" in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 3 mei jl., dat mij is overhandigd om te worden bewaard overeenkomstig de wet.

IV.STATUTEN

TITEL I. : NAAM - DUUR - ZETEL - DOEL.

Artikel 1. Naam.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de benaming dragen "Crown Advice".

Artikel 2. Duur.

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

Onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de buitengewone algemene vergadering volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

Artikel 3. Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3500 Hasselt, Veldmansbrugstraat 2 bus 1, maar mag naar elke andere plaats in België, in hetzelfde taalgebied of in het tweetalig gebied Brussel-Hoofdstad, worden overgebracht bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), bekend te maken in het Belgisch Staatsblad.

Eveneens bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s) mag de vennootschap, in België of in het buitenland, bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten.

Artikel 4. Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

A. Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in binnen-en buitenland:

- Consultancy in de breedste zin van het woord, met inbegrip van

innovatiemanagement, strategieadvies, productontwikkeling,

kwaliteitsborging enz.

- Projectmanagement, procesoptimalisatie en organisatieontwikkeling, training en coaching, interim-management, veranderingsbeheer en change management in de meest brede zin van het woord en in alle mogelijke sectoren;

- De controle op of het participeren in het bestuur van vennootschappen of ondernemingen door het opnemen van alle mogelijke mandaten binnen vennootschappen of ondernemingen;

- Adviesverlening, daaronder begrepen doch niet beperkt tot: het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, en dit in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van bedrijfsbeheer in de ruime zin van het woord, waaronder bedrijfsorganisatie, managementtechnieken en -adviezen, personeelszaken, administratie en financiën, productie, verkoop en marketing, aankoop en wetgeving overheidsopdrachten, energie en milieu, en algemeen bestuur.

B. Voor eigen rekening:

- Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2011- Annexes du Moniteur belge

verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de vennootschap mag tevens de bedrijvigheden coordineren die betrekking hebben op de gehele en gedeeltelijke uitvoering van voltooiingwerken door onderaannemers;

- Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende, handels-, nijverheids- en financiële zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het best geschikt zal achten. De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

De vennootschap mag zich borgstellen, leningen verstrekken of voorschotten geven onder eender welke vorm of duur en meer algemeen mag zij alle financiële bijstand verlenen met inbegrip van borgstelling of avalgeving.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

TITEL II. : KAPITAAL EN AANDELEN.

Artikel 5. Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR). Het is verdeeld in duizend (1.000) gelijke aandelen zonder aanduiding van een nominale waarde elk één/duizendste (1/1.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigend.

Artikel 6. Oproeping _tot_ bijstorten

De verbintenis tot volstorting van een aandeel is onvoorwaardelijk en ondeelbaar.

De zaakvoerder kan eigenmachtig de bijstorting bevelen.

De aandelen die niet volgestort zijn op het ogenblik van hun plaatsing worden bij- of volgestort op de tijdstippen en voor de bedragen door de zaakvoerder bepaald.

De vennoot die na een bij aangetekende brief betekende opvraging, nalaat de storting te verrichten, binnen de termijn bepaald in de kennisgeving, dient aan de vennootschap een rente te betalen gelijk aan de wettelijke rentevoet verhoogd met twee percent op jaarbasis, vanaf de opeisbaarheid van de storting.

Zolang de gevraagde stortingen niet zijn gedaan na het verstrijken van de termijn, vermeld in de voorgaande paragraaf, wordt de uitoefening van de rechten, verbonden aan de aandelen, geschorst.

Artikel 7. Ondeelbaarheid van de effecten

Wanneer effecten (aandelen en andere) in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat een enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen. Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit.

Effecten waarop een vruchtgebruik gevestigd is, zullen ingeschreven worden op naam van de blote eigenaar en op naam van de vruchtgebruiker. Artikel 8. Aard van de aandelen - Register van aandelen

De aandelen zijn altijd op naam.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden.

Elke vennoot of belanghebbende derde kan van dat register inzage nemen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Naar aanleiding van de inschrijving in het register, wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

Artikel 9. Overgang van aandelen

1.A) Wanneer de vennootschap één vennoot telt, is deze vrij zijn aandelen geheel of gedeeltelijk over te dragen aan de persoon die hij wenst.

B) Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen, worden de aan deze aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap.

In afwijking van hetgeen gesteld is in de voorgaande alinea en voor zover deze statuten geen bijzondere regeling voorzien, zal hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van een enige vennoot, de rechten uitoefenen die verbonden zijn aan die aandelen.

2.A) Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, mag geen aandeel, op straffe van nietigheid, onder de levenden, worden overgedragen aan iemand die vennoot of die geen vennoot is, dan met instemming van alle medevennoten.

B) De vennoot die één of meer aandelen wil overdragen, moet van zijn voornemen aan de andere vennoten kennis geven bij een aangetekende brief, waarin hij de naam, de voornamen, het beroep en de woonplaats van de voorgestelde overnemer meedeelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen en de daarvoor geboden prijs.

De vennoten dienen, binnen de maand, bij aangetekende brief te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overgang; bij ontstentenis van een antwoord binnen de voormelde termijn, worden zij geacht zich niet te verzetten tegen de voorgestelde overgang.

C) Tegen de weigering van goedkeuring staat geen beroep op de rechter open.

De vennoten die zich verzetten tegen een overgang van aandelen, hebben zes maand te rekenen vanaf de dag van de weigering om kopers ervoor te vinden; bij gebreke hiervan zijn zij verplicht zelf deze aandelen aan te kopen ofwel hun verzet in te trekken.

D) In dit geval zal de prijs van de aandelen vastgesteld worden op basis van de drie laatst opgemaakte jaarrekeningen, waarbij wordt rekening gehouden met de eventuele meer- en minderwaarden die in de balans nog niet zouden zijn uitgedrukt en met de evolutie van het maatschappelijk vermogen sedertdien.

Deze prijs zal worden bepaald, bij gebreke aan akkoord, volgens de gebruikelijke normen inzake waardebepaling van aandelen, door twee externe accountants, waarvan de ene wordt aangesteld door de koper en de andere door de verkoper.

De afkoop van de aandelen zal in elk geval tot stand moeten komen en betaald worden binnen zes maanden na de dag waarop de prijs definitief zal zijn vastgesteld.

Na het verstrijken van die termijn kunnen de rechthebbenden de weigerende vennoten tot betaling dwingen door alle middelen rechtens.

In geen geval mag de overdrager de ontbinding van de vennootschap eisen.

3. De aandelen van een vennoot mogen niet overgaan wegens overlijden dan met instemming van alle vennoten.

De erfgenamen en legatarissen die geen vennoot kunnen worden, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen.

De prijs wordt vastgesteld en is betaalbaar, zoals hierboven beschreven.

TITEL III. : BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING

Artikel 10. Zaakvoerders

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2011- Annexes du Moniteur belge

vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerder wordt benoemd door de algemene vergadering, voor een periode te bepalen door de algemene vergadering en is steeds door haar afzetbaar.

Tenzij anders bepaald door de algemene vergadering, wordt de opdracht van de zaakvoerder kosteloos uitgeoefend.

Artikel 11. Bestuur

De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet (of deze statuten) alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen. Artikel 12. Vertegenwoordiging

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij alleen optreden, tenzij anders is bepaald door de algemene vergadering.

Artikel 13. Bijzondere volmachten

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

Artikel 14. Aansprakelijkheid

Een zaakvoerder is niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap, maar hij is verantwoordelijk voor de uitvoering van zijn opdracht en aansprakelijk voor bestuursfouten overeenkomstig het gemeen recht en het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 15. Tegenstrijdig belang

Indien er zich in hoofde van een zaakvoerder een tegenstrijdig belang voordoet zoals dit omschreven is in het Wetboek van vennootschappen, zal hij zich moeten schikken naar de bepalingen terzake in het Wetboek van vennootschappen.

TITEL IV. : CONTROLE

Artikel 16. Controle van de vennootschap

Indien de vennootschap hiertoe wettelijk verplicht is, wordt de controle op de financiële toestand van de vennootschap, op de jaarrekening en op de regelmatigheid, vanuit het oogpunt van de wet en van deze statuten, van de verrichtingen, weer te geven in de jaarrekening, aan één of meer commissarissen opgedragen.

Zij worden benoemd door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

De commissarissen worden benoemd voor één hernieuwbare termijn van drie jaar.

Indien de vennootschap wettelijk niet verplicht is een commissaris te benoemen, en besluit om er geen te benoemen, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

TITEL V. : ALGEMENE VERGADERING DER VENNOTEN

Artikel 17. Gewone algemene vergadering

Ieder jaar wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de tweede zaterdag van de maand juni om zeventien uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 26 van deze statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de gewone algemene vergadering.

Artikel 16. Oproeping

De oproepingen van de algemene vergaderingen worden gedaan, overeenkomstig de wet.

Artikel 19. Ter beschikkingstelling van stukken

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld. Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 26 van deze statuten, dan zal de zaakvoerder/zaakvoerders/college van zaakvoerders samen met zijn/haar rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Artikel 20. : Plaats

De algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of in een andere plaats in België, zoals aangeduid in de oproepingen.

Artikel 21. : Bureau

De algemene vergaderingen worden voorgezeten door de oudste zaakvoerder of, bij zijn afwezigheid, door de oudste vennoot aanwezig.

De voorzitter kan een secretaris en één of meerdere stemopnemers aanwijzen, die geen van allen vennoten behoeven te zijn. De functies van secretaris en stemopnemer kunnen uitgeoefend worden door één persoon.

De voorzitter, de secretaris en de stemopnemer(s) vormen samen het bureau.

Artikel 22. : Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 23. : Wijze van stemmen - Vertegenwoordiging

a) Wanneer de vennootschap slechts een vennoot telt, oefent hij de

bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

b) Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, kan elke vennoot zijn stem uitbrengen, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber, al dan niet vennoot en drager van een schriftelijke volmacht.

De volmachten moeten worden voorgelegd aan de algemene vergadering, om aangehecht te worden aan de notulen van de vergadering.

Artikel 24. Schorsing van het stemrecht - Inpandgeving van aandelen - Vruchtgebruik

a) Wanneer de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

b) Behoudens afwijkende bepalingen in deze statuten, mag het stemrecht, verbonden aan een aandeel in onverdeeldheid, slechts worden uitgeoefend door een persoon, aangeduid door alle mede-eigenaars.

c) Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dat aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

d) Het stemrecht verbonden aan aandelen die in pand zijn gegeven, wordt door de eigenaar-pandgever uitgeoefend.

Artikel 25. Besluiten buiten de agenda

Over niet in de agenda begrepen punten kan slechts beraadslaagd worden in een vergadering waarin alle aandelen aanwezig zijn en mits daartoe met eenparigheid van stemmen besloten wordt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2011- Annexes du Moniteur belge

De vereiste instemming staat vast indien geen verzet is aangetekend in

de notulen van de vergadering.

Artikel 26. : Schriftelijke besluitvorming

Met uitzondering van:

- de beslissingen te nemen in het kader van de toepassing van artikel 332 van het Wetboek van vennootschappen; en

- de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerder(s) of het college van zaakvoerders een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

TITEL VI. : JAARREKENING - JAARVERSLAG - CONTROLEVERSLAG

Artikel 27. Boekjaar - Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt de zaakvoerder een inventaris op, mede de jaarrekening volgens de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt een geheel.

Het verslag bevat de commentaren, informaties en toelichtingen die vermeld zijn in de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, voor zover deze van toepassing zijn.

Ten minste één maand voor de gewone algemene vergadering overhandigt de zaakvoerder de stukken opgesomd in het Wetboek van vennootschappen, met het jaarverslag aan de eventuele commissaris(sen), of stelt hij het ter beschikking van de vennoten indien er geen commissaris bestaat in de vennootschap.

De eventuele commissarissen, indien zij in de vennootschap bestaan, stellen met het oog op de gewone algemene vergadering een omstandig schriftelijk verslag op, "controleverslag" genoemd, rekening houdend met hetgeen bepaald is in het Wetboek van vennootschappen.

Ten minste vijftien dagen voor de gewone algemene vergadering mogen de vennoten in de zetel van de vennootschap kennis nemen van de onder artikel 283 van het Wetboek van vennootschappen opgesomde documenten.

De zaakvoerder legt binnen de dertig dagen, na de goedkeuring van de jaarrekening door de algemene vergadering, de in artikel 98 en 100 van het Wetboek van vennootschappen genoemde documenten neer bij de Nationale Bank van België.

Wanneer de vennootschap, naast de door het Wetboek van vennootschappen voorgeschreven openbaarmaking, het jaarverslag en de jaarrekening in hun geheel op een andere wijze of een verkorte versie van dit laatste document verspreidt, zijn de bepalingen van artikel 104 en 105 van het Wetboek van vennootschappen van toepassing.

TITEL VII. : BESTEMMING VAN DE WINST

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Artikel 28.

Jaarlijks wordt van de nettowinst tenminste vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van het reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt, mits naleving van de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de zaakvoerder.

TITEL VIII. : ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel 29. Oorzaken van ontbinding

Behoudens de gerechtelijke ontbinding en hetgeen bepaald is in het Wetboek van vennootschappen, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

Artikel 30. Ontbinding - Voortbestaan - Sluiting

De vennootschap blijft na ontbinding, om welke reden ook, van rechtswege als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

Artikel 31. Benoeming van vereffenaar(s)

Zijn er geen vereffenaar(s) benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar, met uitzondering van hetgeen voorzien is in het Wetboek van vennootschappen.

De algemene vergadering van de vennootschap in vereffening kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen een of meer vereffenaars benoemen of ontslaan.

Zij bepaalt hun bevoegdheden, hun vergoeding alsook de wijze van vereffening.

De benoeming van de vereffenaars stelt een einde aan de bevoegdheden van de zaakvoerder.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering. De vereffenaars vormen een college.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen. Iedere wijziging van deze aanwijzing moet worden besloten, neergelegd en openbaar gemaakt overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen terzake.

Artikel 32. Verdeling

Met inachtneming van alle verplichtingen opgelegd aan de vereffenaars door het Wetboek van vennootschappen, worden, na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, de netto-activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort.

Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

Artikel 33. Geschillen - Bevoegdheid

Voor alle geschillen tussen de vennootschap, haar vennoten, zaakvoerders, eventuele commissaris(sen) en vereffenaars met betrekking tot de zaken van de vennootschap en de uitvoering van onderhavige statuten, zijn

alleen de rechtbanken van de maatschappelijke zetel bevoegd, tenzij de vennootschap er uitdrukkelijk van afziet.

Artikel 34. Woonstkeuze

Elke in het buitenland gedomicilieerde vennoot, zaakvoerder of vereffenaar, die geen aan de vennootschap geldig betekende woonplaats gekozen heeft in België of in het buitenland, wordt geacht de woonplaats te hebben gekozen ter maatschappelijke zetel, waar hem alle akten geldig kunnen warden betekend of aangezegd, terwijl de vennootschap geen andere verplichting heeft dan ze ter beschikking te houden van de bestemmeling.

Artikel 35. Wettelijke beulingen opgenomen in deze statuten

De statutaire bepalingen die een letterlijke weergave zijn van de wettelijke bepalingen van het Wetboek van vennootschappen worden enkel vermeld ter inlichting en verwerven hierdoor niet het karakter van statutaire bepaling.

V.OVERGANGSBEPALINGEN

ALGEMENE VERGADERING

Onmiddellijk na de oprichting hebben de vennoten, in algemene

vergadering, volgende beslissingen genomen:

A) Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op eenendertig december tweeduizend en twaalf.

B) Eerste jaarlijkse algemene vergadering

De eerste algemene jaarvergadering heeft plaats op de tweede zaterdag

van de maand juni tweeduizend dertien.

C) Niet-statutaire zaakvoerders

- Het aantal zaakvoerders wordt bepaald op één.

- Wordt benoemd tot niet-statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur, aanvangend op de datum van oprichting van de vennootschap: de heer DE CONINCK Roger, voornoemd.

- Voornoemde heer DE CONINCK Roger verklaart gezegde functie van niet-statutair zaakvoerder te aanvaarden en niet getroffen geweest te zijn door een gerechtelijke beslissing die het opnemen van dergelijk mandaat onmogelijk maakt.

D) Commissaris

De comparanten besluiten geen commissaris aan te stellen, aangezien uit te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap niet zal voldoen aan de wettelijke criteria volgens welke een commissaris verplicht dient te worden aangesteld.

E) Herneming van de verbintenissen onderschreven namens de vennootschap in oprichting.

In toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen herneemt de vennootschap de verbintenissen namens haar aangegaan zolang zij in oprichting was.

De comparanten verklaren hieromtrent geen enkele verbintenis te zijn aangegaan voor de vennootschap in oprichting voor dewelke bijzondere publiciteitsvoorwaarden zijn voorzien.

F) Verplichting tot het opstellen van een jaarverslag overeenkomstig artikel 94 van het Wetboek van vennootschappen.

Aangezien uit te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap niet zal voldoen aan de wettelijke criteria volgens welke een jaarverslag verplicht dient te worden opgesteld, besluiten de comparanten dan ook dat geen jaarverslag zal opgesteld worden.

Voor eensluidend ontledend uittreksel

Notaris Eric Gilissen.

Tegelijk hiermee neergelegd : een uitgifte van de nog niet geregistreerde akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Yobr-

'áehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

\

05/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 13.06.2015, NGL 03.08.2015 15378-0593-014
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 18.06.2016, NGL 28.08.2016 16537-0570-012

Coordonnées
CROWN ADVICE

Adresse
VELDMANSBURGSTRAAT 2, BUS 1 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande