CURA DOMI THUISVERPLEGING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CURA DOMI THUISVERPLEGING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.797.817

Publication

06/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 31.07.2014 14383-0376-011
06/02/2013
ÿþ Mod 2,U

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ntmei4:od tar grlllio dor tootibûnk v, kotsoltwidf+l 10 1`E_áNGEPEN

Z 5 -01- 20=3

De HoofdgriffierjDrif¬ ie

D,? e/.0-

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : CURA DOMI THUISVERPLEGING

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Vostertstraat 33 - 3960 BREE

Onderwerp akte ; OPRICHTING

Uit een akte, die werd verleden voor het ambt van Meester ANITA INDEKEU, notaris met standplaats te Neeroeteren (Maaseik), op 22 januari 2013, blijkt dat:

De heer BEENDERS Francis Pierre Maria Jaak, gegradueerde psychiatrisch verpleegkundige, geboren te Leut, thans Maasmechelen, op zeventien januari negentienhonderd zevenenzestig (nationaal nummer 67.01.17 231 91), en zijn echtgenote, mevrouw HUBER Jenny, gebrevetteerde ziekenhuisverpleegkundige, geboren te Brugg (Zwitserland), op tien november negentienhonderd tweeënzeventig (nationaal nummer 72.11.10 504 09), samenwonende te 3960 Bree, Vostertstraat 33.

Gehuwd te Maaseik op tweeëntwintig december negentienhonderd zevenennegentig onder het wettelijk stelsel der gemeenschap van goederen bij ontstentenis van een huwelijkscontract, en die verklaren geen wijzigingen aan hun huwelijkse voorwaarden te hebben aangebracht, noch verklaring tot behoud of vereffening.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de NAAM "CURA DOMI THUISVERPLEGING", waarvan de maatschappelijke ZETEL gevestigd is te 3960 Bree, Vostertstraat 33.

De vennootschap heeft tot DOEL het uitoefenen van verpleegkundige zorgen.

Deze zorgen omvatten de planning, de uitvoering en de evaluatie met inbegrip van de

gezondheidsbegeleiding van de patiënt en van zijn omgeving:

- het observeren, het herkennen en het vastleggen van de gezondheidsstatus zowel op psychisch, fysisch

en sociaal vlak;

- het omschrijven van verpleegproblemen;

- het bijdragen aan de medische diagnose door de arts en aan het uitvoeren van de voorgeschreven

handelingen;

- het informeren en het adviseren van de patiënt en zijn familie;

- het voortdurend bijstaan, uitvoeren en helpen uitvoeren van handelingen, waardoor de verpleegkundige het behoud, de verbetering en het herstel van de gezondheid van gezonde en zieke personen en groepen beoogt;

- het verlenen van stervensbegeleiding en begeleiding van de verwerking van het rouwproces;

- de technisch-verpleegkundige verstrekkingen waarvoor geen medisch voorschrift nodig is, alsook deze waarvoor wel een medisch voorschrift nodig is. Die verstrekkingen kunnen verband houden met de diagnosestelling door de arts, de uitvoering van een door de arts voorgeschreven behandeling of het nemen van maatregelen inzake preventieve geneeskunde;

- geneeskundige handelingen die door de geneesheer aan een verpleegkundige kunnen gedelegeerd worden.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar In andere vennootschappen.

Dit alles in de meest uitgebreide betekenis dezer woorden.

In de mate dat voor de vermelde activiteiten bijzondere erkenningen, machtigingen en/of vergunningen vereist zijn of opgelegd werden door de bevoegde overheid, kunnen deze door de vennootschap slechts worden uitgeoefend van zodra deze erkenningen, machtigingen en/of vergunningen werden bekomen.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18 600). Het is verdeeld in honderd (100) gelijke ondeelbare aandelen op naam zonder vermelding van waarde en die elk één honderdste (1/100e) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen hebben stemrecht.

Op de laatste biz. van Lui!: B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoi,o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Zo"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

INSCHRIJVING

Het gehele maatschappelijk kapitaal wordt volledig onderschreven door inbreng in geld en volstort ten bedrage van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6 200) als volgt:

- voomoemde heer BEENDERS Francis onderschrijft tachtig (80) aandelen tegen een onderschrijvingswaarde van honderd zesentachtig euro (¬ 186) per aandeel, hetzij in totaal onderschreven veertienduizend achthonderd tachtig euro (¬ 14 880), en stort op ieder aandeel tweeënzestig euro (¬ 62), hetzij in totaal gestort vierduizend negenhonderd zestig euro (¬ 4 960);

- voomoemde mevrouw HUBER Jenny onderschrijft twintig (20) aandelen tegen een onderschrijvingswaarde van honderd zesentachtig euro (¬ 186) per aandeel, hetzij in totaal onderschreven drieduizend zevenhonderd twintig euro (E 3 720), en stort op ieder aandeel tweeënzestig euro (¬ 62), hetzij in totaal gestort duizend tweehonderd veertig euro (¬ 1 240).

De oprichters verklaren hiertoe gebruik te maken van gemeenschappelijke gelden.

TOEKENNING VAN AANDELEN

Als vergoeding voor gemelde inbreng in speciën bedingen voomoemde echtgenoten BEENDERS-HUBER dat de vermogensrechten verbonden aan de hen toegekende honderd (100) aandelen toekomen aan de tussen hen bestaande gemeenschap en dat de vennootschapsrechten verbonden aan tachtig (80) van die aandelen eigen zijn aan voomoemde heer BEENDERS Francis aan wie, voor wat dat gedeelte betreft, bij uitsluiting van zijn echtgenote alle lidmaatschapsrechten worden toegekend en dat de vennootschapsrechten verbonden aan de overige twintig (20) aandelen eigen zijn aan voomoemde mevrouw HUBER Jenny aan wie, voor wat dat gedeelte betreft, bij uitsluiting van haar echtgenoot alle lidmaatschapsrechten worden toegekend.

De inschrijving op zijn/haar naam van die respectievelijke aandelen houdt in dat hij/zij jegens de vennootschap geldt als enige eigenaar/eigenares, die persoonlijk alle eraan verbonden lidmaatschapsrechten uitoefent.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer ZAAKVOERDERS, al dan niet vennoot. Wanneer een rechtspersoon wordt aangewezen als zaakvoerder benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

Tot niet-statutaire zaakvoerders worden voor onbepaalde tijd benoemd: voomoemde heer BEENDERS Francis en voornoemde mevrouw HUBER Jenny. Hun mandaten zijn bezoldigd.

ledere zaakvoerder kan alle handelingen van intern bestuur verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurszaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle rechtshandelingen te verrichten, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is, De onbevoegdheid van de zaakvoer(d)(st)er(s) die uit deze bepaling voortvloeit kan door de vennootschap aan derden worden tegengeworpen.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoer(d)(st)er(s), zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

ledere zaakvoer(d)(st)er vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoer(d)(st)er(s) kan (kunnen) gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoer(d)(st)er(s) in geval van overdreven volmacht.

Het BOEKJAAR valt samen met het kalenderjaar.

Het eerste boekjaar begint vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op éénendertig december tweeduizend dertien.

De oprichters verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf één november tweeduizend en twaalf. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

De GEWONE ALGEMENE VERGADERING van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand juni om twintig uur. Indien dit een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend veertien.

AANLEG RESERVES - VERDELING WINST - VERDELING VAN HET NA VEREFFENING

OVERBLIJVENDE SALDO

De netto-winst wordt als volgt verdeeld, respectievelijk gereserveerd:

C. 1

1) tenminste vijf ten honderd wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve, totdat die één tiende (1110) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

2) over de bestemming van het saldo wordt door de jaarvergadering op voorstel van de zaakvoer(d)(st)er(s) beslist met inachtneming van artikel 320 van het wetboek van vennootschappen.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leg(t)(gen) de vereffenaar(s) het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de bevoegde rechtbank van koophandel.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(Get.) Notaris Anita Indekeu

Tegelijk hiermee neergelegd; afschrift van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa . Naam en handtekening

Voorbehouden aan bQt Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
CURA DOMI THUISVERPLEGING

Adresse
VOSTERTSTRAAT 33 3960 BREE

Code postal : 3960
Localité : BREE
Commune : BREE
Province : Limbourg
Région : Région flamande