CURA MANAGEMENT & CONSULTANCY, AFGEKORT : CURA M & C

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CURA MANAGEMENT & CONSULTANCY, AFGEKORT : CURA M & C
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.670.663

Publication

02/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 18.06.2014, NGL 27.06.2014 14233-0138-014
06/03/2012
ÿþMcd Word

Ltli Î 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechthankvan koophandel

BELGE

2012

AATSBLAr; Griffie

4 F9, 2412

te HASSELT

111111111j.t1H11(1)t1111111111

MONITEUI

27 -02 BELGISCH S

Ondernemingsnr: o e t 3 , (7 , 6aÿ3

Benaming

(voluit) : CURA MANAGEMENT & CONSULTANCY

(verkort) : CURA M & C

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ilgatlaan 21, 3500 Hasselt

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Frank De Wilde te Gingelom, op 13 februari 2012, neergelegd op de griffie vóór registratie, blijkt dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door:

1/ De naamloze vennootschap THE OAK  MANAGEMENT AND CONSULTANCY, met maatschappelijke zetel te 3400 Landen, Park 't Groenhof 56, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0441.565.774, RPR Leuven.

Opgericht bij authentieke akte verleden voor notaris Georges Brandhof te Landen op 18 juli 1990, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 17 augustus daarna, onder nummer 900817-261. Waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd werden bij akte verleden voor notaris Rose Marie Van helmont te Hasselt op 29 juni 2001, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 26 juli daarna, onder nummer 20010726-1112.

Alhier vertegenwoordigd overeenkomstig haar statuten door haar gedelegeerd bestuurder, mevrouw VAN HOVE Michele Jeanine Nadine, geboren te Sint-Agatha-Berchem op 19 december 1960, NN 60,12.16 176-09, IK 590-5878871-18, wonende te 3890 Gingelom, Katseistraat 2.

2/ De heer CELIS Serge Leon Hubert René, geboren te Gingelom op 5 juni 1954, NN 54.06.05 255-92, 1K 591-2838592-86, wonende te 3890 Gingelom, Katseistraat 2.

- met maatschappelijke benaming: CURA MANAGEMENT & CONSULTANCY, verkort CURA M & C.

- met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Ilgatlaan 21.

- met als doel:

Het doel van de vennootschap is het uitvoeren van de volgende activiteiten, zowel in België ais in het buitenland, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alleen, door middel van een bijkantoor of in samenwerking met derden:

- Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen, vzw's en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

- De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct en/of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich Vaten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap, Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtsreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

- De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

- Het verlenen van advies in het algemeen, met betrekking tot logistieke en transporttechnische onderwerpen in de breedste zin van het woord, zowel op nationaal als op internationaal gebied.

- Het operationeel en fysisch begeleiden of het ter beschikking stellen van deze begeleiding met betrekking op voormelde management, logistieke en aanverwante activiteiten.

- Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

Bijlágén bij héri ëliTiCE Staatsblad - 0b70721if2 = Annexés dü Nroniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.



Voor à*ehocden

- Hët aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen' met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen,-alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

Deze opsomming is niet beperkend, doch exemplatief en op elk moment herzienbaar.

De vennootschap kan in het algemeen alle beheers-, commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks met voormelde maatschappelijke doelstellingen aansluiten of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België als in het buitenland. Zij mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks In verband staan met haar doel.

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

- met een onbepaalde duur.

- met een kapitaal van 25.000,00 euro, dat verdeeld is in vijfentwintig (25) aandelen zonder nominale waarde, bij wijze van inbreng in geld door de NV THE OAK  MANAGEMENT AND CONSULTANCY ten bedrage van 20.000,00 euro waarvoor zij 20 aandelen verkreeg en waarvan 20.000,00 euro volstort werd en door de heer CELIS Serge ten bedrage van 5.000,00 euro waarvoor hij 5 aandelen verkreeg en waarvan 5.000,00 euro volstort werd.

De gelden zijn overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van vennootschappen bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere bankrekening bij de ING Bank te Sint-Truiden met rekeningnummer 363-1010103-82, geopend op de naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling.

Deze aandelen zijn volledig volgestort.

- met jaarlijkse algemene vergadering op de derde woensdag van de maand juni om éénentwintig uur (21.00 uur), eerste jaarvergadering in 2014.

- met boekjaar: van 01/01 tot 31/12, eerste boekjaar tot 31/12/2013.

- bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten en al dan niet bezoldigd. Zij worden benoemd door de algemene vergadering voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur. Werd aangesteld als niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur. Mevrouw VAN HOVE Michèle, voornoemd. Het mandaat van de zaakvoerder is niet bezoldigd.

Bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is,

Ten overstaan van derden zal de vennootschap verbonden zijn door de enkele handtekening van één zaakvoerder.

- bestemming van de winst: Het batig slot dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit, Van deze winst wordt ten minste een/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze een/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over de reservering of uitkering van het saldo beslist de algemene vergadering.

- verdeling netto-actief na ontbinding: Na aanzuivering van alle kosten, lasten en schulden der vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, wordt het netto-actief onder de vennoten verdeeld. Hierbij wordt in voorkomend geval rekening gehouden met de verschillende mate van volstorting van de verschillende aandelen.

- De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van het wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sinds 1 januari 2012.

- Partijen geven volmacht aan NV ENGELEN & PARTNERS ACCOUNTANTS, Ilgatlaan 21, 3500 Hasselt, of een in de plaats gestelde, om de vennootschap te vertegenwoordigen bij de verschillende overheidsdiensten, zoals onder meer kamer van ambachten en neringen, handelsregister, diensten van de B.T.W., om de vennootschap na de oprichting in te schrijven en administratieve vergunningen te verkrijgen.

Voor gelijkvormig uittreksel, met het oog op de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Notaris Frank DE WILDE

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van voormelde oprichtingsakte

aan het

Belgisch

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06T0V20l2 - Annexes du Moniteur belge





Op de laetste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
CURA MANAGEMENT & CONSULTANCY, AFGEKORT : …

Adresse
IIGATLAAN 21 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande