CURAGO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CURAGO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 537.764.634

Publication

02/09/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13304840*

Neergelegd

29-08-2013

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0537764634

Benaming (voluit): Curago

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3520 Zonhoven, Dijkbeemdenweg 34 bus 8

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte, verleden voor notaris Samuël Van der Linden, te Diepenbeek, op negenentwintig augustus tweeduizend dertien, eerstdaags te registreren, dat door de heer CASTRO, Sven Kirsten Martina, geboren te Tongeren op 30 juli 1974, wonende te 3520 Zonhoven, Dijkbeemdenweg 34 bus 8, een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, genaamd "Curago", met zetel te 3520 Zonhoven, Dijkbeemdenweg 34 bus 8, en dit voor een onbeperkte duur.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst, en is vertegenwoordigd door duizend achthonderd zestig (1860) aandelen op naam, genummerd van 1 tot 1860, zonder nominale waarde, die ieder één duizendachthonderdzestigste (1/1860) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De oprichter heeft een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) in geld ingebracht, volledig volgestort bij de oprichting.

Het volgestorte gedeelte van de inbrengen in geld werd voorafgaandelijk aan de oprichting gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 645-1026001-67 bij de Bank J.Van Breda & C°, naamloze vennootschap met zetel te Antwerpen.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de verdeling van het saldo van de nettowinst.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de vennoten. Zij beschikken over alle machten welke hen dienaangaande krachtens het Wetboek van vennootschappen worden toegekend, onder de voorwaarden aldaar bepaald.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Het na vereffening overblijvend saldo zal worden aangewend op de door de algemene vergadering te bepalen wijze.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door hen vast te stellen.

De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder elkaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door een bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Indien de vennootschap slechts één vennoot zou tellen, kunnen zowel de enige vennoot als een derde tot zaakvoerder worden benoemd. Indien evenwel geen zaakvoerder is benoemd, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

De vennootschap heeft tot doel, dit zowel in België als in het buitenland:

- het optreden en handelen als dienstverlener, als interim-manager en/of als tussenpersoon bij alle vormen van adviesverlening, managementsdiensten en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van marketing, e-business strategy, planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, informatica, human resources, administratie en financiën, publiciteit en reclame, financiële en juridische planning en/of het verschaffen van informatie aan bedrijfsleiding en dit in de meest ruime zin;

- alle dienstverleningen in de meest ruime zin aan architecten, architectenbureaus, bouwheren, ontwikkelaars en alle andere opdrachtgevers op het vlak van architectuur, stedenbouw en milieubeheer, de bijzondere uitrustingstechnieken, binnenhuis- en tuininrichting, evenals opmetingen, topografie, expertises, tekenwerk, berekeningen, projectopvolging, projectleiding, dit alles in de meest brede zin en het uitvoeren van alle activiteiten en verrichtingen, die hiermee verband houden, dit alles echter bij uitsluiting van activiteiten en verrichtingen die voorbehouden zijn voor architecten;

- het optreden als tussenpersoon en/of handelscommissionair bij de import en export, klein- en groothandel van wijnen, likeuren, champagne en soortgelijke dranken alsook van voedingswaren, van toebehoren en/of alle andere materialen die verband houden met het serveren van voornoemde artikelen; dit alles in de meest ruime zin;

- het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, alsook het in de ruimste zin van het woord verlenen van bijstand en diensten, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

- het verlenen van diensten op het vlak van netwerkvorming en -gebruik, externe vertegenwoordiging en representatie;

- handel, koop, verkoop en verhuur van materialen voor vrije tijd, horeca, catering en dergelijke;

- de vorming en het beheer in de ruimste zin van het woord van een patrimonium van roerende en onroerende goederen, daaronder begrepen, het vestigen van zakelijke rechten, onroerende leasing, de huur, verhuring, onderhuur, de uitbating, de herstelling, de verbetering, het onderhoud, de verbouwing, de aankoop, de oprichting en iedere verwerving en verkoop van onroerende goederen;

- handel in onroerende goederen, dit in de ruimste zin van het woord, met inbegrip van onroerende leasing, met uitzondering van de activiteiten welke voorbehouden zijn voor erkende vastgoedmakelaars;

- het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen inzake gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; alsook, in de ruimste zin van het woord, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborg, plaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille of kapitaalsbestuur;

- zowel voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen.

Zij mag zowel in België als in het buitenland alle verrichtingen doen met betrekking tot het hierboven bepaalde maatschappelijk doel en op alle wijzen die zij het best geschikt acht, en inzonderheid:

- het opnemen van bestuurders-, vereffenaars- of andere mandaten in Belgische en/of buitenlandse vennootschappen;

- het verwerven door inschrijving of aankoop, voor eigen rekening of voor rekening van derden van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen;

- het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering:

- het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen en particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarbanken, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

- de vennootschap zal op alle wijzen belangen kunnen nemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen met eenzelfde gelijklopend of aanverwant doel en dat van aard is de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen of haar klantenbestand uit te breiden.

Zij mag in België en in het buitenland verder alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of waarvan het doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde donderdag van juni om twintig uur (20u00). Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag plaats.

De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per fax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Om als vennoot (of diens gevolmachtigde) tot de vergadering te worden toegelaten en om stemrecht te kunnen uitoefenen, dient men (of de lastgever in kwestie) vennoot te zijn op datum van de vergadering/besluitvorming. Deze hoedanigheid wordt bewezen aan de hand van de inschrijving in het register van aandelen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Indien de oproeping dit voorziet kunnen de vennoten, mits eenparigheid, ook schriftelijk besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die besluiten die bij authentieke akte moeten worden genomen.

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij in de vergadering alle aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten.

De algemene vergadering van vennoten kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt oefent deze alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard. Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering te worden nageleefd overeenkomstig artikel 268 van het Wetboek van vennootschappen doch dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft.

Werd door de oprichter tot eerste niet-statutaire Zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur: de heer Sven CASTRO, wonende te 3520 Zonhoven, Dijkbeemdenweg 34.

Het eerste boekjaar heeft een aanvang genomen op één april tweeduizend dertien en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend veertien.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Samuël Van der Linden

Notaris

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD.

Expeditie van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 18.06.2015, NGL 28.08.2015 15486-0324-013

Coordonnées
CURAGO

Adresse
DIJKBEEMDENWEG 34, BUS 8 3520 ZONHOVEN

Code postal : 3520
Localité : ZONHOVEN
Commune : ZONHOVEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande