CUSPIDE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CUSPIDE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.929.388

Publication

11/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 30.06.2013 13280-0452-011
07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 30.08.2012 12507-0051-011
03/03/2011
ÿþOndernemingsnr :

Benaming :

(voluit): CUSPIDE

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : 3600 Genk, Boxbergstraat 6

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Yasmine FAGARD, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "COLSON & FAGARD, geassocieerde notarissen", met zetel te Maasmechelen, op 29 januari 2011, neergelegd ter registratie, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door:

De heer MARTENS Martinus Lodewijk, geboren te Diepenbeek op 18 mei 1920, (N.N. 20.05.18 191-15), ongehuwd en verklarend geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonend te 3590 Diepenbeek, Hovenstraat 5. I. OPRICHTING.

VÓÓr het verlijden van de oprichtingsakte heeft de oprichter aan ondergetekende notaris een financieel plan overhandigd, opgemaakt op 29 januari 2011 en ondertekend door hem of zijn gemachtigde, waarin hij het bedrag van het kapitaal van de op te richten vennootschap, groot HONDERD VIERENVIJFTIGDUIZEND EURO (¬ 154.000,-) verantwoordt.

Het kapitaal is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, die ieder 1/100ste van het geplaatst kapitaal vertegenwoordigen.

De comparant verklaart en erkent dat het kapitaal wordt onderschreven via inbreng in natura l door inbreng van navermeld onroerend goed gelegen te Diepenbeek, ter plaatse genaamd "De Kaybergsheide".

Inbreng in natura.

De comparant verklaart volgend onroerend goed in natura in te brengen:

Gemeente DIEPENBEEK, 2de afdeling.

Een perceel grond, gelegen aan de Hovenstraat, ter plaatse genaamd "De Kaybergsheide",

gekadastreerd volgens recent kadastraal uittreksel sectie C nummer 13/L, groot 42a1 lca.

Hierna genoemd "het goed".

Waarvoor hem honderd (100) volstorte aandelen worden toegekend.

Verslag van de oprichter.

De oprichter overhandigt ondergetekende notaris een bijzonder verslag omtrent de inbreng in

natura zoals voorgeschreven door art. 219 van het Wetboek van Vennootschappen, waarin hij

de redenen uiteen zet van het belang van voormelde inbreng in natura en waarom hij

desgevallend afwijkt van de conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor.

Verslag van de bedrijfsrevisor bij deze inbreng.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid HUBERT VENCKEN,

vertegenwoordigd door de heer VENCKEN Hubert kantoorhoudend te Bree, heeft op verzoek,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

N

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

11I iii lii illIl 111111 11111111

*11036372

j.:lllll~ÎS B°

Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der rechtbank v. koophbndul-te TONGEREN

De Hoofdeeriffie

0833. 929 388

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2011- Annexes du Moniteur belge

vooi- Luik B - vervolg

behouden van de oprichter het verslag opgesteld voorgeschreven door artikel 219 Wetboek vang

aan het Vennootschappen.

~e7Tsc~Fi " De conclusies van dit verslag, dagtekenend van 28 januari 2011 luiden als volgt :

Staatsblad "Uit mijn onderzoek met betrekking tot de geplande inbreng in natura van het onróerend

-i goed ten bedrage van ¬ 154.000,00 in de op te richten CUSPIDE BVBA is gebleken dat:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. de beschrijving van de inbreng in natura aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en I duidelijkheid beantwoordt;

3. de door de partijen toegepaste waarderingswijze in het geheel genomen en onder normale omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en leidt tot een inbrengwaarde van é' 154.000, 00 die tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is; de waardering is gebaseerd op een schatting opgesteld door een onafhankelijk expert;

4. de als tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat uit 100 aandelen van CUSPIDE BVBA

voor de heer Martinus Lodewijk MARTENS.

Mijn opdracht bestaat er echter niet in een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en

billijkheid van de verrichting. "

Beide verslagen worden samen met een expeditie van huidige akte neergelegd op de Griffie

Ivan de bevoegde rechtbank van koophandel, zonder echter aan publicatie te zijn onderworpen.

IL STATUTEN.

l Artikel één - NAAM

1 De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid.

Haar naam luidt "CUSPIDE".

Artikel twee - ZETEL.

De zetel is gevestigd te 3600 Genk, Boxbergstraat 6.

Artikel drie - DOEL.

De vennootschap heeft tot doel, in de meest ruime zin, zowel voor eigen rekening als voor

rekening van derden, in België alsook in het buitenland:

- de uitoefening van de tandheelkunde in de meest ruime zin;

- de aan - en verkoop van alle mogelijke goederen die hetzij rechtstreeks hetzij onrechtstreeks betrekking hebben op de tandheelkunde;

- de vennootschap mag roerende en onroerende goederen, zowel in het binnenland als in het buitenland aankopen, huren of zich de rechten terzake op enigerlei wijze toeëigenen die hetzij dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, hetzij moeten aanzien worden als een belegging van de liquide middelen.

- de groot- en kleinhandel en de handelsbemiddeling in de ruimste zin van het woord in antiek, kunst, schilderen, tweedehandse goederen en brokante;

- de vennootschap kan overgaan tot alle verrichtingen, alsmede financiële en onroerende verrichtingen, die van aard zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Bovenvermelde opsomming is verklarend, niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten. De vennootschap mag geenszins aan; vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten en Koninklijke besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogenbeheer en het beleggingsadvies_















Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2011- Annexes du Moniteur belge















































Voor- Luik B - vervolg

behouden i De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet. Artikel vier - DUUR.

aan het De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de Îrechtspersoonlijkheid.

Staatsblad = Artikel vijf - KAPITAAL.

111 I Het kapitaal bedraagt HONDERD VIERENVIJFTIGDUIZEND EURO (E 154.000,-).

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel negen - BESTUUR.

I Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar i Evennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. De heer SWINNEN Roland Alice François, (N.N. 56.06.18 261-29), wonend te 3600 Genk,' Boxbergstraat 6, wordt benoemd tot statutaire-zaakvoerder, die zijn mandaat stilzwijgend zal' aanvaarden door het stellen van (rechts)handelingen in naam en voor rekening van de vennootschap.

Mevrouw THEWISSEN Godelieve Barbara Theodora, (N.N. 57.11.15 326-13), wonend te 3600 Genk, Boxbergstraat 6, wordt benoemd tot opvolger als statutaire zaakvoerder ingeval van vrijwillig of gedwongen ontslag of overlijden van de statutaire zaakvoerder.

Een statutair zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij tevens vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging. Het ongevraagd ontslag van de statutaire zaakvoerder heeft gevolg vanaf het besluit van de algemene vergadering.

Een niet-statutaire zaakvoerder kan te allen tijde worden ontslagen bij besluit van de algemene vergadering, mits eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige vennoten. Het ongevraagd ontslag van een niet-statutaire zaakvoerder heeft gevolg vanaf het besluit van de algemene vergadering.

Het vrijwillig aftreden van een zaakvoerder kan geen gevolg hebben dan nadat de algemene I vergadering van het ontslag kennis heeft genomen.

I Is er meer dan één zaakvoerder, dan kan een zaakvoerder te allen tijde aftreden, mits hij zijn voornemen ten minste één maand vooraf bij gewone brief ter kennis brengt van de vennootschap.

Artikel tien - BEVOEGDHEDEN

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

Artikel twaalf - ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand juni om 19 uur. Artikel zestien - BOEKJAAR.

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde kalenderjaar. De maatschappelijke bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde wettelijke bepalingen_











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2011- Annexes du Moniteur belge

































~.. I

' Voni behouden aan het ~eTgiscf~ Staatsblad Luik B - vervolg

I Artikel zeventien - VERDELING.

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het I reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt. -

j De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij j meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s). Geen uitkering mag echter geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van het desbetreffend artikel van het Wetboek van Vennootschappen.

III. OVERGANGSBEPALINGEN.

1. Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de

rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt het op 31 december 2011.

PRO FISCO begint het eerste boekjaar op 1 december 2010.

2. Eerste jaarvergadering:

I De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2012, overeenkomstig de statuten.

3. Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de zaakvoerder gedurende de tussentijd.

De comparanten verklaren te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

De comparanten verklaren dat de vennootschap met toepassing van het desbetreffend artikel van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten I name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert 1 december 2010. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van deze oprichtingsakte en de deponering; ervan ter griffie, dienen overeenkomstig het desbetreffend artikel van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

IV. SLOTBEPALINGEN.

- De comparanten hebben bovendien besloten:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op 1, met name voornoemde statutaire zaakvoerder, ! voornoemde heer SWINNEN Roland, die zijn mandaat stilzwijgend zal aanvaarden door het stellen van (rechts)handelingen in naam en voor rekening van de vennootschap.

b. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

c. de algemene vergadering beslist of het mandaat van de zaakvoerder al dan niet ten kosteloze titel wordt uitgeoefend. Is het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd, dan bepaalt de algemene vergadering, beslissend met een eenvoudige meerderheid van stemmen, ofwel de enige vennoot, het bedrag van deze vaste of proportionele bezoldiging.

d. geen commissaris te benoemen.

















Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2011- Annexes du Moniteur belge

















VOOR EENSLUIDEND BEKNOPT UITTREKSEL. Geassocieerd notaris Yasmine FAGARD



Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van voormelde akte;

- revisoraal verslag;

- verslag oprichters.







Coordonnées
CUSPIDE

Adresse
BOXBERGSTRAAT 6 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande