D & A INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : D & A INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.273.937

Publication

16/03/2011
ÿþ MM 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte







Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad IHI Il III Il Il1 1111101110 1 I 11 111 1

*iioas33s"









Ondernemingsnr :

Benaming :

(voluit): D & A INVEST

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3500 Hasselt, Paardsdemerstraat 21 bus 3

Onderwerp akte : OPRICHTING

I Uit een akte opgesteld door notaris Koen VERMEULEN met standplaats te Beringen-Paal op 1 maart

12011, blijkt dat werd besloten tot de oprichting van een besloten vennootschap met beperkte

1 aansprakelijkheid als volgt:

1 RECHTSVORM EN NAAM :

De vennootschap neemt de vorm aan van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

! De naam luidt "D & A INVEST".

DUUR:

Î De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

ZETEL:

1 De zetel van de vennootschap is gevestigd te Hasselt, Paardsdemerstraat 21 bus 3.

OPRICHTERSNENNOTEN DIE HUN INBRENG NIET VOLLEDIG HEBBEN VOLGESTORT:

1) De heer AGIM, Enver, zonder beroep, geboren te Hasselt op 8 september 1984, nationaal nummer 84.09.08 069-63, echtgenoot van mevrouw AKGÜRE Derya, wonende te 3500 Hasselt, Paardsdemerstraat 21 bus 3.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel, bij gebrek aan een huwelijkscontract, niet gewijzigd tot op heden.

2) De heer DUYGUN, Mehmet, bediende, geboren te Beringen op 6 november 1980, nationaal

nummer 80.11.06 209-10, ongehuwd en bevestigend geen verklaring van wettelijke samenwoning te

hebben afgelegd, wonende te 3500 Hasselt, Harmoniestraat 47 bus 2.

Niet-volgestort bedrag: twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00).

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL/GESTORT BEDRAG:

Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬

18.600,00).

Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale

waarde, die ieder één/honderdzesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is bij de oprichting gedeeltelijk volgestort door inbreng in geld van een bedrag van

i zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) door storting of overschrijving op een bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting, waarvoor 93 aandelen werden toegekend aan I de heer AGIM Enver en waarvoor 93 aandelen werden toegekend aan de heer DUYGUN Mehmet.

SAMENSTELLING VAN HET MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL:

1 Volledig in geld.

j BEGIN EN EINDE BOEKJAAR:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder

jaar.

BEPALINGEN BETREFFENDE HET AANLEGGEN VAN RESERVES - DE VERDELING VAN DE

WINST EN DE VERDELING VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVENDE SALDO:

Het batig slot dat de balans aanwijst, nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en!

! afschnivingen z1n afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uitte____

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

~

o 234 ~-3

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/03/2011 - Annexes du Moniteur belge



Voor- Luik B - vervolg

behouden rVan deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen Î

aan het i totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

staatsblad Het saldo wordt aangewend volgens het besluit van de algemene vergadering. I Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto- I actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden j

j het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle I reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van het Wetboek van vennootschappen. BESTUUR  OMVANG BEVOEGDHEDEN EN WIJZE VAN UITOEFENEN: j De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

INTERN BESTUUR  BEPERKINGEN:

' De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

I Indien er meer dan één zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige ; verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT:

De zaakvoerder, die alleen kan optreden, vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. BEVOEGDHEIDSBEPERKINGEN:

In afwijking van artikel 257 van het Wetboek van vennootschappen kan een zaakvoerder niet zonder de toestemming van de andere zaakvoerder in functie besluiten tot enige rechtshandeling die de ; vennootschap verbindt voor meer dan tienduizend euro (¬ 10.000,00) of tot rechtshandelingen die j verband houden met aan- en verkoop van onroerende goederen van de vennootschap en/of vestiging van hypotheken. Deze bevoegdheidsbeperkingen kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet nadat zij openbaar zijn gemaakt. COMMISSARIS:

Er werd geen commissaris benoemd.

DOEL:

De vennootschap heeft tot doel: - Hypotheekmakelaars.

- Bemiddeling inzake krediet en leningen door makelaars en andere tussenpersonen.

- Verzekeringsmakelaars en  agenten.

- Overige hulpbedrijven van het verzekeringswezen.

- De onderneming in onroerende goederen, welke onder meer bevat: de aan- en verkoop, het beheer, de uitbating, de valorisatie, het huren en verhuren, onroerende lease, de ordening, de procuratie, het I in erfpacht nemen en geven van onroerende goederen, het bouwrijp maken van terreinen met het oog ; op de wederverkoop, al dan niet in samenwerking met derden aan wie het recht kan worden verleend hierop voor eigen rekening te bouwen en te verbouwen  zoals woningen, nutsbedrijven, hallen, ;appartementen, kantoren, winkels en om het even welke constructie met het oog op tekoopstelling  Î alle aannemingswerken uit te voeren of te laten uitvoeren, de promotie in het algemeen, de studie, het verlenen van deskundig advies en de schatting van onroerende goederen, de ontwikkeling, de commercialisatie, belegging, financiering van de begeleiding bij alle projecten betreffende onroerende ;goederen

- Het verkavelen, het uitrusten en tot waarde brengen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende goederen.

- Het geven van adviezen en leveren van diensten op het vlak van rendementsstudies, in het domein van vastgoedontwikkeling en renovatieprojecten, waaronder het uitvoeren van haalbaarheidsstudies, ! het opstellen of laten opstellen van ontwerpen, plannen en beschrijvingen die in bestekken moeten worden ingelast, het voorbereiden van documenten voor offerte-aanvragen, met inbegrip van j contractvoorwaarden, het geven van adviezen op technisch vlak, het beheer en de uitvoering van de werken, het waarmerken van betalingsaanvragen, het vaststellen van gebreken, het nemen van ; maatregelen indien er zich omstandigheden voordoen die de stipte uitvoering van werken in het gedrang brengen, het uitvoeren van inspecties en keuringen, het verlenen van bijstand bij voorlopige en definitieve opleveringen.

- De uitoefening voor rekening van derden van de activiteit van vastgoedmakelaar zijnde de ' activiteiten van bemiddelaar met het oog op de verkoop, aankoop, ruil, verhuringen of afstand van onroerende goederen, onroerende rechten of handelsfondsen, alsmede de activiteiten van beheerder van goederen die instaat voor ofwel het beheer van onroerende goederen of rechten ofwel het I syndicusschap van onroerende goederen in mede-eigendom. De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de wet en de beginselen van waardigheid en discretie, inherent aan de uitoefening ; van het beroep van vastgoedmakelaar, zoals vastgelegd door de bevoegde instanties, eerbiedigen. - Het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons, of





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/03/2011 - Annexes du Moniteur belge



































---------J

Voor- Luik B - vervolg

behouden ï andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten vennootschappen.

aan het - Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen of het participeren in bestaande of nog op te richten vennootschappen, de vennootschap kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, financiële tussenkomst of afspraak, deelnemen in andere Belgische of buitenlandse I vennootschappen, instellingen of ondernemingen, zonder onderscheid, ongeacht of het maatschappelijk doel gelijk, verwant, verknocht of analoog is aan het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel, zij kan alle brevetten, licenties en vergunningen solliciteren of deze aankopen, overdragen en uitbaten en alle genotsrechten terzake toestaan.

Staatsblad I - Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het I even welke vorm, in dit kader kan zij zich borgstellen of aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositokassen, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen. - Het verlenen van diensten van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van I administratieve en financiële, verkoop, productie en algemeen bestuur.

- Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen, in de meest ruime betekening, het deelnemen van emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborg, plaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille en kapitaalbestuur.

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

- Het besturen van vennootschappen welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben, het deelnemen in en het directievoeren over ondernemingen en vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie van bestuurder of vereffenaar in vennootschappen en andere rechtspersonen.

E - De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

I De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel 3, ten eerste en ten tweede van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en de wet over het vermogensbeheer en het ï beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd tweeënnegentig, en het Koninklijk Besluit van negenentwintig november negentienhonderd drieënnegentig.

Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap die activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften terzake, zoals i ondermeer en bijvoorbeeld het ter beschikking gesteld zijn van de vennootschap van technische en/of andere kennis bewezen door één of meer activiteitsattesten. Deze terbeschikkingstelling van activiteitsattesten, kan noch mag, geen belemmering zijn voor de latere persoonlijke activiteit van de houders van deze attesten.

Zij mag alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. De vennootschap kan haar doel verwezenlijken voor eigen rekening, en voor rekening van derden, zover toegelaten, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger, op de wijze die haar het meest geschikt lijkt, zowel in België als in het buitenland. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

JAARVERGADERING:

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand juni om negentien uur.

Indien die dag geen werkdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. VERTEGENWOORDIGING VAN VENNOTEN:

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

STEMRECHT:

Elk aandeel geeft recht op één stem.

AANDELEN IN ONVERDEELDHEID:

De vennootschap erkent slechts één enkele eigenaar per aandeel. Wanneer één of meerdere aandelen toebehoren aan verscheidene_personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan





































Voorbehouden aan het ~Tgïsc íF--Staatsbiad

Luik B - vervolg

1 van vertegenwoordiging, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten . aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door één enkele persoon, die daartoe schriftelijk is 1 j aangewezen door.alle gereèhtiigden; zolang zodanige aanwijzing niet is gedaan, blijven ze geschorst. OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN:

A. Benoeming van de eerste gewone zaakvoerder - Bezoldiging

De oprichters verklaren dat zijde eerste algemene vergadering samenstellen, waarop het gehele kapitaal l

aanwezig is. 1

- Benoeming -

1 Met eenparigheid van stemmen worden als eerste zaakvoerders benoemd voor onbeperkte duur.

1) De heer AGIM, Enver, geboren te Hasselt op 8 september 1984, nationaal nummer 84.09.08 069-63, wonende te 3500 Hasselt, Paardsdemerstraat 21 bus 3.

2) De heer DUYGUN, Mehmet, geboren te Beringen op 6 november 1980, nationaal nummer 80.11.061

209-10, wonende te 3500 Hasselt, Harmoniestraat 47 bus 2. j

Zij verklaren die opdracht te aanvaarden onder de bevestiging dat zij niet getroffen werden door een

maatregel die zich hiertegen verzet.

- Bezoldiging -

Met eenparigheid van stemmen heeft de algemene vergadering volgende besluiten genomen:

- de zaakvoerders oefenen hun ambt onbezoldigd uit zolang een algemene vergadering hen voor het

toekomende geen bezoldiging zal hebben toegekend.

I B. Eerste gewone algemene vergaderins - eerste boekiaar

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand juni in het jaar 2012.

Het eerste boekjaar loopt pro fisco tot 31 december 2011.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Koen VERMEULEN

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte en volmacht.

-~ L----------------------------------------_ __  __---__.._--__ _-----------------------...._.._------------'

01/02/2016 : AMBTSHALVE DOORHALING KBO NR.

Coordonnées
D & A INVEST

Adresse
PAARDSDEMERSTRAAT 21, BUS 3 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande