D & N

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : D & N
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 518.898.035

Publication

07/03/2013
ÿþ>1

Mad ward 71.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Voor- ._.~..

behoude R_CI lK-,:~A'71 0 ,.,.....,ç

aan het 2 5 ~£8, 2~~~

Belgiscl' 4 4~1~E4 T

Staatsbla











Ondernemíngsar : 5À8. 838. 0-15

Benaming

(voluit) : D & N

(verkort) :



Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel : Luikersteenweg 118 bus 101 3800 Sint-Truiden

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting vof

Tussen de heer Houben Niki, wonende te 3800 Sint-Truiden, Luikersteenweg 118 bus 101 en de heer Quarem David wonende te 3583 Paal, Tessenderlosesteenweg 39 wordt heden, d.d. 18 februari 2013 de vof "D & N" opgericht

Artikel 1-Naam:"D & N ",

Artikel 2-Zetel: De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3800 St-Truiden, Luikersteenweg 118 bus 101.

Artikel 3-Doel: de vennootschap heeft tot doel de handel in dierenvoeding en dierenbenodigdheden in België, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van deze:. De vennootschap kan; alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden. Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activiteitsattesten zou beschikken,; zullen in onderaanneming worden uitgegeven. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, op gelijk welke; wijze  rechtstreeks of zijdelings - deelnemen aan of belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, Zij, kan aile verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan of toestaan, en ze kan zich voor derden; borgstellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.' Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking, ervan te bevorderen.

Artikel 4- Duur De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur.

Artikel 5- inbreng: De ondergetekende oprichters verklaren het maatschappelijk kapitaal als volgt te onderschrijven: De heer Houben Niki voormeld, brengt in de vennootschap een som ter grootte van ¬ 950 euro in, die gestort werd op de rekening en vertegenwoordigd worden door 95 aandelen. De heer Quarem David, voormeld, brengt in de vennootschap een som ter grootte van ¬ 50 euro in, die gestort werd op de rekening en vertegenwoordigd worden door 5 aandelen. Bijgevolg wordt het maatschappelijk kapitaal gebracht op een som van ¬ 1000 (duizend) euro.

Artikel 6- Overdracht: Buiten de toestemming van alle medevennoten mogen de vennoten hun rechten in de vennootschap niet overdragen, noch opdracht geven aan een derde om hen in de vennootschap te vertegenwoordigen.

Artikel 7- Bestuur en vertegenwoordiging: Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een zaakvoerder of meerdere zaakvoerders die in naam van de vennootschap alle handelingen mag of mogen stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doei. Worden tot niet statuaire zaakvoerders benoemd voor onbepaalde duur, voormelde heer Houben Niki en Quarem David. Hun mandaat is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering,

Artikel 8- Concurrentieverbod: De vennoten zullen al hun tijd en al hun zorgen aan de maatschappelijke zaken besteden. Zolang de vennootschap duurt, zullen zij zich onthouden van elk rechtstreekse of onrechtstreekse deelneming aan enige handels - of nijverheidsondememing van dezelfde of een andere aard, tenzij in gemeen overleg met al de vennoten en mits schriftelijke toelating.

Artikel 9- Hoofdelijke en onbeperkte aansprakelijkheid: De vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

Artikel 10- Boekjaar - jaarrekening: Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op 1 januari en: eindigt op 31 december van ieder jaar. Ieder jaar op 31 december zullen een inventaris, een balans en een; winst - en verliesrekening worden opgemaakt. De stukken dienaangaande zullen in een register worden; overgeschreven en voor goedkeuring getekend worden door iedere vennoot.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

"

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

4

w '= Á

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Artikel 11- Bestemming winst: De-zuivere winst%blijkt 'uit de balans na =ftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen. De algemene vergadering alleen kan beslissen over de bestemming van de winst,

Artikel 12-Vergadering van de vennoten: Een vergadering van de vennoten, algemenen jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand juni om achttien uur. ledere vennoot heeft het recht de vergadering van vennoten bijeen te roepen. Daartoe moet hij al zijn medevennoten uitnodigen per aangetekende brief die hij ten laatste acht dagen voor de vergadering in de post afgegeven moet hebben. Deze brief moet de dagorde vermelden. Zij zal gehouden worden ten maatschappelijke zetel Iedere vennoot heeft recht op een stem, maar in geval van staking van stemmen, is die van de voorzitter beslissend. De beslissingen worden bij enkele meerderheid genomen, behoudens afwijkende bepalingen in huidige statuten. Wanneer op de eerste vergadering de meerderheid van de vennoten niet aanwezig is, zal de tweede vergadering regelmatig mogen beraadslagen welk ook het aantal aanwezige vennoten is. De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een medevennoot; geen enkele vennoot mag echter drager zijn van meer dan één mandaat.

Artikel 13-Ontbinding. De ontbinding van een vennootschap zal door elke vennoot aangevraagd kunnen worden, indien de verliezen vijftig procent van het kapitaal belopen. Maar in dat geval kunnen de andere vennoten de vereffening vermijden door het deel van het uittredende lid over te nemen, zoals bepaald in artikel 14 hierna.

Artikel 14-Overlijden van een vennoot. De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot. Zij blijft voortbestaan onder de overlevende vennoten. De erfgename van de overledene zullen het deel dat aan de overledenen toekomst volgens de laatste balans die opgemaakt werd voor het overlijden enkel ' in speciën kunnen opeisen. Daarenboven zullen zij deel hebben in de winsten of de verliezen van het lopende jaar, vastgesteld overeenkomstig artikel 11 na afsluiten van de eerste balans na het overlijden. Hierbij wordt alleen rekening gehouden met de tijd gedurende welk de overledene nog deel uitmaakte van de vennootschap. De rekening zal betaalbaar en eisbaar zijn in vijf jaar per vijf gelijke delen, waarvan de eerste betaling zal plaatsvinden binnen de drie maanden volgend op het opmaken van de eerste balans na het overtijden.

Artikel 15-Zegellegging: In geen geval, op geen enkel tijdstip en om geen enkele reden, zullen de weduwe of erfgenamen van een vennoot de zegels mogen laten leggen, een inventaris laten opmaken of de werkzaamheden van de vennootschap hinderen op welke wijze ook.

Artikel 16- Wanneer een vennoot wettelijk onbekwaam is of om welke redenen ook verhinderd is, kan de ' algemene vergadering beslissen dat hij zal ophouden deel uit te maken van de vennootschap. Zij voorziet in zijn ,> vervanging in de bijzondere functies die hem werden toevertrouwd. De rechten van de aldus uitgesloten vennoot worden bepaald overeenkomstig artikel 14.

Artikel 17-Vereffenaars: ln geval van de ontbinding van de vennootschap zal de vereffening toevertrouwd worden aan de zaakvoerder(s), vereffenaar(s) aangesteld overeenkomstig de Vennootschappenwet. De bevoegdheid van de vereffenaars wordt door deze voornoemde wetsbepalingen geregeld. Bovendien zullen zij het maatschappelijk vermogen in andere vennootschappen mogen inbrengen, zonder dat zij daartoe de instemming van de algemene vergadering hoeven te vragen.

Artikel 18- Bij de ontbinding van de vennootschap zal het maatschappelijk vermogen verdeeld worden onder de vennoten volgends de verhoudingen bepaald in artikel 11.

Artikel 19- Keuze van woonplaats: alle vennoten en zaakvoerders wier woonplaats onbekend is, worden geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hun alle dagvaardingen, betekeningen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap.

Aldus opgemaakt te Sint-Truiden op18 februari 2013.

Handtekening Houben Niki Quarem David





e Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2013 - Annexes du Moniteur belge















Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/05/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Had VYaM 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

15MEI2015

Griffie

Ondernemingsnr : 0518.898.035

Benaming

(voluit) : D & N

(verkort) :

Rechtsvorm : vennootschap onderfirma

Zetel : Luikersteenweg 118 bus 101 3800 Sint-Truiden

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

Met aangetekend schrijven van heeft David Quarem ontslag genomen Ms zaakvoerder van de vo fD & N

29-07-2014

Quarem David zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
D & N

Adresse
LUIKERSTEENWEG 118, BUS 101 3800 SINT-TRUIDEN

Code postal : 3800
Localité : SINT-TRUIDEN
Commune : SINT-TRUIDEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande